Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:01 
Veterani mira (R)
06:46 
Prizma, multinacionalni magazin (R)
07:34 
TV kalendar
07:50 
Nema posla kao sto je soubiznis, americki film - Zlatno doba Hollywooda - filmovi Marilyn Monroe (1954.)
Glazbena komedija. Molly i Terry Donahue i njihovo troje djece nastupaju pod imenom "Pet Donahuea". Sin Tim upoznaje garderobijerku Vicky i obiteljski nastup pocne se raspadati. Film je nominiran za tri Oscarar. Uloge: Ethel Merman, Donald O'Connor, Marilyn Monroe, Dan Dailey, Mitzi Gaynor, Johnnie Ray Scenarij: Phoebe Ephron, Henry Ephron Režija: Walter Lang Proizovdnja: 19545 Urednik: Dean Šošaš.
09:48 
Biblija
09:58 
Bedekovcina: Misa, prijenos
11:08 
Pozitivno
Gost emisije Pozitivno je fratar Siniša Pucic, dakon i bivši novinar. Doznat cete kako se postaje hafiz te gdje se nalazi "malin na vitar". Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:40 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:25 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Producentica, scenaristica i društvena aktivistica Jelena Veljaca gošca je emisije Nedjeljom u 2. Kako zaštititi žrtve nasilja i silovanja te jesu li dogadaji u Zadru znak da se stvari u pravosudu moraju mijenjati neka su od pitanja emisije. Osim toga, Jelena Veljaca govorit ce o položaju žena u društvu te stereotipima i predrasudama s kojima se one danas susrecu. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:05 
Zaruke iz nuzde, americki film (12) (2016.) (83') (R)
Romanticna drama o djevojci koja, kako je prijatelji ne bi smatrali neuspješnom, prešutno potvrdi slucajnu zabunu da je njezin decko slavni glumac. Clarissa Byers (L(. i Giovagnoli) darovita je glumica, no njezin talent ne prate ostale odlike potrebne da se postane zvijezda: ne pokušava pod svaku cijenu na sebe svratiti pozornost novinara i ne pokušava izgledati kao savršeni modele Ona je obicna djevojka s darom za glumum No, na taj se nacin u Hollywoodu teško probiti, pa je sretna i kad dobije ulogu konobarice s dijalogom od sedam redakak Medutim, na snimanju joj se dogodi nezgoda, izlije vrc kave u krilo zvijezdi filma, Chasu Hunteru (B( Daugherty), te dobije otkaza Vec sljedeci vikend mora otputovati kuci, jer ce biti djeveruša na vjencanju svojoj najboljoj prijateljici Mayi (L( Atkins)s Medu okupljenim prijateljima iz škole, osobito pred zlobnom Kelly (A( Guerra), teško joj je priznati da njezina karijera ne napredujej Kelly je i u školi bila ona koja je potkopavala Clarissino samopouzdanje, a sad je još zlobnija jer hoda s Grahamom (R( Wayne), deckom koji je nekada bio zaljubljen u Clarissus I tako, kad zbog jedne fotografije na kojoj je Chas Hunter s djevojkom koja s leda slici na Clarissu, njezine kolegice pretpostave da je to sigurno uistinu ona, Clarissa to potvrdid Vijest se putem SMS-ova i društvenih mreža brzo raširi sve dok ne dospije i u novinen Bezazlena laž uskoro je doprla i do Chasa, no njegova djevojka Suzie (M( May) u tome vidi jedinstvenu priliku: ona je tek u procesu rastave braka, i ako novinari doznaju da je s Chasom, bit ce proglašena krivom za rastavu i izgubit ce mužev imetaka Uloge: Lexi Giovagnoli, Brant Daugherty, Lexi Atkins, Randy Wayne, Meredith May, Meredith May, Ariana Guerra Scenarij: Jake Helgren, Elizabeth Snoderly Režija: Letia Clouston Proizvodnja: 20162.
16:30 
Mir i dobro
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kratki dokumentarni film (R)
17:40 
Volim Hrvatsku (7) (5/15)
Pobjeda u cetvrtoj emisiji i ozbiljno vodstvo kapetana Gorana u novoj sezoni. Tko ce biti vještiji i pokazati više znanja u petoj?. U Bojanovoj ekipi igraju: Sabrina Hebiri, Bojan Jambrošic, Izabela Martinovic. Na Goranovoj strani: Lucija Stefanija Glavic Mandaric, Anastasija Jankovska, Robert Marekovic. Pogledajte kako su se snašli u igri asocijacija, tko je pokazao više znanja u igrama pogodi pjesmu, TV i film, sport . kome je ovaj put bilo naklonjeno kolo srecec Zaigrajte, zapjevajte i navijajtet Pridružite se kapetanima Navojec, Mirku Fodoru i njihovim gostima u nedjelju na Prvomo Volim Hrvatsku - najbolja zabava za kraj vikendad Scenarist: Alen Ðurica Redatelj: Ivan Miladinov Urednica projekta: Andrijana Škorputu. Del 5.
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
''Ko te sisa (4), humoristicna serija (5/20)
U kvart je iz Dalmacije stigao Duje (Roko Sikavica), daljnji Jožin rodak. Duje je odustao od studija ekonomije pa mu njegovi više ne žele financirati boravak u Zagrebu. Bez sredstava za smještaj i hranu Duje se svesrdno nada pomoci od rodaka Jože. Joža baš nije oduševljen idejom, Božici je dovoljno gladnih usta na grbaci, no simpatican i modno osviješten Duje uspije osigurati bezuvjetnu Lilinu podršku. Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Željko Duvnjak, Roko Sikavica, Sara Stanic, Janko Popovic Volaric, Robert Ugrina, Katarina Strahinic, Jasmin Telalovic Scenarist: Branko Ružic Redatelj: Igor Šeregi Producent: Igor Vukov Urednica: Jasmina Božinovska Živaljl. Del 5.
20:40 
Najvece svjetske feste (2): Palio di Siena, dokumentarna serija (2/8)
Utrka konja koja se dvaput godišnje održava na središnjem trgu talijanske Siene jedno je od najstrastvenijih natjecanja na svijetu. Jasno je i zašto: u utrci se medusobno nadmecu susjedi!. Naime, svaki od 17 povijesnih kvartova (kontrada) Siene ima svoga konja i džokeja, svoj barjak i simbole te ono najvažnije: vojsku ljudi fanaticno privrženu rodnoj kontradi. Gol u 90. minuti ili rodendan Velikog vode u Sjevernoj Koreji ne proizvode eksploziju srece kakvu smo snimili u taboru pobjednicke kontrade. Bujica emocija, festival zagrljaja, muškarci u tajicama i još puno toga ocekuje vas u novoj epizodi Najvecih svjetskih fešti. Scenarist, redatelj i voditelj: Robert Knjaz Produkcija: Sirovina i sinovi d.o.o. Del 2.
21:40 
Prica o Bogu s Morganom Freemanom (2): Raj i pakao, dokumentarna serija (2/3) (R)
The Story Of God With Morgan Freeman 2. Morgan Freeman vodi nas na put oko svijeta u potrazi za odgovorom na pitanje: Što je raj, a što pakao?. Kako su ta nevidena mjesta promijenila naš život na Zemlji? Morgan odlazi u ruralni Tennessee istražiti podzemne špilje i visoke zemljane humke, drevne prolaze do njihove verzije podzemlja i nebesa. U Etiopiji egzorcizmom oslobadaju opsjednute, a u Kambodži se hram, koji je dao podici drevni kralj, uzdiže visoko iznad zemlje kao simbolican pokušaj interpretacije nebesa. Uranjamo u podvodne špilje u Meksiku u potrazi za dokazima o ljudskom žrtvovanju, navodno nebeske portale starih Maja. U Americi se susrecemo s Annie koja može iskusiti nebesa svaki put kad govori u jezicima te Kristom kojoj je iskustvo blizine smrti promijenilo život. Produkcija: Revelations Entertainment Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2.
22:35 
Dnevnik 3
22:50 
Sportske vijesti
23:01 
Vrijeme
23:03 
Vijesti iz kulture
23:15 
Nema posla kao sto je soubiznis, americki film - Zlatno doba Hollywooda - filmovi Marilyn Monroe (1954.) (113')
Glazbena komedija. Molly i Terry Donahue i njihovo troje djece nastupaju pod imenom "Pet Donahuea". Sin Tim upoznaje garderobijerku Vicky i obiteljski nastup pocne se raspadati. Film je nominiran za tri Oscarar. Uloge: Ethel Merman, Donald O'Connor, Marilyn Monroe, Dan Dailey, Mitzi Gaynor, Johnnie Ray Scenarij: Phoebe Ephron, Henry Ephron Režija: Walter Lang Proizovdnja: 19545 Urednik: Dean Šošaš.
01:15 
Nedjeljom u dva (R)
02:10 
Dnevnik 3 (R)
02:25 
Sportske vijesti (R)
02:35 
Vijesti iz kulture (R)
02:43 
Dan oslobodenja, glazbeno-dokumentarni film (R)
04:23 
Prica o Bogu s Morganom Freemanom (2): Raj i pakao, dokumentarna serija (2/3) (R)
05:13 
Dnevnik 2 (R)
05:55 (06:05)
Skica za portret (R)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se