Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:06 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
06:21 
Autorski koncert akademika Frane Paraca u povodu 70. rodendana - Muzej Mimara, 19.10.2018.
U prostoru Muzeja Mimara, jednog od središta zagrebackog i hrvatskog kulturnog života, 19. listopada 2018. održan je autorski koncert hrvatskog skladatelja i glazbenog pedagoga, akademika Frane Paraca, u povodu 70. rodendana. Iskrenost, emocija, jasnoca izraza, vjernost tradiciji te mediteranski temperament, glavne su odrednice njegova stvaralaštva. Na koncertu, u odabranim djelima iz skladateljeva opusa, nastupaju: Zbor Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem Tomislava Facinija, Cantus Ansambl pod ravnanjem Berislava Šipuša, Zagrebacki solisti predvodeni koncertnim majstorom Sretenom Krsticem te solisti: Kristina Kolar (sopran), Siniša Galovic (tenor), Pavao Mašic (cembalo), Sreten Krstic (violina) te Hrvoje Philips (viola). Program: Dona nobis pacem, za zbor a cappella Ruke, za zbor a cappella (hrvatska praizvedba) Koncert za violinu i gudace Muzika za gudace i cembalo Koncert za violinu, violu i gudace Memorie, za glas i komorni ansambl Judita: Ca misliš?, završna scena iz trece slike opere.
07:38 
Mjesta u srcu, americki film (1984.) - Zlatno doba Hollywooda (12)
Drama prati pricu mlade Edne Spalding (S. Field), koja za vrijeme velike depresije u Teksasu mora preuzeti vodstvo farme nakon muževe smrti. Film je premijerno prikazan na 353 Filmskom festivalu u Berlinu gdje se natjecao za Zlatnog medvjeda, a Benton je dobio Srebrnog medvjeda za režijuj. Film je dobio i sedam nominacija za Oscara, medu kojima i onu za najbolji film, a dobio je dva Oscara, za najbolju glumicu i najbolji originalni scenariji Kriticari su hvalili scenarij i režiju te izvedbu glavnih glumacac.
09:05 
Pozitivno
O najcitiranijem i najpracenijem influenceru govori nam profesor s KBF-a Ivan Karlic. Doznajte tko je bila Maria Montessori. Predstavljamo ljubitelja jedrenjaka iz Murskog Središca. Organizator produkcije: Zdravko Sandrin. Del 382.
09:40 
Biblija
Svijecnica je blagdan koji podsjeca na Krista kao Svjetlo svijeta, Svjetlo na prosvjetljenje narodima. Utemeljenje ima u stvarnom dogadaju iz Isusova života kad su ga po židovskom obicaju 40 dana nakon rodenja roditelji prikazali u hramu. To je dan kad je Isus krenuo u susret svom narodu. Isusovo prikazanje u hramu prorekao je u Starom zavjetu prorok Malahija. Razni su nazivi ovog blagdana. U emisiji govore biblicari mr. sc. Mate Kolak i dr. sc. Tomislav Zecevic.
09:50 
Portret Crkve i mjesta: Smokvica
Kratka reportaža koja opisuje mjesto i župu iz koje se prenosi misa.
10:00 
Smokvica, crkva Ociscenja Marijina: Misa, prijenos
Opcinsko naselje Smokvica smješteno je u središnjem dijelu otoka Korcule, na padinama spojenih brda Vele i Male Obale. Uz Smokvicu opcina obuhvaca još naselja: Brna, Vinacac i Blaca. Najstariji arhivski dokumenti staru crkvu spominju pod titulom sv. Marije, a poslije Ocišcenje Blažene Djevice Marije. Bila je izgradena pocetkom XIV. st., a srušena je nakon što je sadašnja župna crkva posvecena 1920. Prvi put se spominje u dokumentima 8. prosinca 1361. Na Petu nedjelju u godini misno slavlje iz župne crkve Ocišcenja Marijina predvodit ce don Stipo Miloš, župnik u Smokvici.
11:05 
Sveti Vlaho u Stonu, emisija pucke i predajne kulture
Dubrovnik nije jedini grad koji slavi Dan sv. Vlaha. Kako je Dubrovacka Republika dolazila u posjed pojedinih krajeva i ondje gradila nova naselja, tako je i ovog sveca ondje proglašavala njihovim zaštitnikom, patronom. To se dogodilo i u Stonu, koji je, uz Mali Ston, Republika planski sagradila u XIV. stoljecu. Zbog toga i Ston ima festu sv. Vlaha, upravo kao i Dubrovnik, koja se odvija na isti nacin i prema istim pravilima. Ovu stonsku, doduše, ne resi dubrovacka pompa i grandioznost, ali upravo su njezina jednostavnost i neposredni, cvrsti kontakt koji ima sa svojim nositeljima, stanovnicima ovog kraja, ono što joj daje posebnu draž. Strucni suradnik: Vido Bagur, folklorist.
11:40 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
12:00 
Dnevnik 1
Aktualne informacije i najnovije vijesti iz zemlje i svijeta u podnevnom Dnevniku.
12:15 
Sport
Dnevni sportski izvještaji i reportaže.
12:18 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
12:20 
HAK - promet info
Aktualne informacije o cestovnom, željeznickom i trajektnom prometu, uz javljanja iz Hrvatskog autokluba.
12:30 
Plodovi zemlje
Nedjeljna emisija o poljoprivredi i ribarstvu bavi se aktualnim temama, kriticki progovara o agrarnoj politici, savjetuje i poucava gledatelje te donosi agroprognozu. Najstarija specijalizirana emisija Hrvatske televizije, emitira se od 1958. godine.
13:25 
Rijeka: More
Mozaicna informativna emisija posvecena bogatstvu našeg Jadranskog mora, obale i priobalja. Donosi zanimljive reportaže o temama vezanim za život na moru i uz njega. Emitira se iz HRT-ovih studija Split, Rijeka, Zadar i Pula.
14:00 
Nedjeljom u 2
Prijepodne kirurg u Splitu, poslijepodne gradonacelnik Ploca. Gost emisije Nedjelom u dva je Mišo Krsticevic. Bit ce rijeci o predizbornoj koaliciji s Možemo, stanju u SDP-a, HDZ-ove afere, podršci Zoranu Milanovicu.
15:00 
Drevna Zemlja - Dinosauri zaledenog kontinenta, dokumentarni film (2/2)
Ancient Earth: Dinosaurs Of The Frozen Continent. Nastavljamo pratiti ekspediciju na Antarktiku. Potkraj prošlog stoljeca ondje su otkriveni fosili kriolofosaura, kojeg su prozvali "antarkticki tiranosaur", i glacialisaura, biljoždera dugog 8 metara. Znanstvenici su nakon toga sa zanimanjem poceli istraživati kontinent za koji su nekoc vjerovali da je bio uglavnom pust. Vidjet cemo nove dokaze koji upucuju na to da je žilavi protosisavac listrosaur preživio kataklizmicki globalni poremecaj klime zahvaljujuci sposobnosti hibernacije. Otkrit cemo i što se dogodilo antarktickim dinosaurima i drugim pretpovijesnim životinjama nakon što je zloglasni meteor pao na Zemlju prije 66 milijuna godina. Del 2.
16:00 
Mir i dobro
Nedjeljni informativni magazin prati tjedne dogadaje vezane uz djelovanje i život Katolicke Crkve u domovini i inozemstvu.
16:30 
Vijesti
Kratki pregled vijesti iz Hrvatske i svijeta.
16:42 
HAK - promet info
Aktualne informacije o cestovnom, željeznickom i trajektnom prometu, uz javljanja iz Hrvatskog autokluba.
16:50 
Zanat, dokumentarna serija (3/12)
Kroz pricu o obitelji zagrebackih postolara Mateje Kucko i njezinog oca Brune upoznajemo tradiciju, naslijede i važnost postolarstva. Del 3.
17:07 
A strana (3), zabavno-glazbena emisija (6/12) (R)
Ovu "A stranu" emitiramo u znak sjecanja na Massima Savica, glazbenika koji je svojim stvaranjem obilježio hrvatsku glazbenu scenu. Njegovo svako gostovanje u emisiji " A strana" bilo je posebno, a tako je bilo u emisiji u kojoj cemo ponovno uživati ove nedjelje . Nina Badric, Massimo Savic, Petar Grašo i Tony Cetinski otkrit ce nam tajnu vezu izmedu glazbe i glazbenika! Njihov odgovor je srce jer kad srce vežeš uz glazbu, to više nije posao vec puno više od toga, a to ce nam zorno i pokazatii Kad se uz klavir okupe gosti emisije, zabava može pocetii I zato ne propustite neocekivane glazbene izvedbe njima omiljenih pjesama i puno pozitivne energije koje su donijeli u "A stranu"".
18:59 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
19:00 
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih strucnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedece dane.
20:07 
LOTO 6
Pratite izravno izvlacenje Lota 6.
20:15 
Male zene, americki film (2019.) (12)
Romantican film/drama. Film nam prikazuje život sestara March, Jo, Meg, Amy i Beth, u Concordu u Massachusettsu u 19. stoljecu. 1868. Jo March, uciteljica u New Yorku, odlazi uredniku dr. Dashwoodu koji pristane objaviti pricu koju je napisala. Njezina mlada sestra Amy, koja je u Parizu s njihovom tetom March, posjecuje zabavu s njihovim prijateljem iz djetinjstva i susjedom Lauriejem. Amy se razljuti zbog nacina na koji se pijani Laurie ponaša, a on joj se ruga jer vrijeme provodi s bogatim poslovnim covjekom Fredom Vaughnom. U New Yorku se Joe razljuti nakon što Friedrich Bhaer, profesor koji je zainteresiran za nju, kritizira njezin stil pisanja. Nakon što iz pisma sazna da se bolest njezine sestre Beth pogoršala, Jo se vraca kuci u Concord. Ovo je sedma filmska adaptacija istoimenog romana iz 18686 Louise May Alcottt Kriticari su hvalili film, posebno scenarij Greta Gerwig, ali i režiju te izvedbe glumacac Medu ostalim, film je skupio sljedece nagrade: 6 nominacija za nagradu Oscar ukljucujuci nominaciju za najbolji film, najbolju glavnu glumicu (Ronan), najbolju sporednu glumicu (Pugh), najbolji adaptirani scenarij i najbolju originalnu glazbu, a nagradu je osvojio za najbolju kostimografijuj Takoder je nominiran za pet nagrada BAFTA, a osvojio je nagradu za najbolju kostimografijuj Film je nominiran i za dva Zlatna globusas.
22:30 
Loto 6 - izvjestaj
Izvještaj s izvlacenja Lota 6.
22:35 
Leonardo DiCaprio: Najtrazenija zvijezda Hollywooda, dokumentarni film
Još kao dijete Leonardo DiCaprio imao je velik san: naci se pod reflektorima Hollywooda i uci u filmsku povijest. Za ostvarenje toga sna radio je željeznom voljom i iznimnom nadarenošcu. U svojim 40-ima postigao je sve, pa i Oscara. No ipak i dalje neumorno traga za novim ciljevima, kao covjek koji živi svoje snove, koliko god bili proturjecni. Sa samo 23 godine svijet ga okrunjuje za novoga holivudskog superstara. Nakon "Titanica" Leomania se razbuktava poput požara. Djevojke diljem svijeta obljepljuju zidove svojih soba njegovim likom. Otada ga prati naziv "skandalozno privlacnog zavodnika". No, silina toga uspjeha mijenja ga. Za razliku od svih ostalih u Hollywoodu, on nastoji sazrijeti brže no što priroda dopušta. Ponovno se otkriva, oslobada se sladunjava imidža iz Titanica i danas je možda i bolji nego što je to poželio u svom snu. Leonardo DiCaprio najuspješniji je glumac na svijetu. Ovaj odlucan covjek s visokim ciljevima teži nenadmašnom uspjehu i izvan filmske industrije. Ovaj put zadaca mu je spasiti naš ugroženi planet, zbog cega osniva zakladu, vozi hibridni automobil i snima dokumentarce o klimatskim promjenama. Ovaj dokumentarni film je putovanje junaka, od djecaka iz Los Angelesa koji zanesen snom o osvajanju holivudskog vrhunca uspijeva u tome gotovo preko noci, a zatim se bori protiv slike o sebi koju mu namece filmska industrija. Jer on nikad nije želio biti nitko drugi osim - on sâm.
23:30 
Dnevnik 3
Najnovije vijesti iz zemlje i svijeta.
23:45 
Sport
Dnevni sportski izvještaji i reportaže.
23:49 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
23:52 
Vijesti iz kulture
Vijesti iz kulture svakodnevno prate dogadaje iz razlicitih podrucja kulture i umjetnosti.
00:05 
Pariz moze cekati, americko-japanski film (2016.) (12)
Komedija. Anne (D. Lane) je došla u Cannes sa suprugom Michaelom (A. Baldwin), uglednim filmskim producentom. Kako se festival bliži kraju, Anne dozna da je odlazak u Pariz odgoden jer prvo moraju skociti do Budimpešte. Odluce da ce otici avionom u Pariz, ali pilot savjetuje Anne da zbog upale uha ne leti. Tad joj Michaelov poslovni partner Jacques (A. Viard) ponudi da ce je odvesti u Pariz.
01:37 
Drevna Zemlja - Dinosauri zaledenog kontinenta, dokumentarni film (2/2)
Ancient Earth: Dinosaurs Of The Frozen Continent. Nastavljamo pratiti ekspediciju na Antarktiku. Potkraj prošlog stoljeca ondje su otkriveni fosili kriolofosaura, kojeg su prozvali "antarkticki tiranosaur", i glacialisaura, biljoždera dugog 8 metara. Znanstvenici su nakon toga sa zanimanjem poceli istraživati kontinent za koji su nekoc vjerovali da je bio uglavnom pust. Vidjet cemo nove dokaze koji upucuju na to da je žilavi protosisavac listrosaur preživio kataklizmicki globalni poremecaj klime zahvaljujuci sposobnosti hibernacije. Otkrit cemo i što se dogodilo antarktickim dinosaurima i drugim pretpovijesnim životinjama nakon što je zloglasni meteor pao na Zemlju prije 66 milijuna godina. Del 2.
02:34 
Plodovi zemlje
Nedjeljna emisija o poljoprivredi i ribarstvu bavi se aktualnim temama, kriticki progovara o agrarnoj politici, savjetuje i poucava gledatelje te donosi agroprognozu. Najstarija specijalizirana emisija Hrvatske televizije, emitira se od 1958. godine.
03:25 
Nedjeljom u 2
Prijepodne kirurg u Splitu, poslijepodne gradonacelnik Ploca. Gost emisije Nedjelom u dva je Mišo Krsticevic. Bit ce rijeci o predizbornoj koaliciji s Možemo, stanju u SDP-a, HDZ-ove afere, podršci Zoranu Milanovicu.
04:22 
Sveti Vlaho u Stonu, emisija pucke i predajne kulture
Dubrovnik nije jedini grad koji slavi Dan sv. Vlaha. Kako je Dubrovacka Republika dolazila u posjed pojedinih krajeva i ondje gradila nova naselja, tako je i ovog sveca ondje proglašavala njihovim zaštitnikom, patronom. To se dogodilo i u Stonu, koji je, uz Mali Ston, Republika planski sagradila u XIV. stoljecu. Zbog toga i Ston ima festu sv. Vlaha, upravo kao i Dubrovnik, koja se odvija na isti nacin i prema istim pravilima. Ovu stonsku, doduše, ne resi dubrovacka pompa i grandioznost, ali upravo su njezina jednostavnost i neposredni, cvrsti kontakt koji ima sa svojim nositeljima, stanovnicima ovog kraja, ono što joj daje posebnu draž. Strucni suradnik: Vido Bagur, folklorist.
04:52 
Vijesti iz kulture
Vijesti iz kulture svakodnevno prate dogadaje iz razlicitih podrucja kulture i umjetnosti.
05:00 
Pozitivno
Tjedna emisija koja u reportažama s terena istice pozitivne dogadaje i primjere u društvu.
05:30 
Skica za portret / Fotografija u Hrvatskoj
U formi kratkog dokumentarnog filma emisija predstavlja autore važne za hrvatsku povijest i kulturu.
05:33 (06:03)
Rijeka: More
Mozaicna informativna emisija posvecena bogatstvu našeg Jadranskog mora, obale i priobalja. Donosi zanimljive reportaže o temama vezanim za život na moru i uz njega. Emitira se iz HRT-ovih studija Split, Rijeka, Zadar i Pula.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå