Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:22 
Vjetar u leda
Max i Honey odlaze preko vikenda u Toronto kako bi posjetili izdavaca zbog Maxovih djela. Del i Grace cuvaju djecu. Hub, Fat i Maisey preko vikenda pretražuju hotel u nadi da ce naci duh Gap-Tooth Peggy. Uloge: Cynthia Belliveau, Shirley Douglas, Dan lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg DreggerOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 10 av 13.
11:11 
Saraj lane
Šaraj, lane, dok zora ne svane!” dvostih je u kojem je opjevano umijece tradicijskog ukrašavanja tikvica - šaranje. U Gradištu stariji šaraci još uvijek rade, a najmladi je šarac u selu, Vinko Babic, i najbolji - pravi narodni umjetnik. Ovo je prica o njemu. Scenaristice: Tihana Kopsa i Ljiljana Šišmanovic Redateljica: Tihana Kopsa Strucni suradnik: Ivica Ivankovic Snimatelj: Siniša Galar Montažerka: Irena Korpes Urednica: Ljiljana Šišmanovic.
11:39 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Imperij
Xana savjetuje Vicenteu da razmisli prije nego što zamijeni Cristinu Marijom Clarom. Teo je osloboden. Doživi krizu kada ugleda svoje ime na naslovnicama i odluci tužiti Josea Alfreda. Cori je cudna Cristinina reakcija dok cita vijesti o ocu. Jose Alfredo kaže Josueu da zapocne sa svojim planom. Claudio posjeti Leonarda. Cora kaže Cristini da ce dati iskaz protiv Josea Alfreda. Cora odluci ispricati svoju pricu Teu. Jonas kaže Orvilleu da argentinski kolekcionar želi razgovarati o Salvadorovim slikama. Jose Alfredo moli Mariju Martu da pozove Maurilija. Policajac traži komendatora. U ”Imperio” dolazi inspekcija. Maurilio dolazi k Marti. Jose Alfredo ulazi u sobu Marije Marte i doživi napadaj.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRežiser: Rogério GomesUrednica: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 110 av 170.
13:17 
Dr. Oz
Uzeti sedativ da vam pomogne prebroditi dan postalo je normalno poput uzimanja aspirina. Jedna se majka konacno riješila svoje ovisnosti o anksioliticima te je odlucila otvoreno progovoriti o tome kako joj je ovisnost upropastila zdravlje, brak pa i život. Legende hip-hopa, clanice sastava Salt-N-Pepa, govore što trebate jesti kako biste povecali unos omega-3 masnih kiselina u organizam.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 136 av 170.
14:02 
Hrvatska moj izbor: Barbara i Alenka
Alenka je Slovenka koja se davnih godina zaljubila u Lošinj. Proputovala je cijeli svijet. Privatni i poslovni život izgradila je u Amsterdamu. No kad se pojavila prilika da sve to preseli na otok, nije dvojila. Za Alenku i njezinog supruga Lošinj je mjesto ostvarenja snova. Mlada Njujorcanka Barbara hrvatskih je korijena. Upravo je njezino podrijetlo prevagnulo u odluci da se doseli u Hrvatsku. Ostavila je svjetla velikoga grada koji nikada ne spava i svijet dizajna zbog mora, sunca, ljudi… zbog Lošinja. Redateljica: Tihana Kopsa Scenaristice: Tihana Kopsa i Renata Labaš Snimatelj: Dražen Petrac Urednica: Željkica Lozo.
14:29 
Prometej
U rubrici Big bang istražujemo zapanjujucu kontaminaciju mikroplastikom u rijekama Portugala. Ideja je vjecna sa šišmišima i modernom tehnologijom. Upoznajte znanost s potpisom dr. sc. Tomislava Vuletica. Jeste li znali znanstvenu istinu o skrivenim šecerima? Reportaže pripremaju: Nikolina Dragoševic, dr. sc. Jasna Buric, mr. sc. Sanja Skoric. Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:00 
Dobar dan
Svakim danom sve više svjedocimo raznim oblicima nasilja, od obiteljskog do vršnjackog, stoga je podrucje djelovanja socijalnih pedagoga izuzetno važno. Što oni sve rade i na koji nacin pomažu u prevenciji nasilja i problematicnog ponašanja, otkrivamo u prvom dijelu emisije Dobar dan, Hrvatska.U povodu Svjetskog dana lutkarstva, u drugom dijelu emisije, istražujemo koliko su lutke važne u razvoju kreativnosti i obrazovnom procesu, kakve promjene doživljava lutkarstvo u današnje ”digitalno” doba te kakvo je stanje u lutkarskoj umjetnosti u Hrvatskoj.Kraj emisije rezerviran je za jezicne savjete. Jezicnu analizu donosi mr. sc. Nives Opacic.Urednici i voditelji: Branimir Farkaš i Ivana VilovicUrednica projekta: Larisa Banek.
15:41 
Don Matteo [Repris]
Don Matteo ugosti u župnom dvoru djevojku koja se ne sjeca nicega iz svoje prošlosti. Mladu ženu smjesta svi zavole, što izazove laganu ljubomoru kod Nataline. Karabinjeri istražuju slucaj ubojstva i otkriju da je žrtva povezana s novom gošcom don Mattea. U meduvremenu Tommasi se jako trudi ostaviti dobar dojam na americkog kolegu koji je u posjetu Gubbiu.Uloge: Terence Hill, Nino Frassica, Simone Montedoro, Nathalie Guetta', Astra Lanz, Caterina Sylos Labini, Pamela Saino, Francesco Scali, Pietro Pulcini Redatelji: Giulio BaseUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 4 av 24.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
Puno je razloga zašto biste ovo poslijepodne trebali provesti Kod nas doma. Jedan od njih je naš proslavljeni tenor Tomislav Mužek koji ce, sa svojim Triom, prije koncerta u Lisinskom, zapjevati u našoj emisiji. Doznajemo zašto arheolozi sve cešce pozivaju pse da pretraže teren i do kojih su otkrica došli slijedeci detekcijske pse. Na samom pocetku emisije, na Svjetski dan osoba s Downovim sindromom upoznajemo posebnu djevojcicu Lauru Filipaj koja nam stiže iz Rijeke. Kako izgleda njezin dan, mama Larisa vrijedno bilježi na Facebook stranici Dan u Laurinom životu s Downom. Upoznajmo je zajedno! Voditeljica: Iva Šulentic Redatelj: Tihomir Žarn Urednica: Klaudia Kežic Mrkonjic.
18:11 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Sifra
20:59 
Puls
U Pulsu naši reporteri za vas donose ove price: U tom je gradu skladana Lijepa naša, ali život odavna nije pjesma. Kako se živi u Glini danas?. Zašto je svaki cetvrti stanovnik u posljednjih sedam godina napustio taj grad? Tko se brine o onima koji su ostarjeli, a ostali sami? Po odgovore se zaputila Sanja Pražen. Na Medunarodni dan osoba s Downovim sindromom, upoznajte Helenu i Katiju. Rodene su s Downovim sindromom i ne daju da ih to na bilo koji nacin sputava. Uce se osamostaljivanju i jako im dobro ide. Njihovu pricu donosi Nataša Kraljevic Kolbas. Imala je karijeru iz snova. Radila je s Donnom Karan, Calvinom Kleinom i mnogim drugim poznatim dizajnerima. No svijet mode ipak je zamijenila slavonskom ravnicom i vratila se u svoj Osijek. Pricu o Jasmini Pacek otkriva Zdravko Fucek. Englezi Amanda i Chris preselili su se iz Londona u Stari Grad na Hvaru. Prihvatili su lagani ritam otockog života, ali su nešto sa sobom i donijeli - osviještenost o pravima životinja. Motivirali su mještane, volontere i ljubitelje životinja, pa su zajedno krenuli u akciju spašavanja otockih macaka. Urednica i voditeljica: Morana Kasapovic Urednica projekta: Maja Tokic.
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:24 
Andeo iz pakla [Repris]
Del 4.
23:46 
Don Matteo [Repris]
Del 4.
00:51 
Vjetar u leda
Del 10.
01:36 
Dr. Oz
Del 136.
02:18 
Proljetne price [Repris]
03:10 
Tahiti [Repris]
04:01 
Dolina sunca
Del 178.
04:47 
Suvenir koji putuje [Repris]
05:17 
Glas domovine [Repris]
05:42 
Skica za portret [Repris]
05:47 (06:31)
Imperij
Del 110.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se