Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Sweet home Oklahoma [Repris]
Pumps plages af blandede følelser, da hun rykker ud af Nichols Hills. Jen sikrer sig at Pumps aldrig vil glemme hende, ved at give der perfekte housewarming-gave. Johs overvejer hvor hans karriere skal gå hen fremover. 25/04 år 2019 i. Säsong 1. Del 16. Producerat år 2017. [341737]
06:25 
Love island UK
Øboerne lærere de nyankomne bedre at kende. Adam og Troy udspørger Katie for at finde ud af, om hun er ude efter en fyr eller en pige i villaen. Hun viser sig at være interesseret i begge dele. Säsong 2. Del 35. Producerat år 2016.
07:25 
Love island UK
Dagen efter at Katie og Sophie har været på en succesfuld date går snakken i villaen om, hvorvidt de kommer til at danne par. Alex og Terry er lidt mistænksomme og overvejer, om pigerne spiller skuespil. Säsong 2. Del 36. Producerat år 2016.
08:25 
Hele mit hjerte
Amerikansk romantisk komedie fra 2015. En ung caterers liv ændrer kurs, da hun arver et hus på landet og finder ud af at hun skal dele huset med en karrierebesat Wall Street- børsmægler. I starten er der ingen gnister imellem de to modsætninger, men følelserne ændrer sig langsomt mens de to arbejder side om side for at restaurere deres nyanskaffede hjem. Producerat år 2015. Regissör: David S Cass sr, Skådespelare: Edward Asner, Greyston Holt, Daniel Cudmore, Lacey Chabert, Brennan Elliott.
10:10 
Helvedes hus
Reportageserie fra 2016. I Strandby har Lars og Jannies hus forvandlet sig til en dødsfælde for deres handicappede søn. I Slangerup, har sygdom og et ufærdigt bryggers umuliggjort drømmen om et lykkeligt liv på landet og i Gislinge er Joan forladt med et ubeboeligt selvbyggerprojekt og bor i en campingvogn på fjerde år. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne! Og når valget er truffet, sætter de alt ind på at redde familien ud af deres helvede. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
11:05 
Helvedes hus
Reportageserie fra 2016. Boeslunde tager Frank morfin for at klare familiens byggeprojekt. I Skodborg er en fraskilt far fanget i et hus i voldsomt forfald. Og i Sulsted har John og Anettes helvedes hus skræmt både familie og venner væk. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne!. Og når valget er truffet, sætter de alt ind på at redde familien ud af deres helvede. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
12:05 
Helvedes hus
Reportageserie fra 2016. For familien fra Kirke Hyllinge har invaliderende sygdom forvandlet mulighedernes hus til et hjem, hvor mor har brug for fred og ro. I Silkeborg brændte Charlottes kolonihavehus ned, og genopbygningen er gået totalt i stå, og I Trustrup spænder en brækket ryg ben for et omfattende selvbyggerprojekt. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne! Og når valget er truffet, sætter de alt ind på at redde familien ud af deres helvede. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2015.
13:05 
Helvedes hus
Reportageserie fra 2016. I Veflinge er håndværkertilbuddet vokset håndværkeren Brian og hans kæreste Tanja langt over hovedet. I Fredericia har har en familie lånt og betalt knap en halv million, til en tilbygning, der aldrig er blevet færdig. Og i Vipperød er den enlige far Jimmy, ved at blive vanvittig over et gulv fra helvede. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne! Og når valget er truffet, sætter de alt ind på at redde familien ud af deres helvede. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015. [540621]
14:00 
Helvedes hus
Reportageserie fra 2016. I Bjærup er bondegårdsdrømmen forvandlet til et levende mareridt for autistfamilie. I Kaldred står enlig mor tilbage med ufærdig tilbygning, der forhindrer hendes drøm om at samle familien. Og i Snertinge er fugtplaget badeværelse en daglig kamp for den mobilitetsbesværede Susanne. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne! Og når valget er truffet, sætter de alt ind på at redde familien ud af deres helvede. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2015. [110669]
15:00 
Helvedes hus
Reportageserie fra 2016. I Dianalund truer den gravide Sara med at flytte fra Martin, hvis ikke han får deres håndværkertilbud færdigt, inden sønnen kommer til verden. Julie og Bjarne fra Mørkøv har i 11 år drømt om at renovere en tilbygning, men er endt med et iskoldt køkken, hvor de må lave mad i overtøj. Og Lotte og hendes søn, bor i Ølstykke i et rækkehus uden toilet og med en 1. sal fyldt med utætte vinduer. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2015. [570027]
16:00 
Helvedes hus
Reportageserie fra 2016. I Broby sover en familie på fem i samme værelse på femte år. I Haldagerlille er en familie blevet lokket af revisor til at kaste sig ud i et håbløst byggeprojekt. Og på Amager er et ungt par forhindret i at flytte sammen pga. ufærdig renovering. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne! Og når valget er truffet, sætter de alt ind på at redde familien ud af deres helvede. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2015.
16:55 
Forsidefruer [Repris]
Janni står midt i en personlig tragedie, da hendes hund pludselig falder død om. Og det er dårlig timing, da hun har en hypnotisørtid samme morgen. 25/04 år 2019 i. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2019.
17:55 
Familien fra Bryggen [Repris]
Geggo, Linse og Alba er taget på tøsetur til Sverige og der er fart over feltet. De er ude og kælke og lille Alba udfordrer sin mor, som ikke er så glad for at Alba skal ned af de stejle bakker. 25/04 år 2019 i. Säsong 15. Del 11. Producerat år 2019.
18:55 
Pixels
Amerikansk komedieaction fra 2015. Da aliens opfanger et videofeed fra et klassisk arkadespil, og misforstår det som en krigserklæring, angriber de Jorden, ved brug af spillemodeller. Præsident Will Cooper, der indser at han skal bruge en lignende strategi, rekrutterer sin barndomsven - den tidligere videospils-fanatiker og hjemme-biograf installatør, Sam Brenner. Han skal lede et hold af 'old-school' arkadespillere samt en militær-specialist, for at redde planeten. Producerat år 2015. Regissör: Chris Columbus, Skådespelare: Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Josh Gad, Adam Sandler, Kevin James.
21:00 
Hitman: Agent 47
Amerikansk action fra 2015. En genetisk forbedret lejemorder jagter sit mål, men bliver trukket ind i en konspiration. Producerat år 2015. Regissör: Aleksander Bach, Skådespelare: Zachary Quinto, Ciarán Hinds, Thomas Kretschmann, Rupert Friend, Hannah Ware. [405391]
23:00 
Run all night [Repris]
Amerikansk thriller fra 2015. Jimmy Conlon, Brooklyn-gangster og effektiv lejemorder, har kun en nat til at finde ud af hvor hans loyalitet ligger. Hos den søn, Mike, han har mistet kontakten med; men nu er i livsfare eller hos sin ven gennem mange år, mafiabossen Shawn Maguire, som vil hævne sig på Mike, for drabet på sin egen søn. 26/04 år 2019 i. Producerat år 2015. Regissör: Jaume Collet-Serra, Skådespelare: Joel Kinnaman, Boyd Holbrook, Bruce McGill, Liam Neeson, Ed Harris.
01:20 
Killing them softly! [Repris]
Amerikansk thriller fra 2012. Lejemorderen Jackie Cogan hyres til at dræbe en lokal gangster efter at puljen fra en lyssky pokerturnering forsvinder og mafiaen mangler en syndebuk. Cogan fanges mellem modstridende interesser og han mister kontrollen med situationen, da han ikke er den eneste, der jagter manden. 26/4. Producerat år 2012. Regissör: Andrew Dominik, Skådespelare: James Gandolfini, Richard Jenkins, Scoot McNairy, Brad Pitt, Ray Liotta.
03:05 
Powder room
Engelsk komedie fra 2013. Tag med Sam til genforeningsfest med alle hendes gamle kammerater fra college. Konfronteret med sine venner, føler Sam sig tvunget til at revurdere sit liv og konstruerer en omstændig facade for at overbevise sig selv og sine venner om, at hun har bare det hele. Men da hendes dysfunktionelle , men alligevel hengivne trio af bedsteveninder blander sig, begynder hendes omhyggeligt udformet paradeforestilling smuldre midt i shots, cigaretter, cider og betroelser på dametoilettet. Stillet over for nogle meget barske realiteter, må Sam kæmpe for at forblive tro mod sig selv og tænke sig om for at finde ud af, helt præcist, hvad hun ønsker af livet. Producerat år 2013. Regissör: M.J. Delaney, Skådespelare: Kate Nash, Oona Chaplin, Riann Steele, Sheridan Smith, Jaime Winstone.
04:30 
Bates motel [Repris]
Norman forsøger at betro sig til dr. Edwards, men er bange for at han måske afslører for meget. Norma hyrer en håndværker til at reparere vinduet, mens Romero kommer på sporet af en forbrydelse. 27/04 år 2019 i. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2016.
05:15 (05:55)
Helvedes hus [Repris]
Reportageserie fra 2016. I Broby sover en familie på fem i samme værelse på femte år. I Haldagerlille er en familie blevet lokket af revisor til at kaste sig ud i et håbløst byggeprojekt. Og på Amager er et ungt par forhindret i at flytte sammen pga. ufærdig renovering. Men Camilla og Casper kan kun hjælpe én af familierne! Og når valget er truffet, sætter de alt ind på at redde familien ud af deres helvede. 27/4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se