Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Rijeka: More (R)
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:21 
Zrtve ljubavi, telenovela (12) (23/44)
Sacrificio D'amore. Corrado i Silvia odluce skrivati Albertovu kcer Noru nakon što ju je on oteo bez Guendalinina znanja. Carlotta priznaje kraljici Jeleni da je prevarila Maddalenu i da voli Tommasa. Kraljica tad pozove mladog ucitelja i njegovu djevojku da provedu vecer u palaci. U sanatoriju Lucrezia prizna svom ocu Jacopu i bratu Liviju da je trudna i da nosi Brandovo dijete. Ali nažalost nece biti sposobna iznijeti trudnocu do kraja. Livio je gnjevan. Grofica odluci prekinuti lijecenje kako bi mogla iznijeti trudnocu, a otac je u tome podupre. Brando je izvan sebe od srece zbog njezine odluke. Lucrezia se vrati u ocev dom u Carraru, gdje ce je lijeciti najbolji lijecnici u gradu. Grof Jacopo kaže Brandu da ce im dati blagoslov da se vjencaju ako je Brando istinski voli. Brando se takoder izlijecio i vraca se doma u Carraru. Doktor Lucchesi saznaje za to i sve povjeri Silviji. Nakon prvotnog veselja zbog povratka, Brando priopci obitelji da ce postati otac, a da je majka djeteta Lucrezia, grofica s kojom se namjerava vjencati. Cini se da jedino Vito ima nešto protiv toga, on ne vjeruje da ce njihova ljubav biti dovoljno jaka da prevladaju razlike medu staležima. Augusta Maffei se povjeri Nani da nikad nije bila s muškarcem. Uloge: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo) Autor: Daniele Carnacina Odabrala: Martina Rajšek. Del 23.
11:09 
Treca dob
11:38 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:29 
Karipski cvijet, telenovela (12) (86/120)
Flor Do Caribe. Cassiano, Duque i Chico dogovore zapošljavanje radnika. Amaralina pritišce Lindauru i Tais kako bi je zaposlile kao vozacicu. Ester joj odluci dati priliku. Amaralina vozi Rodriga. Pukne joj guma i ona je odluci sama zamijeniti. Quirino odlazi Nataliji kako bi posjetio Juliana. Ona se brine jer nepotrebno mnogo radi. Pozovu Quirina na veceru, a on prihvati poziv. Ester i Lindaura se brinu za Samuela i odlaze kuci. Ondje nalaze poruku da je otišao draguljaru. Shvate da je otet. Odvezli su ga u luku i zakljucali u prostoriju s vodom kako bi se utopio. Ester sve isprica Cassianu, a on odlazi moliti pomoc u zracnoj bazi. Piloti spase g. Samuela. Carol i Mila pomažu Nataliji da organizira vjencanje. Carol predlaže Linu da napravi vjencanicu. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Claudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sergio Mamberti (Dionisio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Debora Nascimento (Tais Soares), Raphael Viana (Helio da Silva), Daniela Escobar (Natalia Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Angela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Candido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 86.
13:16 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (21/150)
The Dr. Oz Show 8. U današnjoj emisiji upoznat cete tri žene koje komuniciraju s drugim svijetom. Danas ce se udružiti kako bi pomogle ljudima da stupe u kontakt s preminulim voljenim osobama i kako da upregnu unutarnju intuitivnu moc. Candace Cameron Bure otkrit ce nam istinu iza svog poremecaja jedenja. Odabrala: Martina Rajšek. Del 21.
14:03 
Plodovi zemlje (R)
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:50 
Korak do neba (2), serija (12) (9/16)
Un Passo Dal Cielo 2. Kad pas starog pastira Gionata dode u mjesto, svima je jasno da se vlasniku nešto dogodilo. Pastira nadu mrtvog, a Andrea, mladic koji je prekinuo školovanje kako bi postao pastir, optuži svoga oca za ubojstvo. Huber želi oraspoložiti Vincenza koji je potišten zbog Silvijina odlaska na Aljasku te ga nagovori da izade s Astrid, cudnom djevojkom koja se odlucila probiti u svijetu mode. Giorgio je napustio posao i prijatelje kako bi živio kod Miriam: sada mora naci novi posao. Chiara upisuje tecaj kuhanja gdje upoznaje Marca, momka koji cini se zna kako s njom. Pietro naleti na Carolinu, djevojku koja tvrdi da je upoznala Anyju. On se nada da ce dobiti važne informacije. Uloge: Terence Hill (Pietro), Enrico Ianniello (Vincenzo), Gaia Bermani Amaral (Silvia), Francesco Salvi (Roccia), Gianmarco Pozzoli (Huber), Mauro Pirovano (gradonacelnik), Gabriele Rossi (Giorgio), Claudia Gaffuri (Chiara), Valentina D'Agostino (Marcella), Bettina Giovannini (Claudia), Katia Ricciarelli (Assunta) Režija: Enrico Oldoini Odabrala: Martina Rajšek. Del 9.
16:42 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
Kod nas doma volimo da vam je ugodno, da se osjecate lijepo i sretno, volimo vas oraspoložiti, razveseliti, volimo da se osjecate. kao domam. Zato vam iz tjedna u tjedan, iz dana u dan donosimo nove, vaše pricec. Tako vas danas najprije vodimo u obilazak doma umirovljenice Nade Kranjcec, koja voli putovanja i kuhanje, u potrazi za zanimljivim rješenjima vlastitih stambenih prostorar Zajedno s dizajnericom Lanom Puljic jednoj osobitoj djevojci koja za dva dana slavi 181 rodendan ispunit cemo najvecu rodendansku željuj A Jasenko Houra ce nas podsjetiti na slavni koncert na Trgu Republike ciju ce 303 godišnjicu obilježiti cak s dva koncerta u zagrebackoj Arenin Voditeljica: Barbara Kolar Redatelj: Zoran Nikolic Urednice: Elizabeta Biocina i Silva Skender Urednica projekta: Maja Tokici.
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Apsurdistan: A gdje je pecat?, dokumentarna serija (1/6)
Hrvatska je zemlja apsurda. U dokumentarnom serijalu u šest epizoda pratimo razna podrucja života - administraciju, zdravstvo, lokalnu upravu i samoupravu, propast Slavonije, gospodarstvo, mostogradnju i pitamo se što je pošlo po krivu. Zašto je Apsurdistan postao sinonim za kaos u kojem živimo? --- Autori serije pozabavili su se golemim birokratskom i administrativnim aparatom, zakonima koje ne razumijemo i koji se preklapaju. Sugovornici koji su i sami zapeli u labirintu birokracije svjedoce o administraciji koja je sama sebi svrhom, o papirologiji koja indirektno potice klijentelizam "jer uvijek moraš tražiti vezu" da obaviš posao ili središ dokumentaciju. Iako živimo u informatiziranom svijetu, sate, dane, godine provodimo ispred šaltera skupljajuci brojne dokumente i pecate, a pitanje od kojeg svi strepimo: "A gdje vam je pecata" simbolizira svu apsurdnost sustava u kojem živimom Urednica: Nataša Kraljevic Kolbas Scenaristi: Nataša Kraljevic Kolbas i Dean Šošaš. Del 1.
20:57 
Bajkovita Hrvatska:
21:06 
Patrola na cesti, dramska serija (5/5)
Propašcu posljednjeg posla s marihuanom, Frane (S. Sobin) je dospio u nezavidan položaj - dužan je mafiji. Mafija ga je ucijenila pa je bio prisiljen upustiti se i u ono cime se dosad odbijao baviti - švercom heroina iz Bosne i Hercegovine. Nakon što ga je partner Luka (P. Ciritovic) izdao i pobjegao u Njemacku, Frane se odlucio na zadnji, ocajnicki korak te je kao "mulu" za prijenos droge iz susjedne države iskoristio vlastitu kcer Josipu (A. Šmit). Operacija je uspjela i Josipa se iz Mostara, osim sa zlatnom medaljom osvojenom na taekwondo turniru, vratila i s paketom od tri kilograma droge u svojoj sportskoj torbi. No, nakon nervozne Josipine reakcije kojom je popratila njegov pokušaj da joj u sportsku torbu tutne poklon zbog osvojene medalje, iskusni policajac Josip (K. Mikic) postao je sumnjicav. Nakon male proslave medalje u Franinoj kuci, Josip je odlucio pratiti brata i tako doznao za njegov najnoviji poslovni pothvat. Josipova bratska ljubav je na dosad najvecoj kušnji. Producentica: Ankica Juric Tilic Scenaristi: Jurica Pavicic i Zvonimir Juric Redatelj: Zvonimir Juric Uloge: Krešimir Mikic (Josip), Slavko Sobin (Frane), Nataša Janjic (Mare), Mate Gulin (Jakov), Andela Šmit (Josipa), Mirjana Ševo (Kate), Stipe Radoja (Dario), Daria Lorenci Flatz (Anita), Petar Ciritovic (Luka), Jasmin Telalovic (Damjan), Trpimir Jurkic (Drago), Nikša Butijer (Filip), Ivo Gregurevic (don Andelko), Nadežda Perišic Radovic (Darijeva mama), Nikola Ivoševic (Ika), Vinko Kraljevic (Ante), Mirela Brekalo (Davorka), Kico Buric (Vuko), Dražen Šivak (Željko) Urednik: Mislav Brumec  5. Del 5.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:22 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Adnan Cerimagic, talk show
Adnan Cerimagic analiticar je Inicijative za europsku stabilnost (ESI), u kojoj od 2013. godine prati situaciju u zemljama zapadnog Balkana i njihove odnose s Europskom unijom. ESI-u se pripisuje zasluga za plan zaustavljanja migrantske krize koja je potresla EU tokom 2015. godine i predlaganje osnove za plan dogovora izmedu Skopja i Atene, kojim je okoncan višedesetljetni spor dviju zemalja oko imena Republike (Sjeverne) Makedonije. Adnan Cerimagic je izvan Bosne i Hercegovine, u kojoj je roden 1986. godine, postao poznat tako što se u ljeto 2018. godine, u austrijskom alpskom gradicu Alpbachu, na panelu s predsjednicima Srbije i Kosova, Aleksandrom Vucicem i Hashimom Thacijem, snažno usprotivio njihovoj ideji crtanja novih granica po etnickim linijama. Cerimagic je završio pravo na Sveucilištu u Grazu, gdje je, kao istraživac, kratko radio na Institutu za ljudska prava i demokraciju. Europske studije završio je na belgijskom Europskom koledžu u Brugesu, rasadniku "novih Europljana" i "buducih europskih lidera". Radio je u Tajništvu Europskog parlamenta i predstavništvu BiH u Bruxellesu te Ministarstvu vanjskih poslova BiH u Sarajevu. U emisiji cemo razgovarati o situaciji u Europskoj uniji, problemima, trendovima i mogucim rješenjima, o ulozi Njemacke i poziciji Republike Hrvatske i zapadnog Balkana u svijetu i Europi koja se mijenja, o ESI-ju, migrantskoj krizi i rješenjima integracije zapadnog Balkana, sadašnjosti i buducnosti EU, ulozi Njemcke u EU, o tome je li Merkel otvorila granice a Orban ih zatvorio ili je to iluzija, o vanjskopolitickim konzekvencijama snaženja AfD i Zelenih, o odnosu Njemacke, SAD-a i Rusije, o Trumpu, Putinu, Njemackoj i Francuskoj u ovom podneblju, poziciji Hrvatske u EU, sukobu Njemacke i Hrvatske oko politike na zapadnom Balkanu te sadašnjosti i buducnosti BiH. Autor: Romano Bolkovic Urednica: Slavica Babic.
00:05 
Agenda: Svijet, vanjskopoliticki magazin (R)
00:35 
Varalice (2), serija (12) (10/10) (R)
01:16 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (21/150)
01:58 
Dnevnik 3 (R)
02:13 
Sport (R)
02:16 
Vijesti iz kulture (R)
02:24 
Plodovi zemlje (R)
03:14 
Bijela robinja, telenovela (12) (16/62) (R)
03:55 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (50/142) (R)
04:39 
Treca dob (R)
05:04 
Skica za portret (R)
05:09 
Dnevnik 2 (R)
05:51 (06:40)
Karipski cvijet, telenovela (12) (86/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se