Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Lazljivo srce, telenovela (12) (16/71)
06:55 
TV Kalendar
07:07 
Klasika mundi: 11. Zagrebacki medunarodni festival komorne glazbe 2016., 2. dio
Iz Preporodne dvorane palace Narodnog doma Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu pogledajte snimku koncertne veceri 11. izdanja ovog jedinstvenog festivala posvecenog vrhunskom muziciranju. Pod vodstvom umjetnicke ravnateljice i violinistice Susanne Yoko Henkel, u razlicitim komornim sastavima, nastupaju sjajni glazbeni virtuozi kao Stefan Milenkovic, Petrit Çeku i Monika Leskovar, udruženi s hrvatskim glazbenicima. Urednica: Marija Ramljak Redatelj: Miljenko Bukovcan. Del 2.
07:47 
Kanzaski pobunjenici, americki film (12) (1959.) - ciklus klasicnog vesterna
Vestern. Prije Americkog gradanskog rata voda pobunjenika Luke Darcy smatra se vodom nove neovisne Republike Kansas, ali vojni upravitelj šalje bivšeg pripadnika bande da privede Darcyja. Uloge: Jeff Chandler, Fess Parker, Nicole Maurey Režija: Melvin Frank Scenarij: Melvin Frank, Joseph Petracca Proizvodnja: 19595 Urednik: Dean Šošaš.
09:30 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
11:10 
Kucni ljubimci
11:43 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:26 
Veterani mira (R)
13:16 
Zdrav zivot
U ovotjednom izdanju Zdravog života bavimo se temom imuniteta i cjepiva protiv koronavirusa, istražujemo kako ne podleci strahu i panici, kako ne nagomilati kilograme i kako napraviti zdrave jelovnike te na koji nacin možemo iskoristiti kucnu izolaciju i vježbati u toplini vlastitog doma. Autorica: Ivana Živkovic Novinarka: Marija Pranjic Izvršni producent: Miroslav Rezic Headline product d.o.o. za HRT Proizvodnja: 2020. Urednica: Sanja Kocijancic Petricevic. Del 6.
13:41 
Duhovni velikani: Juraj Habdelic, dokumentarni film
Juraj Habdelic, svecenik, propovjednik, književnik, leksikograf i rektor zagrebackog Isusovackog kolegija, najvažniji je kajkavski pisac 17. stoljeca i jedna od najznacajnijih osoba u povijesti Turopolja. Njegov doprinos razvoju duhovnosti i kulture hrvatskoga naroda osigurao mu je mjesto medu hrvatskim duhovnim velikanima. Djelima Zercalo Marijansko, Dictionar te Pervi otca našega Adama greh ulazi u povijest hrvatske književnosti i leksikografije. Zalaganjem Jurja Habdelica Isusovacka gimnazija u Zagrebu postaje akademija koja 1669. dobiva isti stupanj i povlastice koje su uživala i druga sveucilišta u Habsburškoj Monarhiji. Upravo na toj akademiji pociva i današnje Sveucilište u Zagrebu.
14:21 
Prizma, multinacionalni magazin (R)
15:08 
I to je Hrvatska: (R)
15:28 
Majstori, hrvatski film (12) (R)
Komedija. Keka je virtuozna domacica koja pati zbog letargije u koju je ušao njezin brak s Bajom, zabrinutim željeznicarom. Da bi sve bilo gore, Keki se mahnito udvara Ilija, majstor za popravke koji svojom nespretnošcu izaziva pravu apokalipsu gdje god se pojavi. Nakon što Baja napokon shvati Ilijine namjere i nakon što joj demoliraju cijelu kucu svojim nespretnim obracunima, Keka odluci napustiti obojicu muškaraca te odlazi na put tamo gdje je jedino donekle osjetila srecu - u malo primorsko mjesto gdje su ona i Baja bili na bracnom putovanju. Stvari se dodatno pocinju komplicirati jer Keka zapne za oko Luji, atipicnom usamljenom ribaru galebub Baja i Ilija istovremeno krecu na put, u najvecu avanturu svojih života ne bi li dokazali svoju ljubav prema Kekik Dramaturg: Mislav Brumec Ton: Mladen Šiklic Maska: Irena Hadrovic Specijalni efekti: Branko Repalustl.
16:44 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Manjinski mozaik: Glazbena obitelj Surian (R)
Svjetski proslavljeni bas bariton Giorgio Surian svoju je pjevacku karijeru zapoceo u Rijeci, u tamošnoj Zajednici Talijana i u HNK Ivana pl. Zajca. Nakon toga odlazi u prestižnu opernu kucu, milansku Scalu, gdje zapocinje njegova medunarodna karijera koja ga odvodi u najvece svjetske operne kuce poput njujorškoga Metropolitana, Covent Gardena u Londonu, Staatsopere u Becu. Nastupao je s najpoznatijim svjetskim opernim pjevacima: Mirellom Freni, Montserrat Caballé, Pavarottijem, Domingom, Carrerasom. Zahvaljujuci nevjerojatnim glasovnim mogucnostima, ostvario je više od 160 razlicitih uloga. Sa suprugom Leonidom i djecu je odgajao u glazbenom duhu. Tako je cijela obitelj, predvodena proslavljenim opernim pjevacem i kcerkom Leonorom Surian, dramskom i glazbenom umjetnicom te s dva sina, Giorgiom ml. i Stefanom, postala putujuca glazbena družina koja ostvaruje jedinstvene nastupe na hrvatskoj sceni. Reporterka: Irena Hrvatin.
17:39 
Lijepom nasom - Mostovi kultura: Celje (2. dio) (2019.) (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
A strana (3), zabavno-glazbena emisija (4/12) (R)
"A strana" vodi vas u svijet glazbenika!. U svijet Ksenije Erker, Vanne, Gorana Karana i Borisa Novkovica, cetvero iskusnih glazbenika koji ce nam se povjeriti zašto su još uvijek vjerni svojim prvim glazbenim ljubavima. Zašto nam se neke pjesme zavuku pod kožu i zašto ih pamtimo zauvijek, odgovorit ce nam naši gosti jer je njihov cijeli život obilježila pjesma. Del 4.
21:51 
Loto 7 - izvjestaj
21:55 
Dnevnik 3
22:10 
Sport
22:13 
Vrijeme (R)
22:15 
Vijesti iz kulture
22:22 
Neprijatelj pred vratima, americki film (15) (2013.)
Akcijski krimic. Phil Broker (J. Statham) bivši je agent koji proživljava krizu zbog akcije koja je bila pošla po zlu. Odnedavno je udovac i skrbi za devetogodišnju kcer Maddy (I. Vidovic). Zbog nje se umirovio i preselio u mali grad koji se nije pokazao mirnim mjestom kako se u pocetku cinilo. Maddy se u školskom dvorištu sukobila sa zlostavljacem Teddyjem Klumom, pa su u školu došli roditelji. Kad je Broker stigao, napao ga je Teddyjev otac Jimmy (M. Hester) i izvukao deblji kraj. Otad su pocele prijetnje, provalili su Brokeru u kucu i odjednom se pocelo odmotavati zamršeno klupko kriminala, a na vidjelo su izašli prodaja droge, ubojstva. Ali Broker ima svoju misiju, a to je zaštititi svoju kcer bez obzira na cijenun Scenarij je napisao glumac Sylvester Stallone prema istoimenom romanu Chucka Loganan U ulozi djevojcice Maddy nastupa Izabela Vidovic, rodena u Chicagu, hrvatskog podrijetla, ciji su korijeni u BiHi Uloge: Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Izabela Vidovic Scenarij: Sylvester Stallone Režija: Gary Fleder Proizvodnja: 20131.
00:05 
Slijepi strah, americki film (15) (2013.) (R)
Triler o povucenoj slijepoj reporterki koja mirno živi u New Yorku na vrhu zgrade dok joj se u život ne uvuce kriminalac. Stara godina je i cini se da je u New Yorku svatko spreman za zabavu. Sara se vraca u stan koji joj se cini prazan jer ne vidi da joj decko Ryan leži mrtav na podu. U stanu je i ubojica koji zaskoci Saru, sveže je za krevet te podvrgne ispitivanju o dijamantima koje mu je ukrao Ryan. Sara pri tome dozna da je Ryan zapravo Chad i da je on lopov. Napet krimic u kojem se izmjenjuju neocekivane situacije i obrati, koji podsjeca na filmska ostvarenja iz pedesetihi Uloge: Michelle Monaghan, Michael Keaton, Barry Sloane Scenarij: David Loughery Režija: Joseph Ruben Proizvodnja: 20131.
01:28 
Dnevnik 3 (R)
01:43 
Sport (R)
01:46 
Vijesti iz kulture (R)
01:51 
Kanzaski pobunjenici, americki film (12) (1959.) - ciklus klasicnog vesterna
03:27 
Imperij, telenovela (12) (94/170) (R)
04:11 
Skica za portret (R)
04:19 
I to je Hrvatska: (R)
04:34 
Manjinski mozaik: Glazbena obitelj Surian (R)
04:49 
Dnevnik 2 (R)
05:31 (06:16)
Veterani mira (R)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå