Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:04 
Klasika mundi: Sofya Melikyan i Simfonijski orkestar Spanjolske radiotelevizije ( RTVE) pod ravnanjem Yi - Chen Lin
Iz koncertne dvorane Teatro Monumental u Madridu pogledajte koncert iz sezone 2019./2020. Simfonijskim orkestrom Španjolske radiotelevizije ravna talentirana kineska dirigentica Yi - Chen Lin. Program je sastavljen od djela W. A. Mozarta, C. Saint-Saënsa i L. van Beethovena. Solistica u Saint-Saënsovu 5. koncertu za glasovir i orkestar u F-duru je armenska pijanistica Sofya Melikyan.
07:40 
Rio Conchos, americki film (12) (1964.) - ciklus klasicnog vesterna (R)
Vestern. Nakon što je u pljacki vlaka ukradeno tisucu pušaka, pukovnik Wagner (W. Anderson) dozna da je oružje prodano Indijancima iz plemena Apaša, te zakljuci da bi to moglo ugroziti sigurnost njegovih ljudi i okolnog bjelackog stanovništva. Kad satnik Haven (S. Whitman) uhiti Jamesa "Jima" Lassitera (R. Boone), bivšeg južnjackog casnika, kod njega pronade ukradenu pušku. Kaže da je oružje dobio od pukovnika Therona Pardeeja (E. O´Brien)koji ne želi priznati ratni poraz, vec s Apašima na granici Teksasa uz rijeku Rio Conchos priprema nove akcije protiv sjevernjaka. Da bi to sprijecio, satnik Haven organizira potragu za njim. Uzbudljiv i prilicno mracan vestern Gordona Douglasa uspjela je adaptacija romana Clair Huffakere.
09:30 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
11:09 
Kucni ljubimci
11:41 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:27 
Veterani mira
Hrvatska još uvijek traži 1869 nestalih branitelja i civila u Domovinskom ratu. Što je do sada ucinjeno i što se planira uciniti u traženju nestalih osoba?. Gosti emisije su: Stjepan Sucic, pomocnik ministra hrvatskih branitelja i Ljiljana Alvir, predsjednica Zajednice udruga zatocenih i nestalih hrvatskih branitelja i civila.
13:16 
Zdrav zivot
U ovotjednom izdanju Zdravog života bavimo se temom transplantacijskog programa u doba korone, donosimo korisne savjete kako se riješiti macjih buha u domovima, istražujemo utjecaj 5G mreže na zdravlje, upoznajemo gledatelje s besplatnim Nutricionistickim savjetovalištem Grada Zagreba te progovaramo o temi koja nije toliko cesta u javnosti - poslijeporodajnoj depresiji. Novinarka: Marija Pranjic. Del 14.
13:45 
Zajedno u duhu
Gost je prof. dr. sc. Vanja Ivan Savic s Pravnog fakulteta Sveucilišta u Zagrebu, koji govori o pravnom položaju vjeronauka u školama te provedbi i mogucoj reviziji Vatikanskih ugovora. Predstavljamo novog hafiza, sedamnaestogodišnjeg Dževada Zendelija. Donosimo najzanimljivije iz novog romana ''Kadišl i nebeski putnici'' autorice Jasnimke Domaš.
14:20 
Prizma, multinacionalni magazin
15:08 
Istrage prometnih nesreca
U emisiji pogledajte tjedni pregled prometnih nesreca. Gosti emisije su mr. sc. Krunoslav Ormuž s FSB-a i mr. sc. Miron Huljak iz MUP-a. Pogledajte i "Prometno-meteorološku prognozu" te rubriku "Autoškola". Što ljuti u vožnji Gorana Milica?.
15:38 
Agenda: Svijet, vanjskopoliticki magazin
Prvo ovosezonsko izdanje HTV-ova vanjskopolitickog magazina Agenda: Svijet donosi osvrte i analize na dogadaje i aktere koji su uzdrmali istok Europe posljednjih tjedana i mjeseci. Zašto je izbilo nezadovoljstvo nakon predsjednickih izbora u Bjelorusiji? Kako vlada Aleksandar Lukašenko? Nakon neuspješnog atentata na ruskog oporbenjaka Alekseja Navaljnog, prisjetit cemo se prethodnih slucajeva u kojima su protiv nepodobnih korišteni novicok i drugi opasni agensi iz ruskih vojnih skladišta. Svijet ceka cjepivo, a tisuce znanstvenika radi na desecima izglednih kandidata. Rusija vec tvrdi kako ima ucinkovit proizvod. No, nitko ne može jamciti da ce pandemija biti uskoro okoncana spasonosnom injekcijom. Nigerija je zemlja uz koju se vežu brojne oprecnosti pa i kontroverze, no kako se živi u zemlji koja je deseta na svijetu po zalihama nafte, a istovremeno 70 posto stanovnika nema pristup zdravstveno ispravnoj vodi?.
16:11 
Potrosacki kod
Kako dobiti povrat novca ako ste odgodili putovanje zbog pandemije? Postoji puno razlicitih vrsta sredstava za dezinfekciju ruku. U Potrošackom kodu istražujemo koji su proizvodi sigurni. Gost emisije je Tomislav Fain, predsjednik Udruge putnickih agencija. Kiberneticki je kriminal u porastu. Može li se sprijeciti krada identiteta? Koja su prava potrošaca ako im se ne isporuci pošiljka? Urednica: Sanja Smiljanic Grubišic.
16:40 
Manjinski mozaik: Kaleidoskop zivota
"Pokrenula me želja da zavirim u vlastita sjecanja", kaže Tatjana Vujic. Gotovo 40 godina živi u Umagu, ali nikad nije zaboravila rodni Banat i Vojvodinu. Nešto od slika iz djetinjstva prenijela je u zbirku prica " Inhalacije sjecanja" kojom je iznenadila i mnoge koji su je dobro poznavali. Jer Tanju ipak svi u Umagu prepoznaju kao majku izvrsnih rukometaša Igora i Stefana i dugogodišnju ravnateljicu Puckog ucilišta. Profesorica ruskog jezika i književnosti pisanjem se vratila tamo gdje i pripada - sebi i svojem svemiru.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Kultura s nogu
U prvoj emisiji novog ciklusa Kultura s nogu govori o buducnosti trošne zgrade Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, podsjeca nas zašto je za dizajn, kao i za društvo, važan Matko Meštrovic, predstavlja zanimljivog i netom nagradenog pisca Žarka Jovanovskog, te se pita ulazi li napokon elektronicka glazba u kulturni mainstream.
17:47 
Lijepom nasom: Benkovac (2.dio)
19:00 
Dnevnik 2
19:49 
Sport
20:00 
Vrijeme
20:03 
Loto 7
20:10 
127 sati, americko-britansko-francuski film (15) (2010.) (R)
Pustolovna/biografska drama. U lipnju 2003. planinar Aron Ralston ode na izlet u nacionalni park Canyonlands u Utahu. Sprijatelji se s planinarkama Kristi i Megan i pokaže im podzemno jezero. Nakon kupanja se rastanu i on nastavi sam kroz kanjon Bluejohn. Pri usponu se oklizne, padne i odvali stijenu koja mu pritisne desnu ruku i zapešce uza stjenku kanjona. Zove upomoc, ali shvati da je sam. "127 sati" dobio je pohvale kritike i publike i bio je nominiran za šest Oscara, medu kojima za najboljega glumca (J( Franco) i za najbolji filml Prema Ralstonovim memoarima "Between a Rock and a Hard Place" (20040).
21:43 
Loto 7 - izvjestaj
21:49 
Covjek zvan Hrabrost, americki film (15) (2011.) (R)
Drama/vestern. Kad joj je odmetnik Tom Chaney hladnokrvno ubio oca i pobjegao, cetrnaestogodišnja Mattie odlucila je privesti ga pravdi. U potragu krece sa saveznim šerifom Cogburnom, covjekom sklonom alkoholu i brzom potezanju revolvera. Za odmetnikom traga i teksaški rendžer LeBouef zbog ubojstva senatora, ali Mattie im se ne želi pridružiti, jer ako ga LeBouef uhiti i odvede, Chaney nece odgovarati za smrt njezinog oca. Ovo je remake istoimenog filma iz 19696 s Johnom Wayneom u glavnoj uloziz "Covjek zvan Hrabrost" nominiran je za Oscara u deset kategorija, ukljucujuci one za najbolji film, režiju, scenarij, glumu, ali nije osvojio niti jedana.
23:42 
Dnevnik 3
23:57 
Sport
00:01 
Vrijeme (R)
00:04 
Vijesti iz kulture
00:17 
Trgovci robljem, americko-njemacko-meksicki film (18) (2007) (R)
Triler. Adriana (P. Gaitan) je trinaestogodišnjakinja iz Meksika. Kad je otmu trgovci bijelim robljem, njezin sedamnaestogodišnji brat Jorge (C. Ramos) krece za njima kako bi je spasio. Film je snimljen prema clanku Petera Landesmana "Djevojke iz susjedstva", o seksualnom roblju, objavljenom na naslovnici dnevnog lista "The New York Times" 242. sijecnja 20040 godinen.
02:11 
Rio Conchos, americki film (12) (1964.) - ciklus klasicnog vesterna - ciklus klasicnog vesterna (R)
03:54 
Skica za portret (R)
03:57 
Dnevnik 2 (R)
04:46 
Lijepom nasom: Benkovac (2.dio) (R)
05:55 (06:12)
TV Kalendar

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå