Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Zrtve ljubavi, telenovela (12) (10/44)
Sacrificio D'amore. U meduvremenu Silvia i Alessandro razgovaraju s profesorom Forlaninijem, te im lijecnik objasni da za Branda ima nade, no da on mora na kliniku u Des Alpesu. Silvia je presretna te se požuri reci svom dragome dobru vijest, no Brando kategoricki odbija njezinu pomoc. Ne želi nikakve povlastice. Silvia je cvrsto naumila spasiti mu život, pa ne odustaje i trudi se namaknuti novac potreban za njegovo lijecenje. Prvo odlazi u banku, no direktor banke otkrije da ona ne može dati potrebna jamstva, pa joj odbije kredit. Ona ocajnicki pokušava založiti obiteljski nakit, no iznos koji joj ponude nije dostatan. Corrado nadzire sve pokrete svoje supruge, te se s njom sukobi i optuži je da je ljubavnica Alessandra Lucchesija. Silvia se pokuša opravdati Corradu. Brandovo se stanje pogoršava i život mu visi o koncu, a Silvia je spremna žrtvovati se kako ne bi izgubila voljenog muškarca. Stoga prizna Corradu da voli Branda i zamoli ga da joj da novac za njegovo lijecenje. Corrada obuzima gnjev i nevjerica te nakon neprospavane noci odluci svojoj ženi dati novac potreban za Brandovo lijecenje, ali pod uvjetom da se ona zauvijek odrekne Branda jer u protivnom ce je javno raskrinkati za nevjeru. Uloge: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo) Autor: Daniele Carnacina Odabrala: Martina Rajšek. Del 10.
11:10 
Eko zona
11:35 
Bonton
11:42 
TV kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Karipski cvijet, telenovela (12) (73/120)
Flor Do Caribe. U razgovoru s djedom Alberto govori o mogucnosti da Samuel svjedoci protiv njega jer je bio u Nizozemskoj u isto vrijeme kad i on. Dionisio kaže da to nije moguce. Piloti smišljaju kako ce uhvatiti Alberta i Dionisija. Cassiano je zabrinut za Ester. Alberto je pritišce kako bi otkrio je li ona izdajnica koja je prijavila postojanje bunkera. Ona to zanijece. Lino kaže bratu i sestri da je majka umrla. Oni to kažu baki, a ona odbija povjerovati. Carol joj pokaže video. Viridiana zakljuci da to nije njezina kci. Isabel dobiva informaciju da ce Ester dobiti sudski poziv, ali ne uspije joj to javiti. Zapovjednik pozove Tais na putovanje, ali ona radije ne bi išla. Tijekom razgovora s majkom Tais kaže da još voli Helija. Olivia savjetuje kceri da bude iskrena prema zapovjedniku. Doralice savjetuje sinu da se ne ženi samo zato što je Natalia trudna. Juliano ustraje na ženidbi. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Claudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sergio Mamberti (Dionisio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Debora Nascimento (Tais Soares), Raphael Viana (Helio da Silva), Daniela Escobar (Natalia Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Angela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Candido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek  . Del 73.
13:15 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (8/150)
14:05 
Potrosacki kod
14:30 
Pogled preko granice - Hrvati u BIH
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:53 
Korak do neba (1), serija (12) (52') (8/12)
Un Passo Dal Cielo 1. Proslava dana grada u San Candidu. Nudi se i tandemski bungee jumping. Nešto ce poci po zlu te ce jedan par postati žrtvom incidenta sa smrtnim posljedicama. No, nije to baš obican incident. Nastavlja se, iako ne bez problema, suživot u troje u policijsko-rendžerskom stanun Vincenzo i Marcella bave se pripremama za vjencanje, a Marcella savjete traži od Silvijej Vincenzo je izmedu dvije vatre i ne zna što cinitit Giorgio i Matteo izazivaju jedan drugoga na uspon po stijeni kako bi osvojili Chiarinu pozornosts Uloge: Terence Hill (Pietro), Enrico Ianniello (Vincenzo), Gaia Bermani Amaral (Silvia), Francesco Salvi (Roccia), Gianmarco Pozzoli (Huber), Mauro Pirovano (gradonacelnik), Gabriele Rossi (Giorgio), Claudia Gaffuri (Chiara), Valentina D'Agostino (Marcella), Bettina Giovannini (Claudia), Katia Ricciarelli (Assunta) Režija: Enrico Oldoini Odabrala: Martina Rajšek  1. Del 8.
16:43 
TV kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Kultura s nogu
20:36 
Destinacija: Hrvatska, emisija o turizmu
21:03 
Mijenjamo svijet: Razgovori s Putinom, dokumentarna serija (2/4)
The Putin Interviews. S Vladimirom Putinom, ruskim predsjednikom, oskarovac Oliver Stone tijekom dvije godine razgovarao je petnaestak puta, s time da nije bilo zabranjenih tema. Fascinantna cetverodijelna dokumentarna serija daje nam intiman uvid u Putinov privatan i poslovni život, od njegovog djetinjstva pod komunizmom, uspona na mjesto predsjednika, njegovih odnosa s cetiri americka predsjednika, do zanimljivih pogleda na današnje odnose izmedu SAD-a i Rusije. Serija je najpodrobnije portretiranje Vladimira Putina koje je ikada omoguceno nekoj osobi sa Zapada. Redatelj: Oliver Stone Godina proizvodnje: 2017 Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:25 
Nikolaj i Aleksandra - Pisma, dokumentarni film (1/2)
Nicholas And Alexandra: The Letters. Još od njihova okrutnog smaknuca prije sto godina svijet je fasciniran carem Nikolom II. i njegovom suprugom caricom Aleksandrom. Zahvaljujuci njihovim politicki osjetljivim, seksualno intimnim i veoma otvorenim pismima, ovaj dvodijelni dokumentarni film, kroz koji nas vodi povjesnicarka dr. Suzannah Lipscomb, istražuje Nikolinu i Aleksandrinu složenu ljubavnu pricu, kao i njihovu ulogu u izbijanju ruske revolucije 1917. koja je rezultirala njihovim okrutnim i tragicnim pogubljenjem. Tisuce njihovih ljubavnih pisama politicke su, seksualne i duboko intimne prirode. Pisma su i njihova osuda, a sva su napisana na engleskome. Svjedoce o njihovoj medusobnoj privrženosti, seksualnom životu, njihovim zabludama, ali iznad svega o razvoju revolucije. Od njihove potpune izoliranosti preko politicke neumješnosti do oslanjanja na Rasputina, ova privatna i osobna pisma prikazuju njihovu burnu vezu. A kad je revolucija zahvatila zemlju, njihov je položaj postao sve opasniji kako se krivnja za nedace naroda pocela pripisivati iskljucivo carskomu paru. Odabrala: Mira Vocinkic 1. epizoda: U ovoj epizodi otkrivamo prepreke koje su car Nikola II. i njegova supruga Aleksandra premostili tijekom prilicno nekonvencionalnog pocetka svoje carske veze. Preživjevši izazove veze na udaljenost, kao i nekompatibilan vjerski odgoj, njihova se veza rasplamsala i vjencali su se kad je mladi car preuzeo nadzor nad Ruskim Carstvom. Rodenje teško bolesnoga sina omogucilo je kontroverznom proroku Rasputinu da stupi u najuži krug mlade obitelji Romanov. I tada su se pojavili problemi. Potpuni nedostatak razumijevanja za potrebe sve gnjevnijeg ruskog naroda ocit je u tisucama pisama koje si je par slao u prvim godinama veze. Kad je car Nikola stupio na celo svojih postrojba dok je zemlja klizila u rat, njegova otudenost od naroda samo je još više rasla. Iako njih dvoje nisu izgubili žar za pisanjem ljubavnih pisama, njihov je narod izgubio strpljenje te je buducnost ruskoga cara postala veoma nesigurna. Del 1.
00:20 
Varalice (1), serija (12) (7/10)
01:00 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (8/150)
01:40 
Dnevnik 3
01:55 
Sport
01:58 
Vijesti iz kulture
02:06 
Divlja priroda Baltickog mora, dokumentarna serija (3/3)
02:56 
Bijela robinja, telenovela (12) (3/62)
03:41 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (34/142)
04:26 
Kultura s nogu
04:56 
Skica za portret
05:03 
Dnevnik 2
05:45 (06:40)
Karipski cvijet, telenovela (12) (73/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se