Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:21 
Betty i njezine dijagnoze (2), telenovela (12) (11/12) (R)
Bettys Diagnose 2. Iduci na posao, Betty i dr. Behring utrkuju se na biciklima. Uto neki covjek kolabira na ulici pa moraju brzo intervenirati. Spase mu život, no Heiner Franke nakon infarkta više ne prepoznaje svoju ženu. Lizzy se skrbi za glumicu Anne Hollmann koja je dovezena s ozljedom stopala. Nakon kratke obrade Helena je želi otpustiti kad Anne iznenada ostane bez glasa. Heinerova žena Marlene posve je zdvojna i boji se da ce izgubiti muža. Heiner prepoznaje sina, ali ženu ne. Betty i dr. Behring tragaju za uzrokom, a Heleni se ne svida što toliko vremena provode skupa. Betty je zaokupljena i prof. Wehmannom te uvida da bi mogla izgubiti oca ako mu odbije darovati koštanu srž. Talula mora sastaviti svoj prvi raspored rada, što joj nije lako, to više što je neprestano ometa Lewandowski. Da se nije zaljubio u nju? Uloge: Bettina Lamprecht (Bettina "Betty" Dewald), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Eric Klotzsch (Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Roland Koch (prof. Wehmann), Ercan Durmaz (Safi Edemir) Scenaristi: Claudia Matschulla, Arnd Mayer Redatelj: Nico Zingelmann. Del 11.
11:09 
Rijec i zivot: Veliki petak hrvatskog sela (R)
Temelj sela je obitelj ali i obiteljsko gospodarstvo. Koliko je to danas pribijeno na križ?. Što poduzeti da hrvatsko selo, koje je razapeto izmedu modernizacije i administracije, opstane? Isus je skinut s križa, položen u grob i treci dan uskrsnuo. Možemo li to primijeniti i na hrvatsko selo? Što je Crkvi, koja je nekoc organizirala poljoprivrednu proizvodnju, ciniti na krik za spas sela? Sudjeluje punitovacki župnik dr. sc. Đurica Pardon. Gošca je izv. prof. na Fakultetu agrobiotehnickih znanosti Sveucilišta J. J. Strossmayera u Osijeku dr. sc. Snježana Tolic. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Neven-Mihael Dianeževic Producent: Zdravko Sandrin Godina proizvodnje: 2019.
11:41 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:18 
Vrijeme
12:25 
Lazljivo srce, telenovela (12) (21/71)
Corazon Que Miente. Lisandro razgovara s Marielom i ona mu kaže da misli da je gay. On joj to prizna. Ona puna razumijevanja kaže mu da uvijek može racunati na nju i da bi bilo dobro da svima to prizna. Rogelio brutalno pretuce Elenina sina Julija. Odvoze ga u bolnicu. Mariela se ondje brine o njemu. Obavještava njegovu mamu o tom nemilom dogadaju. Elena napušta Rogelija. Noé joj pomaže u tome. Uzimaju Rogeliov sef i skriju ga. Svi misle da su Lisandro i Mariela u vezi. Njegov tata ga izbacuje iz kuce, a Alonso mu ustupa svoj stan i prijateljski mu pomaže. Uloge: Thelma Madrigal (Mariela), Pablo Lyle (Alonso), Diego Olivera (Leonardo), Alexis Ayala (Padre Daniel), Alejandro Tommasi (Demián), Helena Rojo (Sara), María Sorté (Carmen), Eric del Castillo (Manuel), Dulce María (Renata) Originalna prica: Caridad Bravo Adams Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González Odabrala: Martina Rajšek. Del 21.
13:14 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (142/160)
The Dr. Oz Show 8. U Americi najviše jedemo kozice, losos i tunu, zato cemo vas danas upoznati s još vrsta riba za koje možda niste nikad culi, a trebali biste ih jesti. Zatim, Randy Jackson ce iskreno progovoriti o borbi protiv dijabetesa, a Sherri Shepherd ce govoriti o bolesti kojoj ne dopušta da je uništi. Odabrala: Martina Rajšek. Del 142.
14:01 
Normalan zivot (R)
15:00 
Vijesti
15:10 
Svjetski biseri (6): Buenos Aires - Latinskoamericki car, dokumentarna serija (13/15) (R)
Flavors 6 / Horizons 6. Buenos Aires, glavni grad i gospodarsko središte Argentine, spoj je europske elegancije i naznaka južnoamericke srcanosti. Dvostruko je veci od Pariza, tako da istraživanju tisuca njegovih faseta, od kojih su neke tango, nogomet, vrhunsko meso ili vino malbec, nema kraja. Ime Eve Perón vraca nas u doba kad se utjecaj ovoga grada osjetio u cijelom svijetu, a njegova ljepota i raznolikost arhitekture svjedoce što je sve sazdalo Argentinu. No u inozemstvu rijetko tko istinski poznaje Buenos Aires i zato je istraživanje ovog grada prepuno iznenadenja. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 13.
16:01 
They never walked alone - Uvijek zajedno, dokumentarni film
Film predstavlja hrvatsku zajednicu u Chicagu koja je okupljena oko katolicke crkve Svetog Jeronima. Prica je to o 100 godina povijesti zajednice i njezinu životu u Americi. Naratori: Goran Višnjic i Bill Kurtis Izvršna producentica: Maria Dugandžic-Pašic Godina proizvodnje: 2012.
16:58 
HAK - promet info
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:16 
Hrvatski velikani (2): Sveti Leopold Mandic, dokumentarna serija (2/8) (R)
Može li netko visine 1,35 cm, s govornom manom i nespretnog hoda postati velikanom svjetskih razmjera? Primjer sv. Leopolda Bogdana Mandica pokazuje nam da može. On nije zaslužan za neki važan izum poput izmjenicne struje, ali je ispovijedajuci i po 12 sati dnevno izmijenio brojne ljude. A jeste li znali da je bio plemickog roda i da je završio u progonstvu jer je odbio prihvatiti talijansko državljanstvo? Jeste li znali da njegovo svetište u Padovi godišnje posjeti više od 150.000 hodocasnika i da mu je tijelo i danas neraspadnuto? Zašto ga kao sveca casti cijela Katolicka Crkva i što znaci biti svet, otkrivamo u ovoj epizodi Hrvatskih velikana. Gledajte u miru. Scenarist, redatelj i voditelj: Robert Knjaz Urednica: Snježana Nožinic. Del 2.
18:10 
Potjera (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:02 
Poljicka stijena - biskup Ciril Banic, dokumentarni film
Zovu ga Lav Dalmatinski ili Drugi Stepinac. Uvijek je bio hrabar i cvrst u vjeri. Smetao je vlastima Kraljevine Jugoslavije, Talijani su ga proganjali, a komunisti su ga poslije optuživali za suradnju s fašistima. Sustavno ga je pratila UDBA, optužen je i zatvoren u montiranom procesu i više puta su ga pokušali ubiti. U vremenu od 1951. do 1961. godine biskup Ciril Banic bio je apostolski administrator Šibenske biskupije, a potom i šibenski biskup. Kao mucenik komunistickog sustava svojim je djelovanjem ostavio snažan trag ne samo na podrucju Šibenske biskupije, vec i šire u hrvatskoj povijesti. Biskup Banic je bio presudan kada su biskupi odlucili zabraniti svecenicka udruženja koja su kontrolirale komunisticke vlasti. U filmu govore Banicevi suvremenici, svecenici, crkveni povjesnicari, rodbina te povjesnicari i drugi znanstvenici. Producent: Draško Vrgoc Autor glazbe: Željko Barba Montažer: Miljenko Baricevic Snimatelj: Tomislav Trumbetaš Redatelj, scenarist i urednik: Mario Raguž Proizvodnja: HTV, 2019. Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.
20:58 
Rim: Krizni put iz Vatikana, prijenos
Osobita je ova korizma, a osobito ovaj Veliki petak kada se kršcani spominju Kristove smrti na križu. Križni put kojim, slikovito receno, tjednima prolazi gotovo cijelo covjecanstvo, kao pobožnost svojstvena je današnjem danu. Zbog izvanredne situacije koja je nastala uslijed pandemije bolesti Covid-19, namjesto u Koloseju, zajedno s papom Franjom omiljenoj pobožnosti Križnog puta nazocit cemo u trijemu bazilike sv. Petra. Na zamolbu Svetog oca, ciji je sedmogodišnji pontifikat u znaku milosrda, kulture susreta i dijaloga, brige za marginalizirane, odbacene, slabe i potrebite, meditacije su ove godine napisali uznici u zatvoru u Padovi. Komentator je rektor Hrvatskoga katolickog sveucilišta prof. dr. sc. Željko Tanjic. Urednik: Neno Kužina.
22:15 
Dnevnik 3
22:30 
Sport
22:34 
Vrijeme (R)
22:36 
Vijesti iz kulture
22:41 
Alojzije Viktor Stepinac, dokumentarni film
Film prati život Alojzija Stepinca od rodenja 1898. u Brezaricu do smrti 1960. u Krašicu i pokušava odgovoriti što nam Stepinac ostavlja kao svoju oporuku. Detaljan je to prikaz boravka u Lepoglavi i krašickom sužanjstvu, a govori i o milicijskoj represiji i trovanju. S posebnom je pozornošcu obradeno razdoblje od 1941. do 1946. godine te pokušava demistificirati ulogu nadbiskupa Stepinca kada govorimo o vjerskim prijelazima, spašavanju kozaracke djece, o Jasenovcu, o odnosu s Pavelicem i Titom. O Alojziju Stepincu u filmu govore domaci i strani povjesnicari: Mario Jareb, Hrvoje Klasic, Jure Krišto, Goran Hutinec, Miroslav Akmadža, Ivo Goldstein, Roberto de Mattei, Luigi Allena, Ljubodrag Dimic, Milan Koljanin, Radmila Radic, Bojan Dimitrijevic; crkveni velikodostojnici: kardinal Joao Braz de Aviz, kardinal Josip Bozanic, varaždinski biskup Josip Mrzljak, požeški biskup Antun Škvorcevic, slavonski episkop Jovan Culibrk, postulator kauze mons. Juraj Batelja. Povijesne dogadaje prate igrane scene, kardinala Stepinca u filmu glumi šibenski bogoslov Ante Vrcic, a narator u filmu je glumac Dragan Despot. Posebnost i vrijednost ovoga filma je u tome što o kardinalu Stepincu možda prvi put na istom mjestu govore najpoznatiji hrvatski i srpski povjesnicari te clanovi i Katolicke Crkve i Srpske pravoslavne Crkve. U filmu je korišten bogat arhivski materijal Hrvatske televizije, a snimalo se u Zagrebu, Brezaricu, Krašicu, Lepoglavi i Rimu. Scenarist i urednik: Niko Kostanic Direktor fotografije: Ivan Kovac Montaža: Damir Horvatek Redatelj: Neven-Mihael Dianeževic.
00:14 
Svjetski biseri (6): Buenos Aires - Latinskoamericki car, dokumentarna serija (13/15) (R)
Flavors 6 / Horizons 6. Buenos Aires, glavni grad i gospodarsko središte Argentine, spoj je europske elegancije i naznaka južnoamericke srcanosti. Dvostruko je veci od Pariza, tako da istraživanju tisuca njegovih faseta, od kojih su neke tango, nogomet, vrhunsko meso ili vino malbec, nema kraja. Ime Eve Perón vraca nas u doba kad se utjecaj ovoga grada osjetio u cijelom svijetu, a njegova ljepota i raznolikost arhitekture svjedoce što je sve sazdalo Argentinu. No u inozemstvu rijetko tko istinski poznaje Buenos Aires i zato je istraživanje ovog grada prepuno iznenadenja. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 13.
01:07 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (142/160)
01:49 
Dnevnik 3 (R)
02:04 
Sport (R)
02:07 
Vijesti iz kulture (R)
02:11 
Imperij, telenovela (12) (103/170) (R)
02:57 
Imperij, telenovela (12) (104/170) (R)
03:43 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (46/117) (R)
04:26 
Skica za portret (R)
04:42 
Rijec i zivot: Veliki petak hrvatskog sela (R)
Temelj sela je obitelj ali i obiteljsko gospodarstvo. Koliko je to danas pribijeno na križ?. Što poduzeti da hrvatsko selo, koje je razapeto izmedu modernizacije i administracije, opstane? Isus je skinut s križa, položen u grob i treci dan uskrsnuo. Možemo li to primijeniti i na hrvatsko selo? Što je Crkvi, koja je nekoc organizirala poljoprivrednu proizvodnju, ciniti na krik za spas sela? Sudjeluje punitovacki župnik dr. sc. Đurica Pardon. Gošca je izv. prof. na Fakultetu agrobiotehnickih znanosti Sveucilišta J. J. Strossmayera u Osijeku dr. sc. Snježana Tolic. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Neven-Mihael Dianeževic Producent: Zdravko Sandrin Godina proizvodnje: 2019.
05:12 
Dnevnik 2 (R)
05:55 (06:41)
Lazljivo srce, telenovela (12) (21/71)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ