Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (17/25)
Bettys Diagnose 6. Dr. Stern žaluje za bakom Ilse. I pritom spontano zamoli Betty da se nastane zajedno. Ona jednako spontano reagira, no osjeca li duboko u sebi da je to ispravna odluka? Uloge: Eric Klotzsch (dr.Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Ercan Durmaz (Safi Edemir), Floria Fitz (prof. dr. Alexander von Arnstett), Annina Hellenthal (Bettina "Betty" Weiss), Rona Ozkan (Ava Edemir), Marie Zielcke (Hanna Winter), Max Alberti (dr. Frank Stern) Odabrala: Martina Rajšek. Del 18.
11:07 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
11:32 
Upoznajmo Hrvatsku - zaronite s nama: Drace noc - poluotok Peljesac (28/60)
11:43 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Diva, telenovela (12) (37/130)
Totalmente Demais. Fabinho i Leila se pomire. Arthur tješi Elizu. Jonatas se žali majci jer je naštetio Elizi. Jeniffer pokazuje obitelji video na kojemu se vidi Jonatasov skandal. Rosangela moli djecu da pomognu bratu. Cassandra pokaže Jonatasov video obitelji. Debora je upozori da ce svima reci da je ona drogirala Jonatasa. Jonatas odlazi u "Bastillu" i daje otkaz. Germano ga ne prihvaca i daje mu priliku. Fabinhu nije drago. Lu kritizira Leilinu snimku. Carolina se ne slaže s njom, ali daje upute stažistici. Carolina kaže Pietru da ce napraviti test na trudnocu. Eliza javi majci da ce biti izbacena s natjecanja. Jonatas se isprica Elizi, a ona mu kaže da ga ne želi vidjeti. Carolina prizna da se boji napraviti test na trudnocu. Germano objašnjava zašto ne želi otpustiti Jonatasa. Natasha kaže Arthuru da kaže Carolini za svoju vazektomiju. Eliza i Cassandra se zakvace u garderobi. Manu radi test na trudnocu, pozitivan je, ali padne na pod. Zabunom Carolina pomisli da je taj test njezin i slavi. Slavi i Dorinha. Carolina pokaže test Arthuru, a on ostane bez rijeci. Del 37.
13:19 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (108/160) (R)
The Dr. Oz Show 8. Tony Robbins, poznati autor New York Timesa, jedan je od najuglednijih životnih i poslovnih stratega na svijetu i reci ce nam kako se osloboditi straha i stresa i što morate uciniti da biste se obogatili. Balerina Misty Copeland ispricat ce nam kako je razbila rasne barijere te kako ojacati i postati dobronamjeran. Del 108.
14:07 
Heartland (8), serija (12) (12/18) (R)
Heartland 8. Amy je pozvana u Montanu te ona i Ty odluce krenuti zajedno, ali neocekivani susret im pokvari planove. Lou poziva na red Petera zato što je odbio posao u Calgaryju i tako izgubio priliku da bude više s obitelji. Georgie i Jade zajednicki volontiraju na veterinarskoj klinici. Del 12.
14:49 
Bajkovita Hrvatska (R)
Glagoljica je staroslavensko pismo nastalo sredinom 9. stoljeca, koje se u hrvatskim krajevima zadržalo sve do 19. stoljeca. Autorima se smatraju Ciril i Metod, bizantski redovnici iz Soluna, a ime je dobila po cetvrtom slovu "glagole", što znaci govoriti. Glagoljicu su kao pismo koristili i drugi slavenski narodi sve do 12. stoljeca, a u Hrvatskoj se glagoljica zadržala sve do 19. stoljeca, posebno u Istri i primorskim krajevima. Središte glagoljaštva bilo je u istarskim gradicima Hum i Roc, te je u tom podrucju 1977. izgradeno spomen obilježje Aleja glagoljaša, kao simbol pocetka slavenskog pisma i pismenosti. Naratorica: Paula Jusic. Del 119.
15:02 
Umorstva u Midsomeru (13), serija (12) (2/8) (R)
Midsomer Murders 13. Barnaby se prikljucuje izletu u Brighton, koji u spomen na pomoc stanovništvu evakuiranome u doba rata organizira Trgovacka komora u Caustonu: inspektor osnovano sumnja da caustonski gradonacelnik i brightonska gradonacelnica vode nepoštene poslove. No prigodni ce posjet morati naprasno prekinuti: s vožnje vlakom jeze jedan od izletnika vraca se odrubljene glave. Usto netko prijeti smrcu župniku Midsomer Parve i njegovim župljanima i te prijetnje provodi u djelo - macem normanskog osvajaca. Del 2.
16:33 
Upoznajmo Hrvatsku - zaronite s nama: Drace noc - poluotok Peljesac (28/60) (R)
Na poluotoku Pelješcu ronili smo nocu u blizini mjesta Drace. Poseban doživljaj takvog nocnog zarona upotpunili su svojom gracioznošcu ugoric zlatar i puž zekan. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 28.
16:42 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Zrtve ljubavi, serija (12) (41/44) (R)
Sacrificio D'amore. Corrado i Brando su u zatvoru i cekaju sudenje zbog neizvršavanja zapovijedi. Njih su dvojica oduvijek bili neprijatelji, no sad su se našli rame uz rame u najtežoj situaciji svog života. Vijest o tome stigne do Carrare. Clanovi obitelji su ocajni, no sad nije vrijeme za prepuštanje emocijama. Moraju svi skupa naci nacin da ih spase od moguceg streljanja. Maddalena nastavlja žalovati. Sad je vec izgubila svaku nadu da ce ikad više vidjeti Tommasa koji je nestao prije više dana. Saverio joj pokušava pomoci da nastavi normalno živjeti, no Maddalenu njegova blizina previše zbunjuje da bi joj bila utjeha. Alessandro odlazi na bojišnicu kako bi lijecio ranjene u ratu. Odlucio se na taj potez nakon svog raskida s Teom. No onda je nju oteo Tano Moncada kako bi se osvetio njezinom ocu, barunu Calasiju. Samo nekoliko dana je još preostalo do sudenja Brandu i Corradu. Obitelji Farnesi i Corradi zajednickim snagama povlace politicke veze kako bi svoje voljene izvukle iz teške situacije. Del 41.
18:08 
Potjera (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
Rodeni buntovnici: Rat gladi, dokumentarna serija (2/3) (R)
Natural Born Rebels. Upoznajte lupeže iz prirode, životinje koje cine što god je potrebno kako bi našle hranu. Od kleptomanskih rakova u otimackom pohodu, preko tigrova koji varaju svoj plijen, do cimpanza koje ratuju sa susjedima, potreba za poštenim obrokom kod mnogih životinja može izazvati naizgled ekstremno ponašanje. Otkrivamo znanost koja stoji iza tih taktika, pridružujuci se strucnjacima koji dolaze do novih otkrica diljem svijeta. Svjedocimo kako makakiji primjenjuju psihologiju da ukradu, pratimo pauka koji svoj plijen obmanjuje prerušavanjem, i klinastokljunog kolibrica koji nektar krade suparniku ravno pred kljunom. Kada je rijec o pronalaženju hrane, otkrivamo da buntovništvo može biti genijalan put do uspjeha. Del 2.
20:59 
Predsjednik, dokumentarna serija (2/10) (R)
Odlazak Franje Tudmana u partizane obilježio je veliki dio njegovog života. Druga epizoda govori o sudjelovanju prvog hrvatskog predsjednika, ali i njegova oba brata i oca u NOB-u, te prati Tudmanovo napredovanje u Desetom zagrebackom korpusu, a potom i u Generalštabu u Beogradu. Serija otkriva zašto su u Zagreb prvi ušli srpski partizani i kako je došlo do toga da Zagrepcanima poruku na ekavici preko krugovala pošalju oni partizani koji su 80-ih postali vode srpskog nacionalnog pokreta i na vlast doveli Slobodana Miloševica. Ivan Miškovic, bivši posebni savjetnik Josipa Broza Tita, svjedoci kako je upoznao Tudmana u partizanima, a otkriva i pozadinu prvih nacionalnih sukoba medu najbližim Titovim suradnicima. Latinka Perovic, koja je bila sekretar CK SK Srbije, objašnjava zašto su Srbi smatrali da imaju pravo na hegemoniju u Titovoj Jugoslaviji. Serija rasvjetljava razdoblje Tudmanovog boravka u Beogradu, njegove prve kontakte s Josipom Brozom Titom te prve sukobe oko nacionalnih pitanja, ali i politicke ratove koji su se u Beogradu vodili oko nogometnih klubova Partizan i Crvena zvezda. Sudjeluju: Miroslav Tudman, Neva Šibl, Robin Harris, Milomir Maric, Marko Grcic, Ivo Banac, Darko Hudelist, Ivo Lucic i drugi. Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi. Del 2.
21:54 
Novine (3), serija (12) (2/10) (R)
Predsjednik Tomaševic (Dragan Despot) smješta suprugu Julijanu (Ksenija Pajic) u psihijatrijsku bolnicu, daleko od ociju javnosti. Novi papinski nuncij Bertolazzi (Mirko Soldano) zahtijeva od nadbiskupa Bilavera (Zdenko Botic) da se povuce u mirovinu. Pred novim glavnim urednikom Marticem (Trpimir Jurkic) pocinju se gomilati problemi - vlasnik Ljubicic (Siniša Popovic) zahtijeva od njega da smanji broj novinara, dok Marticeva žena Dunja (Katarina Bistrovic Darvaš) ocekuje transfer iz rubrike kulture u redakciju unutrašnje politike. Leo Grubišic (Nikša Butijer) od Tomaševiceve potjere se sklonio k Dijani (Branka Katic). Dijana uspijeva privoljeti Blagu Antica (Zdenko Jelcic) da pomogne oko Grubišicevog daljnjeg skrivanja. Prosvjednici za prava pasa lutalica na celu sa Žanom (Nadia Cvitanovic) docekuju novog gradonacelnika Karduma (Aleksandar Cvjetkovic). Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTiT. Del 2.
22:48 
Dnevnik 3
23:03 
Sport
23:07 
Vrijeme (R)
23:09 
Vijesti iz kulture
23:21 
Milijarde (2), serija (15) (10/12) (R)
Billions 2. Axe se nosi s velikim obiteljskim problemom u koji su ukljuceni Lara i djeca. Chuck razmišlja o potencijalnim zamkama svog privatnog života dok ga provjeravaju za politicko napredovanje. Wendy pokušava ispraviti to što se ogriješila o Axea. Chuck i Wendy otvaraju se jedno drugom na spontanoj veceri. Del 10.
00:18 
Zrtve ljubavi, serija (12) (41/44) (R)
01:05 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (108/160) (R)
01:47 
Dnevnik 3 (R)
02:02 
Sport (R)
02:05 
Vijesti iz kulture (R)
02:13 
Na vodenome putu (11): Rijekom Ems po Istocnoj Friziji, dokumentarna serija (16/20) (R)
02:57 
Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (17/25)
03:40 
Heartland (8), serija (12) (12/18) (R)
04:23 
Skica za portret (R)
04:34 
Bajkovita Hrvatska (R)
04:40 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH (R)
05:05 
Dnevnik 2 (R)
05:47 (06:40)
Diva, telenovela (12) (37/130)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ