Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Skica za portret
06:35 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Vjetar u leda
Umro je Leo McGinty, a Maisey je ostala sama na svijetu. May je izvršiteljica Leove oporuke, a Leo je imenuje Maiseynom skrbnicom te svu svoju imovinu, ukljucujuci i zalagaonicu i zgradu u kojoj se nalazi, ostavlja Maisey. Uloge: Laura Bruneau, Shirley Douglas, Dan Lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg Dregger, Kathy Greenwood Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 4. Del 5 av 13.
11:10 
Rijec i zivot: Veliki petak hrvatskog sela
11:43 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Imperij
Xani se ne svida Lucianov posvojitelj. Helena se želi sastati s Erikom. Orville ima loš predosjecaj u vezi s dražbom. Jose Alfredo obavijesti Mariju Isis da ce se skriti kod nje. Maria Clara odbacuje Amandine kreacije. Antonio kaže Vicenteu da mu je cudno da Josue stalno dolazi k Mariji Isis. Maurilio ispituje Valquiriju o Cristininu putovanju. Cristina se sastane s Adelaide. Carmem cuje kako Helena razgovara sa Salvadorom o dražbi. Teo intervjuira Martu. Carmem kaže Orvilleu Helenine planove. Jose Alfredo i Josue otkriju adresu Fabricija Melgaca, te odlaze k njemu. Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora) Autor: Aguinaldo Silva Redatelj: Rogério Gomes Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 131 av 170.
13:19 
Dr. Oz
Nikada u povijesti ove emisije nismo imali nekoga tko je bio u paklu i vratio se iz njega - sve dosad. Poslušajte pricu covjeka koji kaže da mu se život zauvijek promijenio nakon što je proživio užase pakla. Ova ce vas emisija ponukati da preispitate svoje stavove o životu i smrti. Nakon toga ce nam vidovnjaci Char Margolis i John Edward objasniti kako tocno funkcionira njihova moc te kako se i vi možete poslužiti svojom intuicijom. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 157 av 170.
14:05 
Normalan zivot
15:00 
Dobar dan
15:38 
Don Matteo [Repris]
Poslali su ga u Amazonu… Bacili su ga iz aviona skupa s biskupom… Zamalo su ga ekskomunicirali… A sada don Matteo postaje ”gotovo otac” 16-godišnjoj Lauri u šestom mjesecu trudnoce, kojoj je umrla majka, a otac joj je u zatvoru. Don Matteo je ugošcuje u župnom dvoru. Dolazi i do sukoba izmedu našeg svecenika i djevojke koja ga optuži da joj je uništio život time što joj je oca poslao u zatvor… No ne zaboravimo i ostale zvijezde serije: tu je Nino Frassica u ulozi narednika Cecchinija, koji se muci da prihvati zaruke svoje kceri Patricije s kapetanom Giuliom Tommasijem. Narednika hvataju napadaji ljubomore, pa je stalno za petama mladom paru i ne da im mira. No nije samo Cecchini taj koji se petlja u njihovu vezu. Tu je i ljubomorna buduca svekrva, pa onda povratak kapetanove bivše djevojke, te naglo razdvajanje kad Patrizia mora na stažiranje u Španjolsku… I vec kad je vjencanje pred vratima, sve zakomplicira dolazak nove državne odvjetnice Andree Conti u Gubbio. Andrea Conti, 30-godišnja državna odvjetnica, najnoviji je dodatak seriji. Njezina zrelost, odlucnost i strast prema poslu u spoju sa slabostima koje tek cekaju da budu otkrivene kvalitete su koje bi mogle zbuniti muškarca na korak od braka, kao što je naš kapetan Tommasi. Pricu zaokružuje i ostatak legendarne ekipe serije Don Matteo: svadljivi Natalina i Pippo, Cecchinijeva supruga Caterina, sestra Maria, nadstojnica samostana u Gubbiju, te ravnateljica škole u kojoj je don Matteo bio vjeroucitelj, a ko. ,. Säsong 8. Del 1 av 24.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
Velika klapa, i po uspjesima i po hitovima, dolazi na Veliki petak u studio emisije Kod nas doma#vikend. Tomislav Bralic i klapa Intrade prisjetit ce se najzanimljivijih trenutaka svoje karijere, predstaviti se kao vatreni navijaci Vatrenih, te zapjevati uživo svoje najvece hitove. Ne propustite klapsko druženje s klapom Intrade ovoga petka! Voditeljica: Uršula Tolj Redateljica: Vesna Lukovic Žarn Urednice: Uršula Tolj i Tanja Tušek.
18:05 
Laz ili zatvor
Veseljko Kralj je u prometnoj nesreci, vozeci kamion, pregazio dvoje ljudi. Nije bio pijan, nije vozio brzo, ali je bio nepažljiv. I odlucio je slagati kako ne bi završio u zatvoru. Prije izricanja gotovo sigurne oslobadajuce presude, odlucio je da ipak nece lagati. Priznao je istinu i… završio u zatvoru. Regissör: Ljiljana Bunjevac Filipovic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
Od Lecevice do Santiaga de Compostele
Prica o poznatom poduzetniku Ivanu Kapetanovicu koji je pješacio gotovo 3000 kilometara i za 82 dana, od rodnih Kapetanovica, u opcini Lecevica kod Splita, stigao do španjolskog grada Santiaga de Compostele. Hodocašce Camino de Santiago ima tradiciju dulju od tisucu godina. Prema legendi, nakon smrti apostola Jakova ucenici su njegovo tijelo poslali brodom iz Jeruzalema u sjevernu Španjolsku ali je oluja potopila brod prije nego što je on dospio do cilja. Više od 200.000 ljudi godišnje pješaci stazama prema Santiagu. Camino postaje poznat najviše zahvaljujuci brojnim putopisima u tisku i na internetu a posebno nakon prikazivanja filma PUT u kojem poznati glumac Martin Sheen igra ulogu hodocasnika na Caminu.Scenarij i režija: Stipe BožicSnimatelji: Stipe Božic i Nikša RušicGlazba: Joško KoludrovicMontaža: Nikša Rušic i Stipe BožicTekst cita: Vedran OcašicSuradnici: Miro Jurinovic, Ivo Matijevic i Tone Košir Proizvodnja: Caballus-net, 2017.
21:08 
Rim: Krizni put iz Colosseuma
22:45 
Dnevnik 3
23:00 
Sport
23:06 
Vrijeme
23:08 
Vijesti iz kulture
23:17 
Kriz koji nestaje
Tek svaki stoti stanovnik Jeruzalema je kršcanin. Tko su kršcani Svete zemlje? Zašto se iseljavaju i kamo idu?. Hoce li u Svetoj zemlji ostati samo svecenici i hodocasnici? Odgovore smo potražili u Izraelu i okupiranom palestinskom podrucju. Kamere Hrvatske televizije prvi su put ušle u baziliku Svetoga groba, mjesto gdje je Isus Krist pokopan i uskrsnuo. Kršcani Svete zemlje su etnicki Arapi, koji na okupiranom palestinskom podrucju dijele sudbinu arapskih muslimana. Posjetili smo školu i razgovarali s mladim Palestincima: što ocekuju od života i kako do trajnog mira? Mlade Palestinke i mlade Židovke igraju humanitarnu nogometnu utakmicu u organizaciji Peresovog centra za mir. Je li moguce jednog dana srušiti zid i živjeti zajedno, u zemlji u kojoj se svake dvije godine vode kratki ratovi, a mirovni pregovori neprekidno traju vec pola stoljeca? Pogledajte Križ koji nestaje, pricu o vjeri, nadi, stradanju i suživotu.
23:55 
Don Matteo [Repris]
Del 1.
00:56 
Vjetar u leda
Del 5.
01:41 
Dr. Oz
Del 157.
02:23 
Sudan
03:15 
Carobni Botnicki zaljev: Ljepote otvorenog mora [Repris]
Del 3.
04:02 
Dolina sunca
Del 204.
04:48 (05:33)
Sve ce biti dobro
Del 56.
05:35 (06:23)
Imperij
Del 131.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se