Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:37 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:21 
Betty i njezine dijagnoze (2), telenovela (12) (10/12) (R)
Bettys Diagnose 2. Dr. Behring ima 14-godišnju pacijenticu Emily Hansen kod koje se sumnja na trovanje hranom, a Lizzy i Betty doznaju da Wehmann boluje od raka. Cini se da je ta strašna vijest prilika za novi pocetak izmedu Betty, Lizzy i prof. Wehmanna, dok se ne ispostavi da on opet nije iskren prema Betty. Talula i Lewandowski vide se prvi put nakon zabave i zajednicke noci, i on ne zna kako bi se ponašao prema njoj. No najprije se moraju posvetiti 63-godišnjoj Edith Schmoll koja tvrdi da je trudna. Lewandowski joj ne vjeruje pa ona zahtijeva drugog lijecnika. Preuzima je Helena i ustanovljuje da pacijentica nije trudna, ali da ocito boluje od teške bolesti. Dr. Behring ima pune ruke posla s Emily Hansen, ali i njezinom prezabrinutom majkom Sarom. Behring spomene loše bubrežne vrijednosti i ubrzo se ispostavi da je i majka sukrivac za kcerine tegobe. Mechthild je na najboljem putu da pocne uživati u slobodi kao rastavljena žena kad joj se bivši muž neocekivano opet ubacuje u život. Betty otkriva da je bolnicar Steve zanimljiv muškarac. Uloge: Bettina Lamprecht (Bettina "Betty" Dewald), Maximilian Grill (dr. Marco Behring), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Theresa Underberg (Lizzy Riedmüller), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Eric Klotzsch (Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Roland Koch (prof. Wehmann), Ercan Durmaz (Safi Edemir) Scenaristica: Mandy Cankaya Redatelj: Nico Zingelmann. Del 10.
11:08 
Uskrs u Cericu, emisija pucke i predajne glazbe
Nekoc se u Cericu, selu pored Vinkovaca, pitalo: "Je l' ti kcer cura za slamu?. " Medutim, pitanje je još uvijek aktualno - rijec je, naime, o uskršnjem obicaju za koji su mnogi Cericanci vjerovali da ce izumrijeti tijekom njihove raseljenosti u progonstvu, za Domovinskog rata. No, to se ipak nije dogodilo. S povratkom stanovnika i obnovom sela i života u njemu vratili su se i obicaji. Redateljica: Ljiljana Mandic Scenaristi: Ljiljana Mandic, Aleksej Pavlovsky Suradnici: Antonija i Josip Vocanec, KUD "Slavko Mader", Ceric Strucna savjetnica: mrm scs Ljubica Gligorevic, etnologinja Producent: Tihomir Štivicic Urednik: Aleksej Pavlovsky Proizvodnja: HRT, 20202.
11:34 
Informativka: Drzavni zavod za statistiku (R)
11:41 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:18 
Vrijeme
12:26 
Lazljivo srce, telenovela (12) (20/71)
Corazon Que Miente. Mariela kaže Alonsu i Santiagu da je Demián pokušao silovati Lety. Oni pokušaju razgovarati s ocem, ali on sve nijece. Kažu mu i da ga Mariela i Lety prijavljuju policiji. Demián i Eduardo odlaze onamo. Ondje ugledaju Lety, Amaliju i Marielu. Eduardo im nudi nagodbu: Ako ne prijave Demiána, oni ce povuci prijavu protiv Noéa. Njih tri žele da se sazna kakav je Demián, ali ipak pristaju na nagodbu. Noé izlazi na slobodu. Eduardo kaže Lisandru da ne bi trebao pomagati Marieli dok živi pod njegovim krovom. Lisandro uzvrati da ce onda napustiti kucu. Renata potpiše punomoc Demiánu, ali im kaže da zasad novac nije dostupan. Mariela odlazi u Alonsov ured i daje mu privjesak u obliku srca koji je pripadao njegovoj majci. Objasni mu da ga je našla u parku. Lisandro je nemiran zbog svade s ocem i kaže Marieli da moraju razgovarati. Odlaze na veceru. Mariela mu kaže da je vrijeme za istinu. Ona njemu prizna da ga je iskoristila kako bi prišla Ferrerima i kaže mu da bi on trebao priznati da je gay. Uloge: Thelma Madrigal (Mariela), Pablo Lyle (Alonso), Diego Olivera (Leonardo), Alexis Ayala (Padre Daniel), Alejandro Tommasi (Demián), Helena Rojo (Sara), María Sorté (Carmen), Eric del Castillo (Manuel), Dulce María (Renata) Originalna prica: Caridad Bravo Adams Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González Odabrala: Martina Rajšek. Del 20.
13:15 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (2/160) (R)
The Dr. Oz Show 8. Cut cemo sve o Alzheimerovoj bolesti, od rane dijagnoze do prevencije i najnovija tehnologija kucne primjene koja se našla na svim naslovnicama. Može li uistinu smanjiti rizik od obolijevanja? Pokazat cemo vam kako zaštititi mozak, pamcenje i buducnost. Zatim, najveca studija o ženskom zdravlju koju smo napravili. Doznajte što ce otkriti o vama, a niste to ocekivali. Odabrala: Martina Rajšek. Del 2.
14:03 
Novi susjedi 2018. - Nizozemska: Dobrodosli u geto, dokumentarni film (2/5)
Dolaskom novih susjeda mnogi Nizozemci osjecaju velike promjene u svojim cetvrtima. Ponekad su u strahu da ce se njihov nacin života izgubiti. Ries van Dijk glasno ce uzviknuti: "Izbjeglicama ovdje nije mjesto!" No, kada u njegov Utrecht stignu nove susjede, Randu s dvije kceri, ostaje zatecen vlastitim osjecajima. Nove doseljenice, podrijetlom iz Saudijske Arabije, postaju mu bliže od starih poznanika i Ries se pocinje lavovski boriti za njihov status u Nizozemskoj. Redateljice: Meral Uslu i Salima Bouchtaoui Producentice: Saskia Hasseling i Maureen Struwer Izvršni producenti: Daniela Draštata i Frans Jennekens.
14:31 
Prometej (R)
15:00 
Vijesti
15:16 
Svjetski biseri (6): Maine - Prirodna Amerika, dokumentarna serija (12/15) (R)
Flavors 6 / Horizons 6. Maine je americka savezna država u kojoj sunce svakoga jutra najranije svice. To je država s 5. 600 km obale, država prvih doseljenika iz koje je krenuo americki san. Film nam otkriva gradove i sela koji žele staviti naglasak na svoju povijest i stil života okrenut prirodnim ljepotama. Onkraj morskog nalicja, onkraj šuma i jezera, Maine je više od obicnog turistickog odredišta. Njihov nacin života nikog ne ostavlja ravnodušnim. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 12.
16:11 
Detektiv Murdoch (11), serija (12) (3/18) (R)
Murdoch Mysteries 11. Naprava za snimanje zvuka Alexandera Grahama Bella pomaže Murdochu u istrazi ubojstva tijekom vecere u cast Helen Keller. Gostujuci glumci: John Tench (Alexander Graham Bell), Colin Mochrie (Ralph Fellows) Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Jonny Harris (pozornik George Crabtree), Thomas Craig (inspektor Thomas Brackenreid), Lachlan Murdoch (pozornik Henry Higgins), Mouna Traoré (Rebecca James), Shanice Banton (Violet Hart), Daniel Maslany (detektiv Llewellyn Watts). Del 3.
16:54 
HAK - promet info
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
Hrvatski velikani (2): Hrvatski nobelovci - Ruzicka i Prelog , dokumentarna serija (4/8) (R)
Dvojica od ukupno tri nobelovca hrvatskih korijena bili su kemicari. Lavoslav Ružicka je umjetno stvorenim testosteronom opskrbljivao americku vojsku, a otkricem umjetnog mošusa i razvojem parfema obradovao brojne žene, spasivši na tisuce mošusnih jelena. Zasluga Vladimira Preloga je otkrice CIP pravila kojim je otvorio novo podrucje istraživanja u kemiji, u cemu mu je pomogao i njegov plesni antitalent. Bili smo u Stockholmu i saznali kako je nastala Nobelova nagrada. A saznali smo i što je Prelog otkrio prije Stevea Jobsa, kao i to da je Ružicka uživao u ružama unatoc daltonizmu. Ova epizoda dokazat ce vam da kemija ne mora biti dosadna. Dapace. Scenarist, redatelj i voditelj: Robert Knjaz Urednica: Snježana Nožinic. Del 4.
18:09 
Potjera (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Tko zeli biti milijunas?
20:59 
Loto 6/45 - izvjestaj
21:03 
Puls (R)
Prisjecamo se ljudi koji su svojim pricama u Pulsu obilježili 2019. godinu: Obitelj Bakoš iz Nijemaca pred našom je kamerom izrekla poruke koje su se dojmile mnogih i dobro ih je još jednom cuti. Njihova staja nije utihnula, unatoc sustavu, birokraciji i iseljavanju iz Slavonije. Ne planiraju otici, nego hrabro kroce dalje, a recept njihova uspjeha i života na istoku Hrvatske vrlo je jednostavan - rad, rad i samo rad. Mlada glumica Ana Marija Veselcic svoje je iskustvo odrastanja u domu iskreno pretocila u monodramu "Domaši", svoj diplomski rad za koji je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta. Prisjecamo se njezina svjedocanstva u Pulsu koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Ne vole da ih novinari nazivaju herojima. Kažu - mi samo radimo ono za što smo obuceni i placeni. Ipak, kad izbliza vidite posao pilota kanadera, teško je ne reci da su face. Gdje god bili, što god radili, na poziv ostavljaju sve i krecu u akciju! Kakav je posao i život pilota kanadera? Trešnjevacki fakin Igor Recek zvani Gangster nekoc je osvajao plesne podije zagrebackih klubova rockabilly-ritmom u nogama. Strastveni je skupljac starina, osobito onih iz 50-ih i 60-ih. Retro namještaj mu je toliko ušao pod kožu da je na prsima istetovirao dnevni boravak. Upoznajte legendu plesnih podija. Emisija je premijerno prikazana u sijecnju 2020. godine. Urednica i voditeljica: Morana Kasapovic Urednica projekta: Maja Tokic Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.
22:00 
Otvoreno
22:49 
Dnevnik 3
23:04 
Sport
23:08 
Vrijeme (R)
23:10 
Vijesti iz kulture
23:16 
Intervjui s Putinom, dokumentarna serija (2/4) (R)
The Putin Interviews. S Vladimirom Putinom, ruskim predsjednikom, oskarovac Oliver Stone tijekom dvije godine razgovarao je petnaestak puta, s time da nije bilo zabranjenih tema. Fascinantna cetverodijelna dokumentarna serija daje nam intiman uvid u Putinov privatan i poslovni život, od njegovog djetinjstva pod komunizmom, uspona na mjesto predsjednika, njegovih odnosa s cetiri americka predsjednika, do zanimljivih pogleda na današnje odnose izmedu SAD-a i Rusije. Serija je najpodrobnije portretiranje Vladimira Putina koje je ikada omoguceno nekoj osobi sa Zapada. Redatelj: Oliver Stone Godina proizvodnje: 2017. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2.
00:15 
Svjetski biseri (6): Maine - Prirodna Amerika, dokumentarna serija (12/15) (R)
Flavors 6 / Horizons 6. Maine je americka savezna država u kojoj sunce svakoga jutra najranije svice. To je država s 5. 600 km obale, država prvih doseljenika iz koje je krenuo americki san. Film nam otkriva gradove i sela koji žele staviti naglasak na svoju povijest i stil života okrenut prirodnim ljepotama. Onkraj morskog nalicja, onkraj šuma i jezera, Maine je više od obicnog turistickog odredišta. Njihov nacin života nikog ne ostavlja ravnodušnim. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 12.
01:08 
Detektiv Murdoch (11), serija (12) (3/18) (R)
01:50 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (2/160) (R)
02:32 
Dnevnik 3 (R)
02:47 
Sport (R)
02:50 
Vijesti iz kulture (R)
02:55 
Imperij, telenovela (12) (102/170) (R)
03:40 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (45/117) (R)
04:23 
U Sveton Nediji za krizen, emisija pucke i predajne kulture
04:51 
Skica za portret (R)
05:08 
Dnevnik 2 (R)
05:51 (06:38)
Lazljivo srce, telenovela (12) (20/71)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå