Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:29 
TV Kalendar
06:42 
Klasika mundi: Svecanost glazbe iz antickog rimskog kazalista u Orangeu (2019.), 1. dio
Iz velebnog polukružnog auditorija s 8. 600 sjedecih mjesta pogledajte operni i glazbeni spektakl koji svake godine u ljetnim mjesecima privlaci mnogobrojne posjetitelje i ljubitelje glazbene umjetnosti u gradic Orange u Francuskoj. Povijest amfiteatra datira još iz vremena prije Krista, a zbog sjajne akustike idealan je za održavanje raznolikih glazbenih produkcija. U prvom dijelu koncerta pogledajte nastupe slavnog tenora Roberta Alagne uz druge renomirane soliste. To su: Erminie Blondel, Armelle Khourdoian, Patrizia Ciofi, Chloe Chaume, Amelie Robins, Fabienne Conrad, Kevin Amiel, Thomas Dear, Thomas Bettinger, Jerome Boutillier, Florian Cafiero, Florian Laconi, Marc Scoffoni i Beatrice Uria - Monzon. Sudjeluje Zbor i plesni ansambl opere iz Avignona te zbor iz Parme, a orkestrima Avignon - Provence te Cannes - Provence - Alpes - Cote d'Azur ravnaju Luciano Acocella i Didier Benetti.
07:56 
Santee, americki film (12) (1973.) - ciklus klasicnog vesterna (R)
Vestern. Jody Deakes (M. Burns) nakon mnogo godina ponovno se susrece s ocem i doznaje da se prikljucio bandi odmetnika koju progoni nemilosrdan lovac na glave poznat kao Santee (G. Ford). Nakon što Santee sustigne bandu, Jody ostaje siroce te krece za Santeejem želeci osvetiti smrt oca.
09:30 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
11:10 
Kucni ljubimci
11:43 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:25 
Veterani mira
U emisiji ce biti rijeci o tome kako radi Udruga 7. GB - legendarnih Puma, kao i snimanju dokumentarnog filma o iznimnom ratnom putu proslavljene brigade. Slijedi prica o pripadnicima bošnjacke nacionalne manjine koji su dali znacajan doprinos u Domovinskom ratu.
13:15 
Istrage prometnih nesreca
U emisiji pogledajte tjedni pregled prometnih nesreca. Gosti emisije su dipl. ing. Darko Grac iz MUP-a i doc. dr. sc. Rajko Horvat s FPZ-a. Pogledajte i "Meteorološku prometnu prognozu" Krunoslava Mikeca. Što u vožnji ljuti HTV-ovu voditeljicu Mirnu Maras Batinic?.
13:43 
Prizma, multinacionalni magazin
U Prizmi pogledajte posljednje upute i preporuke za birace na parlamentarnim izborima, kako i gdje glasati objašnjava Ana Lovrin, potpredsjednica Državnog izbornog povjerenstva. Ni ove godine Vijece bošnjacke manjine i ultramaratonci, unatoc epidemiji, nisu odustali od organizacije maratona Vukovar - Srebrenica. O skracenoj trasi i motivaciji govore Duško Štrbac, ultramaratonac i Ekrem Becirovic. Za vas smo provjerili što rade manjinska folklorna društva. Vodimo vas u Markovac Našicki i otkrivamo kakve su svadbe bile prije tri stoljeca u Bukovici. Urednice: Sanja Pleša i Daniela Draštata Redateljica: Vesna Lukovic Žarn.
14:34 
Ljeto za pamcenje, americki film (12) (2013.)
Drama. Cini se da je Jake dobar samo u jednoj stvari, a to je stjecanje neprijatelja. Hoce li zbog zanimanja za lijepu surfericu upasti u još vece neprilike?.
15:54 
Kultura s nogu
16:42 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Manjinski mozaik: Bilo jednom u Ceskoj (R)
Zajednicka prošlost, miran razlaz, dobrosusjedski odnosi. Ceška i Slovacka ogledni su primjer srednjoeuropskih uredenih država. Matica slovacka iz Zagreba ove je godine tradicionalno studijsko putovanje posvetila otkrivanju Ceške. Grad Brno, tamnice Špielberka, goticki dvorac Pernštajn. Od pecina pracovjeka do hala pivovara Ceška je "maticarima" otkrila dio svojih cari. Reporter: Mario Beganovic Realizatorica: Martina Miljkovic.
17:38 
Lijepom nasom - Mostovi kultura: Jajce (2.dio) (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
A strana (3), zabavno-glazbena emisija (12/12) (R)
Mladi pjevaci "A strane" pozivaju vas na posljednji tulum. Ovo je samo njihova vecer. Pjevat ce pjesme po svom izboru te se prisjetiti pjesama i trenutaka koji su njima obilježili tri sezone serijala. Nakon otpjevanih 767 pjesama, pozitivne energije i dobre atmosfere koje su dijelili s glazbenim zvijezdama, i ova posljednja "A strana" želi pokazati da glazba može sve: izmamiti osmijeh, suzu, uspomenu. Zato ne propustite i ove subote biti uz "A stranu"!. Del 12.
22:08 
Loto 7 - izvjestaj
22:12 
Dnevnik 3
22:27 
Sport
22:31 
Vrijeme (R)
22:34 
Vijesti iz kulture
22:47 
Ubojstvo po brojevima, americki film (15) (2002.) (R)
Psihološki triler. Justin Pendleton (M. Pitt) pred razredom cita esej u kojemu izlaže stavove o slobodi pojedinca i pravu svakog covjeka da sam odluci što je dobro, a što loše. Krajnja posljedica te teze jest i pravo na zlocin. Ono što Justin izlaže kao teoriju spreman je iskušati razmaženi, bogati i vrlo inteligentni Richard Haywood (R. Gosling). Nitko u razredu ne zna da se Richard i Jason potajno druže i da imaju zajednicki "projekt". Osim tajne koju dijele, zajednicka im je i naklonost prema Lisi (A. Bruckner), lijepoj djevojci iz razreda. Kad se u obližnjoj šumi otkrije tijelo ubijene djevojke, istragu preuzima detektivka Cassie Mayweather (S. Bullock), sa svojim novim partnerom Samom Kennedyjem (B. Chaplin). Trag vodi do školskog domara policiji poznatog po dilanju droge. Sam smatra slucaj zakljucenim, no Cassie misli da su im tragovi uredno podmetnuti. "Ubojstvo po brojevima" izvrstan je psihološki triler zanimljive price i psihološki dobro uspostavljenih likovav Jako dobru glumacku ekipu predvodi uvijek izvrsna S Bullock, M Pitt savršen je izbor za Jasona, R Gosling za ulogu Richarda bio je nominiran za nagradu udruženja cikaških kriticara kao najbolji mladi glumac koji obecava, a A Bruckner kao Lisa za Young Artist Award za najbolju sporednu ulogug.
00:46 
Santee, americki film (12) (1973.) - ciklus klasicnog vesterna (R)
Vestern. Jody Deakes (M. Burns) nakon mnogo godina ponovno se susrece s ocem i doznaje da se prikljucio bandi odmetnika koju progoni nemilosrdan lovac na glave poznat kao Santee (G. Ford). Nakon što Santee sustigne bandu, Jody ostaje siroce te krece za Santeejem želeci osvetiti smrt oca.
02:14 
Dnevnik 3 (R)
02:29 
Sport (R)
02:32 
Vijesti iz kulture (R)
02:40 
Ljeto za pamcenje, americki film (12) (2013.)
03:58 
Skica za portret (R)
04:05 
Veterani mira (R)
04:50 
Prizma, multinacionalni magazin (R)
05:35 (06:17)
Dnevnik 2 (R)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå