Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:36 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:21 
Gorski lijecnik (9), serija (12) (4/16) (R)
Bergdoktor 9. Martinova pacijentica Henriette žurno treba lijekove, ali trudna je pa su ona i muž pred teškom odlukom hoce li umrijeti ona ili dijete. Par se dugo nadao djetetu i vec gotovo izgubio svaku nadu, a lijekovi protiv zgrušavanja krvi, koje bi Henriette trebala uzimati, sad bi mogli ugroziti dijete. Henriette je sklona spašavanju djeteta, ali njezin muž Peter je protiv toga. Dr. Kahnweilera izjeda ljubomora jer svako malo vidi svoju Veru kako guguce s dr. Kilianom i uvjeren je da ga vara. Kad Anne Meierling dozna da ce zbog Arthurovog pijanstva u trenutku smrti biti problema s osigurninom, sruši joj se cijeli svijet jer bi cijelo visoko zaduženo imanje moglo pripasti banci. Zato moli Martina da joj izda potvrdu da je Arthur u trenutku požara bio trijezan, ali Martin odbija lagati jer ga lažni iskaz može stajati lijecnike karijere. No Anne je uporna. Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl). Del 4.
11:12 
Eko zona
Globalni prosvjed protiv 5G mreže bit ce održan 25. sijecnja. Što su pokazale dosadašnje znanstvene studije o elektromagnetskim radiofrekventnim valovima koji se koriste u 2G, 3G, 4G, pa tako i 5G tehnologiji?. Koliko one utjecu na naše zdravlje te na biljke i životinje? U udruzi Zelena Istra upozoravaju kako se u Puli neracionalno gospodari otpadom. Pripremili smo pricu o Pašnjaku Ivi, znacajnom krajobrazu. Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Vodic o doniranju hrane, a iz Šibenika izvještavamo s Konferencije o obnovljivim izvorima energije. Urednik: Mladen Ilickovic.
11:38 
Bonton: Fotografiranje na putovanju (R)
11:44 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:24 
Divlja zemlja, telenovela (12) (7/70)
En Tierras Salvajes. Anibal kaže ocu da je Daniel njegov miljenik i da mu slijepo vjeruje. Arturo odvrati da bi trebao vjerovati Sergiju koji se posvetio bolnici i ima svoje poslove u gradu kojih se nece odreci da bi više bio u pilani. Anibal predbacuje Isabel jer je riskirala svoj život, a ona mu odgovara da nije mogla gledati kako ljudima gore stvari. Carolina otkrije Isabel da je otac njezina djeteta Carlos Molina. Isabel doznaje od Anibala da je njegov tata konacno priznao da ce mu prepustiti pilanu, no ona odgovara da on ima svoje poslove, dok je Danielu pilana sve. Sergio prizna majci da nije dao prsten Teresi. Daniel se prisjeca Isabel i shvati da se zaljubio u nju. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga), Jessica Decote (Elisa), Martha Julia (Alba), Jonnathan Kuri (Iker), Lucas Bernabé (Andrés), Salvador Pineda (Amador), Daniela Álvarez (Regina), Luis Xavier (Rodolfo), Fabián Robles (Víctor), Jackie Sauza (Teresa), Claudia Echeverry (Carmen), David Palacio (Padre Blas), Maricruz Nájera (Rosa) Autori: Ramón Campos i Gema R. Neira Odabrala: Martina Rajšek. Del 7.
13:19 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (62/150)
The Dr. Oz Show 8. Milijuni Amerikanaca koji boluju od poremecaja pozornosti s hiperaktivnošcu (ADHD) godinama su uzimali lijek Adderall i sada se suocavaju sa zabrinjavajucim posljedicama. Jesmo li stvorili generaciju ovisnika? Potajice smo istražili crno tržište Adderalla. Necete vjerovati što smo otkrili. Carla Hall, chefica iz serije "Chews", pokazat ce vam kako pripremiti veceru za samo 15 minuta, ukusnu i zasitnu, onakvu o kojoj gurmani samo sanjanju. Odabrala: Martina Rajšek. Del 62.
14:04 
Potrosacki kod (R)
14:29 
Pogled preko granice - Hrvati u BIH
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:49 
Korak do neba (4), serija (12) (14/20)
Un Passo Dal Cielo 4. Vidljivo poremecena žena uputi se na policiju kako bi prijavila sinov nestanak, a potom se naglo onesvijesti. Emmu ocekuje veliko iznenadenje koje pogodi i Francesca: u kolibu im dode Carlo, koji je mladoj etologinji puno znacio u prošlosti. I dok Vincenzo i Cristina moraju smisliti kako ce se nositi s provedenom noci, situaciju ce dodatno zakomplicirati povratak Hansa, bivšeg decka Huberove sestre. Uloge: Daniele Liotti (Francesco Neri), Enrico Ianniello (Vincenzo Nappi), Rocio Munoz Morales (Eva Fernandez), Francesco Salvi (Stijena), Gianmarco Pozzoli (Huber Fabricetti), Tommaso Ramenghi (Tommaso Belli), Caterina Shulha (Natasha Voklova), Pilar Fogliati (Emma Giorgi), Alice Torriani (Cristina Fabbricetti), Francesca Piroi (Zoe Sartori), Daniela Virgilio (Livia Sonzogni), Cristina Marino (Anna Hofer), Matteo Martari (Albert Kroess), Pierangelo Menci (Martino), Fedez Režija: Jan Maria Michelini Autor: Salvatore Basile Odabrala: Martina Rajšek. Del 14.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:22 
Kod nas doma
18:12 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Kultura s nogu
U ovotjednom izdanju "Kulture s nogu" umjetnik Zdenko Bašic objašnjava kako su njegovi snjegovici protjerani iz Velike Gorice i zašto. U emisiji slavimo 25. obljetnicu iznimno popularnog Tetara Exit, ali i predstavlja veliki sisacki kulturni projekt, Holandsku kucu. Nakon što je Ivana Bodrožic prije nepune cetiri godine objavila roman "Rupa", sada nam s knjigom istog naziva dolazi poznata arhitektica Zrinka Paladino. A kako svijet poznate serije "Downton Abbey" izgleda u hrvatskoj inacici, otkrit ce nam Muzej Brdovec, koji u svom programu ima i jedan vrlo zanimljiv naslov: "O gospodarima i posluzi". Svakako pogledajte i Kulturni pregled Rudija Pavlovica. Voditelji: Mateo Videk i Dražen Ilincic Redateljica: Kamelija Cancarevic Urednik: Dražen Ilincic.
20:36 
Destinacija: Hrvatska, emisija o turizmu
21:04 
Menoniti: Medu pripadnicima najzagonetnije nacije na svijetu, dokumentarni film
Kao i Amiši, ultrakonzervativna kršcanska zajednica menonita odbacuje suvremeno društvo i živi kao da je u 19. stoljecu. Gotovo svi žive u samodostatnim kolonijama i prihvacaju izolaciju koja im pomaže da se odupru iskušenjima suvremena svijeta. Sada je prvi put jedna od tih zajednica pristala kamerama otvoriti vrata. Isprva se cini kao da je vrijeme stalo u koloniji Little Belize u Južnoj Americi. Ljudi voze zaprežna kola i govore stari njemacki dijalekt plautdietsch. No cak se i ovdje pojavljuju znaci vanjskoga svijeta. Njihov nekadašnji lijecnik Wilhelm nedavno je izgnan zato što je imao mobitel. U strahu da je njihova zajednica vec okaljana, neki su tradicionalni clanovi, kao što su Abraham i njegova obitelj, odlucili stvoriti novu, još izoliraniju koloniju u peruanskoj prašumi, gdje mogu ostati vjerni svojoj izvornoj doktrini. Slijedimo ih u njihovu egzodusu i dobivamo sasvim novi uvid u svijet menonita. Režija: Mélanie van der Ende Proizvodnja: Magneto Presse/M6/ Zemlja proizvodnje: Francuska Godina proizvodnje: 2018. Odabrala: Mira Vocinkic.
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:11 
Vrijeme
23:13 
Vijesti iz kulture
23:24 
Slavni holivudski parovi (2): Ingrid Bergman & Roberto Rosellini, dokumentarna serija (3/4)
Iconis Couples 2. Roberto Rossellini, predvodnik neorealizma, postao je poznat zahvaljujuci filmovima "Rim, otvoreni grad", a odmah potom "Paisa" i "Njemacka nulte godine". Vidjevši njegove filmove, Bergman mu je odlucila napisati pismo u kojemu mu je predložila suradnju. Susreli su se u Parizu i odmah zaljubili. Zbog njega se odrekla supruga i djece, kao i zavidne karijere u Hollywoodu. Snimila je šest filmova pod redateljskom palicom Gustava Molandera prije odlaska u Hollywood gdje je trebala igrati glavnu ulogu u filmu Davida O. Selznicka, obradi Molanderova filma "Intermezzo". U njemu je glumila uciteljicu klavira u koju se zaljubi otac jedne od njezinih ucenica. Selznick joj je ponudio istu ulogu. Warner joj je dao glavnu žensku ulogu uz Humphryja Bogarta u filmu "Casablanca", a nakon toga i u filmu "Kome zvono zvoni" te "Plinsko svjetlo" koji joj je donio prvog Oscara. Njezina selidba u Europu i ljubavna veza s Rossellinijem izazvali su velik skandal. Ubrzo je zatrudnjela, no, usprkos tome, glumila je u filmu "Stromboli". Ispostavilo se da je Rossellini veliki egomanijak, a usto i vrlo posesivan. Htio je da radi samo s njime. Kad ju je Jean Renoir pozvao da glumi u filmu "Helena i muškarci", pobjegla je u Pariz. Par se rastaje, a Ingrid Bergman vraca se u Hollywood. Sve joj je oprošteno te vodi dodjelu Oscara, a ubrzo osvaja i svoj drugi zlatni kipic za film "Anastazija". Ujedno nastavlja svoju karijeru i u Švedskoj, gdje prihvaca ulogu u filmu Ingmara Bergmana "Jesenja sonata". U njemu glumi vrhunsku pijanisticu koja svoj odnos s kceri žrtvuje zbog karijere. Ima dosta slicnosti izmedu ovog filma i njezinog stvarnog života. Sandra Rude osoba je koja zna kako publici docarati svu snagu bezuvjetne ljubavi. Uspjela je u emisiju dovesti brojne poznate osobe - Isabellu Rossellini, Piu Lindstrom i Taga Gallaghera, autora knjige "The Adventures of Roberto Rossellini: His Life and Films", Guya Maddina, redatelja filma "My Dad is 100" u kojemu glumi Isabella Rossellini, Davida Forgacsa, autora knjige "Roberto Rossellini: Magician of the Real", Paula Duncana, urednika knjige "Bergman (Movie Icons)", Charlotte Chandler, autoricu knjige "Ingrid: A Personal Biography", Grace Carter, autoricu knjige "Ingrid Bergman", Nina Bizzarija, redatelja filma "Rossellini Under the Volcano" i Fiorellu Marianu, redateljicu i Rossellinijevu necakinju. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 3.
00:19 
Blizu neprijatelja, serija (12) (4/7) (R)
01:21 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (62/150)
02:06 
Dnevnik 3
02:21 
Sport (R)
02:24 
Vijesti iz kulture (R)
02:32 
Rodeni za divljinu, dokumentarna serija (10/10)
03:20 
Bijela robinja, telenovela (12) (57/62) (R)
04:02 
Kultura s nogu (R)
04:32 
Skica za portret (R)
04:53 
Dnevnik 2 (R)
05:35 (06:37)
Divlja zemlja, telenovela (12) (7/70)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se