Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:33 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Gorski lijecnik (12), serija (12) (4/16)
Der Bergdoktor 12. I Ludwig Gruber, Martinov stric, cesto se pojavljuje u ordinaciji jer sudjeluje u medicinskoj studiji koja mnogo obecava i mogla bi usporiti njegov rak jetara. Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Susanne Dreiseitl (Natalie O'Hara) Odabrala: Martina Rajšek. Del 4.
11:09 
Rijec i zivot: Evandelje ne iskljucuje
Zbog cega ljudi sliku Božjeg stvorenja iskrivljuju - bilo politickom, ekonomskom i drugom moci?. Što dovodi do suvremenoga ropstva i trgovanja ljudima cime se osobe lišava ljudskoga dostojanstva? Nije li zanimljivo da je tek prošlog desetljeca trgovanje ljudima identificirano kao zlocin!. Objavljene su Pastoralne smjernicee Što može još uciniti Crkvaa Kad je u pitanju gaženje ljudskog dostojanstva kod trgovanja i krijumcarenja ljudima, koliko su utjecajne inicijative i poruke pape Franjee Što je Marina Fio Gabud saznala u Hrvatskom Crvenom križuu Gošca je redovnica Družbe sestara Naše Gospe, clanica RENATE, ss Stanka Oršolicc Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Neven-Mihael Dianeževicc.
11:41 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:30 
Divlja zemlja, telenovela (12) (56/70)
En Tierras Salvajes. Carolina jasno da do znanja Danielu da ce morati ostaviti Isabel želi li biti s njom i djetetom. Alba kaže ocu Blasu da joj se ne miješa u posao. On odvrati da želi pomagati siromašnima koji nemaju zdravstvenu skrb. Kaže joj da ce je pohlepa skupo stajati. Alba ga pokuša poljubiti, ali on je odbije. Kaže joj da prekida sve veze s njom. Daniel kaže Sergiju da Carolina nosi njegovo dijete, ali da nece ostaviti Isabel. Carolina pita Carlosa zašto je zlostavlja. On odgovori da je petljala s njegovim najvecim neprijateljem. Carolina ga podsjeti da ju je napustio kad je bila trudna. Silvia kaže Isabel da se prestane brinuti za Carolinu. Carolina odlazi u bolnicu kako bi pobacila. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga) Scenarij: Liliana Abud, Katia Rodríguez, Victoria Orvananos, Dolores Ortega, Julio César Nájera, Adriana Spota Redatelji: Fernando Nesme, José Dossetti Odabrala: Martina Rajšek. Del 56.
13:19 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (111/160)
The Dr. Oz Show 8. Želite li kupovati povoljno i ne trošiti previše?. Novinarka Hitha Herzog pokazat ce kako štedjeti na hrani, odjeci i proizvodima za ljepotu koji se kupuju u velikim supermarketima. Odabrala: Martina Rajšek. Del 111.
14:04 
Normalan zivot
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:55 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji (1), serija (12) (6/10) (R)
Shakespeare And Hathaway - Private Investigators. Cini se da je pred Frankom i Lu miran dan u uredu sve dok se na vratima ne pojavi histericna Sally Balthasar. Kroz suze im objasni da joj moraju pomoci jer joj netko prijeti, a ona jednostavno ne može nastupati pod takvim uvjetima. Sally im otkriva da je došla u grad kako bi na scenu postavila novu adaptaciju "Romea i Julije", ali netko joj je ostavio prijetecu poruku na prozoru njezine hotelske sobe. Duo se smjesta baca na posao, no baš kad se pocnu približavati rješenju, stvari se stubokom mijenjaju - netko pokuša otrovati Sally tijekom pretpremijere. Vec je letimican pogled na ovu glumacku družinu dovoljan da se uoci netko tko je imao nešto protiv Sally, od frustriranog redatelja Romana pa sve do Belle, vjecne zamjene prepune pritajenog bijesa. Sally je svojim postupcima stala na žulj mnogim clanovima trupe tijekom postavljanja svojeg remek-djela. Kako se premijera brzo približava, Frank i Lu moraju otkriti tko je pokušao ubiti Sally prije nego što dode u priliku da ponovno napadne. Uloge: Mark Benton (Frank Hathaway), Jo Joyner (Lu Shakespeare), Patrick Walshe Mcbride (Sebastian Brudenell), Amber Aga (inspektorica Marlowe) Redatelji: Piotr Szkopiak, Carolina Giammetta, Ian Barber, Richard Signy Produkcija: BBC Urednica: Ranka Horvata. Del 6.
16:44 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
U glazbeno izdanje emisije Kod nas doma danas stiže atraktivan dvojac. Oboje Dalmatinci, oboje zaljubljeni u glazbu od djetinjstva i oboje sa svojim jasnim glazbenim pricama: Elvis Sršen NoA i Lea Mijatovic. Kako su poceli, što su na svom glazbenom putu doživjeli i cemu se još u karijeri nadaju, otkrit ce urednici Uršuli Tolj, uz pomoc gošci, Pamele Ramljak i Ivane Kindl. Vedra emisija s dobrom glazbom uživo ocekuje vas i ovaj petak na Prvom! Redateljica: Vesna Lukovic Žarn Urednica i voditeljica: Uršula Tolj.
18:10 
Potjera (br. 902) (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Opsadno stanje, americki film (12) (1998.)
Politicki triler. Anthony Hubbard (D. Washington) FBI-ev je agent na celu antiteroristicke jedinice u New Yorku. Njegova je desna ruka Libanonac Frank Haddad (T. Shalhoub) koji mu pomaže u rješavanju teroristickih napada koji zapocinju nakon što Amerikanci zarobe jednog šeika. Teroristi postavljaju eksplozivne naprave i uzimaju taoce po cijelom New Yorku tražeci njegovo oslobadanje. U istrazi pomaže Elise Kraft (A. Bening), agentica CIA-e s izvrsnim vezama u irackom podzemlju. Kad napadi postanu oštriji, sa sve više civilnih žrtava, Hubbard je pod sve vecim pritiskom da pronade i eliminira teroriste. Uskoro predsjednik donosi odluku o uporabi vojske kako bi pronašli i uništili teroristicka sjedišta. Na celu je general Devereaux (B. Willis) koji je osobno protiv takve odluke, ali ju provodi punom žestinom dolazeci pritom u konflikt s Hubbardom. Film osim terorizma razmatra i neka eticka pitanja, nprp arapska populacija u New Yorku postaje meta sumnjicenja i mržnjej Willis je tipican "loš policajac" nasuprot liku "dobrog" kojeg tumaci Washington, dok je lik Elise Kraft nešto misterioznijij Prica je solidna i dinamicnan Uloge: Denzel Washington, Annette Bening, Bruce Willis, Tony Shalhoub Redatelj: Edward Zwick Proizvodnja: 19989.
22:01 
5.com s Danielom, zabavni talk show
Vecerašnji su gosti pjevacica Ivanka Mazurkijevic i redatelj Dalibor Matanic. Saznat cemo kako je Ivanka sudjelovala u Baršunastoj revoluciji i kako je "dobila po tamburi". Dalibor ce nam otkriti koji mu je moto za vrijeme snimanja filmova. A oboje ce priznati kako su mame utjecale na njihov modni izricaj. Voditeljica: Daniela Trbovic Redatelj: Vlado Kneževic Urednica: Gordana Škaljac Narancic Urednice projekta: Gordana Škaljac Narancic i Daniela Trbovic.
23:02 
Dnevnik 3
23:17 
Sport
23:22 
Vrijeme
23:24 
Vijesti iz kulture
23:36 
Potjera, americki film (15) (2012.) (R)
Akcijski krimic. Pljackaši banke sakriju svoj plijen u automobil obitelji koja krece na kampiranje. Daju se u potjeru za njima kako bi ih pobili i uzeli svoj plijen, ali neocekivano nailaze na otpor. Uloge: Jim Caviezel, James Frain, Elisabeth Röhm Scenarist: Michael Gilvary Redatelj: Antonio Negret Proizvodnja: 20121 Urednik: Igor Tomljanovici.
01:06 
Shakespeare i Hathaway - privatni istrazitelji (1), serija (12) (6/10) (R)
01:51 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (111/160)
02:33 
Dnevnik 3 (R)
02:48 
Sport (R)
02:51 
Vijesti iz kulture (R)
02:59 
Neukrocena Italija - glavni grabezljivci: Povratak vucjeg copora, dokumentarna serija (1/6) (R)
03:47 
Imperij, telenovela (12) (51/170) (R)
04:33 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (8/117) (R)
05:17 
Skica za portret (R)
05:25 (06:07)
Dnevnik 2 (R)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se