Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:37 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:22 
Veterinar Engel (5), telenovela (12) (8/12) (R)
Tierarzt Dr. Engel 5. Angelika žestoko prigovara Quirinu jer je radi kupnje medicinskih uredaja prihvatio visoku mjenicu koju sada treba pokriti. Angelika zbog toga ima sastanak s Hansom Kleiberom, znancem zaposlenim u banci, koji joj obeca pomoc. Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider) Redatelj: Werner Masten Urednica: Ranka Horvat. Del 8.
11:11 
Hrvatska moj izbor: Duzic i Stancic
Marijan se, još kao dijete, s majkom preselio s Dugog otoka u Teksas. Uz djeda i oca, u Americi je zaradio bogatstvo na ulovu škampa. Mogao je izabrati život u bilo kojem dijelu svijeta. No svoje bogatstvo i iskustvo donio je u Hrvatsku, na Brac. Fabijana Stancic iz Sumartina s Braca ljubav je odvela k Michelle u Australiju. Zasnovali su obitelj, imali dobro placene poslove. No cežnja za domovinom vratila ih je na otok. Redatelj: Danko Volaric Scenaristi: Željkica Lozo i Danko Volaric Snimatelji: Tomislav Trumbetaš i Damir Bednjanec Urednica: Željkica Lozo.
11:40 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Karipski cvijet, telenovela (12) (47/120)
Flor Do Caribe. Alberto gleda Ester i Cassiana kako spavaju u kolibi na plaži. Odlazi kako ga nitko ne bi vidio. Ester se budi i zove Cassiana da odu. Alberto se prisjeca djetinjstva, Cassiana i Ester. Vraca se kuci uznemiren. Cassiano vodi Laurinhu i Samucu u školu. Alberto susretne Cassiana s djecom i uzme Laurinhu. Mila govori Reinaldu da ga Natalia želi zamijeniti mladim momkom. Natalia odlazi Julianu i kaže mu da je otjerala Reinalda iz kuce. Duque sazna da njegova producentica nece doci organizirati reviju. Nicole pozove Guiomar kako bi pomogla Duqueu. Rodrigo razgovara s Carol na plaži. Chico kaže Cassianu i Amaralini da je Candinho letio letecim tanjurom. Helio otprati Albertova odvjetnika u Udrugu. Ester sazna da ce morati napustiti zgradu unutar 24 sata. Ester zaboravi otici po Laurinhu u školu. Alberto uzme kcer u školi i odvede je u svoj ured. Viridiana sazna da Alberto želi prisvojiti Udrugu, te ponudi da djeca budu kod nje. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Claudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sergio Mamberti (Dionisio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Debora Nascimento (Tais Soares), Raphael Viana (Helio da Silva), Daniela Escobar (Natalia Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Angela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Candido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek  . Del 47.
13:16 
Dr. Oz (7), talk-show (12) (104/169) (R)
The Dr. Oz Show 7. Vlasnik farme okrenuo je leda korporativnoj stocnoj industriji i daje znak za uzbunu. Reci ce vam što misli da morate znate o mesu kojime hranite vaše obitelji. Vrijedi li platiti više za meso od organski uzgojenih životinja? Kako se zdravo hraniti i uštedjeti. A svima vama koji jedete hranu iz dostave i zamrznuta jela, Rocco DiSpirito reci ce kako da se oslobodite toga i jedete zdravije. Odabrala: Martina Rajšek. Del 104.
14:02 
Mjesto koje zovem dom (6), serija (12) (2/10)
A Place To Call Home 6. Smrt Dawn i djeteta probleme obitelji Bligh stavljaju u drukciju perspektivu. Sarah se brine za skrhanoga Roya i kaže strašnu vijest Emmi, koja napadne Roya. U Ash Parku Stan otrovno napada Elizabeth i ona se uzrujava zbog gubitka kontrole nad smjerom u kojem obitelj ide. Carolynin novi posao i Jackova podrška daju nadu u njihovu buducnost, ali hoce li Delijin dolazak sve upropastiti? Stan nocu bjesni kad ga Sheila ostavi i pijano zuri u Ash Park - njegov iduci potez mogao bi Henryju upropastiti život. Uloge: Marta Dusseldorp (Sarah Bligh), Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh), Brett Climo (George Bligh), Abby Earl (Anna Bligh), David Berry (James Bligh), Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh), Craig Hall (Jack Duncan), Sara Wiseman (Carolyn Duncan), Frankie J Holden (Roy Briggs), Deborah Kennedy (Doris Collins), Tim Draxl (Henry Fox), Dominic Allburn (Harry Polson), Conrad Coleby (Matthew Goddard), Clodagh Crowe (Dawn Briggs). Del 2.
15:01 
Umorstva u Midsomeru (12), serija (12) (4/7)
Midsomer Murders 12. Svojeglavi znanstvenik otkrio je kobnu pogrešku u prihvacenoj elektromagnetskoj teoriji, a u skladu s time, i u binarnom sustavu. Njegove teorije osporavaju njegovi kolege iz Oxforda te biznismen koji je financirao istraživanje i razvoj novog sustava za kontrolu zracnog prometa diljem svijeta. Poput pitagorejaca koji su utopili studenta koji je osporavao njihove ideje, cini se da su akademija i poslovni krugovi spremni na umorstvo kako bi ocuvali svoju reputaciju i profit. Uloge: John Nettles (Tom Barnaby), John Hughes (Ben Jones), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Barry Jackson (George Bullard), Kirsty Dillon (Gail Stephens) Ostale uloge: David Haig (George Jeffers), Nigel Whitmey (Clinton Finn), Lucy Brown (Helen Markham), Jonathan Cecil (Melvile Dodgson), Simon Chandler (Jonathan Canning), Hermione Gulliford (Ursula Carroll Scenarist: Michael Russel Izvršni producent: Brian True-May Redatelj: Richard Holthouse Urednica: Ranka Horvat. Del 4.
16:34 
Zaronite s nama: Otocic Grunj - Brijuni (R)
16:44 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:21 
Dr. Bergmann, seoski lijecnik (20) - serija (12) (5/15) (R)
Der Landarzt 20. Maren se strastveno posvecuje svojem novom hobiju, pjevanju, pa je Jan nastoji što više rasteretiti od obveza. No ona to uopce ne primjecuje, cak ni Janove bolove u želucu zbog stresa. I Doris se trudi rasteretiti kcer u svratištu, ali treba ispomoc. Na Janov poticaj, pomoc joj nudi prof. Bergmann, ali on joj zadaje još više posla jer želi sve reorganizirati. Doris pozove Jana u pomoc, a on se porjecka s ocem i kolabira zbog krvarenja u želucu. Florian se ne zna nositi s majcinom bliskošcu s nastavnikom Wilfertom. Kad od njega dobije lošu ocjenu, izgubi kontrolu pa Erik moli Jana da razgovara s Florianom jer bi volio da mu se isprica. Anja Steinwehr osjeca se zanemareno jer joj Peer, koji studira u Zürichu, posvecuje premalo vremena. Kad se u ordinaciji pojavi Erik s reklamnim letcima za koncert, Anja i on odmah osjete uzajamnu privlacnost. Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Edith Behleit, Gunter Schoss, Gerhard Olschewski, Franziska Troegner, Erika Skrotzki Scenarist: Matthias Stoltze Redatelj: Dominikus Probst Urednica: Ranka Horvat. Del 5.
18:08 
Potjera (R)
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:05 
Rat prije rata, dokumentarna serija (10/10) (R)
Prvih dana srpnja iz Srbije u Hrvatsku ulaze kolone oklopnih vozila. Cilj je ojacati snage za rat u Sloveniji i pacificirati Hrvatsku i Hercegovinu. Medutim, dva dana poslije, pod pritiskom prosrpskog dijela jugoslavenskog Predsjedništva, Kadijevic ce biti prisiljen promijeniti ciljeve. U Komandu 1. vojne oblasti stiže zapovijed: izbiti na crtu Virovitica - Pakrac - Kutina. Pocetak akcije: 9. srpnja, cetiri sata ujutro. Umjesto obrane Jugoslavije, novi cilj je: izbiti na crtu Karlovac - Plitvice na zapadu, Baranja - Osijek - Vinkovci - Sava na istoku i Neretva na jugu. Hrvatski državni vrh za tri mjeseca odgada proglašenje neovisnosti, opci napad na Hrvatsku je obustavljen. Armija to koristi kako bi svoje postrojbe neometano izvukla iz Slovenije. Nakon niza nesuglasica i afera, Tudman smjenjuje generala Martina Špegelja. Zna da se sprema veliki rat. Varljivo Brijunsko primirje iskoristit ce za pripremu obrane. Sredinom srpnja imenuje Vladu nacionalnog jedinstva. Mobilizacija u Srbiji, treca u pet mjeseci, ne tece prema planu. Iznosi svega 69%, od toga u Vojvodini 93%, a u užoj Srbiji samo 26%. Traje dramaticna borba s vremenom: hoce li se Hrvatska prije domoci oružja u svojim vojarnama, pod nadzorom Armije, ili ce Armija svim snagama iz Srbije krenuti u odlucujuci napad na Hrvatsku. Zato Hrvatska vojska krece u svoju prvu veliku akciju, presudnu za sudbinu Hrvatske. Dok se u Varaždinu vode završne borbe za jednu od najelitnijih oklopno-mehaniziranih "A" brigada i jednu topnicku pukovniju, Armija svim raspoloživim snagama iz Srbije krece u odlucujuci napad na Hrvatsku. Cilj je potpuno blokirati Hrvatsku iz zraka i s mora, prisiliti na bezuvjetnu predaju i prihvacanje srpskih teritorijalnih zahtjeva. Iz Šida prema Vinkovcima nadiru glavne snage s nepreglednom kolonom tenkova. Kljucna bitka dogodit ce se na potezu Tovarnik - Mirkovci. Prodor oklopno-mehaniziranih snaga JNA nije uspio. Nacelnik Generalštaba prosrpskom vrhu objavljuje propast operacije i odustaje od marša na Zagreb. Unatoc dokazima ekspertnog tima Haškog suda, dokumentima raznih komandi, memoarskoj gradi, detaljnoj rekonstrukciji, postojanje plana opceg napada na Hrvatsku ostalo je gotovo nepoznato široj javnosti. Postavlja se pitanje zašto pojma "napadne operacije" nema u hrvatskim školskim udžbenicima, povijesnim kronikama, medu važnim datumima i obljetnicama. Zadnji dan rujna. Armija je prisiljena još jednom korigirati ratne ciljeve. Srpski politicki vrh zato traži od Armije da rat privede kraju i brani okupirane teritorije. Od prvoga dana okruženja Vukovara pripremaju se i planovi o deblokadi i konacnoj obrani grada. Jedan od proboja, onaj kroz Marince, sredinom listopada 1991. do danas je ostao nedorecen. Dok je na pola puta Nuštar - Marinci vladao pravi pakao, Vjeko Culjak, pripadnik elitne postrojbe HV-a Žuti mravi, došao je do prvih kuca. Prakticki ušao u Marince. Medutim, proboj je obustavljen. Scenarist i redatelj: Miljenko Manjkas Produkcija: Intermedia grupa. Del 10.
21:02 
Crno-bijeli svijet (3), serija (12) (9/12) (R)
Glavni dogadaj epizode su Zimske olimpijske igre u Sarajevu, gdje Žungul pokušava snimiti ekskluzivne fotografije Katarine Witt, a Kipo uživa u nastupima bendova tzv. new primitivesa, predvodenih Zabranjenim pušenjem. U Sarajevo stiže i Una s deckom, redateljem Kokotom, jer imaju predstavu na susretu kazališnih akademija. Jagoda daje Esteri novac za spas butika i tako postaje ravnopravna partnerica. Uloge: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Karlo Maloca, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Sreten Mokrovic, Anica Dobra, Kaja Šišmanovic, Sara Stanic, Elizabeta Kukic, Ksenija Marinkovic, Otokar Levaj, Urša Raukar, Slaven Došlo, Filip Mayer, Biserka Ipša, Feda Zahirovic, Ivan Validžic, Toni Šestan, Lukrecija Tudor, Denis Ahmetaševic, Elvis J. Kurtovic, Helena Buljan, Ivanka Mazurkijevic, Iva Kraljevic, Haris Ahmetaševic, Barbara Kolar, Karmela Vukov Colic, Maja Vukic Scenarist: Renato Baretic Redatelj: Goran Kulenovic Direktor fotografije: Mario Sablic Izvršna producentica: Maja Vukic Producent: Ivan Maloca Urednica: Zinka Kiseljak. Del 10.
21:54 
Zaronite s nama: Bijelac - otok Lastovo (R)
22:02 
Hrvatski velikani (2): Ante Starcevic, dokumentarna serija (8/8) (R)
Ima jedan hrvatski politicar o kojem jednako maštaju i lijevi i desni glasaci. Radi se, naravno, o Anti Starcevicu koji krasi novcanicu od 1000 kn. No cime je baš on zaslužio biti na vrhu probranog društva naših novcanih velikana? Cime je zaslužio titulu "Oca domovine"? Postoji li majka domovine? Odgovore potražite u ovoj epizodi Hrvatskih velikana. Saznat cete i neke manje poznate detalje iz života ovoga politicara, filozofa i književnika. Je li istina da je živio gotovo asketskim životom i da je preko noci posijedio? Bili smo u njegovom rodnom Žitniku u Lici, razgovarali s mladim i živim Antom Starcevicem i pripremili emisiju ukusnu poput lickog krumpira. U slast! Scenarist, redatelj i voditelj: Robert Knjaz Urednica: Snježana Nožinic. Del 8.
23:00 
Dnevnik 3
23:15 
Sport
23:20 
Vrijeme
23:22 
Vijesti iz kulture
23:36 
Rivijera (1), serija (12) (9/10)
Riviera I. Kako bi zaštitila obitelj, Georgina prelazi granicu s koje više nema povratka. Delormes otkrije tko mu je protivnik i pokuša ga uništiti. Uloge: Anthony LaPaglia (Constantine Clios), Julia Stiles (Georgina Marjorie Clios), Adrian Lester (Robert Carver), Lena Olin (Irina Atman), Iwan Rheon (Adam Clios), Dimitri Leonidas (Christos Clios), Roxane Duran (Adriana Clios), Igal Naor (Jakob Negrescu), Phil Davis (Jukes) Autor: Neil Jordan Izvršni producenti: Neil Jordan, Liza Marshall, Kris Thykier, Paul McGuinness Producent: Foz Allan Scenaristi: John Banville, Lydia Adetunji, Chris Smith, Stacey Gregg, Guy Burt Redatelji: Philipp Kadelbach, Damon Thomas Urednik: Saša Runjic. Del 9.
00:22 
Mjesto koje zovem dom (6), serija (12) (2/10)
01:18 
Umorstva u Midsomeru (12), serija (12) (4/7)
02:51 
Dnevnik 3 (R)
03:06 
Sport (R)
03:09 
Vijesti iz kulture (R)
03:17 
Sve ce biti dobro, serija (177/180)
03:57 
Caterina iz Habjanovaca, emisija pucke i predajne kulture (R)
04:25 
Fotografija u Hrvatskoj (R)
04:41 
Skica za portret (R)
04:53 
Zaronite s nama: Bijelac - otok Lastovo (R)
04:58 
Zene, povjerljivo! (3): Zene na filmu
05:48 (06:37)
Karipski cvijet, telenovela (12) (47/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se