Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Danske Hollywoodfruer
Dansk realityserie från 2010. I Danske Hollywoodfruer forvandler Simone sig til stripper i jagten på sit livs rolle. Imens pimper modellen Masha sin specialbyggede Mercedes for 100. 000 kroner. Rockbaben Nina må gå igennem ild og vand for at tilfredsstille pladeselskabet Universal, og Lisa får nok af Simones eksmand. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2010.
06:50 
Hele mit hjerte
En ung caterers liv ændrer kurs, da hun arver et halvt hus på landet og finder ud af at hun skal dele hus med en karrierebesat Wall Street- børsmægler. I starten er der ingen gnister imellem de to modsætninger, men følelserne ændrer sig langsomt mens de to arbejder side om side for at restaurere deres nyanskaffede hjem. Producerat år 2015. Regissör: Peter DeLuise, Skådespelare: Greyston Holt, Daniel Cudmore, Lacey Chabert, Brennan Elliott, Edward Asner.
08:35 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2014. I dette afsnit af Flyt eller Forny tager designeren Rasmus Larsson og Ejendomsmægleren Lars Elbæk turen over Storebæltsbroen og vender snuderne på Porscherne mod Silkeborg. Her bor Nick og Cristina som ikke har meget privatliv tilbage. De har nemlig givet magten – og al pladsen i huset – til de yngste i familien. For mens Nick og Cristina sover i stuen har deres to børn hver deres børneværelse. Og dét holder ikke længere. Både Rasmus og Lars er enige om, at det unge par skal have deres eget soveværelse, men om de skal købe et helt nyt hus og starte forfra eller de skal bygge til, så de kan blive i ungernes barndomshjem – det afhænger af, hvem af de to konkurrerende eksperter, der kommer med den bedste løsning. Uanset hvad så går de to konkurrenter langt for at få sejren i hus – især fordi taberen skal lade Porschen stå i Jylland og tomle hjem. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2014.
09:35 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2014. I dette afsnit af Flyt eller Forny mødes ejendomsmægleren Lars Elbæk og designeren Rasmus Larsson på Østerbro i København, hvor de skal hjælpe et kærestepar der mangler et ekstra værelse i deres lejlighed. Kæresteparret Thomas og Mette har hvert et barn fra tidligere forhold, så hver anden uge er de fire om at dele lejligheden, mens de andre uger er det kun Thomas og Mette der bor i den fireværelses lejlighed. Især Mette er glad for lejligheden, men der mangler et børneværelse. Så Rasmus bruger alle kneb for at overbevise familien om at en ombygning, der skaber et ekstra værelse, er den bedste løsning – og det involverer både flirt og en tom parkeringsplads. Den lidt mere snedige ejendomsmægler Lars giver sit bedst bud på en ny lejlighed til Thomas og Mette, men er de mon villige til at rykke sig væk fra Østerbro?. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2014.
10:45 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2014. I aften i Flyt eller Forny skal designeren Rasmus Larsson og ejendomsmægleren Lars Elbæk hjælpe en børnefamilie, der bor i en treværelses lejlighed på Vesterbro i København. Familien består af Josephine og Klavs og deres to små børn. Om der er plads nok til alt det i deres lejlighed, er Klavs og Josephine meget uenige om. Klavs vil gerne flytte til en større lejlighed, hvor familien ikke skal bo så tæt, og hvor der er plads til et stort køkkenalrum. Men Josephine elsker lejligheden på Vesterbro og mener, at de skal forny og optimere, så pladsen bliver bedre udnyttet. Så kampen står ikke kun mellem Rasmus og Lars, men også mellem det unge par. Og alle skyts bliver hevet frem, når der skal sælges og charmeres og vigtigst af alt – sejres! Hvem der løber af med sejren, og om parret vælger at flytte eller forny kan du se i aften klokken 21.00 på TV3. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2014.
11:50 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2014. I dette nye stærkt underholdende boligprogram konkurrerer den kreative og talentfulde designer, Rasmus Larsson, med den succesrige og erfarne ejendomsmægler, Lars Elbæk. Rasmus Larsson er ekspert i at få det bedste ud af danskernes hjem, hvorimod Lars Elbæk er suveræn til at sælge boliger. Og de to herrers egoer matcher – som minimum – deres kompetencer. I denne uge drager de to herrer til Aalborg. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2014.
12:50 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2014. I dette afsnit af Flyt eller Forny får designeren Rasmus Larsson og ejendomsmægleren Lars Elbæk en stor udfordring, da de skal ud og hjælpe singlepigen Ditte, der bor i et stort hus i Rødovre. Ditte er nemlig ikke tilfreds med hverken størrelsen eller måden hendes huset er indrettet på, så der er nok for de to eksperter at gå i gang med. Ejendomsmægleren Lars gør sit bedste for at opfylde Dittes ønske om en bolig med plads til kommende mand og børn og viser hende derfor tre forskellige boliger, men Ditte er ikke helt nem at få til at flytte. Designeren Rasmus prøver at skræddersy en ombygning, der kan holde liv i Dittes festlige liv, men da også han får kamp til stregen af Ditte, får han til sidst hjælp af den flotte fyr Patrick fra Paradise Hotel. Hvordan besøget hos singlepigen Ditte ender, kan du se i aften klokken 21.00 på TV3. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2014.
13:55 
Flyt eller forny
Dansk Livsstilsprogram från 2014. Sæsonafslutning. I dette afsnit af Flyt eller Forny tager designeren Rasmus Larsson og ejendomsmægleren Lars Elbæk langt væk fra deres elskede København, for de tager nemlig til Køge på Sydsjælland. Her bor Kasper og Maria samt deres datter Tilde på 4 år. Maria er blevet gravid og snart bliver familien på tre til fire, og så er der ikke meget plads i huset på villavejen i Køge. Men kan Lars finde et hus, der lever op til familiens økonomi og drømme? Eller bliver det designeren Rasmus, der løser det hele med en kreativ fordeling af rummene i det hus, familien allerede bor i? De to herrer kæmper som altid bravt og denne gange skal taberen gå en hel uge i lyserøde træsko og det har ingen af dem lyst til. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2014.
15:00 
Easy A
Den stille og dygtige gymnasiepige, Olive, fortæller sin veninde en lille hvid løgn om at have mistet sin mødom. Da rygtet begynder at sprede sig begynder Olive pludselig at føle sig som Hester Prynne fra ’Det Flammende bogstav’, der bliver tvunget til at bære et stort A som symbol for sin promiskuøse adfærd. Det ændrer sig dog, da hun beslutter sig for at udnytte skolens rygtemaskine til at ændre både sin sociale og finansielle status. Producerat år 2010. Regissör: Will Gluck, Skådespelare: Aly Michalka, Cam Gigandet, Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes.
17:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. A Tangled Web. Kourtney og Khloe tror ikke på at Kim ikke vil have en babyfest, så de planlægger en bagom ryggen på hende. 15/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 16. Producerat år 2018.
18:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. A Supreme Snub. Kyle føler at hun får skylden for Lisas fravær til Camillas fest. En middag til ære for Lisa Rinnas mor tager en uventet drejning, da Rinna og Teddi ender i en diskussion med Camille. 15/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 10. Producerat år 2018.
19:00 
Keeping Up With The Joneses
Jeff og Karen har opbygget en illusion om det perfekte liv i forstæderne med deres to børn. Her bliver de venner med Tim og Natalie Jones, som - ligesom dem - tilsyneladende lever et ensformigt liv. Ved et tilfælde afsløres det for naboerne, at de to er spioner. Der går ikke længe før parret bliver fanget i krydsilden, da de forsøger at arrestere en international våbenhandler. Producerat år 2016. Regissör: Greg Mottola, Skådespelare: Gal Gadot, Patton Oswalt, Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm.
21:00 
The Bourne Legacy
Et efterretningsprogram trues med at blive afsløret, og medlemmerne af efterretningssamfundet viger ikke tilbage for noget i forsøget på at tilintetgøre alle beviser på de tophemmelige programmer, herunder drab på de involverede agenter. Aaron Cross må bruge sine genmodificerede færdigheder til at overleve i en nervepirrende "katten-efter-musen"-jagt og færdiggøre dét, som superspionen Jason Bourne har startet. Producerat år 2012. Regissör: Tony Gilroy, Skådespelare: Rachel Weisz, Albert Finney, Jeremy Renner, Scott Glenn, Edward Norton.
23:55 
Wanted
Wesleys liv er forbi – i hvert fald hans gamle, kedelige liv. Og det hele er på grund af pigen Fox. Hun kommer bragende ind i hans liv og introducerer ham til ”Broderskabet”, en hemmelig gruppe af attentatmænd anført af den gådefulde Sloan. Noget tyder på, at Wesleys forsvundne far blev myrdet, mens han arbejdede for broderskabet, og nu er Wesley blevet valgt til at finde den skyldige. Men Wesley må først afdække broderskabets mørke hemmeligheder, så han kan afgøre sin egen skæbne. Producerat år 2008. Regissör: Timur Bekmambetov, Skådespelare: Morgan Freeman, Terence Stamp, Thomas Kretschmann, James McAvoy, Angelina Jolie.
02:05 
U.S. Marshals
Et transportfly med dømte forbrydere ombord oplever tekniske vanskeligheder, og ender med at styrte ned. Forbryderen Mark Sheridan benytter muligheden for at flygte, men uheldigvis er U.S. Marshal Sam Gerard ombord. Sammen med hans ekspert-hold indleder de eftersøgningen på Sheridan. Situationen kompliceres yderligere, da Gerard finder ud af at den flygtede fange har en yderst suspekt baggrund. Producerat år 1998. Regissör: Stuart Baird, Skådespelare: Robert Downey Jr., Kate Nelligan, Joe Pantoliano, Tommy Lee Jones, Wesley Snipes.
04:25 
Unforgettable [Repris]
The Return of Eddie. Efterforskningen af drabet på en freelance-fotograf leder Carrie og Al til at mistænke at det var noget mere end et mislykket indbrudsforsøg. 17/08 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2016.
05:15 (05:55)
Unforgettable
We Can Be Heroes. Major Crimes fastslår at kidnapningen af en fremtrædende videnskabsmands søn ikke var en forbrydelse ved lejlighed, men snarere en beregnet plan for at få hævn. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se