Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:22 
Prizma, multinacionalni magazin (R)
07:13 
TV Kalendar
07:34 
Kako ukrasti milijun dolara, americki film (1996.) - Zlatno doba Hollywooda
Romanticna komedija. Nicole Bonnet (A. Hepburn) kci je poznatog sakupljaca umjetnina Charlesa Bonneta (H. Griffith), no nitko ne zna da je njezin otac ujedno i vrhunski krivotvoritelj remek-djela svjetske umjetnosti. Pariški muzej od njega je posudio skulpturu Venere za koju vjeruju da je djelo talijanskog kipara Cellinija iz 16. stoljeca, no u stvarnosti se radi o njegovoj izvrsnoj kopiji. Problemi nastaju kada muzej odluci osigurati Veneru i otkriti njezinu pravu starost. Nicole odluci pod svaku cijenu spasiti oca od razotkrivanja i za pomoc moli provalnika kojeg je jednom pustila iz kuce, šarmantnog Simona Dermotta (P. O'Toole). "Orkanski visovi", "Gospoda Miniver", "Memphis Belle", "Carrie", "Praznik u Rimu" samo su neki od naslova Williama Wylera, jednog od najpoznatijih i najplodnijih holivudskih redateljaj Cak 12 puta bio je nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg redatelja, a apsolutni rekorder dugo je bio njegov film "Ben Hur" s cak 11 osvojenih Oscarar Bio je poznat po pažljivom odabiru glumaca koji su ponekad morali i do 100 puta ponavljati scene, ali su zato i puno puta profitirali: 13 ih je nagradeno Oscarom što je više nego kod ikojeg drugog redateljaj Iako se "Kako ukrasti mililjun dolara" smatra jednim od njegovih osrednjih filmova, publika ga voli zbog šarmantne ljubavno-lopovske radnje i vrsnih glumackih interpretacijaj U glavnim su ulogama A Hepburn, jedna od najvecih zvijezda americkog filma 50-ih i 60-ih, i P O'Toole, koji je zbog svog nediscipliniranog nacina života propustio priliku postati novi Cary Grant, koju mu je ovaj film ponudioi Uloge: Audrey Hepburn, Peter O'Toole, Eli Wallach, Hugh Griffith, Charles Boyer Redatelj: William Wyler Scenarij: Harry Kurnitz Proizvodnja: 19666 Urednik: Dean Šošaš.
09:39 
Biblija
09:49 
Portret Crkve i mjesta
10:00 
Selnica: Misa, prijenos
11:04 
Pozitivno
Gošca je FIFA-ina instruktorica za sudenjeLada Rojc; doznajte što povezuje Hrvate u srednjoj Bosni i Boki kotorskoj; predstavljamo dio baštine otoka Hvara koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Organizator: Zdravko Sandrin Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž. Del 287.
11:39 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:24 
Zadar: More
14:00 
Nedjeljom u 2
15:02 
Ljubav u raju, americki film (12) (2016.) (R)
Romanticna komedija o glumcu, zvijezdi vesterna, koji protiv svoje volje stiže na pravi ranc s kojega želi otici prije nego što svi primijete da ne zna ni uzjahati konja, no produžuje boravak samo zbog zgodne vlasnice. Avery Ford (L. Perry) slavan je diljem zemlje po ulogama kauboja u vesternima. Kad ga menadžerica pošalje na udaljeni ranc u Montani da se odmori, odlazi preko volje. Na rancu ga docekuju Heather (E. Vaugier) i Casey (T. Butler), kci i otac vlasnici ranca. Iako Heather nije gledala nijedan njegov film, Casey je vidio svaki, i to nekoliko puta. Avery baš nije osobito raspoložen zbog boravka u prirodi: nema signala za internet, za rucak mu serviraju govedi odrezak, a on ne jede meso, nocu se uspavljuje CD-om sa zvukom zrikavaca, a vani se cuju pravi. No, najgore tek dolaziz Uloge: Luke Perry, Emmanuelle Vaugier, Tom Butler Scenarij: Luke Perry, Tippi Dobrofsky Režija: Sean McNamara Proizvodnja: 20161.
16:31 
Mir i dobro
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:24 
Misterij u Louvreau, francuski film (12) (2017.)
Kriminalisticki film. Mercure, cuveni kradljivac kojemu se clanovi pariškog visokog društva dive, ali ga se i boje, u stvari je žena. Constance de Coulanges, kako joj je pravo ime, namjerava izvesti majstorsku pljacku i ukrasti zbirku dragulja carice Eugénie u noci kada ce biti izložena u Louvreu. Ona unajmi Frédérica, zgodnog akrobata, vještog u hodanju po žici, da joj pomogne ostvariti taj naum. Njihov pothvat postaje još opasniji kada glavni inspektor Thénard raspiše nagradu za hvatanje Mercurea te drasticno pojaca mjere sigurnosti u Louvreu. Uloge: Alice Taglioni, Philippe Torreton, Nicolas Marié, Cyril Descours, Eriq Ebouaney Scenarij: Elsa Marpeau i Florent Meyer Režija: Léa Fazer Proizvodnja: 20171 Urednica: Branka Papici.
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
'Ko te sisa (4), humoristicna serija (19/20)
Duje je ocajan. U posjet mu stiže majka iz Splita. Duje ce morati puno toga objasniti, a nekako nije siguran da ce naici na majcino razumijevanje. Jedino što bi moglo sprijeciti katastrofu i izvuci ga iz nevolje je da majku obraduje s ozbiljnom vezom. S djevojkom, dakako. Koju nema, dakako. Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Željko Duvnjak, Roko Sikavica, Sara Stanic, Janko Popovic Volaric, Robert Ugrina, Katarina Strahinic, Jasmin Telalovic Scenarist: Branko Ružic Redatelj: Igor Šeregi Producent: Igor Vukov Urednica: Jasmina Božinovska Živaljl. Del 19.
20:33 
Loto 6/45 - izvjestaj
20:37 
Alfi Kabiljo - Svijet je moj, dokumentarni film
Glazba je ono što je bitno odredilo život Alfija Kabilja. Suradivao je s mnogim svjetskim glazbenicima i s gotovo svim hrvatskim estradnim zvijezdama s kojima je osvojio mnoge nagrade na razlicitim festivalima diljem svijeta. Skladao je glazbu za više od 40 filmova i serija, mnogobrojna djela tzv. ozbiljne glazbe, opere i balet. I konacno mjuzikli - Jalta, Jalta, Kralj je gol, Car Franjo Josip u Zagrebu - da spomenemo samo neke koji su mu priskrbili naziv kralj mjuzikala. Za svoje glazbeno djelo višestruko je nagradivan u Hrvatskoj i svijetu, a njegovi su mjuzikli i kompozicije izvedeni više tisuca puta. Ovaj glazbeni dokumentarac oslikava izuzetnu glazbenu biografiju i uvodi nas u glazbeni svijet Alfija Kabilja kao jednog od najizvodenijih i najplodnijih hrvatskih kompozitora. Scenarist i redatelj: Ivica Dlesk Snimatelj: Davor Petricic Montažerka: Nina Koletic Producentica: Sucana Hrvatin Kunic  .
21:33 
Isusov zivot - Josip: Isusovo rodenje, dokumentarna serija (1/8)
Jesus: His Life. Dokumentarna serija pripovijeda fascinantnu pricu o Isusu iz perspektive biblijskih likova koji su ga poznavali ili su utjecali na njegovu službu. Svaka epizoda ispricana je iz perspektive jednog od njih. Vidjet cemo iskustva osmero likova iz Isusova života i steci nove i zanimljive spoznaje o evandeljima i povijesnom razdoblju u kojem je živio. Oni su Josip, Ivan Krstitelj, Marija, majka Božja, vrhovni svecenik Kajfa, Juda, Poncije Pilat, Marija Magdalena i Petar. Ova dokumentarna serija u produkciji History Channela kombinira vrhunsku dramsku rekonstrukciju i intervjue s povjesnicarima, biblicarima, teolozima i predstavnicima kršcanskih denominacija. Svaka epizoda opisuje jedinstveni osobni odnos s Isusom o kojem pripovijedaju protagonisti iz Isusova života. 1. epizoda: Josip je obican covjek kojeg je Gospodin izabrao da štiti Njegova sina. Upoznajemo ga dok gradi kucu u Nazaretu i sprema se oženiti svojom mladom zarucnicom Marijom. Marija je boravila kod svoje rodakinje Elizabete u Jeruzalemu. Nakon povratka kaže Josipu da je trudna. Isprica mu da joj se ukazao andeo i objavio joj da ju je Bog izabrao za majku svog sina. Ali Josip joj ne vjeruje. Te noci andeo Gabrijel posjecuje Josipa u snu i kaže mu da Marija govori istinu i da je dijete doista sin Božji koji ce spasiti svijet. Andeo kaže Josipu da tom posebnom djetetu treba nadjenuti ime Isus. Josip se požuri javiti vijest Mariji. Odlucuje posvetiti svoj život toj mladoj ženi i njezinu djetetu unatoc svemu. No Josipova odlucnost uskoro se nade na kušnji. Marija treba roditi kad se dogodi da moraju otputovati u Josipov rodni grad Betlehem zbog rimskog popisa stanovništva. Dolaze umorni, ali sve sobe u kuci Josipova rodaka su zauzete pa moraju spavati u prizemlju sa životinjama. U toj skromnoj štalici rada se Isus. Nedugo nakon njegova rodenja dolaze pastiri koje je andeo Gabrijel obavijestio o rodenju djeteta. U meduvremenu, kralju Herodu u Jeruzalemu dolazi skupina muškaraca koje Biblija tajanstveno naziva mudracima s Istoka. Kažu mu da su primijetili novu zvijezdu koja je znak rodenja Mesije, novoga kralja Židova. Herod se boji da ce izgubiti prijestolje, ali daje mudracima informacije koje ih odvode u Betlehem pod uvjetom da se vrate i jave mu gdje je dijete. Josip je zatecen kad tri mudraca donesu dragocjene darove njemu i njegovoj obitelji. Još više se preplaši kad cuje da okrutni kralj Herod zna za dijete koje je prisegnuo štititi. Uskoro se ostvaruju njegove najcrnje slutnje. Kralj Herod šalje vojnike da pobiju svu djecu mladu od dvije godine u Jeruzalemu. Josip uspijeva spasiti svoju obitelj u posljednji trenutak. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 1.
22:20 
Dnevnik 3
22:35 
Sportske vijesti
22:46 
Vrijeme
22:48 
Vijesti iz kulture
23:02 
Kako ukrasti milijun dolara, americki film (1996.) - Zlatno doba Hollywooda
Romanticna komedija. Nicole Bonnet (A. Hepburn) kci je poznatog sakupljaca umjetnina Charlesa Bonneta (H. Griffith), no nitko ne zna da je njezin otac ujedno i vrhunski krivotvoritelj remek-djela svjetske umjetnosti. Pariški muzej od njega je posudio skulpturu Venere za koju vjeruju da je djelo talijanskog kipara Cellinija iz 16. stoljeca, no u stvarnosti se radi o njegovoj izvrsnoj kopiji. Problemi nastaju kada muzej odluci osigurati Veneru i otkriti njezinu pravu starost. Nicole odluci pod svaku cijenu spasiti oca od razotkrivanja i za pomoc moli provalnika kojeg je jednom pustila iz kuce, šarmantnog Simona Dermotta (P. O'Toole). "Orkanski visovi", "Gospoda Miniver", "Memphis Belle", "Carrie", "Praznik u Rimu" samo su neki od naslova Williama Wylera, jednog od najpoznatijih i najplodnijih holivudskih redateljaj Cak 12 puta bio je nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg redatelja, a apsolutni rekorder dugo je bio njegov film "Ben Hur" s cak 11 osvojenih Oscarar Bio je poznat po pažljivom odabiru glumaca koji su ponekad morali i do 100 puta ponavljati scene, ali su zato i puno puta profitirali: 13 ih je nagradeno Oscarom što je više nego kod ikojeg drugog redateljaj Iako se "Kako ukrasti mililjun dolara" smatra jednim od njegovih osrednjih filmova, publika ga voli zbog šarmantne ljubavno-lopovske radnje i vrsnih glumackih interpretacijaj U glavnim su ulogama A Hepburn, jedna od najvecih zvijezda americkog filma 50-ih i 60-ih, i P O'Toole, koji je zbog svog nediscipliniranog nacina života propustio priliku postati novi Cary Grant, koju mu je ovaj film ponudioi Uloge: Audrey Hepburn, Peter O'Toole, Eli Wallach, Hugh Griffith, Charles Boyer Redatelj: William Wyler Scenarij: Harry Kurnitz Proizvodnja: 19666 Urednik: Dean Šošaš.
01:06 
Nedjeljom u 2 (R)
02:01 
Dnevnik 3 (R)
02:16 
Sportske vijesti (R)
02:26 
Vijesti iz kulture (R)
02:36 
Mir i dobro (R)
03:01 
Imperij, telenovela (12) (53/170) (R)
03:45 
Isusov zivot - Josip: Isusovo rodenje, dokumentarna serija (1/8)
04:26 
Zdrav zivot (R)
04:51 
Eko zona (R)
05:16 
Fotografija u Hrvatskoj (R)
05:20 (06:02)
Dnevnik 2 (R)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se