Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:22 
Gorski lijecnik (10), serija (12) (15/16) (R)
Bergdoktor 10. Novi slucaj Martina Grubera nije baš jednostavan. Ravnatelj Tirolskog zavicajnog muzeja, Frank Dittmer (Stephan Grossmann), vec neko vrijeme ima zdravstvenih problema i neprestano je prehladen. Njegova je žena Emma (Marlene Morreis) iz struke i zahtijeva da muž ode lijecniku. Odlucna medicinska sestra u bolnici je vec na zlu glasu, a sad želi i Martinu propisati koje pretrage treba obaviti kod muža. Krvna slika jasno pokazuje da je Frankovo loše zdravstveno stanje nuspojava redovitog uzimanja nekog analgetika, ali Frank silovito porice uzimanje. Martin, Vera i dr. Kahnweiler zato pretpostavljaju da je Emma Dittmer mužu davala lijek bez njegova znanja. Boluje li ona možda od Münchhausenovog sindroma preko posrednika, želi li svratiti pozornost na sebe? Martin nema mnogo vremena da to otkrije jer nakon svake daljnje tablete postoji opasnost da bi Frankovi organi mogli otkazati. Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Regula Grauwiller (Rike Jäger) Scenaristica: Brigitte Müller Redatelj: Oliver Dommenget. Del 15.
11:11 
Veja, emisija pucke i predajne kulture (2017.) (R)
Zovu ga "Jimmy Hendrix na mrtvoj kozi" jer je virtuoz na mihu!. Živciraju ga klišeji da etnoglazbenici moraju svirati u šumi i jesti organski uzgojenu hranu, svjestan je da istarski melos nije ugodan svakom uhu, živi u Belgiji i u Hrvatskoj i pjevac je koji nastupa bos i pjeva žmireci! On je Goran Farkaš, etnomuzikolog i multiinstrumentalist koji s još cetvoricom zaljubljenika u tradicijsku glazbu Istre - Markom Pernicem, Sašom Farkašem, Ljubanom Rajicem i Sebastijanom Demarkom - cini "Veju", etnobend iz Pazina za koji Dario Marušic kaže kako im se ne može dogoditi da ih se nakon slušanja zaboravi! Snimatelj: Ivan Kovac Tonski snimatelj: Hrvoje Hostic Montažer: Staša Celan Scenaristi: Neven-Mihael Dianeževic i Ljiljana Šišmanovic Redatelj: Neven-Mihael Dianeževic Urednica: Ljiljana Šišmanovic.
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Divlja zemlja, telenovela (12) (36/70)
En Tierras Salvajes. Carolina pokaže Arturu mamina pisma. Kaže da je davao novac njezinoj teti kako bi uzdržavala nju i brata jer ga je pekla savjest. Arturo priznaje da je volio njezinu majku i da su odlucili zajedno pobjeci, te da su im se ona i njezin brat trebali pridružiti, ali da se dogodila nesreca. Carolina mu odgovori da su ona i brat mnogo propatili zbog njihove veze. Anibal kaže Olgi da je siguran da je ona probušila gume na Isabelinu autu, te da ce pregledati snimke s nadzorne kamere. Ako otkriju da je ona pociniteljica, zakune joj se da ce je poslati u zatvor. Olga sve porice. Amador kaže da traži dokaze kojima ga Anibal ucjenjuje. Elisa kaže Danielu da Isabel nije dobra žena ako se spetljala sa šurjakom. Da nije vrijedna toga da on ostavi Carolinu, no Daniel joj odbrusi da ne govori o onome što ne zna. Alba kaže Olgi da je nece prijaviti zbog onoga što je ucinila s Isabelinim autom, ali neka napusti bolnicu. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga) Scenarij: Liliana Abud, Katia Rodríguez, Victoria Orvananos, Dolores Ortega, Julio César Nájera, Adriana Spota Redatelji: Fernando Nesme, José Dossetti Odabrala: Martina Rajšek. Del 36.
13:17 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (90/160)
Dr. Oz Show 8. Ako su vam se ikada znojili dlanovi, ubrzano lupalo srce, ako ste gubili dah ili se pak osjecali kao da cete se svakoga casa onesvijestiti, možda patite od tjeskobe i kronicne zabrinutosti. Otkrivamo tri nacina kako da se prestanete stalno brinuti i time smanjite tjeskobu. Što vam astrološki znak govori o vašem zdravlju? I, na kraju, dr. Ken Jeong vraca se sa svojim univerzalnim lijekom za sve tegobe. Smijehomo Odabrala: Martina Rajšeke. Del 90.
14:01 
Hrvatska moj izbor: Sanja i Andelo
Sanja je rodena Višanka, no kao mladu ženu želja za upoznavanjem svijeta odvela ju je do Rima. Nakon više od desetljeca izbivanja, nostalgija je ipak prevladala. Otisnula se na pucinu i sa sinom vratila svom otoku. Andelo je kao dijete ljetovao na Visu. Od tada je, kaže, opcinjen tim otokom. Živio je od rodnog Sinja, preko Stobreca pa sve do Dubaija. No svjetla velegrada nisu bila dovoljna da ga zadrže. Doselio se na Vis i otvorio kušaonicu vina, svojevrstan muzej s vojno-pomorskim izlošcima koje je godinama skupljao. Urednica i redateljica: Željkica Lozo Snimatelj: Vladimir Klasnic.
14:28 
Prometej
U današnjoj emisiji Prometej pogledajte: Big Bang razmatra svijet gljiva koje potvrduju bioraznolikost prirode. Ideja je vjecna s vodenim ekološkim taksijem. Prilika je da upoznate znanost s potpisom prof. dr. sc. Danijele Horvatek Tomic. Saznajte znanstvenu istinu o strucnim metodama utvrdivanja autenticnosti umjetnickih originala. Reportaže pripremaju: Nikolina Dragoševic, dr. sc. Jasna Buric, mr. sc. Sanja Skoric Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
U emisiji govorimo o tome koliko današnje pravosude odgovara onome što je zamišljeno u trenutku stvaranja hrvatske države. Predstavljamo hrvatske inovatore ciji su sustavi protiv valova i poplava izazvali velik interes. Stigle su im i narudžbe iz inozemstva. Jura Gašparac govorit ce o zlatarstvu u Hrvatskoj. Urednici i voditelji: Branimir Farkaš i Ivana Vilovic.
15:54 
Agatha Raisin (1A), serija (12) (1/2)
Agatha Raisin, vlasnica londonske agencije za odnose s javnošcu, naizgled ima sve. Novac joj ne predstavlja nikakav problem, ima raskošan apartman na obali rijeke i uspješnu karijeru. No unatoc profesionalnim postignucima, Agatha je duboko nezadovoljna i razocarana. Maštajuci o mirnijem životu, daleko od svega, odlucuje se na rano umirovljenje i seli se u seoce Carsely u Cotswoldsu. U želji da se zbliži s mještanima, prijavljuje se na godišnje natjecanje u spremanju quiche. Snimljeno prema romanu M C Beatono Uloge: Ashley Jensen (Agatha Raisin), Katy Wix (Gemma Simpson), Jamie Glover (James Lacey), Jason Merrells (Sir Charles Fraith), Mathew Horne (Roy) Scenarist: Stewart Harcourt Redatelj: Geoffrey Sax Odabrala: Martina Rajšeke.
16:41 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:46 
Vrijeme
19:49 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Tko zeli biti milijunas?
21:01 
Puls
Posljednji je logoraš koji je napustio nacisticki logor Auschwitz-Birkenau. Ondje je završio kao djecak i to na odjelu zloglasnog doktora Mengelea. Uoci 75. godišnjice oslobodenja Auschwitza i Medunarodnog dana sjecanja na žrtve holokausta cut cemo pricu Opatijca Olega Mandica. U Sisku smo pronašli najljepšu mogucu potvrdu dobrote, razumijevanja i suosjecanja. Pogledajte kako su stanari jedne zgrade docekali svoje nove susjede, izbjeglice iz Sirije. U svijetu, pa tako i Hrvatskoj, sve je više samaca, bilo silom prilika, bilo zato što je to njihov izbor. Iako samci nisu baš skloni pred kamerom govoriti o svome životu, njih dvoje to je otvoreno ucinilo. Povjerili su nam je li moguce biti sam, a sretan. Jeste li u posljednje vrijeme trebali urara, obucara, stolara? Jeste li ih lako našli? Mogu li se iskustva i znanja prenošena naraštajima oduprijeti masovnoj proizvodnji i širenju velikih trgovackih lanaca? Imaju li stari zagrebacki obrti buducnost? Urednica i voditeljica: Morana Kasapovic Urednica projekta: Maja Tokic  .
22:00 
Otvoreno
22:54 
Dnevnik 3
23:09 
Sport
23:14 
Vrijeme
23:16 
Vijesti iz kulture
23:26 
Licem u lice (2): Airbus i Boeing - Bitka za aeronauticku nadmoc, dokumentarna serija (2/5)
Face To Face 2. Prica o suparništvu izmedu Boeinga i Airbusa nesumnjivo je jedna od najvecih ljudskih i tehnoloških pustolovina 20. stoljeca, suvremeni vestern s protagonistima koji su spremni na sve moguce podmukle trikove i smicalice kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ali to je i prica o moci i utjecajnosti, koju pokrecu geopoliticke ambicije i sukobi, te u kojoj dogovori i ugovori odreduju snagu neke zemlje u svijetu. To je prava globalna prica, koja razotkriva preobrazbu bipolarnog svijeta u globalizirano društvo, u kojem su industrijski giganti i sudionici i promatraci. Film ukljucuje ekskluzivne intervjue s Fabriceom Bregierom i Tomom Endersom (aktualnim direktorima Airbusa), Philom Conditom (glavnim direktorom Boeinga od 1997. do 2004.) i Denisom A. Muilenburgom, aktualnim direktorom Americke aerosvemirske tvrtke. Redatelj: Patrick Barberis Producentica: Amélie Juan Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2.
00:22 
Jamestown (1), serija (12) (4/8) (R)
01:09 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (90/160)
01:50 
Dnevnik 3 (R)
02:05 
Sport (R)
02:08 
Vijesti iz kulture (R)
02:16 
Tajni zivot zooloskoga vrta (4), dokumentarna serija (16/16)
03:02 
Imperij, telenovela (12) (28/170) (R)
03:47 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (130/142) (R)
04:31 
Skica za portret (R)
04:37 
Veja, emisija pucke i predajne kulture (2017.) (R)
05:03 
Dnevnik 2 (R)
05:45 (06:36)
Divlja zemlja, telenovela (12) (36/70)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se