Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:19 
Betty i njezine dijagnoze (2), telenovela (12) (4/12) (R)
Bettys Diagnose 2. Lizzy se budi u krevetu prof. Wehmanna i panicno bježi dok on još spava. Betty nastoji razgovarati s Behringom, ali opet izbije sukob. Betty mu skrece pozornost na to da dr. Heleni von Arnstett otkriva svoje tajne, kao što je kcerina smrt, dok njoj, Betty, ne dopušta da se miješa. Behring se pita ne osjeca li ipak nešto prema Heleni. Na pregledu zbog tahikardije Nora Heinen nasrce na Behringa koji je jedva uspijeva obuzdati. Lewandowski se zainteresira za slucaj i Behring mu rado prepušta pacijenticu. No, ona nasrne i na njega. Dr. Behring je želi pozvati na red, ali Nora kolabira. Lizzy izbjegava prof. Wehmanna, uvjerena da je pogriješila. To joj potvrdi i razgovor s pacijenticom koja je nakon noci provedene sa svojim šefom, prof. Wehmannom, izletjela s posla. Talula se nastoji dokazati pred prijateljicama. Zaokupljena je transrodnim Mariom Hanischom koji zbog problema s jetrima možda nece moci promijeniti spol. Uloge: Bettina Lamprecht (Bettina "Betty" Dewald), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Eric Klotzsch (Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Roland Koch (prof. Wehmann), Ercan Durmaz (Safi Edemir) Scenaristica: Iris Kobler Redateljica: Sabine Bernardi. Del 4.
11:07 
Eko zona
11:33 
Bajkovita Hrvatska:
11:44 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:18 
Vrijeme
12:24 
Lazljivo srce, telenovela (12) (14/71)
Leonardo posjeti Demiána i kaže mu da se nece dati zaplašiti, te da ce pomoci Marieli da vrati svoju zemlju. Alonso odlazi Marieli i predbaci joj zbog skandala koji je napravila, a na kraju je poljubi. Lisandro se želi slagati s Marielom i šalje joj kopije ugovora koji su potpisali tvrtka "Quadrum" i njezin djed. Leonardo joj brani suradnju s Lisandrom, a njega pištoljem otjera. Lety sazna za Renatinu i Santiagovu vezu. Odmah odlazi to reci Florenciji. Florencia pita Santiaga je li to istina. Uloge: Thelma Madrigal (Mariela), Pablo Lyle (Alonso), Diego Olivera (Leonardo), Alexis Ayala (Padre Daniel), Alejandro Tommasi (Demián), Helena Rojo (Sara), María Sorté (Carmen), Eric del Castillo (Manuel), Dulce María (Renata) Originalna prica: Caridad Bravo Adams Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González Odabrala: Martina Rajšek. Del 14.
13:11 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (139/160)
The Dr. Oz Show 8. U goste dolazi Martha Stewart, jedna od žena koje su najviše utjecale na našu generaciju. Ovaj mudri medijski mogul i žena koju vole americke domacice zna što znaci kršiti pravila. Danas ce nam reci kako se boriti protiv starenja i dosade i kako ispeci zdrave cokoladne kocke. Odabrala: Martina Rajšek. Del 139.
13:55 
Potrosacki kod (R)
14:21 
Hrvatska moj izbor (1): Diana i Josip (2016.) (2/7) (R)
Diana i Josip upoznali su se na Novom Zelandu kamo su došli kao dvadesetogodišnjaci. Živjeli su u Aucklandu 14 godina, tamo su se vjencali i dobili sina Roka. Josip je radio kao menadžer, a Diana u trgovackom centru. Napredovali su, osnovali vlastiti posao koji se širio, imali su lijepu kucu, aute. Sve osim zadovoljstva da žive tamo gdje bi voljeli. Uz sve blagodati života na Zelandu, uvijek su govorili kako je to privremeno rješenje, kako ce se vratiti u Hrvatsku i ovdje ostvariti srecu. To su i napravili. Vratili su se u Split 2009. godine. Povratak nije bio lak, cak su bili i prevareni, ali nisu odustali od novog pocetka. Uspjeli su izgraditi novi život. Na Novi Zeland se žele vratiti samo turisticki. Scenarij i režija: Tanja Kanceljak Snimatelj: Zlatko Sokolovic Montažer: Lovro Runjic Skladatelj: Matej Meštrovic Urednica: Željkica Lozo. Del 2.
14:47 
TV Kalendar (R)
15:00 
Vijesti
15:14 
Svjetski biseri (6): Pirineji - planine francuskog juga, dokumentarna serija (6/15) (R)
Flavors 6 / Horizons 6. Golem planinski lanac Pireneji, koji povezuje Atlantski ocean sa Sredozemljem tvori prirodnu granicu izmedu Španjolske i Francuske. Ovdje se govore baskijski, okcitanski i katalonski jezik, a bogata, ali cesto slabo poznata lokalna baština odraz je te silne kulturne raznolikosti. U 19. stoljecu te su planine postale popularno odredište s toplicama zanimljive arhitekture koje i danas odišu starinskim šarmom, a vješto su se otvorile i alpskim aktivnostima. Od baskijskih plaža preko dubokih kotlina središnjih Pireneja do katalonskog kraja koji se dici svojim identitetom, naša nas šetnja vodi u mjesta bogate povijesti, fascinantna sela živopisnih obicaja okružena divljom prirodom. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 6.
16:12 
Detektiv Murdoch (10), serija (12) (14/18) (R)
Murdoch Mysteries 10. Murdoch razvija tajnoviti tonik koji obnavlja mladenacku vitalnost, ali njegov izbor partnera uznemiri Crabtreeja. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik George Crabtree), Lachlan Murdoch (pozornik Henry Higgins), Mouna Traoré (Rebecca James) Scenarist: Simon McNabb Redatelj: Jill Carter. Del 14.
16:57 
HAK - promet info
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:16 
Hrvatski velikani (1): Nikola Tesla, dokumentarna serija (4/8)
Nikola Tesla jedan je od najvecih umova covjecanstva, a njegov je genij pratio osebujan i zanimljiv karakter. Prateci njegov život kroz Hrvatsku, Europu i Ameriku i ekipa serije uspjela je otkriti jednu tajnu koju možda niste znali - posljednji Teslin izum. Mislite li kako ima veze s prijenosom energije, magnetskom indukcijom i izmjenicnom strujom ili možda necim što ce u potpunosti promijeniti ljudski rod? Samo je jedan nacin da saznate. Pogledajte ovu epizodu "Hrvatskih velikana". Redatelj, scenarist i voditelj: Robert Knjaz Produkcija: Sirovina i sinovi d.o.o. za HRT, 2016. Urednik: Ivica Dlesk. Del 4.
18:11 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Mijenjamo svijet: Posljedice legalizacije kanabisa, dokumentarni film (12)
Marihuana je desetljecima bila kljucni dio kontrakulture, predsjednik SAD-a Reagan nazvao ju je "vjerojatno najopasnijom drogom", a oni bliski vlasti su je prezirali. No kako pokret za "normalizacijom" marihuane raste, a sve veci broj saveznih država SAD-a odlucuje se za regulaciju umjesto zabrane, što se dogada kad marihuana postane korporativna? Kako utjece na nasilje, javno zdravlje i državne financije? Jesu li velike korporacije najveci dobitnici? U Nizozemskoj zakon štiti konzumente, ali ne i prodavace koji djeluju u sivoj pravnoj zoni. Legalno uzgajana marihuana u Americi danas je kvalitetnija od marihuane koja se uzgaja u Meksiku i prodaje na crnom tržištu. Sitni dileri prisiljeni su prodavati lošiji proizvod. Ovaj dokumentarni film, sniman u Sjedinjenim Americkim Državama, Kanadi, Urugvaju, Meksiku i Europi, prikazuje iskustva pionirskih zemalja. Je li legalizacija ispunila sva ocekivanja? Redatelji: Xavier Deleu i Stephanie Loridon Proizvodnja: 2019. Odabrala: Mira Vocinkic.
20:59 
Loto 7 - izvjestaj
21:00 
Bajkovita Hrvatska:
21:07 
Plavi planet II: Jedan ocean, dokumentarna serija (1/7) (R)
Blue Planet Ii. Ova dokumentarna serija pruža vrhunsko filmsko iskustvo i vodi nas u carobnu pustolovinu kroz najvece, ali najslabije istraženo podrucje našeg planeta - oceane. Otkad je 2001. emitirana prva serija "Plavi planet", naše razumijevanje života u podmorju potpuno se promijenilo. Putujuci od ledenih polarnih mora do blistavog plavetnila koraljnih atola, serija ce podijeliti s nama ta zapanjujuca otkrica. Upoznajte neobicne hobotnice koje vrebaju u dubinama Antarktickog oceana. Pogledajte kako divovska riba ulua hvata pticu u letu. Jašite na ledima kita ubojice koji se zabija u jato riba. Pobudujuci divljenje i strahopoštovanje, "Plavi planet 2" pokazuje nam dosad nepoznata mjesta, predstavlja nam karizmaticne nove likove i otkriva iznenadujuce nove oblike životinjskog ponašanja. Domacin serije je sir David Attenborough. Producent: Mark Brownlow Izvršni producent: James Honeyborne Produkcija: BBC Odabrala: Mira Vocinkic 1. epizoda: Sva bica na Zemlji na milosti su oceana i njegove životvorne moci. On je naš globalni aparat za održavanje života. Del 1.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme (R)
23:11 
Vijesti iz kulture
23:17 
Napoleonova ostavljena ljubav, dokumentarni film (R)
Napoleon je bio veliki reformator sustava vladavine, zloglasni ratnik ciji su pohodi rezultirali smrcu milijuna ljudi i devastacijom mnogobrojnih europskih regija. Kao car i zakonodavac, proveo je administrativnu reformu i uveo novi poredak, a ona mu je bila najveca saveznica. Joséphine de Beauharnais bila je njegova carica, muza i velika ljubav. Gotovo je nemoguce zamisliti ga bez nje ili nju bez njega. Ona je preživjela opasne prevrate i atentat. Njezino su oružje bili oštroumnost, dobar ukus i lijepo tijelo. U Joséphine de Beauharnais bili su zaljubljeni najveci europski generali. Francuski arhivi i privatne zbirke puni su neprocjenjivih podataka koji bacaju novo svjetlo na Jozefinin život. Stotine pisama, za koje smo mislili da su izgubljena, omogucile su nam da proniknemo u pravi život te tajnovite carice. Uz naraciju njezine biografije ovaj film donosi sveobuhvatan uvid u život neodoljive Joséphine de Beauharnais u povijesnom kontekstu. Autor: Matthias Unterburg Produkcija: Doc station za ZDF, Arte Godina proizvodnje: 2018. Odabrala: Mira Vocinkic.
00:08 
Svjetski biseri (6): Pirineji - planine francuskog juga, dokumentarna serija (6/15) (R)
Flavors 6 / Horizons 6. Golem planinski lanac Pireneji, koji povezuje Atlantski ocean sa Sredozemljem tvori prirodnu granicu izmedu Španjolske i Francuske. Ovdje se govore baskijski, okcitanski i katalonski jezik, a bogata, ali cesto slabo poznata lokalna baština odraz je te silne kulturne raznolikosti. U 19. stoljecu te su planine postale popularno odredište s toplicama zanimljive arhitekture koje i danas odišu starinskim šarmom, a vješto su se otvorile i alpskim aktivnostima. Od baskijskih plaža preko dubokih kotlina središnjih Pireneja do katalonskog kraja koji se dici svojim identitetom, naša nas šetnja vodi u mjesta bogate povijesti, fascinantna sela živopisnih obicaja okružena divljom prirodom. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 6.
01:02 
Detektiv Murdoch (10), serija (12) (14/18) (R)
01:44 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (139/160)
02:26 
Dnevnik 3 (R)
02:41 
Sport (R)
02:44 
Vijesti iz kulture (R)
02:48 
Imperij, telenovela (12) (89/170) (R)
03:34 
Imperij, telenovela (12) (90/170) (R)
04:18 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (38/117) (R)
05:01 
Skica za portret (R)
05:07 
Dnevnik 2 (R)
05:49 (06:39)
Lazljivo srce, telenovela (12) (14/71)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ