Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:39 
TV kalendar
06:53 
Klasika mundi: Radovan Vlatkovic i Varazdinski komorni orkestar (2.dio)
U Velikoj koncertnoj dvorani HNK-a u Varaždinu, u jubilarnoj 20. sezoni Varaždinskog komornog orkestra, 2014. nastupio je jedan od najtraženijih svjetskih glazbenika današnjice, hrvatski hornist Radovan Vlatkovic. Za tu prigodu u drugom dijelu koncertne veceri izveo je Koncert za rog, gudace i zvona hrvatskog skladatelja Davora Bobica. Hrvatskoj se publici predstavio i kao sugestivan dirigent u interpretaciji Haydnove 31. simfonije u D-duru, popularno nazvane Sa signalom roga. Urednica: Marija Ramljak Redatelj: Miljenko Bukovcan.
07:49 
Slomljeno koplje, americki film - ciklus klasicnog vesterna (12) 1954.)
Vestern/drama. Kad izade iz zatvora, mladi Joe Devereaux (R. Wagner) u uredu guvernera Horacea (E. G. Marshall) susretne svoju polubracu Bena (R. Widmark), Mikea (H. O´Brian) i Dannyja (E. Holliman). Joe je uvijek osjecao njihovu netrpeljivost, a dodatne mu je probleme stvorila veza s privlacnom Barbarom, kceri guvernera Horacea kojem je njihov otac Matt (S. Tracy) presudno pomogao u stvaranju politicke karijere. Ovjencan Oscarima za najuspjeliju sporednu žensku ulogu i najbolji scenarij, te Zlatnim globusom za promicanje medunarodnog razumijevanja, "Slomljeno koplje" Edwarda Dmytryka izuzetno je uspjelo ostvarenjej U glavnoj ulozi nastupa legendarni S Tracy, jedan od najznacajnijih americkih glumaca svih vremena, koji je od devet nominacija za Oscara tijekom karijere potvrdio dvije, a uz markantnog R Wagnera njegovi su partneri R Widmark, J Peters i Oscarom nagradena meksicka glumica K Juradod Uloge: Spencer Tracy, Robert Wagner, Jean Peters, Richard Widmark, Katy Jurado, Hugh O´Brian, Eduard Franz, Earl Holliman, E G Marshall, Carl Benton Reid Scenarist: Richard Murphy (prema prici Philipa Yordana) Redatelj: Edward Dmytryk Proizvodnja: 19545 Urednik: Dean Šošaš.
09:30 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
11:10 
Kucni ljubimci
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:29 
Veterani mira
13:21 
Zdrav zivot
13:47 
Zajedno u duhu
14:22 
Prizma, multinacionalni magazin
15:12 
Istrage prometnih nesreca
U emisiji govorimo o ispravnosti vozila na hrvatskim prometnicama i objašnjavamo zašto je bitna geometrija kotaca. Hoce li novi pravilnik o prosjeku emisija ugljicnog dioksida poskupjeti nova vozila?. Gost emisije je Miron Huljak iz Službe za sigurnost cestovnog prometa i Rajko Horvat s Fakulteta prometnih znanosti. Savjete o vožnji daje vozac Formule 1 Felipe Massa. U rubrici Ljiljane Vinkovic Što nas ljuti gost je popularni voditelj Mirko Fodor. U Autoškoli ucimo kako prevoziti teret. Voditelj: Ognjen Golubic Urednici: Ognjen Golubic i Helena Krmpotic Urednik projekta: Ranko Varlaj.
15:40 
Agenda: Svijet, vanjskopoliticki magazin
U emisiji saznajte: klimatske promjene u fokusu Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu; što prijeti sigurnosti Europske unije; zašto se pristaše nošenja oružja u Virginiji protive pooštrenju zakona. Urednica: Alenka Marina.
16:13 
Potrosacki kod
16:43 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Manjinski mozaik: Foto-Fanni
Rijeka ce 1. veljace postati Europska prijestolnica kulture. Tjedan uoci otvorenja kulturnu scenu grada koji tece predstavit ce Fanni Tutek Hajnal. Glazba i ples znace joj sve. Suvremeni plesni pokreti i klavirske kompozicije nose njezin potpis. Vrsna je i fotografkinja koja u objektivu pronalazi motive kojima se rijecki HNK na poseban nacin predstavlja publici. Autor: Mario Beganovic Snimatelj: Damir Bednjanec Montažerka: Vlatka Zadro.
17:39 
Lijepom nasom: Bjelovar (2. dio)
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
The Voice Hrvatska (3) (8/12)
Ove subote završavaju Nokauti, samo 6 natjecatelja iz svakoga tima nastavlja natjecanje!. Osmom emisijom završava druga faza natjecanja "The Voice Hrvatska". Nakon što svi mentori pažljivo odslušaju svoje trojke te odluce tko ide dalje, za koga je natjecanje završeno, a kome ce dati drugu priliku, pred mentorima je finale Nokauta. Svi natjecatelji koji su dobili drugu priliku još jednom ce nastupiti te svoje mentore staviti u situaciju da moraju izgovoriti ime onoga tko prolazi dalje, a za koga je put u "The Voiceu" završen. Ne propustite izvrsne glazbene nastupe mladih pjevaca te cuti teške mentorske odluke! Voditelji: Iva Šulentic i Ivan Vukušic Redatelj: Danko Volaric Scenograf: Dragutin Broz Majstor rasvjete: Marko Foretic.
21:51 
Placenici, americki film (15) (2010.) (R)
Akcijski film. Placenici su skupina vrhunski obucenih specijalaca koji za dobar novac obavljaju opasne poslove po cijelom svijetu. Vodi ih Barney Ross (S. Stallone), a u skupini su Lee Christmas (J. Statham), specijalist za noževe; Yin Yang (J. Li), majstor borilackih vještina; Hale Caesar (T. Crews), specijalist za teško oružje; miner Toll Road (R. Couture) i snajperist Gunner Jansen (D. Lundgren). Najnoviji im je cilj otok u Južnoj Americi, a meta diktator koji upravlja proizvodnjom i prodajom kokaina. Narucilac je izvjesni g. Church (B. Willis) koji i ne trepne na cijenu od pet milijuna dolara. Akcijski film "Placenici" osmi je redateljski posao S Stallonea, danas jednog od najbolje placenih holivudskih glumacac Prvenstveno glumac, Sly se bavi i pisanjem scenarija i režiranjem, glumio je u 59 filmova i napisao 23 scenarija, a proslavio se filmom Rocky (19767), za koji je bio nominiran za Oscara i za scenarij i za glavnu ulogug Iako je nastojao steci reputaciju i kao komicni i dramski glumac, najvece je uspjehe postizao akcijskim junacima, prije svega likom osamljenog ratnog veterana Rambab "Placenici" su bili nominirani za nagradu Saturn kao najbolji akcijski film 20101 godine, te nominiran za nagradu Taurus za najbolju pirotehniku i scene tucnjavav Snimljena su i dva nastavka, 20121 i 20141 s više-manje istom glumackom ekipomo.
23:41 
Dnevnik 3
23:56 
Sportske vijesti
00:05 
Vrijeme
00:07 
Vijesti iz kulture
00:19 
More ljubavi, americki film (15) (1989.) (R)
Triler. Frank Keller (A. Pacino) je detektiv odjela za umorstva, covjek koji prolazi kroz krizu srednjih godina. Povjeren mu slucaja ubojstva. Žrtva je muškarac koji je ubijen u svom krevetu, a ubojica je po svemu sudeci žena. Frank se povezuje s detektivom Shermanom Touheyom (J. Goodman) koji je imao slican slucaj. Njih dvojica otkrivaju da žrtve povezuje oglas u casopisu za samce. Stoga odluce dati oglas i susresti se sa svim ženama koje se jave. Pojavi se Heleni Cruger (E. Barkin), prema kojoj Keller osjeti snažnu privlacnost. Bez obzira na pravila ne može odoljeti kušnji i uplece se s njom u snažnu emotivno-erotsku vezu. "More ljubavi" je isvrstan triler, nabijen erotikom i policijskom akcijomo Kriticari osobito isticu scenarij Richarda Priceae U filmu dominiraju iznimno dojmljivo i uvjerljivo odigrane erotske scene dvoje glavnih protagonista Pacina i Barkin, a tu je i uvijek intrigantni John Goodmana On se izvrsno snašao u ulozi partnera, pogotovo u scenama kad bespomocno promatra kako se njegov kolega zaljubljuje u osumnjicenun Uloge: Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman, Michael Rooker, William Hickey, Richard Jenkins, Paul Calderon, Barbara Baxley, Patricia Barry Redatelj: Harold Becker Proizvodnja: 19898 Urednik: Igor Tomljanovici.
02:07 
Dnevnik 3 (R)
02:22 
Sportske vijesti (R)
02:29 
Vijesti iz kulture (R)
02:37 
Slomljeno koplje, americki film - ciklus klasicnog vesterna (12) 1954.)
04:10 
Fotografija u Hrvatskoj (R)
04:23 
Veterani mira (R)
05:08 
Dnevnik 2 (R)
05:50 (06:38)
Prizma, multinacionalni magazin (R)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se