Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:01 
Rijeka: More (R)
06:36 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:01 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:22 
Gorski lijecnik (9), serija (12) (2/16) (R)
Bergdoktor 9. Stanje nahoceta Bena sve je lošije. Martin u zadnji cas pronalazi njegovu majku. To je Julia Berneis, koja je zatajila trudnocu i porodaj jer djetetov otac nije Markus Hausmann, njezin tadašnji zarucnik, nego Felix Sailer s kojim je provela samo jednu noc. U bolnici se ispostavi da Julia ima u krvi premalo antitijela protiv virusa kako bi pomogla Benu pa je jedina nada djetetov otac. No krvna slika otkriva da Felix ipak nije otac. Markus je u utrci s vremenom jer pokušava spasiti dijete, a i Juliju, cije se zdravstveno stanje pogoršava. Tko je djetetov otac? Markus je iskljucen jer je neplodan. Julia i Markus ponovno se zbližavaju i Julia je pred teškom odlukom. Da Markusu prizna istinu i zauvijek ga izgubi ili da dijete prepusti sudbini? Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl). Del 2.
11:12 
Treca dob
Triput su u posljednja dva mjeseca umirovljenici prosvjedovali pred Vladom tražeci povecanje cenzusa za ostvarivanje prava na dopunsko zdravstveno osiguranje, koji se nije mijenjao posljednjih petnaest godina. Nakon redovitih uskladivanja mirovina umirovljenici su uglavnom ljuti zbog malih povecanja, a još su ogorceniji jer im se iz džepa izbija više nego što dobiju. Tako mnogi zbog primjerice 50 kuna vece mirovine izgube pravo na besplatno dopunsko osiguranje koje iznosi 70 kuna mjesecno. Što ce biti s cenzusom, što se radi u Vijecu za starije i priprema li se nacionalna mirovina? Urednica: Anita Hrstic.
11:37 
Bonton: Bolest u javnosti (R)
11:43 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Divlja zemlja, telenovela (12) (5/70)
En Tierras Salvajes. Amparo kaže Danielu da se Iker zanima za njegovu rodakinju. Alejandra prizna Danielu da se vida s Ikerom jer je milijunaš, a on joj odvrati da promisli što radi. Teresa kaže Amparo da osjeca da se Sergio zanima za drugu ženu i da ce prekinuti vezu s njim. Daniel udari cuvara i pokuša odvesti kamion s drvima. Policija ga dolazi uhititi, a Carlos divljacki udari cuvara. Andres kaže Arturu da je Daniel priveden, te da su ga optužili da je udario covjeka, ali da on nije pocinitelj. Arturo kaže da Daniel nije udario cuvara, no odvjetnik mu kaže da je Danielov slucaj težak. Amparo zamoli Isabel da nekako izbavi Daniela. Stoga ona odlazi Carlosu kako bi dogovorila Danielovo puštanje na slobodu. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga), Jessica Decote (Elisa), Martha Julia (Alba), Jonnathan Kuri (Iker), Lucas Bernabé (Andrés), Salvador Pineda (Amador), Daniela Álvarez (Regina), Luis Xavier (Rodolfo), Fabián Robles (Víctor), Jackie Sauza (Teresa), Claudia Echeverry (Carmen), David Palacio (Padre Blas), Maricruz Nájera (Rosa) Autori: Ramón Campos i Gema R. Neira Odabrala: Martina Rajšek. Del 5.
13:26 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (60/150)
The Dr. Oz Show 8. Sedmerostruka dobitnica nagrade Grammy, Gloria Estefan, pravo je olicenje discipliniranosti i odlucnosti. Otkriva nam kako je zahvaljujuci svojoj upornosti i izdržljivosti savladavala brojne životne nedace: od kronicne bolesti svog oca pa sve do nesrece u kojoj je zamalo ostala paralizirana. Giada De Laurentiis otkriva kako pripremiti ukusnu veceru za samo 15 minuta i uštedjeti vrijeme. Odabrala: Martina Rajšek. Del 60.
14:10 
Plodovi zemlje (R)
15:03 
Dobar dan, Hrvatska
15:57 
Korak do neba (4), serija (12) (12/20)
Un Passo Dal Cielo 4. Proizvodaca jogurta i marmelada koji ima ozbiljne obiteljske probleme iznenada ubiju hicem iz puške ispaljenim u šumi. Emma se još oporavlja i donese tešku odluku o svojoj buducnosti, no Vincenza ne želi uputiti ni u što. U meduvremenu Eva je otputovala, a Vincenzo se muci kako ce zatvoriti pansion, no prvenstveno ga muci neobican gost - ljama! Uloge: Daniele Liotti (Francesco Neri), Enrico Ianniello (Vincenzo Nappi), Rocio Munoz Morales (Eva Fernandez), Francesco Salvi (Stijena), Gianmarco Pozzoli (Huber Fabricetti), Tommaso Ramenghi (Tommaso Belli), Caterina Shulha (Natasha Voklova), Pilar Fogliati (Emma Giorgi), Alice Torriani (Cristina Fabbricetti), Francesca Piroi (Zoe Sartori), Daniela Virgilio (Livia Sonzogni), Cristina Marino (Anna Hofer), Matteo Martari (Albert Kroess), Pierangelo Menci (Martino), Fedez Režija: Jan Maria Michelini Autor: Salvatore Basile Odabrala: Martina Rajšek. Del 12.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
U našoj stalnoj rubrici Modni ormar dizajnerica Aleksandra Dojcinovic darovala je haljinu za proslavu 40. rodendana našoj gledateljici Ivanki. Uz Aleksandru Dojcinovic u goste nam dolazi glumac Zoran Pribicevic koji predstavlja svoju knjigu za djecu, te najavljujemo ovogodišnju HRT-ovu humanitarnu akciju "Uz nas niste sami - za osmijeh u srcu". Za kraj vam donosimo pricu o našem Jazz orkestru, a uživo nam svira jazz gitarist Filip Pavic. Voditeljica: Barbara Kolar Urednica: Elizabeta Biocina Redatelj: Tihomir Žarn.
18:08 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
Opstanak: Odlazak - Njemacka, dokumentarna serija (2/7)
Podaci koji pokazuju broj novorodenih, umrlih i iseljenih toliko su negativni da vec sada ugrožavaju vecinu kljucnih segmenata života u Hrvatskoj. Nastave li se ti negativni trendovi, posebno u iseljavanju, i dalje, Hrvatska može ocekivati da ce za desetak godina stici do brojke od tri milijuna stanovnika, što ce ugroziti sve ekonomske, financijske i socijalne sustave. U ovoj epizodi odlazimo u Njemacku i razgovaramo s ljudima koji su odlucili tamo potražiti svoju srecu. Ta je zemlja još od 60-ih godina prošlog stoljeca tradicionalno odredište Hrvata koji se iseljavaju. Uglavnom je rijec o obiteljima koje imaju djecu, ili su došli s djecom, što njihov povratak u Hrvatsku cini težim i prilicno neizvjesnim. Sudjeluju: doc. dr. sc. Tado Juric - Odjel za povijest, Hrvatsko katolicko sveucilište; prof. dr. sc. Andelko Akrap - Katedra za demografiju, Ekonomski fakultet; prof. Panu Poutvaara - direktor Ifo Centra za internacionalnu usporedbu i migracijska istraživanja; fra Zvonko Tolic - voditelj Hrvatske katolicke misije Stuttgart Zentrum 2011. - 2019.; Gari Pavkovic - voditelj Odjela za integracijsku politiku u Stuttgartu; Zrinka Stanic - osnivacica tvrtke Incor za posredovanje pri zapošljavanju; Mario Vinkovic - šumarski tehnicar. Autor projekta i producent: Dubravko Merlic Scenaristi: Dubravko Merlic, Željko Matic, Stjepan Šterc Redatelj: Ivan Sikavica Direktor fotografije: Ante Cvitanovic Montažer: Ivor Šonje Skladatelj: Matej Merlic Montažer zvuka: Tihomir Vrbanec Produkcija: Castor Multimedia Urednik: Krešimir Cokolic. Del 2.
21:04 
General, dramska serija (1/8)
Svjetski mediji su 8. prosinca 2005. izvijestili da je uhicen optuženik za ratne zlocine, hrvatski general Ante Gotovina, na Kanarskim otocima. Njegov dramatican život zapocinje šokantnom pogibijom njegove majke. S navršenih 18 godina pristupio je francuskoj Legiji stranaca. U jednoj je akciji teško ranjen, te je nakon toga otputovao kao vojni instruktor u Južnu Ameriku. Oženio se Ximenom u Kolumbiji. Za rat u Hrvatskoj 1991. slucajno je saznao. Vratio se u Hrvatsku i prikljucio Hrvatskoj vojsci. Uloge: Goran Višnjic, Nataša Janjic, Olga Pakalovic, Iva Kraljevic, Mustafa Nadarevic, Goran Navojec, Borko Peric, Tarik Filipovic, Boris Svrtan, Ivo Gregurevic, Rene Bitorajac, Robert Budak Scenarij i režija: Antun Vrdoljak Fotografija: Vjekoslav Vrdoljak Montaža: Alfred Kolombo Glazba: Siniša Leopold Produkcija: Kiklop film d o.o. Koprodukcija: KFU Oktavijan (BiH) Proizvodnja: 20191. Del 1.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:23 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Frank J. Gaffney Jr., talk show
Frank J. Gaffney Jr. je americki politicar, autor, kolumnist, poznat po služenju u Reaganovoj administraciji i vodstvu Centra za sigurnosnu politiku (CSP). Studirao je na sveucilištima Georgetown i Johns Hopkins, a politicku karijeru zapoceo je 1970-ih kao pomocnik demokratskog senatora Henryja M. Jacksona. Za vrijeme Reagana bio je pomocnik ministra obrane za medunarodna pitanja sigurnosti. Osnivac je i predsjednik Centra za sigurnosnu politiku u Washingtonu. Centar je neprofitna, nestranacka obrazovna korporacija, osnovana 1988. Pod Gaffneyevim vodstvom medunarodno je prepoznat kao izvor pravovremenih i dubinskih analiza vanjskih i obrambenih politika SAD-a. Frank Gaffney je i sadašnji izvršni predsjednik cetvrtog CPD-a (Committee of Present Danger) u povijesti SAD-a, americke vanjskopoliticke interesne grupacije. Pisao je kolumne za The Washington Times i Jewish World Review. Razgovaramo o impeachmentu, istrazi za opoziv predsjednika Donalda Trumpa, o izgledima za drugi mandat, procjeni prvoga mandata, prioritetima današnje unutarnje politike SAD-a, pojavi "socijalistickih" ideja u SAD-u, u kojoj su mjeri kandidati koji zastupaju takve ideje ozbiljna politicka prijetnja Donaldu Trumpu, što vidi kao vanjsku prijetnju SAD-u, što je CPD i koja mu je svrha. Bit ce rijeci i o pozicijama SAD-a u Africi, o odnosima SAD-a i Rusije za Trumpovog mandata, o Ujedinjenom Kraljevstvu nakon brexita te o bivšim socijalistickim zemljama srednje i istocne Europe. Autor: Romano Bolkovic Urednica: Slavica Babic.
00:06 
Agenda: Svijet, vanjskopoliticki magazin (R)
00:36 
Blizu neprijatelja, serija (12) (2/7) (R)
01:36 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (60/150)
02:18 
Dnevnik 3 (R)
02:33 
Sport (R)
02:36 
Vijesti iz kulture (R)
02:44 
Rodeni za divljinu, dokumentarna serija (8/10)
03:32 
Bijela robinja, telenovela (12) (55/62) (R)
04:13 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (92/142) (R)
04:56 
Dnevnik 2 (R)
05:38 (06:36)
Divlja zemlja, telenovela (12) (5/70)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se