Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:12 
TV Kalendar
06:30 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:15 
Gorski spasavatelji (4), telenovela (12) (3/10)
Die Bergretter 4. Planinarski izlet ramzauske obitelji Bäcker dovede do katastrofe. Osmogodišnja Lena želi prijeci truli most, ali propadne, a k tome je prikliješti daska. Akcijska ekipa: Roland Leyer. Del 3.
11:03 
Ovca u muzeju, emisija pucke i predajne kulture
Otok Cres poznat je po ovcarstvu, koje mu je, medu ostalim i oblikovalo krajolik i ekosustav, a to je upravo ono što i turisti žele vidjeti i doživjeti. Medutim, širenjem alohtone divljaci otokom, prije tridesetak godina, stvari su se znatno pocele mijenjati. Zbog šteta koje ovcari trpe sve je manje zainteresiranih za tu granu stocarstva, pa ona opstaje na sve manjem broju, sve starijih ljudi. Posljedicno, ovca bi na koncu mogla nestati iz creskog ekosustava, no, što bi to onda znacilo za sveukupnost života na tome otoku, a time i za njegov turizam? Istodobno, u Lubenicama, na Cresu, postoji Muzej ovcarstva koji je osnovala udruga ROG, okupljena oko Centra za održivi razvoj Gerbin. Nastao je još 1999., naravno, upravo na idejama održivog razvoja, kojem je istraživanje i ocuvanje tradicijskog gospodarstva jedno od ishodišta. No, kako stvari stoje, cini se da bi, nažalost, u konacnici, ovca na otoku Cresu mogla ostati samo u muzeju, tj. u sjecanjima koja takva mjesta cuvaju.
11:41 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:24 
Diva, telenovela (12) (74/130)
Eliza se zabrine jer mora plivati. Gildu muci jer je Dino založio svu imovinu. Moli Cordeira da im da još vremena da vrate dug. Arthur dovodi u pitanje Zeov Pedrov ugovor. Germano šalje odvjetnika da sve razjasni. Pecanha kaže Dinu da Gilda zatraži novac od bivšega gazde. Gilda traži novac Elizu, a Eliza ga traži od Arthura. On joj kaže da se prvo usredotoci na zadatak. Eliza ulazi u more radi zadatka. Carolina ocekuje da ce Eliza odustati od natjecanja, ali ona inzistira da je nastave slikati. Montanha unajmi Geralda kako bi mu pomogao u vezi s Duraom. Cascudo napušta atletski tim. Montanhi je žao. Jojo nudi novac Elizi kako bi pomogla majci. Gilda odbija Jojoin novac. Odlazi Germanu u Bastillu. Fabinhu se predstavi kao bivša dadilja. Mirtes joj kaže da je Germano ne može primiti i zamoli je da ode. Leila pozove Jonatasa da se nadu na plaži. Fabinho pozove Deboru u kino. Arthur pozove Elizu na plažu. Germano se iznenadi kada cuje da ga je Gilda tražila. Kaže Zeu Pedru da je bio u vezi s Elizinom mamom.
13:12 
Dr. Oz (9), talk-show (12) (9/160)
The Dr. Oz Show 9. Jedna je majka umrla nakon što se pocela debljati od hrane bogate proteinima. Zato danas doznajte konzumirate li previše proteina. Zatim, mladic je pocinio samoubojstvo nakon što je dobio niz uznemirujucih poruka od djevojke. Njegova je obitelj odlucila progovoriti, ali samo u Dr. Ozu. Del 9.
13:54 
Bajkovita Hrvatska:
14:04 
Otkrivamo Hrvatsku: Sali (2018.) (2/10)
Sali je mjesto tisucgodišnje ribarske tradicije, potvrdene pisanim dokumentima iz 10. stoljeca, a prastari maslinici koji okružuju naselje svjedoci su intenzivne poljoprivredne djelatnosti održavane kroz stoljeca. Saljsku kulturnu baštinu zastupaju sakralni objekti kao što je to župna crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije s raskošnim drvenim oltarom iz 17. stoljeca i natpisima na glagoljici te crkvice sv. Roka i sv. Nikole, dok u saljskim poljima postoje ostaci tlocrta drugih kršcanskih crkava. Vecina radno sposobnih Saljana danas radi u Mardešicu, a ostali odlaze u ribolov ili pokušavaju pronaci svoju nišu u mjestu koje je ujedno i jedno od važnih središta nautickog turizma. Nekoliko OPG-a turistima nudi izvorne otocke proizvode, od zacinskog bilja, do uporabnih predmeta izradenih od maslinovog drveta. Prica o Salima je prica o nadi. Otkrivajuci to malo mjesto na Dugom otoku, otkrivamo sve mogucnosti za povratak, od škole, knjižnice, tvornice do netaknute prirode. Mjesto je u uvali koja je prirodno zašticena od juga i stoga je idealna luka brojnim jedrilicama i jahtama prije svake nevere, ali i zbog svoje ljepote. Clanovi otocne knjižnice dolaze iz 105 svjetskih gradova, sa svih kontinenata osim Antarktike, što je svojevrsni fenomen u Hrvatskoj. Ima tu i poznatih licnosti poput Jacka Osbournea, sina poznatog Ozzyja Osbournea, ali i brojnih turista. Kroz Sali i ostale dijelove Dugog otoka vodio nas je Ante Mihic, knjižnicar koji živi Sali.
14:33 
Prometej
U današnjoj emisiji Prometej pogledajte: Big Bang istražuje što bi mogao znaciti snažni gravitacijski udar uslijed sudara dviju masivnih crnih rupa koji je putovao do našeg planeta gotovo 7 milijardi godina. Ideja je vjecna s kitovima u Jadranskom moru koji ciji je DNK u središtu istraživanja znanstvenika. Prilika je da upoznate znanost s potpisom prof. dr. sc. Kristijana Vlahoviceka. Saznajte znanstvenu istinu o intenzitetu osjecaja i njihovoj uvjetovanosti. Reportaže pripremaju: Nikolina Dragoševic, dr. sc. Jasna Buric, mr. sc. Sanja Skoric.
15:02 
EBU: Moja nepoznata Amerika - U zemlji Sijuksa, dokumentarna serija (1/4)
Mein Unbekanntes Amerika. Arthur Honegger je osam godina radio kao dopisnik švicarske televizije iz Sjedinjenih Americkih Država. U tom je razdoblju posjetio 47 od ukupno 50 saveznih država. Sad se vraca kako bi snimio dokumentarnu seriju u cetiri dijela, ali ovaj put odlazi u njemu nepoznati dio Amerike. Posjecuje regije u kojima nikad nije bio te se suocava s izazovima izvan visoke politike. U Južnoj Dakoti Honegger posjecuje rezervat Pine Ridge. Rijec je o jednom od rezervata u koje je protjerano domorodacko stanovništvo nakon osvajanja Sjeverne Amerike i gdje je bilo prisiljeno odreci se svog tradicionalnog nacina života. Danas je to podrucje jedno od najsiromašnijih u SAD-u. Radnih mjesta gotovo da i nema, a gotovo da i ne postoji obitelj koja se ne bori s problemima, s alkoholom i drogom. Unatoc tomu, autohtono stanovništvo Sjeverne Amerike nije zaboravilo svoju kulturu. U tom inace zatvorenom mikrokozmosu Honegger se želi pozabaviti temeljnim pitanjima: Kako taj narod danas živi u Americi? Od cega se sastoji poseban odnos koji to indijansko pleme njeguje prema konjima, bivolima i cijeloj prirodi? Što on kao Europljanin može od njih nauciti? Upravo je u potrazi za tom povezanošcu Honegger prvi put uzjahao konja. Njegov je cilj zajedno s Lakota Siouxima projahati kroz nacionalni park Badlands. Taj je park dio rezervata i poznat je po spektakularnim krajolicima. Izvan visoke politike Honegger skuplja svoja vrlo osobna iskustva s prirodom. Taj vegetarijanac odlazi u tradicionalan lov na bivole i moli se zajedno s indijanskim stanovništvom. Del 1.
15:58 
Frankie Drake istrazuje (2), serija (12) (9/10)
Frankie Drake Mysteries 2. Frankie i Trudy nevoljko prihvate slucaj za koji ih angažira mafijaška šefica Bessie Starkman, ali nakon što Frankie optuže da je ubila krticu, ništa više ne ide po planu. Del 9.
16:42 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:21 
Kod nas doma
18:12 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:49 
Sport
20:00 
Vrijeme
20:03 
Loto 6
20:10 
Tko zeli biti milijunas?
21:02 
Loto 6 - izvjestaj
21:06 
Puls
Netom nakon razornog potresa koji je pogodio Zagreb naša je ekipa na obroncima Medvednice razgovarala s onima koji su najviše stradali - ljudima u epicentru. Pola godine poslije ponovno smo ih posjetili, ali njima više i nije do razgovora. Zima je pred vratima, a mnogi se i dalje ne mogu vratiti u svoje domove. Kako im je danas, pogledajte u reportaži. Kada je proljetos buknula epidemija koronavirusa, prva hrvatska karantena proglašena je na otoku Murteru. Ljetos, kada se stanje koliko-toliko vratilo u normalu, u Murteru smo se sa stanovnicima prisjetili doba karantene, rana koje su gubici ostavili, ali smo se uvjerili i da se život hrabro nastavio. Otkako smo u Europskoj uniji, studij u inozemstvu dostupniji je nego prije, pa se mnogi željni znanja i novih iskustava sve cešce usude otisnuti, ne samo iz roditeljskog doma vec i svoje zemlje. Ispratili smo neke od njih, naravno, s nadom da ce se vratiti. Upoznajemo vas s mladim težacima s Hvara, koji plivaju kontra strujej S jedne strane prkose opcem trendu da se na moru treba živjeti samo od turizma, s druge, pak, ruše predrasude da se rad na zemlji ne isplatit.
22:00 
Otvoreno
22:49 
Dnevnik 3
23:04 
Sport
23:09 
Vrijeme (R)
23:12 
Vijesti iz kulture
23:24 
EBU: Moja nepoznata Amerika - U zemlji Sijuksa, dokumentarna serija (1/4)
Mein Unbekanntes Amerika. Arthur Honegger je osam godina radio kao dopisnik švicarske televizije iz Sjedinjenih Americkih Država. U tom je razdoblju posjetio 47 od ukupno 50 saveznih država. Sad se vraca kako bi snimio dokumentarnu seriju u cetiri dijela, ali ovaj put odlazi u njemu nepoznati dio Amerike. Posjecuje regije u kojima nikad nije bio te se suocava s izazovima izvan visoke politike. U Južnoj Dakoti Honegger posjecuje rezervat Pine Ridge. Rijec je o jednom od rezervata u koje je protjerano domorodacko stanovništvo nakon osvajanja Sjeverne Amerike i gdje je bilo prisiljeno odreci se svog tradicionalnog nacina života. Danas je to podrucje jedno od najsiromašnijih u SAD-u. Radnih mjesta gotovo da i nema, a gotovo da i ne postoji obitelj koja se ne bori s problemima, s alkoholom i drogom. Unatoc tomu, autohtono stanovništvo Sjeverne Amerike nije zaboravilo svoju kulturu. U tom inace zatvorenom mikrokozmosu Honegger se želi pozabaviti temeljnim pitanjima: Kako taj narod danas živi u Americi? Od cega se sastoji poseban odnos koji to indijansko pleme njeguje prema konjima, bivolima i cijeloj prirodi? Što on kao Europljanin može od njih nauciti? Upravo je u potrazi za tom povezanošcu Honegger prvi put uzjahao konja. Njegov je cilj zajedno s Lakota Siouxima projahati kroz nacionalni park Badlands. Taj je park dio rezervata i poznat je po spektakularnim krajolicima. Izvan visoke politike Honegger skuplja svoja vrlo osobna iskustva s prirodom. Taj vegetarijanac odlazi u tradicionalan lov na bivole i moli se zajedno s indijanskim stanovništvom. Del 1.
00:20 
Frankie Drake istrazuje (2), serija (12) (9/10)
Frankie Drake Mysteries 2. Frankie i Trudy nevoljko prihvate slucaj za koji ih angažira mafijaška šefica Bessie Starkman, ali nakon što Frankie optuže da je ubila krticu, ništa više ne ide po planu. Del 9.
01:04 
Dr. Oz (9), talk-show (12) (9/160)
01:46 
Dnevnik 3 (R)
02:01 
Vijesti iz kulture (R)
02:09 
Fotografija u Hrvatskoj (R)
02:17 
Rodeni za divljinu, dokumentarna serija (3/10) (R)
03:05 
Karipski cvijet, telenovela (12) (3/120) (R)
03:50 
Andrew, emisija pucke i predajne kulture (2019.) (R)
04:20 
Skica za portret (R)
04:32 
Dnevnik 2 (R)
05:21 (06:12)
Diva, telenovela (12) (74/130)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ