Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:41 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (20/25)
Bettys Diagnose 6. Betty i dr. Stern isprva stoje pred zagonetkom. Marie Semmler kaže im da je samo jedanput zaboravila uzeti injekciju inzulina. No kad mladu ženu naposljetku zateknu bez svijesti, Betty pronikne u pravi razlog njezina stanja. Uloge: Eric Klotzsch (dr.Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Ercan Durmaz (Safi Edemir), Floria Fitz (prof. dr. Alexander von Arnstett), Annina Hellenthal (Bettina "Betty" Weiss), Rona Ozkan (Ava Edemir), Marie Zielcke (Hanna Winter), Max Alberti (dr. Frank Stern) Odabrala: Martina Rajšek. Del 21.
11:08 
Gradionica vrtova: Drazen, dokumentarna serija (10/12)
"Moj vrt je moje najljepše remek-djelo." Claude Monet Dražen je mladi radijski voditelj koji živi na 8. katu zgrade na Trešnjevci. Voli boraviti na svom balkonu, zavaljen u visecu ležaljku, uz pjev dva kanarinca. A da bi mu taj svakodnevni ritual bio potpuniji, zove Andreju da zajedno ozelene njegov drugi dnevni boravak i da k tome može nešto iz njega i prezalogajiti. Uz to što ce stvoriti hlad za potpuniji užitak, ni pernati prijatelji nece loše proci. Del 10.
11:43 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Diva, telenovela (12) (40/130)
Totalmente Demais. Jacaré želi da Riscado sazna gdje ce se održati iduci krug natjecanja. Maristela uhvati Florisvala kod Rosangele i podivlja. Jamaica kaže Riscadu gdje ce se održati natjecanje. Fabinho kaže Leili da ce pozvati Jonatasa na roštilj. Cida ide na plažu, Eliza priprema rucak. Arthur i Max uživaju u njezinoj kuhinji. Tijekom roštilja Fabinho ubaci Lilin sat u Jonatasov ruksak. Lili traži sat. Jonatas nudi da mu pregleda ruksak. Fabinho se iznenadi kada vidi da sat nije u ruksaku. Jonatas ga je izvadio i stavio u vrt. Jonatas odlazi s roštilja. Leila i Germano kore Fabinha jer je tražio da Jonatas otvori ruksak. Rosangela i Maristela se zakvace na ulici. Florisval i Montanha ih razdvajaju. Jonatas prica majci što mu se dogodilo kod Fabinha. Jojo kaže da bi voljela da Eliza bude tatina cura. Eliza to odbacuje. Cassandra je promukla nakon svade s Deborom. Maristela želi brak s Florisvalom. Debora ugleda Jonatasa u "Bastilli" i razmišlja da mu kaže da ga je Cassandra omamila na zabavi. Del 40.
13:16 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (111/160) (R)
The Dr. Oz Show 8. Želite li kupovati povoljno i ne trošiti previše?. Novinarka Hitha Herzog pokazat ce kako štedjeti na hrani, odjeci i proizvodima za ljepotu koji se kupuju u velikim supermarketima. Odabrala: Martina Rajšek. Del 111.
13:58 
I to je Hrvatska: TV toranj Sljeme (0/50) (R)
14:16 
Heartland (8), serija (12) (15/18) (R)
Heartland 8. Lou se vraca iz Vancouvera s priznanjem koje ce možda zauvijek promijeniti obitelj na Heartlandu. Jack intervenira kad sazna da Tim namjerava nepozvan doci na Mirandino vjencanje. Del 15.
14:58 
Bajkovita Hrvatska: Klis (R)
15:10 
Umorstva u Midsomeru (13), serija (12) (5/8) (R)
Midsomer Murders 13. Koncertni pijanist svjetskoga glasa stanuje u dvoru Devington i ondje vodi ljetnu školu za nadobudne mlade glazbenike, medu kojima vlada žestoka konkurencija. Polaznici ginu, a i Barnaby ce se naci u životnoj opasnosti. No inspektor ce ustanoviti da su ispadi bolesno ambicioznih roditelja macji kašalj u usporedbi s neobicnim genetickim projektom stvaranja genijalna glazbenika. Del 5.
16:43 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
I to je Hrvatska: TV toranj Sljeme (0/50) (R)
17:34 
turizam.hrt
18:09 
Potjera (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
Jesen u New Yorku, americki film (12) (2000.)
Romanticna drama. Mnoge su Njujorcanke vec cule slavni govor iz usta Willa Keanea (R. Gere) u kojem im priopcava da je medu njima gotovo jer on nije covjek za duge i ozbiljne veze. Taj je zakleti neženja vlasnik poznatog njujorškog restorana, a djevojke iz toga grada koje nisu bile s njim definitivno su cule za njega. Cula je i lijepa Charlotte (W. Ryder), koju ce na zabavi povodom njezina 22. rodendana baka upoznati s Willom koji je u mladosti bio prijatelj s njezinom majkom. Vec sljedeci dan Will pozove Charlotte na izlazak. Ona oduševljeno pristane i njih dvoje zapocnu idilicnu vezu. Kad prvog zajednickog jutra on pokuša upozoriti Charlotte da njihova veza nema buducnosti, ona ga preduhitri viješcu da je bolesna. Slavni americki glumac Richard Gere (Zgodna žena, Chicago) stekao je tijekom svoje bogate karijere mnogo obožavatelj(ic)a, ali i pozamašan broj negativno nastrojenih kriticarar Dok ga prvi smatraju idealnim interpretom sredovjecnih šarmera, drugi rado pod znak upitnika stavljaju njegove glumacke sposobnostit Iako nije jedini, Gereov je imidž svakako jedan od uzroka podijeljenih kritika i reakcija na "Jesen u New Yorku", film koji su neki s oduševljenjem cekali kao posvetu tragicnim melodramama klasicnog Hollywooda, a drugi apriori odbacivali kao plitku i predvidljivu tužaljkuk Obje se zastupane tvrdnje mogu argumentirati, ali predvidljivost se melodrami teško može spocitati kao nedostataka Od takvog se filma ocekuje da gledatelja uvede u svijet nesvakidašnje romantike i sjete, da mu uvjerljivo i opipljivo predoci ljubavnu pricu i tako ga natjera da se poistovjeti s likovima i na kraju suosjeca s njimam Zahvaljujuci inspiriranim nastupima Richarda Gerea i lijepe Winone Ryder (Doba nevinosti), koji uspješno docaravaju emocionalnu kompleksnost svoje romance, te neospornom osjecaju za vizualno redateljice Joan Chen, koja je prekrasne kadrove jesenjeg New Yorka adekvatno stavila u službu sugestivne atmosfere, "Jesen u New Yorku" svoju zadacu obavlja vrlo dobror.
21:52 
Dnevnik 3
22:07 
Sport
22:11 
Vrijeme (R)
22:14 
Vijesti iz kulture
22:26 
Slom, americko-njemacki film (12) (2007.) (R)
Kriminalisticka drama. Theodore Crawford, zvan Ted (A. Hopkins), bogati i domišljati aeronauticki inženjer irskog podrijetla iz Los Angelesa, otkrije da ga žena vara s policijskim detektivom Robertom Nunallyem (B. Burke). U svadi sa ženom, Crawford je ustrijeli. Dok u zatvoru ceka sudenje, Crawford se upušta u nadmudrivanje s mladom nadom okružnog tužilaštva Williamom Beachumom Willyjem (R. Gosling). Za Willyja je taj slucaj gotova stvar i pristaje postupak pokrenuti odmah. On je više zaokupljen promjenom posla i prelaskom u glasoviti odvjetnicki ured Wooton & Simms, a usput i ocijuka s buducom šeficom Nikki Gardner (R. Pike).
00:19 
Milijarde (3), serija (15) (1/12) (R)
Billions 3. Paul Giamatti, nominiran za Oscara i dobitnik nagrade Zlatni globus, i Damian Lewis dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus, zvijezde su serije Milijarde, smione drame koja preispituje zaradu i opasnosti ganjanja americkog sna. U svijetu financija dva najmocnija njujorška titana vode epsku bitku. Neumorni savezni tužilac Chuck Rhoades (P. Giamatti) odlucno i autoritativno provodi pravdu. Nemilosrdno briljantni kralj hedge fonda Bobby Axelrod Axe (D. Lewis) vodi carstvo utemeljeno na insajderskim informacijama i prljavim tajnim poslovima. Axe želi pobijediti pošto-poto, ali Chuck ce uciniti sve da milijarder, koji je svojim rukama došao do bogatstva, plati za svoje zlocine. To je bitka u kojoj svi mogu mnogo izgubiti i svi su prisiljeni odgovoriti na pitanje: Koja je vrijednost moci? Serija plete kompleksnu i precizno razradenu pricu koja besprijekorno ispreplece Chuckov i Axeov privatni i profesionalni život. Maggie Siff je Wendy Rhoades, Chuckova iznimno inteligentna i ambiciozna žena rastrgana izmedu muževih uvjerenja i profesionalnog položaja utjecajne clanice Axeovog unutarnjeg kruga. Malin Akerman je Lara Axelrod, Axeova odana i lukava žena. U seriji glume i Toby Leonard Moore, David Costabile i Condola Rashad. U trecoj sezoni Milijardi Chuck Rhoades i Bobby Axelrod nadu se u drukcijem svijetu. Obojica i dalje žele uništiti onog drugog, ali moraju se boriti i za svoj opstanak okruženi novim silama i mocnim neprijateljima. Wendy Rhoades, Chuckova žena i Axeova savjetnica za poslovni uspjeh, maksimalno je angažirana s obojicom i u neugodnom je i opasnom položaju, koji ce je naposljetku dovesti do odluke koja joj može nepovratno promijeniti život. Novac, moc, pravda i osveta dio su života svih tih likova i ostale slavne ekipe, koja ukljucuje Malin Akerman, Tobyja Leonarda Moorea, Davida Costiblea, Condolu Rashad, Asiju Kate Dillon i Jeffreyja DeMunna. Clancy Brown u ovoj sezoni gostuje kao Waylon Jeffcoat Jock, novi ministar pravosuda s opakim intelektom i velikim zanimanjem i za Chucka i za Bobbyja Axea. Autori, scenaristi i izvršni producenti serije su Brian Koppelman i David Levien i Andrew Ross Sorkin. 1. epizoda: Treca sezona pocinje mandatom koji Chucku da novi šef. Axe mora donijeti tešku odluku nakon nedavnog osudivanja. Taylor smišlja cudovišnu strategiju. Lara prijeti da ce izvuci novac iz Axe Capa. Sacker se želi dokazati kao šefica Odjela za kaznene zlocine. Del 1.
01:17 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (111/160) (R)
01:59 
Dnevnik 3 (R)
02:14 
Sport (R)
02:17 
Vijesti iz kulture (R)
02:25 
Gradionica vrtova: Drazen, dokumentarna serija (10/12) (R)
"Moj vrt je moje najljepše remek-djelo." Claude Monet Dražen je mladi radijski voditelj koji živi na 8. katu zgrade na Trešnjevci. Voli boraviti na svom balkonu, zavaljen u visecu ležaljku, uz pjev dva kanarinca. A da bi mu taj svakodnevni ritual bio potpuniji, zove Andreju da zajedno ozelene njegov drugi dnevni boravak i da k tome može nešto iz njega i prezalogajiti. Uz to što ce stvoriti hlad za potpuniji užitak, ni pernati prijatelji nece loše proci. Del 10.
02:54 
Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (20/25)
03:38 
Heartland (8), serija (12) (15/18) (R)
04:20 
Skica za portret (R)
04:23 
turizam.hrt (R)
04:53 
Dnevnik 2 (R)
05:35 (06:20)
Diva, telenovela (12) (40/130)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ