Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. The Kim's Speech. Kim er inviteret til at holde tale ved Alantas Women's Expo, men det skaber konflik i Bierman hjemmet. Kim vil ikke, men Kroy vil have hende til at kommer over sin livslange frygt for at tale i forsamlinger. Brielle fortæller at hun vil være underholdningsreporter, hvilket får Kim til at arrangere et træningsinterview med musikeren, Monica. 16/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2015.
06:25 
Below Deck Mediterranean
Amerikansk realityserie från 2016. It's All Greek to Me. Nye medlemmer af besætningen giver også nye udfordringer. Besætningen må lære at samarbejde og forbereder sig på de første chartergæsters ankomst. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Reunion - Part 3. Genforeningen del 3. 16/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 24. Producerat år 2017.
08:05 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2011. Luksusfældens eksperter kører denne gang til den vestligste del af Sjælland, hvor Mette på 27 år og Ronnie på 28 år bor sammen i Føllenslev nær Kalundborg. Mette er en dygtig dressurrytter og bruger mange penge og timer på sin sport. Desværre har hun også i sin fortid brugt mange penge på et boligeventyr, der endte med tvangsauktion og en stor gæld. Ronnie havde ikke haft store problemer med økonomien før han mødte Mette, men nu har de allerede stiftet gæld sammen for 165.000 kr. Desuden spærrer Mettes fortid for deres fælles fremtidsdrømme. Derfor stiller eksperterne hende overfor nogle svære valg, der er altafgørende for eksperternes arbejde. Træffer Mette de rigtige valg har Louise og Gustav nemlig mulighed for at give den største økonomiske håndsrækning i Luksusfældens historie…. 16/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2011.
09:05 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2011. Gustav og Louise får deres sag for, når de rykker til den lille, vestjyske by Stadil for at hjælpe Jesper på 31 og Karina på 32 år med at få økonomien på ret kurs. Parret har optaget det ene forbrugslån efter det andet og i dag skylder de knap 700.000 kr. på de højtforrentede lån. Nu er regnskabets time kommet og regningerne skal betales, men parret har ikke flere penge og rykkerbrevene vælter ind af døren. Det er især Jesper, der har brugt pengene på en udsvævende livsstil med byture, spillemaskiner og cigaretter. Så nu skal parret finde hinanden igen og blive bedre til at samarbejde om deres økonomi. Derfor bliver det noget af en opgave for Luksusfældens to eksperter at få ryddet op og lagt en plan, der gør at parret hurtigst muligt kan komme af med deres massive gæld, hvis ikke det allerede er for sent…. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2011.
10:00 
Second Wives Club
Amerikansk realityserie från 2017. Trouble in Paradise. Damerne hopper ombord på et fly til Jomfruøerne, for at fejre Shawnas fødselsdag.og Katie viser Shawna hvor frækt 30 kan være. En tur -kun-for-piger og den kommende inspektion, gør at Katie har Walter nederst på listen, men hun beslutter sig endelig for at gøre noget ved det. Veronika kommer endelig frem til en hjerteknusende beslutning omkring Michael. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
11:00 
Familien fra Bryggen
Stephanie og Cengiz ankommer til Thailand, hvor de skal tilbringe den sidste tid på barslen under varmere himmelstrøg. Säsong 11. Del 5. Producerat år 2017.
12:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. Secrets Revealed. Hemmeligheder bliver afsløret og Lisa finder ud af Lalas økonomiske aftaler med kæresten, Jax fejrer sin fødselsdag og Schwartz og Sandoval mødes i al hemmelighed med Scheanas eksmand. Säsong 6. Del 25. Producerat år 2017.
13:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk underholdningsserie från 2013. Life's a Beach (House). Kim flytter hjem til sin mor Kris og stedfar Bruce, så de kan hjælpe hende, når babyen gør sin ankomst. Men ikke alle er glade for at få en ekstra beboer. Kris giver Kendall og Kylie nogle dårlige nyheder, som får Kendall til i al hemmelighed at lede efter sit eget sted at bo. 16/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 11. Producerat år 2013.
14:00 
The Kardashians
Amerikansk underholdningsserie från 2013. Kris's Mother-in-Law. Bruces mor er ved at være oppe i alderen, og Bruce vil gerne overraske hende ved at flyve til Idaho og besøge hende med Kris ved sin side, men Kris er ikke begejstret for ideen. Da Kim indser, hvor hip Kylie er, begynder hun at føle sig mere som en mor for hende end en søster. Säsong 8. Del 12. Producerat år 2013.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2010. Plenty of Baggage. Glansen af Beverly Hills møder Las Vegas' glitter, da Adrienne inviterer damerne og deres ægtefæller til koncert med Jay-Z concert, i hendes casino resort, the Palms. Camilles mand, Kelsey Grammer, er i New York for at øve et Broadwaystykke, så Camille rnyeder denne weekendtur med pigerne, indtil hun har et sammenstød med Kylie. Uheldigvis, for de to, er det ikke alt der sker i Vegas, der bliver i Vegas og deres skænderi fortsætter derhjemme. 16/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2010.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2010. It's My Party and I'll Spend If I Want To. Taylor spenderer en formue på sin datter Kennedys fireårs fødselsdag, men hendes mand, Russell, giver datteren en hundhvalp stik imod Taylors ønsker. Kyle holder også en fødselsdagsfest for sin datter, Portia, som bliver to år. Camille holder ferie på Hawaii sammen med nogle venner, og Lisa fejrer sin fødselsdag med et uventet besøg af sin 18-årige adopterede søn, Max. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2010.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2016. Jill og Ronnie er netop flyttet sammen i hendes lejlighed i Odense. Det betyder, at Ronnie hver dag kører i bil fra Fyn til Jylland, og det er dyrt. Ydermere er Ronnies økonomi, som han ellers syntes var sund, faldet helt fra hinanden, efter at han er blevet kærester med Jill. Jill har også en bil. For hun mener nemlig, at man skal være i virkelig god form for at kunne cykle de fem kilometer, hun har til arbejde. Parret lever af Nutella og franskbrød, da de ikke mener, at de har råd til andet. Det gør ikke ligefrem Ronnies sukkersyge bedre. Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, slår hurtigt ned på, at deres forklaring på den uhensigtsmæssige ernæring er en dårlig undskyldning. For parrets madpost er høj og samtidig spiser de fastfood for 1500 om måneden. Også parrets diverse post er skyhøj. Løsningen for Jill og Ronnie er, at de skal skrue ned for forbruget. Det betyder også, at Jills elskede katte og Ronnies hund er i spil. Den er parret dog ikke med på. 16/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 17. Del 14. Producerat år 2016.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Diana på 21 år elsker at bruge penge på at shoppe tøj til sig selv og sin datter på 1 år, selvom hun kun modtager kontanthjælp og aldrig har haft et job. Hun foretrækker luksusmærker som Gucci og Hummel og for at få råd, er hun begyndt at bruge sin kæreste Dennis’ konto til at betale med. Senest har hun brugt 11.000 kroner på en gang, uden at fortælle det til Dennis. Men Diana køber også på kredit og betaler ikke sine regninger. Det har nu fået den konsekvens, at Dennis flere gange er blevet indkaldt til fogedretten. Derfor tager Luksusfællens eksperter Diana med i Fogedretten, og det bliver en følelsesladet oplevelse for både Diana og Dennis. Diana er gravid med sit andet barn, men dét er ikke nok for hende. Hun vil nemlig have fire børn - selvom Dennis holder fast i, at to er nok. Men da eksperterne viser hende, at hvert barn koster 1.000.000 kroner i løbet af de første 18 år, må Diana erkende, at hendes drøm ikke er realistisk, så længe hun ikke har et arbejde. Säsong 17. Del 15. Producerat år 2016.
19:00 
Til Middag Hos
Dansk underholdningsprogram från 2016. Pia Allerslev inviterer inden for til en middag, der repræsenterer hendes livsstilsskifte fra overvægtig til slank. Säsong 5. Del 23. Producerat år 2016.
20:00 
Ramsay rykker ind
Amerikansk realityserie från 2019. Catfish Cabin. Ramsey og hans hold forsøger at hjælpe Catfish Cabin, en traditionel sydstatsrestaurant i Memphis. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
21:00 
New Amsterdam
Amerikansk dramaserie från 2018. Rituals. Max håndterer sin diagnose, mens Dr. Sharpe opfordrer ham til at lægge en plan. Samtidig bliver Reynolds tilskyndet til at tage en chance. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
22:00 
Paradise Hotel
Dansk realityserie från 2019. Hotellets sidste gæster kommer op til morgenmad, hvor der er flere pladser end gæster. Juryen er fundet! Tre par bliver til to, når de to finalepar skal findes. Endeligt kommer alle skeletter ud af skabet til årets sidste Pandoras Æske. Säsong 15. Del 47. Producerat år 2019.
22:50 
American Pie 3: The Wedding
Jim Levenstein har endelig samlet mod nok til at fri til sin kæreste, Michelle Flaherty. Hun siger ja, men der stopper Jims problemer ikke. Nu skal han sammen med Paul Finch og Kevin Myers først til at planlægge brylluppet. Uheldigvis er Steve Stifler i byen, og han har ikke tænkt sig at lade brylluppet passere uden at få så meget morskab ud af det som overhovedet muligt – det inkluderer naturligvis en hemmelig polterabend. Producerat år 2003. Regissör: Jesse Dylan, Skådespelare: Alyson Hannigan, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, Jason Biggs, Seann William Scott.
00:45 
American Pie 2
Der er gået lidt over et år, siden vi stiftede bekendtskab med de fire venner Jim, Oz, Kevin og Finch. Nu har de akkurat overstået deres første år på college, og sommerferien ligger for døren. Gruppen beslutter sig for at tage i sommerhus, hvor det er planen af score damer og drikke hjernen ud. Ingen af fyrene har haft specielt megen omgang med det andet køn gennem skoleåret, så det skal festerne naturligvis råde bod på. Producerat år 2001. Regissör: James B. Rogers, Skådespelare: Seann William Scott, Shannon Elizabeth, Tara Reid, Jason Biggs, Alyson Hannigan.
02:35 
Gone [Repris]
Ride. Frank, Kick, Bishop og James står over for en sag hvor flere personer er forsvundet i Seneca Hills. Denne gang er det tre kvindelige studerende,-Zoey Price, Amy Holt og Jenna Tucker som har fået lift via en app, men som aldrig er nået hjem. 17/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
03:20 
Gone
Tiger. Da en kærlig familiefar bliver bortført i Cincinnati, går teamet straks i gang, og opdager snart, at hele familien er forsvundet. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
04:05 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2014. The Master in the Slop. En berømt skakmester bliver fundet i svinefoder, og Sweets går undercover som professionel skakspiller for at fange morderen. Samtidig tildeles Cam en pris men tøver med at tage imod den, da hun mener, at Brennan fortjener den. 17/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 14. Producerat år 2014.
04:50 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2014. The Heiress in the Hill. Liget af en kidnappet person bliver fundet gravet ned i en park. Hodgins opdager en hemmelighed om sin familie, og Booth og Brennan skal beslutte sig for, om de skal dele deres penge. Säsong 9. Del 15. Producerat år 2014.
05:35 (05:55)
Don't Be Tardy [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Kim's Roots. Kim optræder i kasinoet Mohegan Sun, i sin hjemby Windsor Locks, Connecticut. Efter at have været væk fra byen i 16 år, beslutter Kim at tage Kroy med, for at vise ham byen hun voksede op i. En følelsesladet tur til bla. lejligheden, hvor Brielle blev født, steder hun mødtes med sine highschool-venner og huset hvor hun selv voksede op. 16/07 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se