Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:04 
Rijeka: More (R)
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:21 
Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (16/25)
Bettys Diagnose 6. Christine osjeca da više ne može raditi s prof. Alexanderom von Arnstettom. Uvida da joj preostaje još samo jedan jedini nacin, sa svim posljedicama. U trenutku rastanka od Alexandera Christine kaže da ponajprije zbog Hanne više ne može raditi s njim. Uloge: Eric Klotzsch (dr.Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Ercan Durmaz (Safi Edemir), Floria Fitz (prof. dr. Alexander von Arnstett), Annina Hellenthal (Bettina "Betty" Weiss), Rona Ozkan (Ava Edemir), Marie Zielcke (Hanna Winter), Max Alberti (dr. Frank Stern) Odabrala: Martina Rajšek. Del 16.
11:10 
Croatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski Kotar (14/20)
Croatia's Finest. Jednom davno putopisac je napisao - nigdje nema takvog mjesta na kojem na tako malo prostora možete naci toliko zanimljivih stvari, poput Gorskog kotara. U gotovo alpskom okruženju, gdje šuma cini 63% površine, Dhruv otkriva mnoge njemu nepoznate stvari, poput ribolova na mušicu i delicija od medvjeda. Jedinstveno okruženje Dhruvu daje potpuno novi osjecaj hrvatske raznolikosti. Naravno, Dhruv uzima najbolje od Gorskog kotara i priprema izvrsna jela od divlje svinje i divlje pastrve. Del 14.
11:35 
Upoznajmo Hrvatsku - zaronite s nama: Sestrice Male - Dugi otok (27/60)
11:43 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:29 
Diva, telenovela (12) (36/130)
Totalmente Demais. Cassandra žali jer je Jonatas zabunom popio pice koje je cekalo Elizu. Arthur unaprijed slavi pobjedu. Jonatas osjeca ucinak popijena pica. Jacare dolazi na priredbu i traži Ninu. Rosangela kaže Florisvalu da ce biti s njim samo ako ostavi Maristelu. Lu primijeti da Rafael gleda Sofijinu sliku. Jacira kaže Maristeli da je vidjela Florisvala kod Rosangele. Maristela napravi skandal. Leila primijeti da Jonatas nije dobro, ali Eliza joj ne dopušta da mu pride. Lorena nepozvana dolazi na priredbu. Lurdinha vrijeda Huga jer se on ne sjeca da su bili skupa. Debora otkrije da je Hugo popio nešto otrovno i sluti da joj je sestra ukrala kemikaliju. Maristela pleše s drugim momkom. Florisval traži objašnjenje i postaje agresivan. Lili primjecuje da se Leila zanima za Jonatasa. Jacare ponovno šalje Riscada u redakciju. Maristela prijeti Florisvalu da bira izmedu Rosangele i nje. Pod utjecajem pica Jonatas napravi skandal na priredbi. Pokuša plesati s Leilom. Fabinho se svada s njim. Eliza moli Jonatasa da odu, ali on uporno želi ostati plesati. Carolina hvali Cassandru zbog njezine spletke. Arthur pokušava odvesti Elizu, ali ona želi ostati uz Jonatasa. Germano ga smješta u Fabinhovu sobu, a Fabinhu to smeta. Max savjetuje Arthuru da prizna Carolinino dijete, ali Arthur to odbacuje. Carolina kaže Lili da je Eliza izbacena iz natjecanja. Del 36.
13:21 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (107/160) (R)
The Dr. Oz Show 8. Danas cemo se pozabaviti s vašim najcešcim pitanjima u vezi sa zdravljem. Pocet cemo raspravom o tome moramo li jesti dorucak ili je bolje preskociti ga? Zatim, otkrite što ljuti stomatologe diljem zemlje. Je li moguce da je sve što znamo o cišcenju zubnim koncem pogrešno?. Danas cemo to rašcistiti. Odabrala: Martina Rajšek. Del 107.
14:09 
Heartland (8), serija (12) (11/18) (R)
Heartland 8. Amy se nade u teškom položaju kad sazna da je Peter odbio unosan posao u Calgaryju. Georgie se sve teže brine o dva konja koja su joj povjerena, a Lou pokušava shvatiti zašto Jack i Lisa ne razgovaraju. Del 11.
14:51 
Bajkovita Hrvatska (R)
15:04 
Umorstva u Midsomeru (13), serija (12) (1/8) (R)
Midsomer Murders 13. I u 13. sezoni izvrsne britanske serije "Umorstva u Midsomeru" pratimo inspektora Toma Barnabyja (John Nettles) i njegovog asistenta Bena Jonesa (Jason Hughes) u razotkrivanju misterija i zlocina koji se kriju iza idilicne ruralne slike Midsomera, zapravo legla ljubomore, intriga, izdaje i ubojstava. Stalna glumacka ekipa ukljucuje i Jane Wymark, koja se pojavljuje u svakoj epizodi kao Barnabyjeva supruga Joyce, Lauru Howard koja glumi njihovu kcer Cully te Barryja Jacksona, koji tumaci lik patologa Bullarda. Više od 130 sumnjivih smrti - od toga 110 ubojstava, šest samoubojstava, pet prirodnih smrti i osam nesreca - zadesilo je Midsomer od pocetka serije. Kad je pilot epizoda Ubojstva u Badger's Driftu emitirana u ožujku 1997., odmah je zarobila maštu britanske publike. Spojem prelijepih seoskih krajolika, ekscentricnog stanovništva i ubojstava, serija je privukla 13,5 milijuna gledatelja, srušivši rekord gledanosti te godine. Buducnost joj je bila zajamcena. I trinaesta sezona televizijski je dragulj koji je privukao iznimno velik broj gledatelja u više od 200 zemalja svijeta. Likovi serije temeljeni su na junacima romana spisateljice Caroline Graham. Njezinu knjigu Ubojstva u Badger's Driftu, koja je nadahnula seriju, Udruga autora kriminalistickih romana (CWA) izabrala je za jedan od 100 najboljih kriminalistickih romana u povijesti. 1. epizoda: Na godišnjicu smrti glave obitelji krojaca po mjeri stjecemo dojam da su preživjeli clanovi teško ucviljeni ili ih možda mori krivnja? Udovica traži oprost grijeha, no i njoj i njezinu ispovjedniku, župniku ove feudalisticki ustrojene župe, itekako se crno piše. Barnaby otkriva da se škakljive tajne samo nižu, a pogibeljne se posljedice množe. Del 1.
16:33 
Upoznajmo Hrvatsku - zaronite s nama: Sestrice Male - Dugi otok (27/60) (R)
16:42 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Zrtve ljubavi, serija (12) (40/44) (R)
Sacrificio D'amore. Maddalena provodi Božic s obitelji, no žudi za Tommasom. Pronalazi neku vrstu utjehe u Saveriovoj blizini, a on se sve više zaljubljuje u nju. I za Alessandra Lucchesija se Badnjak pokazuje vrlo bitnim. On skupa s casnom Agnese asistira pri teškom porodaju u bolnici. Dok gleda kako majka porada dijete, novi život ga se dojmi i ispuni ga posve novim osjecajima. Možda ce taj trenutak oznaciti prekretnicu za njih oboje. Kada se shvati da ce Tommaso biti korisniji kao ucitelj, napokon ga puštaju doma, a u meduvremenu Saverio, cim se oporavio od svojih ozljeda, odluci vratiti se na bojišnicu kako bi izbjegao susret s prijateljem i covjekom u kog je zaljubljena Maddalena. Ali u posljednjoj vojnoj akciji prije zakazanog povratka Tommasa napadaju iz zasjede dok pokuša pomoci ranjenom neprijateljskom vojniku i otad mu se gubi svaki trag. Maddalena, koja je napeto išcekivala njegov povratak, tad zapadne u tešku tugu. Stiže još dramaticnih vijesti s bojišnice. Corrado i Brando su bespomocno svjedocili još jednoj samoubojitoj misiji uperenoj protiv austrijske vojske. Del 40.
18:10 
Potjera (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Rodeni buntovnici: Igra parenja, dokumentarna serija (1/3) (R)
Natural Born Rebels. Upoznajte gangstere, varalice i lopove životinjskog svijeta. Jesu li samo prividno opasni?. Delinkventni kakadui provaljuju u otmjene rezidencije u Sydneyju. Razmetljivi pauni lažu o svojim seksualnim podvizima. Lukavi rezus makakiji koriste se psihologijom kako bi izveli podvale. To su uobicajeni sumnjivci u prirodi. Ali imaju li doista zle namjere? Nemojte ih tako brzo osuditi. Od hijena koje maltretirati uce od trenutka kada dodu na svijet, do kokosovih samaca koji ce ukrasti bilo što i ženki prerijskih pasa koji se pare sa svim mužjacima kojih se docepaju, ovi oportunisti samo iznova pišu knjigu o preživljavanju. Cesto postoje opravdani razlozi za njihove dvojbene životne odabire. Bilo da se odmetnu kako bi prehranili obitelj ili se upuste u kombinaciju "ruka ruku mije", mnogi od ovih "nitkova" zapravo pomažu drugima. Ali budite oprezni dok se infiltrirate u taj životinjski kriminalni svijet. Neki nasilnici pravila krše samo zato što žele, poput cimpanza koje su razvile psihopatske sklonosti. Ovo je vaša prilika da zavirite u um najpokvarenijih zlocinaca na ovom planetu. A to je ponuda koju ne možete odbiti. 1. epizoda Pronalaženje partnera i podizanje obitelji mogu biti pravi izazov, stoga ne cudi što potencijalno izvlace ono najgore kod oba spola. Za ženku prerijskog psa promiskuitet može biti kljuc uspjeha, ali ženka mungosa ici ce i mnogo dalje kako bi pronašla idealnog partnera, a odabir mužjaka iz suparnicke skupine može izazvati pravi rat! A ženka bogomoljke cak ce pojesti svog partnera kako bi osigurala da je u najboljoj formi prilikom polaganja jajašaca. No mužjaci su jednako buntovni - Dawsonove pcele bore se do smrti da bi dobile ženku, pauni lažiraju svoju popularnost, a manakini svojim vjernim plesnim partnerima zabijaju nož u leda kako bi osvojili djevojku. Ali tu nije kraj - obiteljski život iziskuje i krajnje podmukle strategije. Mladunci tuponosnog majmuna imaju strašne provale bijesa, bezrepi berberski makakiji jedni drugima otimaju mladuncad, a hijene imaju ozbiljan problem suparništva medu bracom i sestrama. Ovi rodeni buntovnici upotrijebit ce podmukle taktike kako bi napredovali u igri parenja. Del 1.
20:59 
Predsjednik, dokumentarna serija (1/10) (R)
Dokumentarna serija u 10 epizoda prvo je audiovizualno djelo koje obraduje život i djelo dr. Franje Tudmana, osnivaca moderne hrvatske države i prvog hrvatskog predsjednika. U 10 epizoda kroz nekoliko kljucnih razdoblja 20. stoljeca i nekoliko država i režima ispreplece se život Franje Tudmana i sudbina hrvatskog naroda - od tradicionalnog odgoja, utjecaja oca HSS-ovca na politicko i nacionalno opredjeljenje, obiteljske tragedije, školovanja u Zagrebu, do odlaska u partizane. Još kao mladi casnik, intelektualac, Tudman se u Beogradu bori za istinu o zastupljenosti Hrvata u NOP-u, što ce kasnije snažno odrediti njegov politicki život. Potkraj sedamdesetih pocinje se pripremati se za posttitovsko razdoblje, a potkraj osamdesetih staje na celo državotvornog pokreta. Ratovi, ubojstva roditelja i prijatelja, osobni usponi i padovi, politicki obracuni, privatna druženja, montirani sudski procesi, tajna putovanja, politicki savezi, izdaje, politicki programi, pobjede, prijateljstva, urote. Sve je to život Franje Tudmanan Dvadeset godina nakon njegove smrti gledateljima Hrvatske televizije otkrivamo zašto je Franjo Tudman uspio u onome u cemu politicki vode hrvatskog naroda prije njega nisus Tko je zapravo bio drd Franjo Tudman i što o njemu danas misle njegovi nasljednici i gradani Hrvatskek Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTiT. Del 1.
21:56 
Novine (3), serija (12) (1/10) (R)
Pocetak radnje trece sezone serije zatice nas godinu dana nakon završetka zbivanja druge - brutalno populisticka kampanja bivšeg gradonacelnika metropole Ludviga Tomaševica (Dragan Despot) doprla je do biraca i on je novoizabrani predsjednik države. Iako obojica posjeduju clansku iskaznicu iste stranke, razdor izmedu predsjednika Republike Tomaševica i predsjednika Vlade Lozancica (Boris Svrtan) sve je dublji, i to upravo zbog spora s fondom "Domovina". Tomaševic igra na strani fonda, a premijer, koji je za proracun odgovoran, i nema izbora nego navijati za "svoju" stranu, stranu države. Obojica pritišcu istog, kljucnog covjeka koji ce odluciti o ishodu spora - suca Zvonimira Mihalica (Draško Zidar) kojeg uopce ne zanima pravedna presuda nego lokacija zemljišta na kojem ce njegov sin Karlo (Filip Juricic) podici privatnu kliniku. Novi gradonacelnik prijestolnice - koji je to postao na inicijativu premijera Lozancica - dobro nam je poznati biznismen kriminalne prošlosti i stari vlasnik "Novina" Mario Kardum (Aleksandar Cvjetkovic)c Njemu i njegovim mafijaškim kompanjonima Iliji Bubalu (Darko Milas), dogradonacelnici i bivšoj novinarki "Novina" Alenki Jovic (Olga Pakalovic) te sumnjivom novinaru Matku Jakovljevicu (Livio Badurina) posao ponovno cvjetat Redakcija "Novina" takoder je pred novom rundom previranjaa Novi vlasnik Lovro Ljubicic (Siniša Popovic) razmišlja kako o otkazima, tako i o novom glavnom urednikun Potencijalni kandidat, šef redakcije unutrašnje politike Nikola Martic (Trpimir Jurkic), rastrzan je lojalnošcu prema starom uredniku Martinu Vidovu (Zijad Gracic)c Dijana Mitrovic (Branka Katic) možda je zadnja od novinarskog kadra koja je zadržala nešto od starog žara, ali i ljubavi prema ostalim životnim radostima kao što je nova romanticna (i preljubnicka) veza s bivšim razrednim kolegom Joškom Jerkovom (Krešimir Mikic)k Vera Papo (Helena Minic Matanic) novinarski pokriva rasplet oko spora s fondom "Domovina", dok Tena Latinovic (Tihana Lazovic) istražuje mutne poslove novog gradonacelnika Kardumad Kao i u drugoj, i u trecoj ce se sezoni poznatom mnoštvu stalnih likova pridružiti i više novih: šefica tajne službe Katarina Jerkov (Daria Lorenci Flatz) sa suprugom Joškom (Krešimir Mikic), internacionalni kradljivac skupocjenih satova Anton Janjic (Dražen Cucek), aktivisti društva za zaštitu pasa Žana (Nadia Cvitanovic) i Mišo (Paško Vukasovic), ljubavni par zrelih godina na meti iznudivaca (Gordana Gadžic i Ivan Bekjarev), novi papinski nuncij (Mirko Soldano) i drugi Novi stari lik je, naravno, i grad Rijeka u ulozi prijestolnice; novi jer je - za razliku od prijašnjih sezona - ovaj put prikazana u svom ljetnom, suncem okupanom mediteranskom ugodaju koji još više istice mracna dogadanja u prvome planum PRVA EPIZODA Tena Latinovic intervjuira novog gradonacelnika Marija Karduma o sumnjivim požarima koji su ucestali u središtu gradat Dijana Mitrovic provela je noc s bivšim kolegom iz razreda Joškom, inace suprugom šefice tajne službe Katarine Jerkove Novoizabrani predsjednik države Ludvig Tomaševic pritišce suca Zvonimira Mihalica da donese za njega povoljnu presudu u slucaju fonda "Domovina"o Tomaševicev covjek Marinko Prskalo (Izudin Bajrovic) na šefov zahtjev prati Lea Grubišica (Nikša Butijer) kojeg muci savjest zbog prešucivanja samoubojstva bivšeg voditelja Tomaševiceve kampanje Darija Antica (Ivica Pucar)a Tomaševiceva supruga Julijana (Ksenija Pajic) sve se teže nosi s alkoholizmom i novim cudnovatim savezništvom izmedu njezinog muža i kceri Lare (Tena Nemet Brankov)B Nakon izlaska iz zatvora Blago Antic (Zdenko Jelcic) nastavlja skladni suživot s bivšom Larinom prijateljicom, mladom Barbarom (Gloria Dubelj) Specijalci uhite Antona Janjica (Dražen Cucek), profesionalnog kradljivca satova s medunarodnom tjeralicome Majstorice maske: Tina JesenkovicJ.
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:11 
Vrijeme (R)
23:13 
Vijesti iz kulture
23:25 
Milijarde (2), serija (15) (9/12) (R)
Billions 2. Chuck je suocen s vanjskim pritiskom da utjece na svoj ured i odustane od istrage koju vode. Axeu bivši zaposlenik ponudi insajderske informacije i on razmišlja hoce li ih iskoristiti. Lara planira veliku rodendansku proslavu za Axea, a Wendy razmišlja hoce li doci. Na Axeovoj proslavi Lara otkriva da joj Axe laže o svom odnosu s Wendy. Chuck je voljan poduprijeti Irinu i ocevu investiciju u tvornicu sokova, za koju ce javnost uskoro doznati. Del 9.
00:25 
Zrtve ljubavi, serija (12) (40/44) (R)
01:11 
Najava
01:14 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (107/160) (R)
01:55 
Dnevnik 3 (R)
02:10 
Sport (R)
02:13 
Vijesti iz kulture (R)
02:21 
Na vodenome putu (11): Slikoviti njemacki morski rukavac, dokumentarna serija (15/20) (R)
03:05 
Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (16/25)
03:48 
Heartland (8), serija (12) (11/18) (R)
04:31 
Skica za portret (R)
04:42 
Croatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski Kotar (14/20) (R)
Croatia's Finest. Jednom davno putopisac je napisao - nigdje nema takvog mjesta na kojem na tako malo prostora možete naci toliko zanimljivih stvari, poput Gorskog kotara. U gotovo alpskom okruženju, gdje šuma cini 63% površine, Dhruv otkriva mnoge njemu nepoznate stvari, poput ribolova na mušicu i delicija od medvjeda. Jedinstveno okruženje Dhruvu daje potpuno novi osjecaj hrvatske raznolikosti. Naravno, Dhruv uzima najbolje od Gorskog kotara i priprema izvrsna jela od divlje svinje i divlje pastrve. Del 14.
05:07 
Dnevnik 2 (R)
05:49 (06:40)
Diva, telenovela (12) (36/130)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ