Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:36 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:23 
Veterinar Engel (2), telenovela (12) (6/13) (R)
Tierarzt Dr. Engel 2. Skupocjeni rasplodni pastuh Alabaster šepa. Bettina von Karlshagen od dvojice veterinara Engela i Molfentera dobiva dva razlicita terapijska prijedloga. Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Carin C. Tietze (dr. Ann-Marie Polenz), Kurt Weinzierl (gradonacelnik Bogner) Redatelj: Werner Masten Urednica: Ranka Horvat. Del 6.
11:13 
Hrvatska moj izbor
11:41 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Karipski cvijet, telenovela (12) (3/120)
Flor Do Caribe. Dom Rafael vodi Cassiana na svoje imanje. Ester i Alberto odu se provozati. Doralice i Quirino razgovaraju i razmjenjuju poglede. Donato i Helio se prepiru. Alberto i Ester odlaze do rudnika. Ester se ozlijedi. Avion Dom Rafaela se pokvari. Cassiano ga uspije sigurno spustiti. Juliano kaže Quirinu da bi se trebao oženiti s Doralice. Ona prizna Zuleiki da je zanima Quirino. Ester pita Alberta o njegovoj majci. On se rastuži i kaže joj da mu veoma nedostaje. Cassiano uspije popraviti avion Dom Rafaela. Nazove Ester, ali ne može je dobiti. Jedino uspije javiti Lindauri da je imao problem. Ester vraca zarucnicki prsten Dionisiju. Alberto kaže Dionisiju da se ženi s Ester. Ona se brine jer nema vijesti od Cassiana. Dom Rafael pregledava dijamante i uoci da su to kristali soli. Cassiana zatvaraju na imanju Dom Rafaela. Cassiano ondje upozna Duquea. Ester zove Cassiana na mobitel. Dom Rafael se javi, ali ništa ne kaže. Ona misli da je Cassiano negdje gdje nema dobrog signala. Duque kaže Cassianu da se ne nada da ce se izvuci iz zatoceništva. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Cláudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sérgio Mamberti (Dionísio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Débora Nascimento (Taís Soares), Raphael Viana (Hélio da Silva), Daniela Escobar (Natália Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Ângela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Cândido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 3.
13:18 
Dr. Oz (7), talk-show (12) (33/169) (R)
Danas doznajte kako u tri jednostavna koraka prevladati ono što vas prijeci da živite ispunjenijim i zdravijim životom. Uz to, teroristicki napadi sve su cešca tema svih vijesti. Vrhunski specijalist za sigurnost pokazat ce vam kako se zaštititi u slucaju potrebe. Dobitnica nagrade Grammy, Monica, otkriva koji joj je tragican trenutak zauvijek promijenio život i zbog cega je umalo morala odustati od daljnje karijere. Odabrala: Martina Rajšek. Del 33.
14:06 
Obitelj Durrell (1), serija (12) (1/6) (R)
The Durrells. Topla, duhovita i vesela serija o pustolovinama jedne obitelji na predivnom grckom otoku, nakon što ostave svoj dom u Engleskoj s nadom za bolji život. Serija se temelji na popularnoj krfskoj trilogiji Geralda Durrella. Osiromašena, ali energicna udovica Louisa Durrell donosi radikalnu odluku i napušta Englesku tridesetih godina 20. stoljeca u potrazi za novim odredištem za obitelj prije nego što njezina djeca potpuno zastrane. Louise svoje gundave potomke odvede u zapuštenu kucu pod grckim suncem i obitelj Durrell nailazi na cijeli novi niz izazova dok upoznaju nove prijatelje, suparnike, ljubavnike - i životinje. Serija je dosad osvojila 4 nagrade i 7 nominacija, medu ostalima 2017. je bila nominirana za BAFTA-u u kategorijama najbolje dramske serije, scenarija, kostima i grafike. 1. epizoda Zabrinuta za svoju obitelj, udovica Louisa Durrell odvede svoje cetvero neposlušne djece u novi život na suncani otok Krf. Hoce li obitelj uza sve financijske probleme preživjeti u ovom divljem raju? Uloge: Keeley Hawes (Louisa Durrell), Josh O'Connor (Lawrence Durrell), Milo Parker (Gerald Durrell), Daisy Waterstone (Margo Durrell), Callum Woodhouse (Leslie Durrell), Alexis Georgoulis (Spiros Halikiopoulos), Leslie Caron (grofica Mavrodaki), Ulric Von Der Esch (Sven) Scenarist: Simon Nye Redatelj: Steve Barron Producent: Christopher Hall Izvršni producenti: Sally Woodward Gentle, Lee Morris i Simon Nye Produkcija: A Sid Gentle Films Ltd za ITV. Del 1.
14:58 
Umorstva u Midsomeru (6), serija (12) (2/5)
Midsomer Murders 6. Martin Wroath pronaden je mrtav. Navodno je pocinio samoubojstvo na nepotrebno kompliciran nacin. Barnaby posumnja kad obdukcija otkrije golemu kolicinu antidepresiva zbog koje je Martin vjerojatno bio u nesvijesti u vrijeme smrti. Istraga odvede istražitelje do obližnje bolnice u Mercy Parku kojom upravlja Martinova poznanica dr. Jane Moore. Ondje je ubijen clan osoblja, a nedugo zatim u mjestu se dogodi još jedno ubojstvo. Ne otkrije li što prije vezu izmedu umorstava, život detektiva Barnabyja takoder je u velikoj opasnosti. Uloge: John Nettles, Daniel Casey, John Hopkins, Jane Wymark, Laura Howard. Del 2.
16:40 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:22 
Dr. Bergmann, seoski lijecnik (18) - serija (12) (2/15) (R)
Der Landarzt. Jan na konju Paulu stiže u mjesto Deekelsen, utonulo u nocni mrak. Cestom naide Maren u automobilu i naglo zakoci kako bi izbjegla sudar s Janom. U znak pomirbe nudi mu sobu u svom svratištu. No to je tek pocetak. Da je Jan slutio kako njegova sreca i sudbina ovise o oštecenoj prednjoj osovini, blokiranim kreditnim karticama, šacici mjesnih cudaka, praznoj ordinaciji, neocekivanim bolesnickim slucajevima, nepovjerljivim policajcima, založenom satu i nadasve šarmantnoj vlasnici svratišta, možda nikad ne bi otišao iz Hamburga. A ovako je taj mladi, zgodni lijecnik prvi put prisiljen upitati se je li dosad i kao lijecnik i kao covjek ikad bio zaista sretan. Uloge: Wayne Carpendale (dr. Jan Bergmann), Caroline Scholze (Maren Jantzen), Erika Skrotzki (Doris Jantzen), Gunter Schoß (prof. dr. Heinrich Bergmann), Maximilian Werner (Florian Jantzen), Franziska Troegner (Gertrud) Scenarist: Ulrike i Hans Münch Redatelj: Hans Werner. Del 2.
18:13 
Potjera (R)
18:49 
Potjera (R)
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Svecana dodjela "Nagrade Vladimir Nazor", prijenos
Sudjelujte u svecanosti dodjele najvišeg državnog priznanja na podrucju kulture i umjetnosti - Nagrade Vladimir Nazor! U izravnom prijenosu iz jedne od naših najljepših secesijskih palaca, zgrade Hrvatskog državnog arhiva, samo na Hrvatskoj televiziji doznajte što su o svom radu rekli naši najbolji kazališni, filmski i likovni umjetnici, glazbenici, arhitekti i književnici. Uz glazbu u izvedbi Zagrebackog kvarteta budite dio svecanosti ciji su domacini ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek i akademik Zvonko Kusic. Kroz svecanost dodjele vodit ce nas Jana Haluza i Dražen Ilincic. Redateljica: Mirena Stijacic Urednica: Koraljka Kirincic.
21:08 
Crno-bijeli svijet (1), serija (12) (2/12) (R)
Žac, Ksenija, Dominik i Una krecu Dominikovim autom u posjetu Kipu koji se nalazi u vojsci u Nišu. Ksenija to vidi i kao priliku da se Žac zbliži s Dominikom. Mediji svakodnevno izvješcuju o zdravstvenom stanju oboljelog predsjednika Tita. Ta se situacija odražava i na napeto stanje u vojarnama. Kipova jedinica dobiva tako iznenadnu naredbu za odlazak na teren. Kipo ne uspijeva o tome obavijestiti svoje u Zagrebu, pa smišlja mali štos kako bi se vratio u vojarnu, no na putu od Jelašnicke klisure do Niša stvari ce se, zahvaljujuci jednom cinkarošu i razgovoru o Titovoj bolesti, dodatno zakomplicirati. U Jurino poduzece došli su, pak, poslovni partneri iz Njemacke, medu kojima je i posebno mu simpaticna voditeljica marketinga Steffi, no sve to ne svida se bivšem partizanu Mišku koji pijan krece u još jednu "borbu" protiv "okupatora". Del 2.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:22 
Hrvatska za 5
Kako i u zemlji i u svijetu prepoznavati i promicati najbolje hrvatske ljudske, obrazovne, znanstvene, kulturne, umjetnicke, duhovne i inovativne potencijale i nacin života? U emisiji Hrvatska za 5 govore DUBRAVKA SINCIC CORIC, DAMIR FABIJANIC, JASNA HORVAT, IVAN VLAINIC i BRANIMIR TOMAŠIC. Priloge pripremaju Martina Klaic i Sandra Krpan Sertic. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Tomislav Markov.
00:15 
Obitelj Durrell (1), serija (12) (1/6) (R)
01:01 
Umorstva u Midsomeru (6), serija (12) (2/5)
02:39 
Sve ce biti dobro, serija (125/180)
03:24 
Kererp na Gacki, emisija pucke i predajne kulture (R)
04:04 
Skica za portret (R)
04:14 
Zene, povjerljivo! (2): Moj sin (R)
05:04 
Veterinar Engel (2), telenovela (12) (6/13) (R)
05:50 (06:40)
Karipski cvijet, telenovela (12) (3/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se