Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:23 
Gorski lijecnik (9), serija (12) (8/16) (R)
Bergdoktor 9. Martin nastoji pronaci trajno rješenje i za Wolfganga Fuchsa i za malu Emmu Grainer. No uznemiruje ga još nešto. Anne još nije dobila osigurninu za izgorjelo imanje pa iz Pariza moli Martina da malo požuri Rike Jäger. Njegova laž osiguravajucoj tvrtki još visi u zraku. Lisbeth osjeca Hansovo nezadovoljstvo. Sad je jasno da Lilli nece preuzeti imanje. Hans pocinje sumnjati u njegovu buducnost, pa i zato što Lisbeth više ne može prionuti kao prije. No Hans uživa kao planinarski vodic. Peter mu cak nudi stalan posao, ali Hans to mora odbiti zbog vodenja imanja. Alexander je opet pod pritiskom. Vera mu je skinula aplikaciju plodnih dana na mobitel kako bi znao kada je pravo vrijeme za dijete, gdje god to bilo. Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl). Del 8.
11:10 
Glas domovine
U emisiji govorimo o tome kako žive Hrvati u Gornjoj Austriji, a vidjet cete i gradišcanska mjesta u božicnom ugodaju. Predstavljamo Zlatu Vasiljevic - novu urednicu Hrvatske rijeci iz Subotice. Doznat cete zašto je pješacenje po mjesecini postala tradicija u mjestu Pervane te kako je bivši nogometaš postao trgovac nekretninama. Urednik: Zvonko Božinovic.
11:36 
Informativka (R)
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Divlja zemlja, telenovela (12) (11/70)
En Tierras Salvajes. Nakon svade Daniel govori radnicima da podu kucama jer ne želi ugroziti njihove živote radi spasa pilane. No, Lucas i Andrés odgovore da ce ostati uz njega. Aníbal kaže Danielu da mu je žao jer je odveo pilanu u propast, našto mu on odgovori da ne mora glumatati jer je jasno da likuje zbog svega. Alba prigovara Aníbalu da Sergio štiti Isabel, te da zato ona može ciniti što ju je volja. Arturo otkrije Amparo da pomaže u Albinom projektu jer joj je Alba pomogla da prikrije nalaze pretraga. Kaže joj da je shvatio da je popila tablete te da prepoznaje njezine simptome. No, ona mu odvrati da ne može ništa dokazati i pokuša ga ucijeniti prijeteci mu ce svi saznati kakav je on zapravo. Sergio kaže ocu da je otvorio kliniku kako bi pomogao siromašnim ljudima, a ne radi zarade, zanimajuci se zašto je otac podupro Albin projekt. Aníbal kaže Olgi da napusti San Juan del Valle. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga). Scenarij: Liliana Abud, Katia Rodríguez, Victoria Orvananos, Dolores Ortega, Julio César Nájera, Adriana Spota Redatelji: Fernando Nesme, José Dossetti Urednica: Martina Rajšek. Del 11.
13:17 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (66/150)
The Dr. Oz Show 8. Što je nagnalo Scotta Petersona da ubije svoju prekrasnu trudnu suprugu Laci i njihovog nerodenog sina Connora?. Nancy Grace pratila je ovaj slucaj od samog pocetka te nam otkriva nove pojedinosti o dosad najsenzacionalnijem sudenju za ubojstvo. Slijedi ekskluzivna prica - Scottova bivša djevojka Amber Frey otkriva kako je pomogla da se osudi Scott Peterson. Odabrala: Martina Rajšek. Del 66.
14:04 
Znanstveni krugovi
14:29 
Zdrav zivot (R)
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:55 
Korak do neba (4), serija (12) (18/20)
Un Passo Dal Cielo 4. Stijena je teško ranjen na izlazu iz tržnog centra, a policija i šumski rendžeri smjesta se daju u lov na pocinitelja. Francesco i Emma nastoje izbjegavati jedno drugo koliko god mogu, ali baš ce mlada etologinja pomoci ucitelju da se pomiri s pogreškama iz svoje prošlosti. U navali bijesa i inata Eva otpusti Cristinu i odluci sama voditi pansion, ali Huberova ce sestra napraviti sve što može da joj osujeti planove. Uloge: Daniele Liotti (Francesco Neri), Enrico Ianniello (Vincenzo Nappi), Rocio Munoz Morales (Eva Fernandez), Francesco Salvi (Stijena), Gianmarco Pozzoli (Huber Fabricetti), Tommaso Ramenghi (Tommaso Belli), Caterina Shulha (Natasha Voklova), Pilar Fogliati (Emma Giorgi), Alice Torriani (Cristina Fabbricetti), Francesca Piroi (Zoe Sartori), Daniela Virgilio (Livia Sonzogni), Cristina Marino (Anna Hofer), Matteo Martari (Albert Kroess), Pierangelo Menci (Martino), Fedez Režija: Jan Maria Michelini Autor: Salvatore Basile Odabrala: Martina Rajšek. Del 18.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Magnus MacFarlane Barrow
21:00 
Predsjednicki izbori: suceljavanje
22:55 
Dnevnik 3
23:10 
Sport
23:14 
Vrijeme
23:16 
Vijesti iz kulture
23:26 
Hrvatska za 5: Putovi dobrote i primjeri dobrih djela
Kako krenuti putovima dobrote i poduprijeti primjere dobrih djela? U emisiji Hrvatska za 5 govore voditelj pucke kuhinje Sv. Antuna Padovanskog, predsjednica Marijinih obroka Hrvatska i promicatelj tisucu radosti Hrvatskog Caritasa - Vladimir Vidovic, Zrinka Prica i Boris Peterlin. Temu komentiraju i predstavnici Zaklade Cujem, vjerujem, vidim, Udruge Fajter za beskucnike, Kuce za mlade Caritasa Zagrebacke nadbiskupije i Udruge Job - Antonio Gotovac, Antonela Šantek, Danijela Petkovic i Mario Blažanovic. Objavljujemo i reportaže o puckim kuhinjama, Marijinim obrocima i akciji 1000 radosti. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:19 
Dolina srece (2), serija (12) (1/6) (R)
Happy Valley 2. Druga sezona izvrsnog BBC-jevog trilera iz pera Sally Wainwright (Posljednji tango u Halifaxu, Scott i Bailey), koji se bavi osobnim i profesionalnim životom marljive, predane policajke. Ozbiljna narednica Catherine Cawood predvodi ekipu predanih policajaca u dolini Calder u zapadnom Yorkshireu. Tommy Lee Royce, otac njezina unuka i covjek koji je zamalo nije ubio, možda jest u zatvoru, ali nikako joj ne izlazi iz glave. Dok je na dužnosti, Catherine otkrije jeziv prizor trupla. Žrtvine ozljede neobicno podsjecaju na niz ubojstava pocinjenih tijekom prethodnih nekoliko mjeseci, iz cega se da zakljuciti kako krajem hara serijski ubojica. No slucaj postane još šokantniji kad se dozna da Catherine poznaje žrtvu, što bi moglo imati teške posljedice kako za nju, tako i za njezinu obitelj. Detektiv John Wadsworth pak na sve nacine pokušava okoncati vezu koja izmice kontroli, a Tommy se povezuje s tajanstvenom obožavateljicom iako je iza rešetaka. Ova sjajna serija osvojila je niz nagrada, i to ne samo za 1. nego i za 2. sezonu - ukupno 15 nagrada i 17 nominacija. Serija je 2015. osvojila nagradu BAFTA za najbolju dramsku seriju, dok je Sarah Lancashire bila nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice, a James Norton u kategoriji najboljeg epizodnog glumca. Za 2. sezonu serija je 2017. osvojila cak 3 BAFTA-e - najbolja dramska serija, najbolja glumica (Sarah Lancashire) te najbolji scenarij za dramu (Sally Wainwright), a bila je nominirana i u kategoriji najbolje epizodne glumice (Siobhan Finneran). Na Medunarodnom festivalu audiovizualnog programa u Biarritzu 2015. serija je osvojila nagradu Golden FIPA. Na TV festivalu u Monte Carlu 2015. serija je osvojila Zlatnu nimfu u kategoriji najbolje europske dramske serije, a Sarah Lancashire u kategoriji najbolje glumice u dramskoj seriji. Sally Wainwright je 2014. dobila nagradu Udruge britanskih scenarista za najbolju TV dramu. Uloge: Sarah Lancashire (Catherine), Siobhan Finneran (Clare), Kevin Doyle (John Wadsworth), James Norton (Tommy Lee Royce), Charlie Murphy (Ann), Amelia Bullmore (Vicky Fleming) Autorica i scenaristica: Sally Wainwright Redateljice: Sally Wainwright i Neasa Hardiman Producentica: Juliet Charlesworth Izvršne producentice: Nicola Shindler i Sally Wainwright Produkcija: Red Production Company za BBC 1. epizoda Prošlo je 18 mjeseci, a Catherine pokušava uskladiti brojne obveze na poslu i kod kuce, gdje se približava Ryanov deseti rodendan. Iako služi doživotnu kaznu u zatvoru strogog tipa, Tommy i iza rešetaka uspijeva pratiti što se zbiva s Ryanom, a Catherine postaje osumnjicena za umorstvo nakon što otkrije truplo. Del 1.
01:11 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (66/150)
01:58 
Dnevnik 3 (R)
02:13 
Sport (R)
02:16 
Vijesti iz kulture (R)
02:25 
Stigle s neba, dokumentarni film (R)
Nagradivani dokumentarac o pionirskoj inicijativi u Europi. Dvadeset dva sela i gradova u jugozapadnoj Španjolskoj imaju posebne zone za zaštitu ptica zbog važnosti vrsta koje žive medu zidovima njihovih crkava, palaca i ulica. Festivali i nagrade: najbolji dokumentarni film o životinjskom svijetu, Skyfilmfestival, 2016. Girona, Španjolska; najbolji dokumentarac o životinjskom svijetu u letu, Medunarodni filmski festival El Yelmo, 2016. Jaén, Španjolska; najbolji redatelj, Kolkata International Wildlife & Environmental Film Festival, 2016. Indija; Green Me Global Festival, 2016; Donana International Film Festival, 2016. Službena konkurencija. Španjolska; II Festival del Cernícalo Primilla, 2016. Trujillo, Španjolska; Womad 2016. Cáceres, Španjolska; estival de las Aves de la Roca de la Sierra. Španjolska. Redatelj: Carlos Pérez Produkcija: 1080 Líneas Godina proizvodnje: 2016. Odabrala: Mira Vocinkic.
03:16 
Bijela robinja, telenovela (12) (60/62) (R)
03:59 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (97/142) (R)
04:42 
Glas domovine (R)
U emisiji govorimo o tome kako žive Hrvati u Gornjoj Austriji, a vidjet cete i gradišcanska mjesta u božicnom ugodaju. Predstavljamo Zlatu Vasiljevic - novu urednicu Hrvatske rijeci iz Subotice. Doznat cete zašto je pješacenje po mjesecini postala tradicija u mjestu Pervane te kako je bivši nogometaš postao trgovac nekretninama. Urednik: Zvonko Božinovic.
05:07 
Skica za portret (R)
05:10 
Dnevnik 2 (R)
05:52 (06:40)
Divlja zemlja, telenovela (12) (11/70)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se