Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Zrtve ljubavi, telenovela (12) (6/44)
Sacrificio D'amore. Gospodica Maffei ne propušta nijednu priliku da se iskali na Maddaleni, a nakon što sazna da se Maddalena zarucila za njezina necaka Tommasa, njezina mržnja prema mladoj sluškinji se dodatno pojaca. Kad vidi Tommasa u prijateljski prisnom razgovoru s obrazovanom necakinjom Corradijevih Carlottom, Maffei se zavara da bi Carlotta mogla šarmirati Tommasa da zaboravi skromnu sluškinjicu. Carlotta je diplomirala gradevinarstvo unatoc cinjenici da je žena i planira olakšati transport mramora te svoje ideje podastire Corradu. Silvia odlazi u Svetu Krunu, ondje se susrece s Brandom te ponovno oboje podliježu strasti. U meduvremenu Guendalina se veseli kako ce ona i Alberto imati divan život u Rimu zahvaljujuci njegovoj politickoj karijeri. Silvia odlazi u posjet svom ocu na selo. Razgovara s njim o odnosu s majkom i o pravom smislu ljubavi. Brando i Silvia se pocinju tajno susretati. Shvacaju da ne mogu jedno bez drugoga i sanjaju o zajednickom životu daleko od Carrare. Tommaso putem do vile Corradi nailazi na kraljicu Jelenu i s njom riješi delikatnu situaciju, porode zajedno jednu ženu. Kraljica je pod dojmom spremnosti i nadarenosti tog mladica pa ga pozove da skupa s Maddalenom prisustvuje ljetoj zabavi na imaju San Rossore. Silvia pokuša saznati od casne majke gdje je odvedena Albertova nezakonita kci Nora da bi se sprijecio skandal, no ona joj ništa ne želi odati, vec obavijesti Corradije o tome. Tommaso priopci Maddaleni o susretu s kraljicom i pozivu u San Rossore, a potom je zaprosi. Silvia se sve više zaljubljuje u Branda. Razmišljajuci o tome na što je sve spremna obitelj Corradijevih u vezi s neželjenim djetetom, ona uvida da je u zlatnom kavezu, u svijetu kojemu zapravo ne pripada. Situacija s kopacima u kamenolomu je sve dramaticnija. Uloge: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo) Autor: Daniele Carnacina Odabrala: Martina Rajšeke. Del 6.
11:10 
Ne stidim se sela rodenoga, emisija pucke i predajne kulture (2013.)
".ja sam 979. obukao narodnu nošnju, uzeo bocu rakije i rekao: ljudi, ko je umro, pokoj mu duši, ajmo mi nešto raditi, mi necemo ništa isplakati, ajmo zapjevati i ajmo poceti nešto raditit. ", govori don Miljenko Džalto, župnik u Uzdolu u Srednjoj Rami u Bosni i Hercegovini koji je i voditelj HKUD-a "Uzdol"z Tim je rijecima motivirao mnoge Uzdoljane da nakon ratnih stradanja nastave sa životom u svome selu i potaknuo ih da sacuvaju svoju folklornu baštinu koju prezentiraju u glazbenom dokumentarcu "Ne stidim se sela rodenoga"n Scenaristi: Ljiljana Šišmanovic i Davor Boric Snimatelji: Branko Cahun i Davor Boric Montažerka: Davorka Feller Strucni suradnik: Vido Bagur Redatelj: Davor Boric Bubi Urednica: Ljiljana Šišmanovicn.
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Karipski cvijet, telenovela (12) (69/120)
Flor Do Caribe. Isabel odlazi Albertovoj kuci s uhidbenim nalogom. Dionisio kaže da je umjetnine legalno kupio. Plijene mu slike radi vještacenja. Alberto prijeti da ce tužiti Isabel. Ester razgovara s Isabel i dozna da su slike možda ukradene. Albertu su neugodna Esterina pitanja. Dionisio hrabri unuka i kaže mu da bi se trebao ponositi zbog onih umjetnina. Ester kaže Samuelu da su umjetnine ukradene. On se raduje jer ce uskoro raskrinkati Dionisija. Juliano pokaže ocu prstene i kaže da ce zaprositi Nataliju. Tais razgovara s Isabel i razjasni joj da je njezin odnos s Francom samo profesionalan. Mantovani nazove Tais i udvara joj se. Tais odlazi na veceru s njim. Ester cita Cassianovo pismo kojim joj on izjavljuje ljubav. Ester ulazi u radnu sobu i nalazi tajni prolaz. Cuje Dionisija kako moli Alberta da sutradan odnese sve blago iz kuce i otpravi u Europu. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Claudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sergio Mamberti (Dionisio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Debora Nascimento (Tais Soares), Raphael Viana (Helio da Silva), Daniela Escobar (Natalia Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Angela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Candido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 69.
13:15 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (4/150)
The Dr. Oz Show 8. Pred nama su najbolji poznavatelji hrane na jednome mjestu i otkrivaju kako uštedjeti vrijeme, novac i kalorije u kuhinji. Od brzo spremljenih dorucaka do pecene piletine za veceru. Zabavni, brzi i ucinkoviti trikovi za svakodnevno kuhanje tijekom cijele godine. Odabrala: Martina Rajšek. Del 4.
14:05 
Hrvatska moj izbor (R)
Oboje Južnoamerikanaci za dom su izabrali domovinu svojih predaka. Tina Bojanica, Argentinca hrvatskih korijena, na prvi je pogled ocarao Stari Grad na Hvaru, rodno mjesto njegove bake. Nakon života u cak 16 država, odluka je pala - Hrvatska ce biti njegov dom. Nevenka Solovera Roje, rodena Cileanka, kaže da ima dvije domovine. No njezina potraga za korijenima ipak ju je usidrila na hrvatskom Jadranu. Price Tina i Nevenke pogledajte u emisiji Hrvatska moj izbor. Urednica: Željkica Lozo.
14:30 
Prometej
Prometej vam donosi: Big bang otkriva tajanstveni svijet zvijeri bez kojih je nezamisliv svijet; Ideja je vjecna s najvecim europskim centrom za nuklearna istraživanja koji pokrece nove projekte; Upoznajte znanost s potpisom doktorice znanosti Matijane Jergovic; Jeste li znali znanstvenu istinu o masnoj jetri. Reportaže pripremaju: Nikolina Dragoševic, dr. sc. Jasna Buric, mr. sc. Sanja Skoric Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:53 
Korak do neba (1), serija (12) (52') (4/12)
Un Passo Dal Cielo 1. Niz incidenata prijeti šumama i stanovništvu San Candida. U jednom od njih uništena je mala tvornica konzervi, a u njoj je pronadeno beživotno tijelo njezina vlasnika. U igri su veliki interesi i našim junacima nece biti lako razotkriti dogadaje. Pietro pristaje poduciti Giorgia alpinizmu te zapocinje netipicni treningn Vincenzo se upušta sa Silvijom u natjecanje u latino plesu koje ce se razviti u neocekivanom smjeru za obojej Uloge: Terence Hill (Pietro), Enrico Ianniello (Vincenzo), Gaia Bermani Amaral (Silvia), Francesco Salvi (Roccia), Gianmarco Pozzoli (Huber), Mauro Pirovano (gradonacelnik), Gabriele Rossi (Giorgio), Claudia Gaffuri (Chiara), Valentina D'Agostino (Marcella), Bettina Giovannini (Claudia), Katia Ricciarelli (Assunta) Režija: Enrico Oldoini Odabrala: Martina Rajšekj. Del 4.
16:43 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Tko zeli biti milijunas?
"Tko želi biti milijunaš?" nudi jedinstvenu priliku za ostvarenje snova, za osvajanje novcanog iznosa koji može promijeniti sve. Mogu li natjecatelji izdržati pod teretom ocekivanja, s milijun razloga da daju najbolje od sebe u najuspješnijem svjetskom game-showu? "Tko želi biti milijunaš?. " je natjecanje u kojem je opce znanje neodvojivo od ljudske prirode: od koncentracije, strategije i mentalne snage pojedinca. Izazov je to u kojem natjecatelji pomicu svoje granice odgovarajuci na pitanja cija novcana vrijednost raste kako igra odmice. Izazov kojem ce uspjeti odgovoriti samo najpripravniji, odlucni kad im se postavi pitanje: "Je li to Vaš konacni odgovor?". Kviz pocinje 8. sezonu prikazivanja na HTV-u nakon gotovo desetljece duge stanke. Sedam sezona emitirano je od 2002. do 2010. i bilježile su rekordnu gledanost. Dosad je samo jedna osoba postala 'milijunašem' tocnije 'milijunašicom', tj. odgovorila tocno na svih 15 pitanja - Mira Bicanic godine 2003. Voditelj: Tarik Filipovic Redatelj: Dalibor Sokolic Urednik: Igor Grkovic .
21:00 
Puls
U Pulsu i u novoj sezoni pricamo vaše price: Jeste li spremni za životno opasne situacije - elementarne nepogode, nesrece?. Oni jesu, jer rodeni su spremni. Lekcije preživljavanja otkrili su nam "preperi". Što je opasnost, ni njemu nije strano, ali strast prema morskim dubinama sve nadjaca. Rijetke vodi sa sobom, a nas je poveo. Zaronili smo s lovcem na koralje. Gubitak djeteta. Ima li vece boli? Lijeka nema, a treba ici dalje. Kako? Domagoj Jakopovic Ribafish odgovore je odlucio potražiti u moru i plivanju. Donosimo iskrenu i plemenitu pricu koja je obilježila ljeto. Talent uvijek pronade put. Dokazuje to Branka Grubic. Nikad nije mislila da bi se slikanjem mogla ozbiljno baviti. Sve dok suprugov poticaj i bespuca interneta nisu promijenili njezin put, a slike joj završile diljem svijeta. Urednica i voditeljica: Morana Kasapovic Urednica projekta: Maja Tokic .
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:25 
Pogreska sustava, dokumentarni film (R)
Politicari, ekonomisti i mediji opsjednuti su gospodarskim rastom. No zašto se i dalje držimo te koncepcije?. Ocito je nemoguce imati beskonacan rast na konacnom planetu. U ovom dokumentarcu nagradivani redatelj Florian Opitz (Speed, In Search of Lost Time i The Big Sellout) proucava temelje kapitalizma. Otkriva neocekivane korelacije i razotkriva patološku narav trenutacnog sustava. Osim toga, istražuje trajni ucinak Karla Marxa kao analiticara kapitalizma. Sniman u Brazilu, Kini, Njemackoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Americkim Državama, dokumentarac donosi nov pogled na kapitalisticki sustav i to kamo nas on vodi. Nagrade: dobitnik nagrade publike, SWR Doku Festival u srpnju 2018. Festivali: LOLA at Berlinale, DoKFest München, medunarodna konkurencija (Njemacka), Naturvision FilmFestival (Njemacka), ÖkoFilmtour u Brandenburgu (Njemacka), Another Way Film Festival 2018. (Španjolska) Redatelj: Florian Opitz Produkcija: Port au Prince Godina proizvodnje: 2018. Odabrala: Mira Vocinkic.
00:20 
Varalice (1), serija (12) (4/10) (R)
01:00 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (4/150)
01:40 
Dnevnik 3 (R)
01:55 
Sport (R)
01:58 
Vijesti iz kulture (R)
02:06 
Divovi zivotinjskog svijeta, dokumentarni film
02:56 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (28/142) (R)
03:41 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (29/142) (R)
04:26 
Ne stidim se sela rodenoga, emisija pucke i predajne kulture (2013.) (R)
".ja sam 979. obukao narodnu nošnju, uzeo bocu rakije i rekao: ljudi, ko je umro, pokoj mu duši, ajmo mi nešto raditi, mi necemo ništa isplakati, ajmo zapjevati i ajmo poceti nešto raditit. ", govori don Miljenko Džalto, župnik u Uzdolu u Srednjoj Rami u Bosni i Hercegovini koji je i voditelj HKUD-a "Uzdol"z Tim je rijecima motivirao mnoge Uzdoljane da nakon ratnih stradanja nastave sa životom u svome selu i potaknuo ih da sacuvaju svoju folklornu baštinu koju prezentiraju u glazbenom dokumentarcu "Ne stidim se sela rodenoga"n Scenaristi: Ljiljana Šišmanovic i Davor Boric Snimatelji: Branko Cahun i Davor Boric Montažerka: Davorka Feller Strucni suradnik: Vido Bagur Redatelj: Davor Boric Bubi Urednica: Ljiljana Šišmanovicn.
04:56 
Skica za portret (R)
05:03 
Dnevnik 2 (R)
05:45 (06:40)
Karipski cvijet, telenovela (12) (69/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se