Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:10 
Veterani mira (R)
06:55 
Prizma, multinacionalni magazin (R)
07:43 
TV kalendar
07:59 
Sedam godina vjernosti, americki film - Zlatno doba Hollywooda - filmovi Marilyn Monroe (12) (1955.)
Komedija. Richard Sherman (T. Ewell) je cetrdesetogodišnji Newyorcanin, sretno oženjen i otac desetogodišnjeg sina. Ovoga ljeta njegova supruga i sin provode praznike u državi Maine, a Richard ostane sam na Manhattanu. Istodobno, odluci prestati pušiti i jesti zdravu hranu. Svjestan da je ušao u godine u kojima muškarci, umorni od braka i životne rutine, lako zabrazde u ljubavne pustolovine, živi u strahu da bi se tako nešto i njemu moglo dogoditi. Uvjeren da je jaka osobnost i da je njegova odluka o bracnoj vjernosti cvrsta, prestaje se time opterecivati. Ali, jedne veceri primijeti da se iznad njegovog stana doselila zanosna plavuša (M. Monroe) koja ga pocne zavoditi. "Sedam godina vjernosti" jedna je od najpoznatijih komedija majstora toga žanra, Billyja Wildera (Neki to vole vruce, Slatka Irma)a Film, koji je adaptacija istoimenog kazališnog komada, svojedobno je bio velik hit u kinima, a i jedan je od onih s kojima je M Monroe postala velika zvijezda (iz ovoga filma je antologijska scena u kojoj strujanje toplog zraka iz podzemne željeznice diže njezinu haljinu)u Film blago ismijava pitanje bracne vjernosti, ljetno ljubavno ludilo, imajuci stereotipnu priglupu plavušu za glavni ženski lik, te zaposlenog muškarca koji živi u svijetu mašte, ponekad je ne razlikujuci od stvarnostit Uloge: Marilyn Monroe, Tom Ewell, Evelyn Keyes, Sonny Tufts, Robert Strauss, Oskar Homolka Scenarij: Billy Wilder (prema komadu Georgea Axelrodea) Režija: Billy Wilder Proizvodnja: 19555 Urednik: Dean Šošaš.
09:48 
Biblija
09:58 
Zagreb: Ekumensko bogosluzje, prijenos
Nedjeljno bogoslužje izravno prenosimo iz Kršcanskog centra ''Rijec Života'' u Zagrebu. Bogoslužje ce predvoditi predsjednik Saveza crkava Rijec Života u Republici Hrvatskoj Damir Šicko Alic. Urednica: Antonia Hrvatin Roth Redatelj: Davor Boric.
11:03 
Pozitivno
Gost emisije je ravnatelj Instituta za turizam Damir Krešic. Doznajte zašto smo posjetili Dol na Hvaru i srednju školu u Kaštelima. Upoznajte mlade glazbenike iz Gruda koji studiraju diljem Europe. Organizator: Luka Zadravec Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž. Del 265.
11:36 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:24 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Razgovaramo s ljudima koji cijeli život pomažu drugim ljudima. Gošce su nam Sanja Bijonda iz Zagreba, Štefica Cucek iz Osijeka i Jasna Vrhovac iz Rijeke. Pomažemo li se medusobno više nego prije 20 godina, ili nas je materijalizam sve otudio, neka su od pitanja emisije. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:02 
Kad je ljubav u pitanju, americki film (12) (2015.)
Komedija/ljubavna drama. Will (P. Wilson) je arhitekt s Manhattana koji naizgled ima sve: uspješan posao, prelijepu ženu (A. Smart) i sina, a velika firma ponudi mu suradnju na velikom projektu u Brooklynu. Ali kad upozna neobicnu mladu dizajnericu Kate (L. Collins), pocne razmišljati o nedostacima svog životnog plana. Uloge: Patrick Wilson, Amy Smart, Lynn Collins Scenarij i režija: Tracey Hecht Proizvodnja: 20151 Urednica: Branka Papici.
16:17 
..... (R)
16:28 
Mir i dobro
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:16 
..... (R)
17:31 
Volim Hrvatsku (7) (1/15)
Volim Hrvatsku i ove jeseni u vašim domovima! Pocinje sedma sezona!. Ista uspješna formula za zabavni kraj vikenda - red smijeha, red igre, red pjesme - sve hitovi domace glazbe u izvedbi Ante Gele i benda te mladih pjevaca - Ive Ajdukovic, Brune Oberan i Alena Đurasa. I ove godine provjeravamo znanje o sportu, televiziji i filmu, tražimo zaboravljene rijeci, pogadamo poznate sunarodnjake, igramo "sretan rodendan", premetaljke, vrtimo kolo srece. Budite opet uz Mirka Fodora, kapetane Bojana i Gorana Navojca i njihove gostet Sezonu otvaraju: na Bojanovoj strani - Maja Bajamic, Zlata Mück Sušec i Petar Dragojevici U Goranovom timu igraju: Zvonimir Ivaškovic, Ornela Vištica i Bruna Bebici Scenarist: Alen Đurica Redatelj: Ivan Miladinov Urednica projekta: Andrijana Škorputu.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
''Ko te sisa (4), humoristicna serija (1/20)
Salon Žigmund je u sjetnom izdanju jer je dugogodišnji zaposlenik Ivek Vrabec napustio Žigmunda i vratio se u Hollywood. Žigmund odlucuje zaposliti novog šegrta te stavlja oglas na trg. Oglas vidi Božica te na njega napiše kako 'nikakvo iskustvo nije potrebno'. Nakon niza cudaka i neadekvatnih kandidata u salon dolazi Bruno (38). Bivši marketinški strucnjak i reklamni redatelj Bruno (Janko Popovic Volaric) bio je vec snimao i za Žigmunda i za Božicu. Cici se jako protivi ideji jer je vec imala sukob s Brunom, ali Žigmund ga zaposli jer Bruno predstavi plan kako da Unisex Božicu izbace iz poslovanja. Bruno se svida svim ženama, ali i muškarcima koji dolaze u salon. Jedina koja djeluje otporna na njegov šarm je Cici kojoj ne može prodavati svoje prevare. U salonu Unisex Božica naoko je sve po starom: Sanja se pokušava osamostaliti, Božica pokušava konkurirati Žigmundu i Bruni, a Lili želi postati poznata pod svaku cijenu. No iznenadni gost unijet ce neke promjene. Joži dolazi daljnji rodak iz Dalmacije o kojem se mora brinuti - Duje (24)4 Duje (Roko Sikavica) je studirao ekonomiju, ali je prekinuo studij i ne želi se vratiti kucic Matek, na Jožin nagovor, iako strahuje da je Duje nalik Joži, pristane zaposliti Duju kao konobarar No Matekov strah rasprši Duje koji je cista suprotnost neurednom i pomalo lijenom Jožiž Pristojan je, uredan i pedantan, uz to prati modu, razumije se u modne trendove i uredenje interijerar Ne cudi da žene u njemu ubrzo pronalaze bliskog prijatelja kojem mogu povjeriti i najskrivenije tajne, obratiti se za sve moguce i nemoguce savjetet Mateku to ne smeta, dapace, cini se da mu je promet krenuou Lili je oduševljena njime, postaje joj najbolji prijatelj i cest gost salona Unisex na laganoj trac kaviv Drugi novi lik, šarmantan samozvani marketinški strucnjak Bruno koji se nakon poslovnih brodoloma skrasio kao pomocnik u salonu Žigmund, i nadalje pokušava zaraditi nešto sa strane i pokrenuti neki novi biznisi U tu svrhu koristi Žigmundov salono Kada se salon uvecer zatvori, Bruno u njemu preprodaje robu, drži seminare o sreci, marketinške savjete, školu kuhanja, sve od cega može brzo zaraditit Jedina prijetnja njegovoj snalažljivosti je Cici koja jedina ne pada na Brunin šarmr Barem ne tako lakok Uloge: Ksenija Marinkovic, Željko Duvnjak, Jadranka Đokic, Katarina Strahinic, Sara Stanic, Robert Ugrina, Jasmin Telalovic, Janko Popovic Volaric, Roko Sikavica Scenarij: Ivan Turkovic Krnjak, Marko Hrenovic, Branko Ružic, Igor Šeregi, Aldo Tardozzi (prema ideji Petre Venier i Dijane Merdanovic) Režija: Igor Šeregi i Aldo Tardozzi Producent: Igor Vukov Proizvodnja: Plavi film, 20192 Urednica: Jasmina Božinovska Živaljv.
20:41 
Cuba si, Cuba no - dokumentarna serija (2/4)
U usporedbi s drugim zemljama Latinske Amerike, Kuba ima respektabilnu medicinu. Jedan je lijecnik na 125 stanovnika, životni vijek je ravan europskom. U luksuznom ljecilištu La Pradera, gdje se uglavnom rehabilitiraju bogatiji strani državljani, doznali smo nešto više o "cjepivu protiv raka". To nije cjepivo, samo se tijekom terapije daju injekcije u rame pa je tako došlo do pogrešnog naziva. Kubanci otvoreno kažu da nema lijeka protiv raka ali da su postigli znacajne rezultate u postterapeutskoj fazi, nakon zracenja i kemoterapije. Lijekovi za Kubance su besplatni, ali postoje i ljekarne za strance, po cijenama kao u Europi. Jedna je konstanta koju ce ponavljati svaki kubanski politicar: "Nikada necemo odustati od besplatnog lijecenja po cijenu da ostanemo na ovako niskim placama." Donosimo i zanimljivu pricu Alberta Meride koji pola godine živi u Švedskoj gdje radi kao medicinski tehnicar, a drugih šest mjeseci je na Kubi. Kubanci se polako politicki organiziraju, ali je prvo prosvjedno okupljanje bila akcija za dobrobit životinja. Autor: Goran Milic Produkcija: JB Artes Video za HRT. Del 2.
21:37 
Plavi planet II: Obale, dokumentarna serija (6/7) (R)
Blue Planet Ii. To je bojno polje. Kako bi opstale na crti fronta koja razdvaja dva vrlo razlicita svijeta, životinje moraju biti otporne i dosjetljive. Produkcija: BBC Odabrala: Mira Vocinkic. Del 6.
22:32 
Dnevnik 3
22:47 
Sportske vijesti
22:58 
Vrijeme
23:00 
Vijesti iz kulture
23:14 
Sedam godina vjernosti, americki film - Zlatno doba Hollywooda - filmovi M.Mnroe (12) (1955.)
Komedija. Richard Sherman (T. Ewell) je cetrdesetogodišnji Newyorcanin, sretno oženjen i otac desetogodišnjeg sina. Ovoga ljeta njegova supruga i sin provode praznike u državi Maine, a Richard ostane sam na Manhattanu. Istodobno, odluci prestati pušiti i jesti zdravu hranu. Svjestan da je ušao u godine u kojima muškarci, umorni od braka i životne rutine, lako zabrazde u ljubavne pustolovine, živi u strahu da bi se tako nešto i njemu moglo dogoditi. Uvjeren da je jaka osobnost i da je njegova odluka o bracnoj vjernosti cvrsta, prestaje se time opterecivati. Ali, jedne veceri primijeti da se iznad njegovog stana doselila zanosna plavuša (M. Monroe) koja ga pocne zavoditi. "Sedam godina vjernosti" jedna je od najpoznatijih komedija majstora toga žanra, Billyja Wildera (Neki to vole vruce, Slatka Irma)a Film, koji je adaptacija istoimenog kazališnog komada, svojedobno je bio velik hit u kinima, a i jedan je od onih s kojima je M Monroe postala velika zvijezda (iz ovoga filma je antologijska scena u kojoj strujanje toplog zraka iz podzemne željeznice diže njezinu haljinu)u Film blago ismijava pitanje bracne vjernosti, ljetno ljubavno ludilo, imajuci stereotipnu priglupu plavušu za glavni ženski lik, te zaposlenog muškarca koji živi u svijetu mašte, ponekad je ne razlikujuci od stvarnostit Uloge: Marilyn Monroe, Tom Ewell, Evelyn Keyes, Sonny Tufts, Robert Strauss, Oskar Homolka Scenarij: Billy Wilder (prema komadu Georgea Axelrodea) Režija: Billy Wilder Proizvodnja: 19555 Urednik: Dean Šošaš.
01:00 
Red Carpet i Dodjela nagrade Emmy, prijenos
Hoce li se planetarno popularna americka fantasticna serija Igra prijestolja svojom osmom i ujedno završnom sezonom pridružiti najnagradivanijim dramskim serijama kada su posrijedi televizijske nagrade Emmy? Odgovor na ovo pitanje doznat cemo u Los Angelesu na dodjeli najpoznatijih priznanja za televizijska ostvarenja. Nagrade Emmy ove se godine dodjeljuju 71. put, a o njima odlucuju clanovi Americke akademije televizijskih umjetnosti i znanosti (ATAS). Akademija je osnovana na pocecima televizijskog medija 1946., a vec su se tri godine kasnije pocele urucivati njezine godišnje nagrade. Danas se nagrade Emmy dodjeljuju za niz dostignuca na malom ekranu pri cemu najviše pozornosti izazivaju nagrade za programe u udarnom terminu. Ekranizacija romana Georgea R. R. Martina, serija Igra prijestolja emitira se od 2011. te je od tada kontinuirano osvajala milijune obožavatelja diljem svijeta te mnogobrojna priznanja medu kojima su i tri nagrade Emmy za najbolju dramsku seriju (2015., 2016. i 2018.). Ove bi godine serija u toj kategoriji mogla trijumfirati i cetvrti put te se tako izjednaciti sa serijama Hill Street Blues, Zakon u Los Angelesu, Zapadno krilo i Momci s Madisona. Usto, Igra prijestolja koju producira TV kuca HBO ove godine ima najviše nominacija za nagradu Emmy, njih cetrnaest, a racunajuci i priznanja za kreativna dostignuca (scenografija, kostimografija, glazba, montaža, zvuk, specijalni efekti,.) koja se dodjeljuju tjedan ranije, rekordne 32 nominacije, cime je premašila dosad najveci broj nominacija koji je imala serija Newyorški plavcic Nagrade Emmy za programe u udarnom terminu (programi premijerno emitirani u vecernjem terminu izmedu 18h i 2h) dodjeljuju se u 27 kategorija svrstanih u cetiri podrucja: formati (7 kategorija), gluma (6 kategorija za glavne i 6 kategorija za sporedne uloge), režija (4 kategorije) i scenarij (4 kategorije)e Glede televizijskih formata nagraduju se najbolji radovi u kategorijama dramskih serija, humoristicnih serija, miniserija, TV filmova, talk šoua, humoristicnog šoua i natjecateljskog šouau U kategoriji najbolje dramske serije uz Igru prijestolja nominirano je još sedam naslova: Nazovi Saula, Bodyguard, Ubijanje Eve, Ozark, Pose, Nasljede i To smo mim Za Emmy u kategoriji najbolje humoristicne serije natjecu se: Barry, Fleabag, Dobro mjesto, Cudesna gospoda Maisel, Russian Doll, Schitt's Creek i Potpredsjednicac Što se tice miniserija, za najbolju su predložene: Cernobil, Escape at Dannemora, Fosse/Verdon, Oštri predmeti i Kad nas vided Za titulu najboljeg TV filma predloženi su: Black Mirror: Bandersnatch, Brexit, Deadwood: Film, Kralj Lear i Moja vecera s Hervéomo Nakon Igre prijestolja najviše nominacija imaju Kad nas vide (11 nominacija), Barry (9 nominacija), Escape at Dannemora, Fosse/Verdon i Cudesna gospoda Maisel (po 7 nominacija) te Cernobil, Fleabag i Ubijanje Eve (po 6 nominacija)a Medu televizijskim kucama najviše je nominacija zavrijedio HBO, njih 47, te Netflix njih 303 Kao i ovogodišnja dodjela Oscara, i Emmy je bez voditelja, što je cetvrti put u povijesti nagrade, ali su zato najavljivaci pojedinih kategorija najpoznatija imena s malog i velikog ekrana medu kojima su i Angela Basset, Viola Davis, Peter Dinklage, Michael Douglas, Kit Harington, Lena Headley, Taraji P Hanson, Terrence Howard, Jimmy Kimmel, Naomi Watts te Zendayay Dodjelu nagrada Emmy naizmjence organiziraju cetiri najvece americke televizijske kuce (ABC, CBS, NBC i FOX) pri cemu je ove godine produkcija pripala FOX-u koji 717 dodjelu docekuje s devet nominacijaj Priredba se održava u loasandeleskom teatru Microsoft, otvorenom 20070, koji je sa 7 100 mjesta najveca dvorana za ovakve priredbe u SAD-u- Sat vremena prije dodjele crvenim ce tepihom proci nominirani te mnogobrojne TV zvijezded Redatelj je Hamish Hamiltono Urednica prijenosa na HRT-u: Branka Papic Redateljica prijenosa na HRT-u: Sanja Anicic Komentatori u studiju HRT-a: Nenad Korkut, Daniel Rafaelic, Boško Piculal.
05:00 
Dnevnik 2 (R)
05:42 
Skica za portret (R)
05:47 (06:02)
Manjinski mozaik: Rekla sam Da (R)
Rekla je da. Odlucila je prihvacati sve izazove i ispuniti nekadašnje snove. Morin Hukic i pjeva, i piše, i pomaže drugima u nevolji. Ravnateljica Crvenog križa u Labinu, swing i jazz pjevacica u Puli. U Istri rodena, iz Bosne potekla. Ono što nosiš i po cemu te pamte, to nisu materijalni tragovi, to su odnosi koje stvaraš i duh kojim ih njeguješ. Tako kaže Morin. Autor i urednik: Mario Beganovic Snimatelj: Damir Bednjanec Montažerka: Vlatka Zadro Realizatorica: Martina Miljkovic Producentica: Slavica Flanak.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se