Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:19 
Betty i njezine dijagnoze (2), telenovela (12) (7/12) (R)
Bettys Diagnose 2. Doznavši da joj je prof. Wehmann otac, Betty netragom nestaje. Lizzy prima poruku da Betty treba vrijeme za razmišljanje, ali ne zna zašto. Tamás je nade u njezinu skrovištu i obavijesti o tome Wandu, koja je takoder tragala za njom jer joj je prof. Wehmann otkrio da Betty zna tko joj je otac. Štoviše, Betty doznaje gorku istinu da je Wehmann nije želio pa je Wandi nudio novac za pobacaj. Lizzy i dr. Behring bave se instalaterom grijanja Felixom Petersom koji je dopremljen zbog opeklina, ali ima simptome srcanog infarkta. Vidovnjakinja dolazi u kliniku zbog nezgode s kaktusom i svatko je traži da mu prorekne buducnost. Helena ne vjeruje u takve stvari, ali vidovnjakinja ipak kaže tocno jer Heleni je zaista privržen tamnokosi muškarac. Lizzy doznaje zašto je Betty naglo nestala i distancira se od prof. Wehmanna koji je baš treba jer je primio strašnu vijest. Uloge: Bettina Lamprecht (Bettina "Betty" Dewald), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Eric Klotzsch (Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Roland Koch (prof. Wehmann), Ercan Durmaz (Safi Edemir) Scenaristica: Claudia Matschulla Redatelj: Joseph Orr. Del 7.
11:07 
Treca dob
11:32 
I to je Hrvatska: (R)
11:46 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:18 
Vrijeme
12:24 
Lazljivo srce, telenovela (12) (17/71)
Corazon Que Miente. Na zabavi Mariela pred svim gostima optuži Ferrere da su lopovi i da su ukrali zemlju njezinoga djeda. Zatim ode bez Lisandra. Leonardo budan ceka Marielu. Ona dolazi i ne želi mu reci što je ucinila, ali ga moli da pomogne Lety i njezinoj obitelji. On pristane da žive kod njih. Rogelio i laborant podmecu Noéove otiske na omotnice s novcem. Nakon zabave Sara posjeti Marielu i kaže joj da se cuva Demiána jer ga je osramotila. Lety i Amalia ispricaju Sari da je Demián pokušao silovati Lety. Ona im kaže da ga prijave i da ce im ona pomoci. Noé kaže ženi i kceri da ako to ucine, Demián ce im nešto uciniti. Santiago zamoli Demiána da pošalje Renatu u Puerto Vallartu, a on mu odvrati da to traži jer je ljubomoran na Alonsa. Uloge: Thelma Madrigal (Mariela), Pablo Lyle (Alonso), Diego Olivera (Leonardo), Alexis Ayala (Padre Daniel), Alejandro Tommasi (Demián), Helena Rojo (Sara), María Sorté (Carmen), Eric del Castillo (Manuel), Dulce María (Renata) Originalna prica: Caridad Bravo Adams Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González Odabrala: Martina Rajšek. Del 17.
13:12 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (140/160)
The Dr. Oz Show 8. Jedemo odredenu hranu zbog zdravlja, no cini li nas naša prehrana bolesnima?. Otkrijte kojom se hranom boriti protiv bolova i prekinuti niz nezdravih navika. A Bethenny Frankel, zvijezda "Pravih kucanica New Yorka", razotkrit ce nam zbog cega je vec nekoliko puta završila u bolnici. Odabrala: Martina Rajšek. Del 140.
13:58 
Profesije osobno (4): Glava u oblacima, dokumentarna serija (2/12) (R)
Hoce li sutra pasti kiša ili ce nas obasjati sunce, pitanje je na koje glavni meteorolog HRT-a, Zoran Vakula, uvijek ima spreman odgovor. Godinama najgledaniji sadržaj na HRT-u za sobom povlaci velik i odgovoran posao, a zahvaljujuci svojoj neposrednosti, Zoran Vakula stekao je mnoge obožavatelje medu TV gledateljima. Dubravko Balaško i Bernard Borkovic su mehanicari i monteri na stupovima za odašiljanje radio i TV signala. Njihov se posao obavlja na velikoj visini. Odašiljaci i veze više od 50 godina pružaju usluge odašiljanja nacionalnih televizijskih i radijskih programa u Republici Hrvatskoj. Na Psunju se smjestio 156 m visoki antenski toranj na kojemu treba zamijeniti jednu antensku komponentu. Luko Paljetak poznati je hrvatski književnik i pjesnik. Objavio je niz dramskih djela, brojne zbirke pjesama, knjige feljtona, znanstvene studije i izlagao na izložbama. Možda je najpoznatiji po nizu pjesama za djecu i mladež. Stalni je clan HAZU-a. Danas vrijeme provodi izmedu svog ureda u rodnom Dubrovniku i poslovnih obveza u Zagrebu, u kojem priprema izložbu "Slike za Liliput". Scenarist i redatelj: Željko Saric Montažeri: Andrea Cubric i Damir Kantoci Voditelj produkcije: Viktor Saric Istraživanje i suradnik na scenariju: Goran Bukovcan Snimatelji: Dino Sencar, Danijel Kovacevic i Mario Belamaric Skladatelj: Tomislav Babic Producent: Nikola Klobucaric Produkcija: Project 6 Studio za HRT Godina proizvodnje: 2014. Del 2.
14:43 
I to je Hrvatska: (R)
15:00 
Svjetski biseri (6): Urugvaj - Zemlja jednostavnosti, dokumentarna serija (9/15) (R)
Flavors 6 / Horizons 6. S petsto kilometara plaža, bujnim i iznenadujucim krajolikom Urugvaj je nedovoljno poznat dragulj Južne Amerike. Ova mala zemlja koncentrat je europske kulture, o cemu svjedoci arhitektura glavnog grada Montevidea, dok najdužim karnevalom na svijetu odaje pocast svojim africkim korijenima. Urugvaj je i europski i latino, i rustikalan i sofisticiran, s otmjenim kupalištima, te ce vam prirasti srcu zbog svojih vrijednosti prožetih jednostavnošcu i skromnošcu, a ponajviše zbog ugodnog života u zajednici. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 9.
15:56 
Detektiv Murdoch (10), serija (12) (18/18) (R)
Murdoch Mysteries 10. Kad plesacica zamoli Murdocha za pomoc, ekipa Cetvrte policijske postaje nade se upletena u urotu i neocekivanu opasnost. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik George Crabtree), Lachlan Murdoch (pozornik Henry Higgins), Mouna Traoré (Rebecca James) Scenarist i redatelj: Peter Mitchell Gostujuci glumci: Robin Dunne, Bea Santos, Richard Clarkin. Del 18.
16:41 
TV Kalendar (R)
16:53 
HAK - promet info
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
Hrvatski velikani (1): Lisinski - Zajc, dokumentarna serija (7/8) (R)
Vatroslav Lisinski roden je za velike stvari, autor je prve hrvatske nacionalne opere "Ljubav i zloba", ali mu je tragicna sudbina oduzela prvo zdravlje, onda posao i ljubav, a naposljetku i slavu i život. Sasvim suprotno, Ivan pl. Zajc je miljenik i srece i publike, preko rodne Rijeke, milanske Scale i beckih opereta dolazi u Zagreb i stvara operu "Nikola Šubic Zrinski" cija je skladba "U boj, u boj" predložena za hrvatsku himnu, te postaje hit i u Japanu. Tko je od njih sin mesara, tko uživa u mirisu ruža i šmrkanju duhana, tko je promijenio ime, a tko glazbenu povijest, saznajte u ovoj glazbenoj epizodi "Hrvatskih velikana". Redatelj, scenarist i voditelj: Robert Knjaz Produkcija: Sirovina i sinovi d.o.o. za HRT, 2016. Urednik: Ivica Dlesk. Del 7.
18:11 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Junaci nasega doba, dokumentarna serija (1/5)
Postoje trenuci koji se ne zaboravljaju i ostaju u našem sjecanju. Dakako, ponajviše se sjecamo onih koji su bili neobicno hrabri i uporni. Te ljude medu nama s punim pravom i sasvim objektivno možemo nazvati junacima. Pa tko su ti 'junaci našega doba'? Voljeli nogomet ili ne, odgovor se namece. To su dvadeset dvojica hrvatskih nogometaša i njihov izbornik. To su oni koji su se predanošcu izdigli iznad ponora poraza i zaborava te se otisnuli u neizvjesnost. Nastavak te price je povijest. Godine 2018. u Rusiji smo imali naše junake, svjetske doprvake. Ovo je dokumentarna serija od pet nastavaka o životnim i sportskim putovima tih nogometnih heroja. Serija prati nastup naše izabrane vrste u Rusiji, svih sedam odigranih utakmica, kao i nezaboravan docek u domovini. U pripremi i realizaciji korišteni su materijali snimljeni za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali i posebni intervjui, arhivski materijali i sva raspoloživa grada. Ova serija prati svaki korak vatrenih od trenutka dramaticnih, vec gotovo izgubljenih kvalifikacija do finalne utakmice u Moskvi. Uz podsjecanje na svaku utakmicu Svjetskog prvenstva serija "Junaci našeg doba" donosi i posebne price o najvažnijim akterima i kljucnim igracima Vatrenih. Uz iscrpne intervjue s junacima donosimo i razgovore s clanovima njihovih obitelji, prijateljima, suigracima, trenerima mladih uzrasta te analiziramo što je vatreno srebro donijelo hrvatskom nogometu, sportu i društvu i jesmo li uspjeli iskoristiti velicanstveni uspjeh. Scenarij: Ivan Blažicko i Mislav Brcko Režija: Zlatko Mijoc Proizvodnja: Nogometna promocija - Football Promotion d.o.o. za HRT.
21:02 
Novine (3), serija (12) (6/10)
Šefica tajne službe Katarina Jerkov (Daria Lorenci Flatz) nudi predsjedniku Tomaševicu (Dragan Despot) suradnju u rušenju premijera Lozancica (Boris Svrtan). Nakon što je u javnost puštena snimka na kojoj se vidi kako kupuje ukradeni sat od poznatog lopova Janjica (Dražen Cucek), premijer pak traži podršku od vodstva svoje stranke. Glavni urednik Martic (Trpimir Jurkic) priznaje supruzi Dunji (Katarina Bistrovic Darvaš) da je razmišljao o uzimanju mita od vlasnika fonda "Domovina" Krpana (Ljubo Zecevic). Dijana (Branka Katic) uspijeva nagovoriti Martica da "Novine" objave njezin intervju s Prskalom (Izudin Bajrovic) koji potvrduje optužbe protiv Tomaševica. Zatocenom Prskalu umire majka. Blago (Zdenko Jelcic) ga odlucuje pustiti na sprovod ako uspije nagovoriti Tomaševica da ga zamijeni u sužanjstvu. Na deponiju smeca pronaden je Bubalov (Darko Milas) leš. Gradonacelnik Kardum (Aleksandar Cvjetkovic) u bolnici posjecuje aktivisticu društva za spašavanje pasa Žanu (Nadia Cvitanovic). Uloge: Zdenko Jelcic (Blago Antic), Branka Katic (Dijana Mitrovic), Dragan Despot (predsjednik Tomaševic), Trpimir Jurkic (Nikola Martic), Aleksandar Cvjetkovic (Mario Kardum), Tihana Lazovic (Tena Latinovic), Nikša Butijer (Leo Grubišic), Izudin Bajrovic (Marinko Prskalo), Gloria Dubelj (Barbara), Tena Nemet Brankov (Lara Tomaševic), Boris Svrtan (premijer Lozancic), Daria Lorenzi Flatz (Katarina Jerkov), Helena Minic Matanic (Vera Papo), Olga Pakalovic (Alenka Jovic), Nadia Cvitanovic (Žana), Draško Zidar (Zvonimir Mihalic), Sandra Loncaric (Vanja Kardum), Goran Markovic (Andrej Marinkovic) Scenarist: Ivica Ðikic Redatelj: Dalibor Matanic Producenti: Miodrag Sila i Nebojša Taraba Direktor fotografije: Danko Vucinovic Montažeri: Tomislav Pavlic, Antonija Mamic i Ivan Živalj Scenografkinja: Veronika Radman Kostimografkinja: Sanja Šeler Majstorica maske: Tina Jesenkovic Skladatelji: Jura Ferina i Pavao Miholjevic Proizvodnja: "Drugi plan" za HRT, 2020. Urednik: Mislav Brumec. Del 6.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme (R)
23:11 
Vijesti iz kulture
23:18 
Svjetski biseri (6): Urugvaj - Zemlja jednostavnosti, dokumentarna serija (9/15) (R)
Flavors 6 / Horizons 6. S petsto kilometara plaža, bujnim i iznenadujucim krajolikom Urugvaj je nedovoljno poznat dragulj Južne Amerike. Ova mala zemlja koncentrat je europske kulture, o cemu svjedoci arhitektura glavnog grada Montevidea, dok najdužim karnevalom na svijetu odaje pocast svojim africkim korijenima. Urugvaj je i europski i latino, i rustikalan i sofisticiran, s otmjenim kupalištima, te ce vam prirasti srcu zbog svojih vrijednosti prožetih jednostavnošcu i skromnošcu, a ponajviše zbog ugodnog života u zajednici. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 9.
00:11 
Detektiv Murdoch (10), serija (12) (18/18) (R)
00:55 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (140/160)
01:37 
Dnevnik 3 (R)
01:52 
Sport (R)
01:55 
Vijesti iz kulture (R)
01:59 
Imperij, telenovela (12) (96/170) (R)
02:44 
Imperij, telenovela (12) (97/170) (R)
03:29 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (41/117) (R)
04:12 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (42/117) (R)
04:56 
Skica za portret (R)
05:08 
Dnevnik 2 (R)
05:50 (06:38)
Lazljivo srce, telenovela (12) (17/71)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå