Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Veterinar Engel (2), telenovela (12) (8/13) (R)
Tierarzt Dr. Engel 2. Bettina von Karlshagen poziva Quirina Engela na cašu vina. Tom prilikom iznenadi ga poljupcem i to se pretvori u dugu noc. Molfenter je ljubomoran kada dozna za to. Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Carin C. Tietze (dr. Ann-Marie Polenz), Kurt Weinzierl (gradonacelnik Bogner) Redatelj: Werner Masten Urednica: Ranka Horvat. Del 8.
11:10 
Cronovatori: Mlade snage, dokumentarna serija (1/9) (R)
Serija pokazuje hrvatske inovacije i inovatore koji osvajaju prestižne svjetske nagrade. Na toj sceni važnu ulogu imaju i mladi, pa cemo vidjeti svu kreativnost, uzbudljivost i raznovrsnost inovatorskih rješenja i razbiti zabludu da su inovatori sredovjecni cudaci koji ne izlaze iz radionica i laboratorija. Inovatori su kreativci sposobni problem sagledati iz drugacije perspektive, a kad ga riješe, nerijetko se pokaže kako je rješenje toliko jednostavno da se mnogi od nas pitaju - kako se ja toga nisam sjetio?! Scenaristica, redateljica i producentica: Jadranka Cicvaric Šiftar Snimatelj: Senad Zemunovic Montaža, postprodukcija slike i zvuka: Damir Cimperšak Cimpy Produkcija: Trigon za HRT Urednica: Andrea Cakic 1. epizoda U prvoj epizodi predstavljamo mlade naraštaje hrvatskih inovatora. Neki su samostalno dolazili do ideja, drugi su imali srecu da ih je pratio profesor koji se po broju medalja koje su njegovi ucenici odnijeli na medunarodnim sajmovima ubraja u sam vrh, ali sve ih povezuje maštovitost, ustrajnost i znatiželja. Del 1.
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Karipski cvijet, telenovela (12) (6/120)
Flor Do Caribe. Alberto dobije faks u kojemu mu Dom Rafael prijeti smrcu. Alberto i Ester odluce skupa otici na Karibe kako bi pronašli Cassiana. Cassiano planira bijeg i moli Duquea da pode s njim. Cassiano daje Dom Rafaelu popis potrebnih stvari za popravak aviona. Dom Rafael prijeti Duqueu ako pokuša pobjeci. Alberto kaže Dionisiju da ide na Karibe odvesti prave dijamante. Ester skupi Cassianove slike kako bi krenula u potragu. Cassianov otac Chico misli da je Cassiano upao u neku Albertovu klopku. Olivia je ocajna. Alberto moli Ester da ostane u hotelu dok se on ne vrati s imanja Dom Rafaela. Ester traži Cassiana, a on bježi iz zatoceništva. Alberto sretne Dom Rafaela i preda mu prave dijamante. Cassiano se prisjeti kako je Dom Rafael prijetio Duqueu i preda se. Juliano kaže Doralice da je Quirino voli. Alberto zahvali Dom Rafaelu jer je ubio Cassiana. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Cláudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sérgio Mamberti (Dionísio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Débora Nascimento (Taís Soares), Raphael Viana (Hélio da Silva), Daniela Escobar (Natália Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Ângela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Cândido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 6.
13:15 
Dr. Oz (7), talk-show (12) (40/169) (R)
The Dr. Oz Show 7. Tri najbolja rješenja da nocas brzo zaspete. Lori Greiner iz "Shark Tanka" ispitat ce najbolja sredstva za cišcenje bez kemikalija. Doznajte i kako otkriti jeste li umorni zbog glutena. Jednostavna jela bez žitarica i tri namirnice, koje inace ne jedete, s okusom pomfrita. Odabrala: Martina Rajšek. Del 40.
14:05 
Obitelj Durrell (1), serija (12) (4/6) (R)
The Durrells. Gerry svoju sobu pretvori u centar za znanstvene studije i obitelj shvati koliko strastveno voli životinje. Leslie se pocne družiti s lošim društvom. Kad ga optuže za oružanu pljacku, Louisa posegne za ekstremnim mjerama da bi pomogla sinu. Privlacni vrtlar u vili Mavrodaki zavrti Margo glavom, a vraca se vulgarni morski vuk kapetan Creech. Je li doista okrenuo novi list? Uloge: Keeley Hawes (Louisa Durrell), Josh O'Connor (Lawrence Durrell), Milo Parker (Gerald Durrell), Daisy Waterstone (Margo Durrell), Callum Woodhouse (Leslie Durrell), Alexis Georgoulis (Spiros Halikiopoulos), Leslie Caron (grofica Mavrodaki), Ulric Von Der Esch (Sven) Scenarist: Simon Nye Redatelj: Steve Barron Producent: Christopher Hall Izvršni producenti: Sally Woodward Gentle, Lee Morris i Simon Nye Produkcija: A Sid Gentle Films Ltd za ITV. Del 4.
15:00 
Umorstva u Midsomeru (6), serija (12) (5/5)
Pronadeno je tijelo Juliana Sheperda koji se utopio. Vjeruje se da je pocinio samoubojstvo jer nije mogao doci do svoga novca cije je trošenje ograniceno zbog najnovijeg izuma Charlesa Edmontona. Nakon smrti Malloryja, covjeka koji je pokušao ukrasti jaja sivih sokolâ koje uzgaja Edmontonova supruga, u Barnabyju se javi sumnja. Uloge: John Nettles, Daniel Casey, John Hopkins, Jane Wymark, Laura Howard. Del 5.
16:43 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
turizam.hrt
17:50 
I to je Hrvatska
18:10 
Potjera (R)
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Mostovi: Zagreb grade!... na pragu modernog doba, dokumentarna emisija (R)
Film prikazuje urbanisticki, kulturno-umjetnicki i društveni život, razvoj Zagreba na pragu modernog doba - od otvaranja Sveucilišta do otvaranja Sveucilišne knjižnice u osvit Velikog rata 1913. , cime je zakljucena izgradnja javnih ustanova kulturne i prosvjetne namjene na potezu Zelene potkove uz pomoc i stranih projektnih ureda i arhitekata, primarno austrijskih i madarskih. Bilo je to razdoblje fulminantnog razvoja grada u urbanistickom i komunalnom smislu koje je pratila i profesionalizacija umjetnicke scene. Pod okriljem Društva hrvatskih umjetnika, a uz financijsku potporu mecena kao što su Vraniczanyjevi ili bracni par Miletic, umjetnicki život od hobija postaje profesijom. Docaravamo plemicka druženja, soareje na kojima su oživljavali prizori grandioznih likovnih djela, vrijeme velikih promjena u školstvu, vrijeme kad se pocela njegovati kultura kavana te razdoblje u kojemu je nobilitet Gornjega grada s podozrivošcu gledao na pretvaranje Donjega grada iz pustopoljine i sajmišta u urbanisticku jezgru metropole, cime se Zagreb tada jako primakao svome velikom uzoru -Becu. Dokumentarni film "Zagreb grade!. na pragu modernog doba" dio je "Mostova", serije o fenomenima, osobnostima i dogadajima koji su primarno na podrucju kulture, povijesti umjetnosti i znanosti povezivali Hrvatsku i svijet. Urednica i scenaristica: Iva Culina Redatelj i snimatelj: Mario Britvic Producentica: Suncana Hrvatin Kunic Proizvodnja: HTV, 2018.
20:35 
Glazba i grad: SO i Zbor HRT-a - najava
U desetominutnoj uvodnoj emisiji prije prvog koncerta iz ciklusa Glazba i grad vodimo gledatelje kroz sadržaj programa. Istodobno, predstavljamo na koji se nacin Svjetski dan glazbe, 21. lipnja, obilježava i u drugim gradovima Hrvatske, u Rijeci i u Splitu. U našem improviziranom studiju na zagrebackom Tomislavcu o prvom koncertu i o svemu što nas ocekuje iducih dana festivala Zagreb Classica i njegova prvog mini-ciklusa "Glazba i grad - Fiesta latina" govore predstavnici HRT-a, Grada Zagreba i zvijezde izvodacke postave na podiju iza Umjetnickog paviljona, dok poznata HRT-ova lica publici dijele dekice s logom. Redatelj: Miljenko Bukovcan Urednica i voditeljica: Jana Haluza.
20:45 
Glazba i grad: Zbor i Simfonijski orkestar HRT-a pod ravnanjem Roberta Farkasa, prijenos
Diljem svijeta ljeto se docekuje glazbom u svim sferama gradova i naselja. Profesionalni i amaterski glazbenici raznih profila izlaze iz koncertnih dvorana na ulice i trgove te približavaju glazbu šarolikih žanrova svim ljudima. Vec šestu godinu za redom HRT svojim glazbenim ansamblima na predivnoj ambijentalnoj pozornici zagrebackog Trga kralja Tomislava, spektakularno na kalendarski, prvi dan ljeta, 21. lipnja, obilježava Svjetski dan glazbe. Ove godine trodnevnim koncertnim slavljem Fiesta latina povezuje se europska i hrvatska glazbena tradicija s plesovima i ritmovima latinske Amerike. Prvu vecer, naslovljenu Fiesta Sinfónica, prireduju Zbor i Simfonijski orkestar HRT-a uz madarskog dirigenta mladega naraštaja Roberta Farkasa s kojim su ansambli pocetkom godine vec suradivali na Glazbenim danima HRT-a u Opatiji. Na programu su hitovi poput Kubanske uvertire Georgea Gershwina, stavci iz mjuzikla Prica sa zapadne strane Leonarda Bernsteina, Libertango Astora Piazzolle, te Concierto de Aranjuez Joaquina Rodriga u kojemu se predstavlja glavni gost veceri, španjolski gitarist s njujorškom adresom Pablo Sáinz Villegas. U ulomku iz Bernsteinova mjuzikla Prica sa zapadne strane instrumentalne boje obogatit ce glasovi hrvatskih opernih pjevaca Valentine Fijacko Kobic, Josipe Gvozdanic, Martine Gojcete Silic, Roka Radovana i Ljubomira Puškarica. To je tek pocetak festivala Zagreb Classic koji na istoj pozornici krajem lipnja i pocetkom srpnja organizira Grad Zagreb u suradnji s glazbenim institucijama koje djeluju u hrvatskoj metropoli. Redatelj: Miljenko Bukovcan Urednica: Jana Haluza.
22:30 
Dnevnik 3
22:45 
Sport
22:49 
Vrijeme
22:51 
Vijesti iz kulture
23:02 
Bijeg u zoru, americki film (15) (2006.) (R)
Ratni film. Dieter Dengler (C. Bale) prijavio se kao dobrovoljac u vojne pilote nakon što se njegova obitelj preselila u Ameriku. Na prvom borbenom zadatku srušen je njegov zrakoplov iznad Laosa. Zarobljen je ali ne želi suradivati s neprijateljskim vojnicima. Nakon šokantnog mucenja odvode ga u zatvorenicki logor gdje upozna dvojicu rezigniranih americka vojnika, koji su u zarobljeništvu vec dvije godine. No, Dangler se ne namjerava predugo zadržati u toj nocnoj mori: pocinje planirati bijeg koji ce ostale zarobljenike iznenaditi svojom lukavošcu i smjelošcu. Dengler i ne zna gdje se nalaze - ali s nepokolebljivom sigurnošcu zna da se ne smije prestati boriti za vlastiti život. "Bijeg u zoru" napet je i uzbudljiv film velikoga njemackoga redatelja hrvatskog podrijetla Wernera Herzoga (našim gledateljima najpoznatijega kao kontroverznog art redatelja, autora "Nosferatua", "Fitzcarralda" i ostalih). Ova ratna drama temelji se na stvarnom dogadaju, a podloga joj je bio dokumentarni film istoga redatelja iz devedesetih godina "Dieter treba letjeti". Film je živo svjedocanstvo ratnih strahota u Vijetnamu i dobio je vrlo dobre kritike. Sniman je na Tajlandu. U glavnoj ulozi izvrstan je americki glumac C. Bale (El machinista).
01:04 
Milijarde (1), serija (15) (3/12) (R)
Billions. Chuck otkriva da je suparnicki Istocni okrug napredovao sa slucajem protiv Axea dok se on bavio Stevenom Birchem i mora slucaj vratiti sebi. Chuck pregovara da bi zadržao kontrolu nad kljucnim svjedokom Peteom Deckerom, menadžerom hedge fonda povezanim s Axelrodom. Axe povlaci potez s obiteljskom pekarskom korporacijom YumTime. Taj se potez odražava na Chucka preko vrlo privatne veze njegovog oca i YumTimea. Wendy se nade u moralnoj dilemi kad na povjerljivom razgovoru s klijentom dozna da ce sabotirati karijeru jedne od malobrojnih žena menadžera portfelja u Axe Capitalu. Lara Axelrod želi zaštititi Axeov ugled od potencijalno štetne knjige koja iznosi istinu o odredenim dogadajima. U glavnim ulogama: Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker) Scenarist: Willie Reale Producenti: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin Redatelj: Scott Hornbacher. Del 3.
01:54 
Obitelj Durrell (1), serija (12) (4/6) (R)
02:44 
Umorstva u Midsomeru (6), serija (12) (5/5)
04:24 
Etnoforenzicari, emisija pucke i predajne kulture (R)
05:04 
Veterinar Engel (2), telenovela (12) (8/13) (R)
05:49 (06:35)
Karipski cvijet, telenovela (12) (6/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se