Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 (09:17)
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Veterinar Engel
Dr. Engela pozivaju teško oboljelom rasplodnom ždrijepcu. Iako cijelu noc provede uz njega, ždrijebac Rocco ipak ugine. Vlasnica, gda von Karlshagen, prijeti tužbom. No Quirin dozna da je Rocco primio injekciju kako bi bio u formi za utrku pa zahtijeva obdukciju. Quirinova žena Angelika ostaje dosljedna i želi jasne, odvojene odnose. Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Carin C. Tietze (dr. Ann-Marie Polenz), Kurt Weinzierl (gradonacelnik Bogner) Redatelj: Werner Masten Urednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 4 av 15.
11:10 
Rijec i zivot
11:42 
TV kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Imperij
Danielle i Marta se sukobe. Vicente prosi Mariju Claru pred Enricom. Cristina gleda video na kojemu Reginaldo i Jurema ucjenjuju Coru. Maurilio pokaže Danielle cetiri komada ružicasta dijamanta. Danielle pokuša dirnuti dijamant, ali on joj to ne dopusti. Otoniel ne želi gledati snimku o Cori. Carmem govori Orvilleu da ne zna gdje je Salvador. Maria Marta kaže Joseu Alfredu da Pedro ne može biti Silvianov sin. Josue cuje Cristinu kako s nekime razgovara na telefon i prenese to komendatoru. Maria Clara je ljubomorna na Cristinu. Lorraine nade Salvadora. ”Império” se pocinje uzdizati. Maria Clara razgovara o svojoj udaji pred Cristinom. Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora) Autor: Aguinaldo Silva Redatelj: Rogério Gomes Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 156 av 170.
13:15 
Dr. Oz
Je li pivo ustvari dobro za vas? Koje je najbolje za vaše zdravlje? Pobliže cemo prouciti vaša omiljena jela i pica za vruce dane. Što ide bolje uz pivo doli hot-dog? Otkrit cemo koje su hrenovke najbolje za vas. A što je hot-dog bez dodataka?. Naši prijatelji iz serije ”America's Test Kitchen” otkrit ce nam istinu o vama najdražim ljetnim preljevima. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 166 av 170.
14:00 
Normalan zivot
14:50 
Popuna
15:00 (15:15)
Dobar dan
15:35 
Don Matteo
I u 9. sezoni ”veliku obitelj” sacinjavaju Matteo, karabinjeri Cecchini i Tommasi, potom u župnom dvoru i Natalina i Pippo, a onda i Laura, mlada samohrana majka male Ester, koja više i nije tako mala. Baš kao i u svim obiteljima, uz srecu i veselje, ovdje su i problemi, neocekivana zbivanja, te konflikti koje treba riješiti. To dobro zna don Matteo, koji je svacija utjeha i savjetnik. Zapravo, don Matteo se nimalo nije promijenio. On ce primiti u svoj župni dvor svakoga tko treba pomoc. Tako odluci primiti i Tomasa, mladica koji je imao više problema sa zakonom, a drag je sestri Mariji. On ima povucenu i kolebljivu narav na koju se teško navikavaju ukucani župnog dvora. Laura, kojoj se nije svidio Tomasov dolazak, sve je nezadovoljnija svojim životom, te pocinje preispitivati svoje odluke. I Cecchini i Tommasi su pretrpjeli promjene u životu. Zapravo, oni trpe jer je zbog kresanja proracuna njihova postaja u Gubbiju zatvorena, te spojena s onom u Spoletu. Njihova je obitelj takoder morala preživjeti gubitak Patrizije, koja je poginula u tragicnoj nesreci nekoliko godina prije, pa kapetan Tommasi sad sam odgaja mladu Martinu. No kapetan u Spoletu nailazi na staru prijateljicu koja je pred udajom. To je državna odvjetnica Bianca Venezia. A u Cecchinijevom kucanstvu napokon pronadeni mir pokvari dolazak Lie, narednikove mlade i energicne necakinje koja ima nevjerojatnu sposobnost privlacenja nevolja. I dok Cecchini pati što je udaljen od svoga prijatelja svecenika, don Matteu p. Säsong 9. Del 1 av 26.
16:43 
TV kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
Hvaljen i cijenjen rock band iz Rijeke dolazi u emisiju Kod nas doma prepun dojmova s americke turneje. Jonathan je nastao slucajno, gotovo sudbinski prije više od 7 godina i od tada vrlo uspješno gradi nezavisnu karijeru koja ne poznaje granice, i ne samo zbog engleskog na kojem pjevaju nego zbog kvalitete koju donose. Nema gdje vec u Europi nisu svirali a sada im je i ona premala za sve što mogu pokazati. Poznati su i po stilu, a njihov frontman Zoran Badurina uredio je velik broj javnih interijera u Rijeci. Glazbeni kriticari ih jako cijene, ukljucujuci i Dubravka Jagatica koji ce nam se pridružiti u studiju, kao i mlada i talentirana kantautorica koje je s njima snimila pjesmu I Don't Mind, Lovely Quinces. Budite i danas s nama i uživajte u jednom od najboljih mladih hrvatskih rock sastava! Voditeljica: Uršula Tolj Redateljica: Vesna Lukovic Žarn Urednice: Uršula Tolj i Tanja Tušek.
18:09 
Potjera (702. emisija) (44:42)
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Ubojstvo po brojevima
Psihološki triler. Justin Pendleton (M. Pitt) pred razredom cita esej u kojemu izlaže stavove o slobodi pojedinca i pravu svakog covjeka da sam odluci što je dobro, a što loše. Krajnja posljedica te teze jest i pravo na zlocin. Ono što Justin izlaže kao teoriju spreman je iskušati razmaženi, bogati i vrlo inteligentni Richard Haywood (R. Gosling). Nitko u razredu ne zna da se Richard i Jason potajno druže i da imaju zajednicki ”projekt”. Osim tajne koju dijele, zajednicka im je i naklonost prema Lisi (A. Bruckner), lijepoj djevojci iz razreda. Kad se u obližnjoj šumi otkrije tijelo ubijene djevojke, istragu preuzima detektivka Cassie Mayweather (S. Bullock), sa svojim novim partnerom Samom Kennedyjem (B. Chaplin). Trag vodi do školskog domara policiji poznatog po dilanju droge. Sam smatra slucaj zakljucenim, no Cassie misli da su im tragovi uredno podmetnuti…”Ubojstvo po brojevima” izvrstan je psihološki triler zanimljive price i psihološki dobro uspostavljenih likova. Jako dobru glumacku ekipu predvodi uvijek izvrsna S. Bullock, M. Pitt savršen je izbor za Jasona, R. Gosling za ulogu Richarda bio je nominiran za nagradu udruženja cikaških kriticara kao najbolji mladi glumac koji obecava, a A. Bruckner kao Lisa za Young Artist Award za najbolju sporednu ulogu.Uloge: Sandra Bullock, Ben Chaplin, Ryan Gosling, Michael Pitt, Agnes BrucknerScenarist: Tony GaytonRedatelj: Barbet SchroederProizvodnja: 2002.Urednik: Igor Tomljanovic.
22:05 
Sve sto zelim si ti
Romanticna melodrama. John Tyree (C. Tatum) mladi je pripadnik specijalnih postrojbi americke vojske koji 2001. godine sa službe u Njemackoj stigne na dvotjedni odmor u rodni grad Wilmington u Sjevernoj Karolini. Dok skrbi o svom bolesnom ocu Billu (R. Jenkins), jednog dana na kupanju ugleda privlacnu Savannah Curtis (A. Seyfried), studenticu u koju se zaljubi na prvi pogled. Nakon što se i Savannah ubrzo snažno zaljubi u njega, ona Johnu prije povratka na fakultet obeca da ce mu cesto pisati tijekom slijedecih 12 mjeseci, sve dok opet ne stigne kuci i dok se ponovo ne vide. No ostvarenju njihove ljubavi i romanticnih planova isprijecit ce se mnoštvo nepredvidenih stvari pocevši od teroristickog napada na njujorške Blizance zbog kojeg ce John otici u rat. Sve ce se dodatno zakomplicirati kad se Johnov otac Bill ozbiljno razboli, te kad Savannah pocne skrbiti o autisticnom djecaku Alanu (B. Reed), sinu svojeg susjeda Tima Wheddona (H. Thomas) koji je u nju zaljubljen…Godine 2010. nominirana za MTV-jevu filmsku nagradu u kategorijama najbolje ženske i muške uloge, romanticna melodrama Švedanina Lassea Hallströma (Cokolada, Lov na losose u Jemenu), koji je za režiju komedije ”Moj život kao psa” i romanticne drame ”Kucna pravila” nominiran za Oscara, uspjela je adaptacija istoimenog romana americkog pisca (Poruka u boci, Olujna noc u Rodantheu) i scenarista Nicholasa Sparksa (Posljednja pjesma). Rijec je o ljubavnoj prici ”vecoj od života” koju Hallström režira nenametljivo, e. Producerat år 2010. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: Cullen Moss, D.J. Cotrona, Henry Thomas, Keith Robinson, Jose Lucena Jr., Gavin McCulley, Richard Jenkins, Scott Porter, Channing Tatum, Amanda Seyfried, William Howard Bowman, Leslea Fisher.
23:55 
Dnevnik 3
00:10 
Sport
00:14 
Vrijeme
00:16 
Vijesti iz kulture
00:30 
Telenovela [Repris]
Nakon što Ana shvati da je radna vecera sa šefom Jamesom (Zachary Levi) zapravo spoj, posegne za kojekakvim smicalicama ne bi li ga osvojila. Za to vrijeme, ekipa se pribojava da je na setu duh, u što Xavi ne vjeruje. Uloge: Eva Longoria (Ana Sofia Calderon), Jencarlos Canela (Xavier Castillo), Diana Maria Riva (Mimi Moncada), Amaury Nolasco (Rodrigo Suarez), Jose Moreno Brooks (Gael Garnica), Jadyn Douglas (Roxi Rios), Alex Meneses (Isabela Santamaria), Izzy Diaz (Issac Aguero) Gostujuce uloge: Zachary Levi (James McMahon), Tuc Watkins (Anin decko), Luis Fernandez-Gil (redatelj), Alycen Malone (šminkerica), Chris Nunez (frizer) Autori: Chrissy Pietrosh, Jessica Goldstein i Robert Harling Scenaristica: Melody Derloshon Redatelj: Fred Goss Izvršni producenti: Chrissy Pietrosh, Jessica Goldstein, Eva Longoria, Ben Spector, Josh Bycel i Jonathan Fener Odabrala: Martina Rajšek. ,. Säsong 12. Del 4 av 11.
00:50 
Don Matteo [Repris]
Del 1.
01:58 
Veterinar Engel [Repris]
Del 4.
02:43 
Dr. Oz
Del 166.
03:25 
Austrija - snaga vode: Protok vremena
Del 2.
04:15 (05:07)
Spanjolski gradovi svjetske bastine: Salamanca
Del 5.
05:00 
Sve ce biti dobro
Del 88.
05:45 (06:00)
Reprizni program

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se