Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Don't Be Tardy
Amerikansk realityserie från 2014. Crowd Control. Mens Kim kæmper for at tage sig af mand og fire børn, skal hun også være chef for sin småskøre assistent, Sweetie og sin excentriske barnepige, Lana. 2 årige KJ brækker benet i en uheldig ulykke, og kommer i gips, og hans barnepige Lana står i dårligt lys. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2014.
06:25 
Chicago Med
Amerikansk dramaserie från 2016. Free Will. Dr. Halstead og Dr. Manning behandler to brødre, der har været uvenner men bringes sammen, da den ene har desperat behov for en ny nyre. En kriminel med usædvanlige intentioner lader sig indlægge. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2016.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. It's Not About the Pasta. Scheana mister helt kontrollen da hun misstænker at Rob lægger afstand imellem dem, og Lisa må komme hende til undsætning. 21/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2017.
08:05 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Luksusfælden rykker denne gang over Øresund, hvor Sacha på 28 år og Claus på 30 år bor med deres tre sønner i Hurva i Skåne. Sacha har været hjemmegående i fire år, men er nu begyndt at videreuddanne sig til sygeplejerske. Claus er bagageportør i Københavns Lufthavn. Claus har altid haft problemer med gæld. Han tog sit første hurtiglån som 18-årig og siden da er det blevet til en samlet forbrugsgæld på 750.000 kr. Det giver familien store problemer, for det er nemlig Claus, der suverænt styrer økonomien og han har meget svært ved at lade Sacha få indblik i problemerne. Det er Sachas veninder, der har kontaktet Luksusfælden, fordi de nærmest dagligt hører fra en ofte grædende Sacha, hvor galt det står til med økonomien. Og det bliver da også en kæmpe opgave for Mette og Gustav at få ryddet op i parrets økonomi og få Claus til at få styr på sit overdrevne forbrug. 21/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2010.
09:05 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. I Skagen er der iskold luft mellem Maja og Paw og deres bank. Så luksusfælden kommer forbi for at tø forholdet op, og samtidig ruske parret ud af magtesløsheden. I denne uge er Luksusfælden på besøg hos lastbilchaufføren Paw og sosu-assistenten Maja der lever sammen med deres to børn, Caroline på 6 og Frederik på 2 år i en lejebolig I Skagen. Parret har i lang tid levet over evne, og økonomien er kørt så langt i bund, at banken har smækket kassen i. Deres store forbrugsgæld tynger, og de lever på et eksistensminimum så selv små glæder, som at tage med børnene en tur i svømmehallen, i biografen eller måske i et sommerland – er drømme, der slet ikke råd til. Men hvordan hænger det sammen med, at der samtidig skal ryges mellem 40-60 cigaretter om dagen? Det er tid til at parret ser virkeligheden med nye øjne, og luksusfældens eksperter har heldigvis den helt rigtige kur. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2010.
10:05 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Off the Leash. Til trods for LeeAnnes undskyldning overfor D’Andra, er de to tidligere bedste veninder stadig uvenner. Da D’Andra endelig mødes med Mama Dee, får hun chokerende nyheder. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2018.
11:00 
Til Middag Hos [Repris]
I aftenens program skal ugens vinder kåres, og komiker Heino Hansen håber på at kunne imponere sig til en sejr, når han med lidt hjælp i køkkenet inviterer sine gæster på bosnisk middag. 20/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 24. Producerat år 2017.
12:00 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2017. Best Mates. Kristen tester Jax’ tålmodighed, Lala finder hendes indre feminist frem og forsøger at reparere Scheana og Katies venskab, og Lisa giver Peter en belønning for hans loyalitet. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2017.
13:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. Mothers & Daughters. Når pigerne finder ud af, hvor alvorlig deres bedstemors sygdom er blevet, tigger de deres mor om at besøge hende. Men tanken om at se sin mor bringer mange følelser frem i Kris, som prøver at bruge sin fyldte kalender til at undgå en tur til San Diego. Kourtney overvejer at føde sit barn hjemme og tager Khloe med til at overvære en vandfødsel. 21/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2012.
14:00 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2012. Tales from the Kardashian Krypt. Efter at have besøgt sin syge mor i San Diego begynder Kris at spekulere over, hvordan hendes børn vil begrave Bruce og hende selv, når de engang går bort. Kris begynder derfor selv at lægge detaljerede planer for, hvad der skal ske med hendes jordiske rester, men ikke alle i familien er lige begejstrede for dette fokus på døden. Säsong 7. Del 14. Producerat år 2012.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Petty Mess. Lisa Rinna vender tilbage til sine rødder og rollen som Billie, i Days of Our Lives. Lisa Vanderpump modtager nyheder om en sigtelse, men Kyle og Dorit reagerer ikke på det, som hun havde håbet — hvilket får Lisa til at forlade dem. Teddi's bekymringer ved at være værtinde for kvinder, i sit strandhus bliver virkelige nok, da Kyle og Lisa Vanderpump ikke spilder tiden, inden de fortælle alle andre om deres problemer. 21/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 8. Producerat år 2018.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. That Was Weird. Weekenden i Teddis strandhus stopper pludseligt og katastrofalt, da Dorit afslører overfor Erika, hvad der blev sagt om hende, efter hendes uventede afgang. Kvinderne tager til New York til Fashion Week. Lisa Rinna hjælper sin datter, Delilah, med at komme på plads i New York City. Personlige informationer om Lisa Vanderpump afsløres offentligt, og nogle af kvinderne er bekymrede for hvordan hun reagerer når hun finder ud af det. 18/05 år 2019 i TV3 DK. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2018.
17:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Camilla og Lars har allerede været gået fra hinanden en gang på grund af deres dårlige økonomi. Nu har de tilkaldt Luksusfældens eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, i håbet om at deres hjælp kan redde det skrantende forhold. Säsong 16. Del 13. Producerat år 2016.
18:00 
Til Middag Hos [Repris]
I aftenens program skal ugens vinder kåres, og komiker Heino Hansen håber på at kunne imponere sig til en sejr, når han med lidt hjælp i køkkenet inviterer sine gæster på bosnisk middag. 24/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 24. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos
I denne uges Til Middag Hos er det Pernille Blume, Jakob Olrik, Tina Lund og Jim Lyngvild, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed. I aftenens program er det Pernille Blume, der er vært, og den populære OL-guldvinder byder gæsterne på middag i sit og morens hjem, hvor hun til alles overraskelse serverer solid, tung kost. Under middagen fortæller Pernille om at miste motivationen, kort tid inden hun vandt guld til OL, om en barndom hvor hun blev udsat for mobning til i dag, hvor Pernille er M-forsidepige og kæreste med kajakroeren René Holten Poulsen. Pernille fortæller også om kæresten, René Holten Poulsen, der kæmpede i flere år for at vinde Pernilles gunst, og om hvad der skulle til, før hun overgav sig og besluttede sig for, at det skulle være de to. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2016.
20:00 
Home Sweet Hell
Patrick Wilson spiller Don Champagne, der har alt - på overfladen i hvert fald. En god forretning, det perfekte hus, perfekte børn og den perfekte kone. Hans kone Mona er dog kun fokuseret på det overfladiske, så for at få lidt spænding i sit liv kaster han sig over en smuk ekspedient. Det finder konen sig dog ikke bare sådan i. Producerat år 2015. Regissör: Anthony Burns, Skådespelare: Patrick Wilson, Kevin McKidd, James Belushi, Jordana Brewster, Katherine Heigl.
22:00 
Think Like a Man
Da fire gode venner finder ud af, at deres kærester har konspireret imod dem og søgt hjælp i en forhadt bog om ”gode råd i kæresteforhold”, beslutter de sig for at gå til modangreb. I virkeligheden har de alle fire problemer med at tage den endelige beslutning, når det gælder fremtiden og ægteskabets forpligtelser. Producerat år 2012. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Meagan Good, Regina Hall, Kevin Hart, Michael Ealy, Jerry Ferrara.
00:30 
Mr. Brooks
Earl Brooks har det hele. En kærlig hustru og en hengiven datter. Han er velanset i lokalsamfundet, og hans virksomhed blomstrer. Men Brooks lever et dobbeltliv. I det skjulte er han også seriemorder med adskillige mord på samvittigheden. Det er lykkedes Brooks at holde trangen til at dræbe nede i flere år – lige indtil hans onde alter ego overtaler ham til at begå endnu en blodig forbrydelse. Men denne gang går det galt. Fotografen Smith (Dane Cook) opdager Brooks, mens han er i gang med forbrydelsen. Nettet strammes om Brooks, da Smith begynder at afpresse ham – og samtidig er detektiven Tracy Atwood (Demi Moore) lige i hælene på ham. Producerat år 2007. Regissör: Bruce A. Evans, Skådespelare: Dane Cook, Matt Schulze, William Hurt, Kevin Costner, Marg Helgenberger, Demi Moore.
02:50 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2012. The Warrior in the Wuss. Resterne af et lig bliver fundet i en skov, og holdet sætter efterforskningen af mordet i gang. I mellemtiden er Hodgkin blevet opsat på shopping, og det ser ud som om, han har et ubegrænset budget. Hjemme , forsøger Booth at håndtere Parkers hjemkomst fra England. 22/06 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2012.
03:40 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2012. The Family in the Feud. Endnu et lig bliver fundet i skoven. Denne gang peger efterforskningen på, at den afdøde har været offer for en strid mellem to familier. I mellemtiden må Brennan dykke dybere ned i sin egen families historie, for bedre at kunne forstå sine følelser. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2012.
04:30 (05:55)
Gå til vaflerne
Gå til vaflerne, er baseret på dele James Adams biografi, Waffle Street, fra 2010, hvor forfatteren beskriver sin økonomisk deroute, der bragte ham ind i fødevareindustrien. Efter en fyring fra et lukrativt job og samtidig forvirret over sin egen skyld i virksomhedens krise, vælger Adams at tage et job i en populær 24-timers diner. En smilende fortælling både om forløsning og om et usædvanligt venskab med Edward, byens bedste fast food kok. Producerat år 2015. Regissör: Eshom Nelms, Ian Nelms, Skådespelare: Danny Glover, Julie Gonzalo, James Lafferty.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se