Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:02 
Zadar: More (R)
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:23 
Gorski lijecnik (12), serija (12) (5/16)
Der Bergdoktor 12. Upala moždane opne kod Martinove je pacijentice Lene Aumüller prouzrocila snažan poremecaj licnosti. Vec više od devet mjeseci ona živi kao Kim s Leninim mužem i njihovom kceri. Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Susanne Dreiseitl (Natalie O'Hara) Odabrala: Martina Rajšek. Del 5.
11:12 
Treca dob
Koliko god je današnji svijet opsjednut potragom za eliksirom mladosti i ljepote, toliko nas zaokupljaju navike s kojima možemo doživjeti troznamenkasti broj godina. I uvijek naše sugovornike na njihovim jubilarnim rodendanima pitamo što je kljuc dugovjecnosti. Sve se uvijek nekako svodi na jednostavan pristup životu. Umjerenost, rad i molitvu. Kako doživjeti stotu, imamo li danas uvjete da doživimo tako duboku starost i gdje žive najdugovjecniji ljudi na zemlji? Urednica i voditeljica: Anita Hrstic.
11:40 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:30 
Divlja zemlja, telenovela (12) (57/70)
En Tierras Salvajes. Carolina samo što nije pobacila. Arturo se raduje jer ce Daniel postati otac i kaže da ce poduprijeti njegovu vezu s Carolinom. Amador kaže Ikeru da se mora zaruciti s Alejandrom jer je on (Amador) uzeo njezin novac, a Amparo mu prijeti prijavom. Amador i Olga se dogovore da prevare Anibala. Prodat ce mu bezvrijedno zemljište. Daniel odluci prekinuti vezu s Isabel, premda je voli, kako bi bio s Carolinom i djetetom. Isabel mu kaže da nikad nikoga nije tako voljela. Daniel ispituje Carolinu o pobacaju, a ona kaže da je htjela pobaciti, a onda se predomislila. Daniel kaže da ce biti uz nju i dijete, te da je Isabel imala razumijevanja. Sergio kaže Danielu da je ispravno odlucio. Carolina kaže Carlosu da se vratila Danielu. Carlos joj kaže da je Daniel u vezi sa svojom šurjakinjom. Carolina mu kaže da su prekinuli. Carlos kaže Anibalu da je saznao iz pouzdanih izvora da je Isabel u vezi s Danielom. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga) Scenarij: Liliana Abud, Katia Rodríguez, Victoria Orvananos, Dolores Ortega, Julio César Nájera, Adriana Spota Redatelji: Fernando Nesme, José Dossetti Odabrala: Martina Rajšek. Del 57.
13:20 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (112/160)
The Dr. Oz Show 8. Jedna osoba od sedam umire od infarkta. Otkrijte što možete odmah poceti raditi kako biste svom srcu produljili život. Od zdravstvenih do životnih promjena, od pretraga do zahvata koje biste trebali obaviti ili ne biste trebali. Odabrala: Martina Rajšek. Del 112.
14:04 
Plodovi zemlje (R)
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:55 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji (1), serija (12) (7/10) (R)
Shakespeare And Hathaway - Private Investigators. Franka u uredu doceka krupni Amerikanac Martin, tvrdeci da je njegov davno izgubljeni ujak, ali Frank ga izbaci iz ureda - on prepoznaje varalicu na prvi pogled!. Novi dan donosi novi posao za Franka i Lu - u pitanju je odšteta za ozljedu na radu. Diana i njezin muž Leon, vlasnici otmjene trgovine suvenirima, sumnjaju da njihova radnica Lola traži odštetu zbog lažne ozljede i mole Franka i Lu da to dokažu. No njihov nadzor je naglo prekinut kad Diana pogine u necemu što na prvi pogled izgleda kao pljacka koja je krenula po zlu. Frank baš nije uvjeren u to, ali je zbunjen cinjenicom da glavni osumnjicenici imaju neoborive alibije. U slucajevima kada se sukobljavaju osobni i poslovni interesi svatko je sumnjiv pa Frank i Lu moraju upotrijebiti sve svoje znanje i vještinu kako bi pravog ubojicu izveli pred lice pravde. Uloge: Mark Benton (Frank Hathaway), Jo Joyner (Lu Shakespeare), Patrick Walshe Mcbride (Sebastian Brudenell), Amber Aga (inspektorica Marlowe) Redatelji: Piotr Szkopiak, Carolina Giammetta, Ian Barber, Richard Signy Produkcija: BBC Urednica: Ranka Horvat. Del 7.
16:44 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
U goste nam dolaze Antonija Šola i Mario Roth, koji imaju zajednicki ljubavni duet, a zatim Daria Lorenci Flatz i Boris Svrtan najavljuju novu, trecu sezonu serije Novine. U studiju nam uživo kuha Šime Sušic, a novosti iz svijeta filma donosi Boško Picula. Voditeljica: Barbara Kolar Redatelj: Zoran Nikolic Urednica: Elizabeta Biocina.
18:09 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Predsjednik, dokumentarna serija (6/10)
Prve stranke su osnovane, programi objavljeni. Franjo Tudman, istinski utemeljitelj HDZ-a, postao je konacno i njegovim predsjednikom. U borbi za prevlast s Veselicinom frakcijom, Udbinim i partijskim represivnim aparatom, režimskim medijima, tri osobe namecu se kao najbliži Tudmanovi suradnici. Pred vratima su prvi višestranacki izbori. Franjo Tudman nije medu glavnim favoritima. Zbog straha od pobjede komunista, hrvatski iseljenici zagovaraju zajednicku opozicijsku listu. Slavko Goldstein i Vlado Gotovac koriste priliku. Predlažu stvaranje Koalicije narodnog sporazuma, a Savku Dabcevic-Kucar kao predsjednickog kandidata. Ni Katolicka Crkva nije uz Tudmana. U prvim anketama HDZ zauzima tek trece mjesto s 14 posto glasova. Unatoc nepovoljnim rezultatima anketa, Tudman najavljuje sigurnu izbornu pobjedu HDZ-a. Dva tjedna prije prvog kruga izbora, obrat. HDZ izbija na celo najpopularnijih stranaka. Dan izbora donio je apsolutnu pobjedu HDZ-a. Drugo mjesto pripalo je SKH, dok je Koalicija doživjela potpuni poraz. Na celu s novim predsjednikom Hrvatska krece u borbu za neovisnost. Plan za vojnu intervenciju u neposlušnim jugoslavenskim republikama, Sloveniji i Hrvatskoj, na stolu je vec potkraj 1989. U razdoblju izmedu prvog i drugog izbornog kruga, Armija ce Hrvatima oduzeti oružje Teritorijalne obrane - svojevrsne republicke vojske. Usporedo s preuzimanjem vlasti, Tudman pokrece pripreme za obranu i pregovorima kupuje vrijeme. Sredinom ožujka 1991. prosrpski blok u Predsjedništvu Jugoslavije ni u posljednjem pokušaju ne uspijeva nametnuti uvodenje izvanrednog stanja i rušenje demokratski izabranih vlasti u Hrvatskoj i Sloveniji. Do najavljenog proglašenja neovisnosti Hrvatske i Slovenije ostalo je malo manje od dva mjeseca. Prva faza okupacije Hrvatske je završena. Slijedi posljednji cin - opci napad na Hrvatsku. Plan napada vec je u izradi. Autori: Gordan Malic i Miljenko Manjkas Produkcija: Intermedia grupa Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi. Del 6.
20:59 
Nestali, serija (15) (4/4)
Prka, Sikira, Delon, Nervoza, Pape i Gradski uzimaju vozilo lokalnom šverceru te doznaju kako se neprijateljska vojska i stanovništvo spremaju na odlazak iz Hrvatske. Situaciju dodatno zakomplicira vojska Krajine koja pojacano kontrolira liniju razgranicenja i šalje ih natrag na zborno mjesto, u sam centar neprijateljskih snaga gdje bi svakog trenutka mogli biti otkriveni. Glavne uloge: Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katic, Marko Cindric, Filip Križan, Vedran Živolic Ostale uloge: Sandra Loncaric, Marinko Prga, Tarik Filipovic, Marija Škaricic, Nikša Butijer, Enis Bešlagic, Enes Vejzovic, Mladen Cutura, Mirela Brekalo, Rada Mrkšic, Roko Sikavica, Anja Matkovic, Sementa Rajhard, Jasmin Mekic, Mijo Kevo Redatelj: Kristijan Milic Scenarist: Joško Lokas Direktor fotografije: Mirko Pivcevic Scenograf: Damir Gabelica Montažer: Veljko Segaric Kostimografkinja: Vedrana Rapic Slikarica maske: Ana Bulajic Crcek Skladatelji: Andrija Milic, Ivan Milic VFX supervizor: Kristijan Mršic Dizajner zvuka: Ivan Zelic Producenti: Vedran Kasap, Domagoj Jovic, Joško Lokas Produkcija: Clinica studio za HRT Urednica: Zinka Kiseljak Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi. Del 4.
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:13 
Vrijeme
23:15 
Vijesti iz kulture
23:26 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Milorad Mijo Popovic, talk show
Milorad Mijo Popovic, pjesnik, romanopisac, esejist i autor studija posvecenih crnogorskom nacionalnom pitanju, još krajem osamdesetih godina povezuje se s hrvatskim disidentima Vladom Gotovcem, Markom Veselicom, Draženom Budišom, piscima Antom Stamacem i Dodom Horvaticem, kasnije i s Borisom Marunom. Zbog prodemokratskih i antiratnih stavova i aktivnog otpora velikosrpskoj politici bio je izložen progonu marionetskog režima u Crnoj Gori, i nakon dva pokušaja atentata od strane agenata vojne kontraobavještajne službe, pocetkom 1992. odlazi u Hrvatsku, u kojoj provodi najveci dio rata. U Crnu Goru se vraca krajem 1997. Popovic je autor deset knjiga poezije, dvaju romana, pet knjiga o nacionalnom pitanju. Dobitnik je najvažnijih nacionalnih i regionalnih nagrada: Njegoševe, Meša Selimovic, Jutarnjeg lista, Bosanski stecak itd. S gostom razgovaramo o tome što se zbiva u Crnoj Gori i tko to zaziva gradanski rat, što donosi Zakon o slobodi vjeroispovijesti i koje su konzekvence njegova donošenja, govorimo o povijesnoj podjeli u nacionalnom korpusu, bjelašima i zelenašima, o tome sprema li Milo Ðukanovic napad na svoje politicke protivnike, jesu li vjerska okupljanja, tzv. litije, i politicki skupovi te ostalim aktualnim temama. Autor: Romano Bolkovic Urednica: Slavica Babic.
00:08 
Agenda: Svijet, vanjskopoliticki magazin (R)
00:38 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji (1), serija (12) (7/10) (R)
01:23 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (112/160)
02:03 
Dnevnik 3 (R)
02:18 
Sport (R)
02:21 
Vijesti iz kulture (R)
02:29 
Imperij, telenovela (12) (54/170) (R)
03:13 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (9/117) (R)
03:57 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (10/117) (R)
04:40 
Skica za portret (R)
04:43 
Treca dob (R)
05:08 
Dnevnik 2 (R)
05:51 (06:37)
Divlja zemlja, telenovela (12) (57/70)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se