Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:16 
TV Kalendar
06:30 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:17 
Gorski spasavatelji (8), telenovela (12) (1/12)
Die Bergretter 8. Pred nama je osma sezona Gorskih spašavatelja sa spektakularnim prizorima velicanstvene prirode planinskog masiva Dachsteina. U novim epizodama gorski spašavatelj Markus Kofler (Sebastian Ströbel) i njegova ekipa opet se bave opasnim spasilackim akcijama i dramaticnim obiteljskim pricama. Nakon smrti svoje žene Joseph Binder nakani prodati obiteljsko planinsko imanje. Njegova su djeca veoma iznenadena, osobito njegov nevoljeni posvojeni sin Philipp. Nakon prepirke s ocem Philipp odjuri bez velikih objašnjenja i krene u planine. Ondje se pridruži inženjeru i inženjerki geologije, Carstenu i Sabine Lechner. Uloge: Sebastian Ströbel (Markus Kofler), Markus Brandl (Tobias Herbrechter), Luise Bähr (Katharina Strasser), Mirko Lang (Benjamin Marasek), Robert Lohr (Michael Dörfler), Stefanie von Poser (Emilie Hofer), Michael König (Peter Herbrechter), Gundula Niemeyer (dr. Verena Auerbach), Michael Pascher (Rudi) Scenarist: Timo Berndt Redatelj: Marcus Ulbricht Odabrala: Martina Rajšek. Del 1.
11:06 
Price s koncom iz borse Stanka Ferica: Grupa Mi (2. dio) - Na vrhu, emisija pucke i predajne kulture (2020.)
U drugome dijelu price o clanovima glazbenog sastava Mi i o njihovom vremenu vidjet cemo kako su se snalazili s rastom svoje popularnosti - primjerice, kad je rijec o obožavateljicama - kamo su sve putovali i gdje su nastupali, što su imali na repertoaru i kako su ga izvodili, a sve u kontekstu vremena u kojem su živjeli. Vidjet cemo i kako su se na koncu, 1971. godine, razišli, kad su, na kraju studija, morali odluciti u kojem ce pravcu usmjeriti svoj daljnji život. Medutim, ispostavit ce se i da taj njihov glazbeni kraj ipak nije nužno znacio i završetak. Istraživac i narator: Stanko Feric Autor glazbe: Alan Bjelinski Snimatelj zvuka: Borna Cvitanovic Ekipa HRT-ovog centra Šibenik: Siniša Martinovic, snimatelj i Boris Zelic, snimatelj zvukak. Del 2.
11:33 
Bajkovita Hrvatska: Motovun (R)
Srednjovjekovni gradic Motovun-Montona, cija je veduta jedan od poznatih simbola istarske unutrašnjosti, najbolje je sacuvana srednjovjekovna istarska utvrda, koja se razvila na vrhu strmog brežuljka, iznad doline rijeke Mirne. Ime mu je keltskog porijekla, nastalo od rijeci montona, što znaci "grad u gori". U prapovijesnim vremenima ilirska i keltska plemena gradila su svoje utvrde na mjestu današnjeg Motovuna. Naratorica: Paula Jusic. Del 81.
11:43 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Diva, telenovela (12) (118/130)
Florisval ponudi Jonatasu pomoc kako bi osvojio Elizu. Savjetuje mu da se preseli k njoj. Njoj to zasmeta i baca ga na ulicu. Jonatas predbaci Florisvalu zbog savjeta. Eliza razmišlja o Jonatasu. Eliza razgovara s Arthurom u stanci tijekom fotografiranja. Carolina daje otkaz u redakciji. Wesleyju dobro ide na treningu. Jojo kaže ocu da ponovno zaprosi Elizu. Pietro se nudi da posvoji dijete s Carolinom, ona želi razmisliti o tome. Hugo pozove Gildu na obiteljski rucak. Cassandra se prisjeca majcina odlaska. Jonatas odustane od kupnje auta i kupuje Wesleyju kolica. Max posjeti Rafaela i pita ga je li s Leilom. Jonatas i Eliza uživaju u šetnji parkom. Rafael kaže Leili da kani putovati svijetom. Gilda i djeca dolaze Hugu. Sueli pobrka Elizu s Cassandrom. Cassandrina i Deborina majka pojavi se u Hugovom stanu. Kceri su šokirane majcinim povratkom. Cassandra se sukobi sa Sueli. Fabinho se veseli jer su Lili i Germano zajedno. Uloge: Marina Ruy Barbosa (Eliza de Assis Monteiro), Felipe Simas (Jonatas Castro), Fábio Assunçao (Arthur Valmont Carneiro), Juliana Paes (Carolina Castilho), Juliana Paiva (Sandra Regina Matoso), Leona Cavalli (Gilda de Assis Machado) Scenarist: Mário Viana Redatelj: Luiz Henrique Rios Odabrala: Martina Rajšek.
13:19 
Dr. Oz (9), talk-show (12) (53/160)
The Dr. Oz Show 9. Gotovo trecinu života provodimo spavajuci, a za to vrijeme zapravo vodimo drugi život, u snovima. No što se zapravo nocu dogada u našem mozgu?. I što nam snovi pokušavaju poruciti? Danas vam donosimo najuobicajenije snove, što znace i što vam mogu reci o vašem zdravlju. Odabrala: Martina Rajšek. Del 53.
14:07 
Otkrivamo Hrvatsku: Babina Greda (2019.) (1/10)
'Nema sela nad Babine Grede', kaže poznata babogredska narodna pjesma, ispjevana u becarcu, a pjeva o šokcima, šokadiji, kulinu, konjima bijelcima, narodnim obicajima. Najradije se zapjeva na stanu - gospodarstvu usred slavonske ravnice. Nekad je slavonskih stanova bilo puno više nego danas, no Babogredci još održavaju taj nacin života: prave kulin, uzgajaju konje, cuvaju becarac i selo. Babogretke i dalje održavaju aktivnim citaonice, koje je nekad imala svaka ulica, njeguju rukotvorstvo. No, Babina Greda danas cini velike iskorake, primarno u razvoju gospodarstva, otvara mogucnosti ulagacima i stvara sve bolje uvjete za zapošljavanje te povratak mladih na njihova ognjišta.
14:33 
Prometej
U današnjoj emisiji Prometej pogledajte: Big Bang istražuje kako vrhunska tehnologija silikonskim materijalima oponaša svijet oko nas. Ideja je vjecna sa strojnim ucenjem. Prilika je da upoznate znanost s potpisom prof. dr. sc. Ivane Tlak Gajger. Saznajte znanstvenu istinu o morskim algama. Reportaže pripremaju: Nikolina Dragoševic, dr. sc. Jasna Buric, mr. sc. Sanja Skoric.
15:00 
Irska s Ardalom O''Hanlonom: Vjerovanje, dokumentarna serija (1/3)
Ireland With Ardal O'hanlon. Irski komicar Ardal O'Hanlon istražuje Smaragdni otok i život na njemu obilazeci manje poznata mjesta u voljenoj domovini. Uz pomoc viktorijanskih vodica koje su napisali "gospodin i gospoda Hall" kako bi privukli Engleze u Irsku, Ardal upoznaje ljude zbog kojih je Irska tako sjajna zemlja. Luta od zanimljivih gradica do neobicnih atrakcija, skrece iz crkve u pivnicu, sudjeluje u jedinstvenim proslavama i razgovara s osebujnim ljudima kakve možete sresti samo u Irskoj. Ardal O'Hanlon otkriva Irsku koju dobro poznaju samo oni koji su u njoj odrasli. 1. epizoda Ardal O'Hanlon je pet godina glumio kapelana u seriji "Velecasni Ted" pa su mu dobro poznati stereotipi o Ircima. Mnogo je predrasuda vezanih za pitanje vjere u Irskoj. No koje su to predrasude i zašto postoje? Vile, vilenjaci, lovci na duhove, odnos prema Crkvi. Ardal O'Hanlon želi otkriti jesu li Irci predisponirani za vjeru i religijuj U grofoviji Clare razgovarat ce s jednim od posljednjih bracnih posrednika, koji je spojio više od stotinu parovav No imaju li on i njegova knjižica - koja se prenosi s koljena na koljeno - neke carobne mocic Deset posto irskog stanovništva ima crvenu kosus Ardal ce se sastati s pripadnicima "Pokreta ridokosih" u selu Crosshavenun Pitat ce ih zašto su sigurni da su zbog svoje boje kose drukciji od drugihi U posjetu tajnoj lokaciji Ardal ce cuti pricu žene koja vjeruje da joj je sveta relikvija spasila životo To ce ga navesti na razmišljanje o nepokolebljivoj snazi vjerer Zatim ce prvi put u životu posjetiti dvorac Blarney i otkriti da najslavnije irsko praznovjerje ima i neugodnu stranun. Del 1.
15:54 
Velecasni Brown (7), serija (12) (4/10)
Father Brown 7. Velecasni Brown otkriva tajne, licemjerje i ubojstvo u ženskoj gimnaziji. Uz duboko negodovanje gospode McCarthy, velecasni nastoji pomoci novopecenoj samohranoj majci Nell Winford - ali joj ne uspijeva pronaci smještaj. Del 4.
16:44 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
Caroliju Božica ne mogu nam ukrasti ni korona, ni psihoze, ni zabrane druženja, a pogotovo to necemo dopustiti Kod nas doma. Baš naprotiv, donosimo vam ideje kako ga uciniti još toplijim, carobnijim i mirisnijim. Iz pecnice Sabine Jalšic i Petre Jelenic stižu najmirisnije i najfinije božicne slastice. Tanja Španicek njima ce sljubiti najsavršenije mješavine toplih cajeva, a sve ce to u paketic pun nade umotati Jacqes Houdek svojom novom pjesmom "Cudo je moguce". A kakvo bi to predbožicno vrijeme bilo da i mi ne pokušamo uciniti cudo ili barem neko dobro djelo - recimo pomoci Udruzi Šapica udomiti neku dlakavu mazu. Budite s nama, uživajmo zajedno! Voditeljica: Iva Šulentic Urednica: Tamara Peras.
18:09 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:49 
Sport
20:00 
Vrijeme
20:03 
Loto 6
20:10 
Tko zeli biti milijunas?
21:02 
Loto 6 - izvjestaj
21:05 
Puls
U Pulsu ne propustite: Kako na prvoj liniji izgleda proizvodnja u doba pandemije? Kako se snalaze poduzetnici? Koliko im virus ugrožava posao?. Teško im je prebrojiti sve clanove obitelji. Ali je lako prepoznati njihovo veliko srce. Upoznajte udomiteljsku obitelj Hoblaj. Nije dopustila da joj gubitak vida zamraci buducnost, niti uskrati mnoga životna iskustva. Gordana Glibo živi život punim plucima. Tko su pripadnici generacije Z? Što ih zanima? Što ih motivira?.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme (R)
23:12 
Vijesti iz kulture
23:25 
Irska s Ardalom O''Hanlonom: Vjerovanje, dokumentarna serija (1/3)
Ireland With Ardal O'hanlon. Irski komicar Ardal O'Hanlon istražuje Smaragdni otok i život na njemu obilazeci manje poznata mjesta u voljenoj domovini. Uz pomoc viktorijanskih vodica koje su napisali "gospodin i gospoda Hall" kako bi privukli Engleze u Irsku, Ardal upoznaje ljude zbog kojih je Irska tako sjajna zemlja. Luta od zanimljivih gradica do neobicnih atrakcija, skrece iz crkve u pivnicu, sudjeluje u jedinstvenim proslavama i razgovara s osebujnim ljudima kakve možete sresti samo u Irskoj. Ardal O'Hanlon otkriva Irsku koju dobro poznaju samo oni koji su u njoj odrasli. 1. epizoda Ardal O'Hanlon je pet godina glumio kapelana u seriji "Velecasni Ted" pa su mu dobro poznati stereotipi o Ircima. Mnogo je predrasuda vezanih za pitanje vjere u Irskoj. No koje su to predrasude i zašto postoje? Vile, vilenjaci, lovci na duhove, odnos prema Crkvi. Ardal O'Hanlon želi otkriti jesu li Irci predisponirani za vjeru i religijuj U grofoviji Clare razgovarat ce s jednim od posljednjih bracnih posrednika, koji je spojio više od stotinu parovav No imaju li on i njegova knjižica - koja se prenosi s koljena na koljeno - neke carobne mocic Deset posto irskog stanovništva ima crvenu kosus Ardal ce se sastati s pripadnicima "Pokreta ridokosih" u selu Crosshavenun Pitat ce ih zašto su sigurni da su zbog svoje boje kose drukciji od drugihi U posjetu tajnoj lokaciji Ardal ce cuti pricu žene koja vjeruje da joj je sveta relikvija spasila životo To ce ga navesti na razmišljanje o nepokolebljivoj snazi vjerer Zatim ce prvi put u životu posjetiti dvorac Blarney i otkriti da najslavnije irsko praznovjerje ima i neugodnu stranun. Del 1.
00:15 
Velecasni Brown (7), serija (12) (4/10)
01:02 
Povrh jezera (2), telenovela (12) (1/7) (R)
01:55 
Dnevnik 3 (R)
02:10 
Vijesti iz kulture (R)
02:18 
Tajni zivot zooloskog vrta (4), dokumentarna serija (13/16) (R)
03:05 
Karipski cvijet, telenovela (12) (45/120) (R)
03:50 
Price s koncom iz borse Stanka Ferica: Kulen, kulenica, divenica, emisija pucke i predajne kulture (R)
04:20 
Skica za portret (R)
04:35 
Dnevnik 2 (R)
05:24 (06:15)
Diva, telenovela (12) (118/130)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ