Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:11 
TV Kalendar
06:30 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:20 
Gorski spasavatelji (5), telenovela (12) (5/12)
Die Bergretter 5. Petnaestogodišnji Niko Treber vec je gotovo prije dva tjedna nestao u gorju. Spasilacke ekipe u meduvremenu su obustavile potragu i ne daju roditeljima više nikakve nade. Potraga ponovno zbližava roditelje, Juliju i Christopha Trebera, koji vec neko vrijeme žive odvojeno. Ali tijekom vožnje automobilom izbije svada, auto skrene s ceste i završi na izbocenoj stijeni pa im prijeti opasnost od pada u ponor. Del 5.
11:10 
Treca dob
Prave posljedice pandemije u kojoj trenutacno živimo tek cemo vidjeti iako ih vec osjecamo. Znanost je vec krenula istraživati njezin utjecaj na zdravlje, socioekomski status, te društvene i obiteljske odnose, kao i to kako ce korona utjecati na proces starenja. Razgovarali smo i s umirovljenicima o strahovima koje je potaknula pandemija. Gotovo kod svih je taj strah identican. O cemu je rijec i koliko je u skladu istraživanje s onim što su nam umirovljenici ispricali, saznat cemo u emisiji.
11:40 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:30 
Diva, telenovela (12) (86/130)
Totalmente Demais. Elizu fotografiraju. Svi je hvale. Pecanha dolazi Dinu u bar i upozori ga da bi mogao uništiti plan. Prijeti da ce ga pritvoriti do kraja natjecanja. Podsjeca ga na dug. Carolina kani iskoristiti Germanovo ocinstvo kako bi izbacila Elizu. Carolina moli Zea Pedra da prouci ugovor može li izbaciti Elizu jer joj je otac suorganizator natjecanja. Dayse pokaže Elizinu sliku, ali Gildu baš i ne zanima. Prizna Leonor da se razocarala u kcer. Leonor se brine zbog njezinih dugova. Estelinha i Maurice se prisjecaju prošlosti. Nacelnik kaže Duarteu da ce pricekati da Eliza pobijedi na natjecanju, a onda ce je uhititi. Maristela vidi Florisvala kako pleše s Lurdinhom. Florisval otjera Maristelu. Jeniffer se zabrine kad Cascudo kaže da ce stipendiju iskoristiti da se oslobodi strica. Carolina obeca pomoci Germanu i predlaže mu veceru s finalisticama natjecanja kako bi on mogao razgovarati s Elizom. Arthuru je ta vecera sumnjiva. Carolina kaže Pietru da je Eliza možda Germanova kci. Ako je to istina, mogu je izbaciti iz natjecanja. Estelinha i Maurice se brinu zbog moguce Arthurove zaljubljenosti u Elizu. Germano ispituje Elizu tijekom vecere. Carolina želi naštetiti Elizi. Planira reci Lili da je Germano vjerojatno Elizin otac. Pietro moli Carolinu da bude oprezna. Jeniffer i Bola nadu Cascuda ozlijedenog. Naide Montanha, te ga zamole za pomoc. Del 86.
13:21 
Dr. Oz (9), talk-show (12) (21/160)
The Dr. Oz Show 9. Gost emisije je lijecnik koji tvrdi da može izlijeciti Alzheimerovu bolest. Zvuce li njegove tvrdnje predobro da bi bile istinite ili je to velika prekretnica u medicini? Njegovi pacijenti svjedoce o ucinkovitosti tretmana. Potom slijedi istina o tome treba li rabiti mobitel dok ste na WC-u. Saznajte je li on magnet za klice!. Del 21.
14:10 
Globalna Hrvatska HTV
14:50 
Bajkovita Hrvatska: Stalna izlozba crkv. umj. - Benediktinski samostan sv. Marije - Zadar
Stalna izložba crkvene umjetnosti, popularno nazvana "Zlato i srebro Zadra", u reprezentativni postav formirana je 1972. godine, a još 1951. izložbu je inicirao hrvatski književnik Miroslav Krleža. Smještena u sklopu zadarskog samostana benediktinki sv. Marije, predstavlja neprocjenjivo blago bogate prošlosti Zadra i cjelokupne hrvatske kulturne i sakralne baštine. Blago datira sve od 8. stoljeca, a kroz stoljeca i ratove sacuvale su ga sestre benediktinke koje o njemu brinu još i danas. Naratorica: Paula Jusic.
15:02 
Maroko: Pogled odozgo, dokumentarni film (2/2)
Morocco From Above. Od snježnih vrhunaca planine Atlas do prometnih ulica Casablance i Marakeša, Maroko odozgo poziva vas u veliku pustolovinu. To je putovanje u režiji Yanna Arthus-Bertranda i uz naraciju Alija Baddoua, kroz uspomene i otkrica, kroz vrijeme i povijest, gdje ce vas iznenaditi i zadiviti krajolici koje ste smatrali poznatima. Otkrijte ovu cudesnu zemlju iz novoga kuta, dok se pruža pred vama gledana s neba, puna emocija i cuda. Dvodijelni dokumentarni film odražava raznolikost te toliko živopisne zemlje, s njezinim uzbudljivim okusima, gdje duhovnost, tradicija i modernost nastupaju zajedno. Del 2.
15:54 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji (2), serija (12) (1/10) (R)
Shakespeare And Hathaway 2. Osebujni detektivski dvojac gledamo u drugoj sezoni luckaste BBC-jeve kriminalisticke serije koja obiluje žrtvama ubojstava, humorom i tajanstvenim slucajevima. Frank i Lu su posve razliciti. Frank je talentiran i mrzovoljan detektiv s izvrsnim instinktima. Lu je šarmantna frizerka koja cesto upada u nevolje. Njih dvoje nipošto ne bi trebali raditi zajedno, ali nekako se i to dogodilo. Ovaj neobicni i vrlo zabavni detektivski par ponovno je u akciji. Rade u Stratfordu na Avonu, rodnom mjestu Williama Shakespearea. Slikovite ulice vrve turistima, ali i lukavim zlocincima, muljatorima i varalicama. Mjesni teniski klub okupljalište je ugladenog srednjeg sloja, ali na svakom koraku ima mutnih poslova. U noci je nestao cistokrvni pas, a glavni sumnjivci su osobni trener i stilist. Prevara, iznuda, poroci, krada identiteta i korupcija vrebaju ispod površine ovog naizgled krasnog gradica. Frank i Lu moraju nauciti vjerovati jedno drugomu iako se ne vole baš uvijek. Dobro došli u rodno mjesto slavnog barda gdje je stvarnost cudnija od fikcije i podli zlocinci upadaju u vrlo zanimljive i dramaticne situacije. 1. epizoda: Odvjetnik George Gonzalo obraca se Franku i Lu za pomoc u ime svog neobicnog i vrlo dragocjenog cetveronožnog klijenta. Mješanac Tim, nasljednik golemog bogatstva Theodorea Athenaeusa pobjegao je od života u luksuzu u imucnom Miranda Parku. Frank i Lu mogli bi dobiti nagradu vrijednu 25.000 funta za njegov sigurni povratak. Moraju otkriti zašto je Tim pobjegao i kamo ispitujuci njegovo osoblje medu kojim su veterinarka Antigone Carter, osobni trener Wayne, stilist za životinje Benoit i ekscentricni pogrebnik za pse Leonard Baxter. Slucaj se zahukta kad Gonzalo od otmicara primi snimku sa zahtjevom za otkupninu od 200.000 funta i tako dozna da Tim nije pobjegao, nego su ga oteli. Kad Lu otkrije da je netko mijenjao snimku nadzorne kamere iz noci nestanka, cini se da je Tima oteo netko iznutra. Ali tko bi htio napakostiti usamljenom i razmaženom psicu?. Del 1.
16:43 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:21 
Kod nas doma
Puno zanimljivih tema i gostiju pripremili smo vam i ovog ponedjeljka. Glazbeno ljubavni par Antonija Vrgoc Rola i Boris Hrepic Hrepa otkrit ce nam kako zajedno funkcioniraju na sceni, ali i kod kuce. U Kokicama i uz našeg Boška Piculu uživamo u svijetu filma. Modna dizajnerica Ðurdica Vorkapic predstavlja svoj inovativni proizvod - posebno dizajnirane torbice za masku za lice. A za kuhanje je zadužen Hrvoje Krajnovic, kuhar mentor u našoj novoj kulinarskoj seriji za djecu (ali i i za odrasle), Šareni lonac!.
18:12 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:49 
Sport
20:00 
Vrijeme
20:10 
Nesreca (2): Vlak smrti, dokumentarna serija (12) (1/6)
Druga sezona dokumentarne serije donosi šest novih slucajeva prometnih i drugih katastrofa na podrucju Hrvatske. Serija zapocinje epizodom o iskakanju nagibnog vlaka u Rudinama 2009., a slijede slucaj sudara školskog autobusa i vlaka u Pojatnom 1989., eksplozija minskih sredstava na plaži Vergarola u Puli 1946. , avionska nesreca na Krku 1971. u kojoj je stradao hrvatski pjesnik Josip Pupacic, rudarske nesrece u Raši i Labinu 1940-ih koje su odnijele gotovo 300 života te požar u rijeckom rodilištu 1975. u kojem su stradale 23 bebe. O slucajevima iz "prve ruke" govore svjedoci, istražitelji, žrtve i najbliži clanovi obitelji, suci, odvjetnici, optuženici i drugi. Serija sadrži i asocijativne igrane dijelove. 1. epizoda Na pruzi Zagreb-Split dogodila se 2009. najveca željeznicka nesreca novije hrvatske povijesti. Tada je nagibni vlak sa stotinjak putnika iskocio iz tracnica kod mjesta Rudine. Smrtno je stradalo šestero putnika, a deseci njih su ozlijedeni. Vrlo brzo je za uzrok nesrece proglašeno pogrešno polijevanje protupožarnih sredstava, što je izazvalo skliskost tracnica, no prethodno su strucnjaci upozoravali da nagibni vlakovi nisu primjereni za tu prugu. U epizodi svoja iskustva iznose žrtve, prvooptuženi Ivica Medak, strucnjak za kocnice Vatroslav Grubišic, koji je prije nesrece ukazivao na tu mogucnost, spasioci, lijecnici, sudac, vještaci Centra za forenzicna ispitivanja "Ivan Vucetic" i drugi. Uz arhivske snimke, epizoda sadrži i originalne snimke policijskih ocevida i vještacenja. Del 1.
21:05 
Crno-bijeli svijet (3), serija (12) (5/12)
Ljeto donosi brojna uzbudenja i neke nove susrete. Žac doznaje da je Lada dobila mononukleozu, a planovi za zajednicko ljetovanje padaju u vodu. Marina vodi Kipa na "zagrebacko more", gdje Kipo shvaca da ona ima ozbiljne životne planove i da nece dugo cekati da on odraste. Una preko ljeta pokušava odraditi satove autoškole u društvu živopisnog instruktora Marijana, dok Jagoda susrece staru prijateljicu Esteru, sada vlasnicu butika. Staro ce se prijateljstvo ponovno razviti, a Jagoda shvatiti da je posao s butikom kao stvoren za nju. Del 5.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:10 
Vrijeme (R)
23:13 
Vijesti iz kulture
23:24 
Maroko: Pogled odozgo, dokumentarni film (2/2)
Morocco From Above. Od snježnih vrhunaca planine Atlas do prometnih ulica Casablance i Marakeša, Maroko odozgo poziva vas u veliku pustolovinu. To je putovanje u režiji Yanna Arthus-Bertranda i uz naraciju Alija Baddoua, kroz uspomene i otkrica, kroz vrijeme i povijest, gdje ce vas iznenaditi i zadiviti krajolici koje ste smatrali poznatima. Otkrijte ovu cudesnu zemlju iz novoga kuta, dok se pruža pred vama gledana s neba, puna emocija i cuda. Dvodijelni dokumentarni film odražava raznolikost te toliko živopisne zemlje, s njezinim uzbudljivim okusima, gdje duhovnost, tradicija i modernost nastupaju zajedno. Del 2.
00:08 
Agenda: Svijet, vanjskopoliticki magazin (R)
00:40 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji (2), serija (12) (1/10) (R)
01:26 
Dr. Oz (9), talk-show (12) (21/160)
02:08 
Dnevnik 3 (R)
02:23 
Vijesti iz kulture (R)
02:31 
Konji Rusije: Proljece u Tuvi i Baskiriji, dokumentarna serija (1/5)
03:23 
Karipski cvijet, telenovela (12) (15/120) (R)
04:08 
Skica za portret (R)
04:11 
Treca dob (R)
04:36 
Dnevnik 2 (R)
05:25 (06:12)
Diva, telenovela (12) (86/130)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå