Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
07:22 
TV kalendar
07:39 
Zena od slame
Kriminalisticki film. Boležljivom magnatu tiranskog ponašanja Charlesu Richmondu svidi se njegova njegovateljica, Talijanka Maria. No, ona se zaljubi u njegovog necaka Anthonyja, zgubidana koji razmišlja samo o tome kako da se domogne ujakova bogatstva…Uloge: Gina Lollobrigida, Sean Connery, Ralph RichardsonScenarij: Robert Muller, Catherine Arley (autorica istoimenog romana)Režija: Basil DeardenProizvodnja: 1964.Urednik: Dean Šoša.
09:37 
Biblija
09:47 
Portret Crkve i mjesta
09:57 
Gromiljak: Nedjelja solidarnosti s Crkvom i ljudima u BiH - misa
Mjesto Gromiljak nalazi se u srednjoj Bosni na prometnici Kiseljak - Busovaca. Pripada Vrhbosanskoj nadbiskupiji. Kršcanstvo je veoma rano prisutno na tim prostorima. U doba bana Stjepana II. Kotromanica ovamo dolaze njemacki rudari Sasi ali i dubrovacki trgovci koji su se zadržali do provale Turaka 1463. Osmanlije ostaju ovdje do 1878. (punih 415 godina). Tada ovo podrucje zauzima Austro-Ugarska, te se na nj doseljavaju pripadnici drugih naroda. Župa je osnovana 24. prosinca 1876. odvajanjem od župe Brestovsko. Stara župna crkva Imena Marijina izgradena je 1895., a nova, na novoj lokaciji, gradena je 1986. i 1987., za župnikovanja don Franje Bulica. Župom su do 1908. upravljali franjevci Bosne Srebrene, a od tada dijecezanski svecenici. U povodu tjedna solidarnosti s Crkvom i ljudima u BiH iz župne crkve Imena Marijina misno slavlje predvodit ce kardinal Vinko Puljic, a propovijedati mons. Josip Mrzljak, predsjednik Hrvatskog Caritasa i varaždinski biskup. Producent: Draško Vrgoc Redatelj: Neven Mihael Dianeževic Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:11 
Pozitivno
Gost emisije je svecenik salezijanac don Mario Bobic. Doznajte što za Koprivnicu znaci dvorana Domoljub. Kako Crkva i društvo gledaju na ulogu žene u našim životima. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:38 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:31 
Plodovi zemlje
13:26 
Zadar: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Europarlamentarka Ruža Tomašic u emisiji ”Nedjeljom u dva” objasnit ce zašto se ponovno kandidira za europski parlament te na koji nacin misli zaštititi prava hrvatskih ribara. Ima li Hrvatska više koristi, ili štete od clanstva u Europskoj uniji te kako desnica gleda na aktualnu vlast i politicke prilike u zemlji, neke su od tema emisije. Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:01 
Mir i dobro
15:33 
Ljubav na prvi lavez
Romanticna komedija o ženi koja je udomila psa i obratila se zgodnom dreseru za pomoc. Pas dobro napreduje na treningu, a cesta druženja s njegovim trenerom pokrenu nježne osjecaje…Uloge: Jana Kramer, Kevin McGarry, Anna Van HooftScenarij: Erik Patterson, Jessica Scott Režija: Mike RohlProizvodnja: 2017.Urednica: Branka Papic.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:23 
Mala ubojstva Agathe Christie - Pansion Vanilos
Kriminalisticki film. Marlenina sestra vodi studentski pansion u kojemu se zbivaju cudne stvari. Mladi je student ubijen, a Laurence otkriva da bi pansion mogao biti paravan za veliku preprodaju droge. Kako da to dokaže?. Osim toga, Marlene se svim snagama bori za svoju voljenu sestru koja je mušicava koliko je Marlene draga i predivna. Pretvarajuci se da je na tecaju za daktilografkinju, Alice se smjesti u pansion. Nedugo potom Marlenin se život nade u opasnosti…Prema romanu Agathe Christie ”Bija baja buf”.Uloge: Samuel Labarthe (Commissaire Lurence), Blandine Bellavoir (Alice Avril), Elodie Frenck (Marlene), Blanche Cluzet (Marguerite)Scenarij: Sylvie Simon Režija: Eric WorethProizvodnja: 2015.Urednica: Branka Papic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
'ko te sisa
Joža je odlucio investirati u svoj izgled i osvježiti modni izricaj. Za pocetak želi staru kapu zamijeniti novom. Lili je oduševljena idejom i baca se u potragu za kapom koja bi Joži najbolje pristajala. No Joži pocinju navirati uspomene koje ga vežu za njegovu staru kapu, a Lilino oduševljenje u njemu pocinje buditi zle slutnje…Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Željko Duvnjak, Žarko Potocnjak, Robert Ugrina, Jasmin TelalovicScenarij i režija: Igor ŠeregiProdukcija: Plavi film za HRTUrednica: Jasmina Božinovska Živalj. Säsong 3. Del 4 av 12.
20:38 
Zivi spomenici - tragovima konja u Hrvatskoj: Konjicka industrija - pogled u buducnost
Konji danas imaju sasvim drugaciju ulogu. Osim što služe za uzgoj, oni su dio raznih manifestacija, predstava, edukacija za mlade i odrasle, sporta i rehabilitacije. U Hrvatskoj konjicka industrija postoji, ali nije dovoljno razvijena, ponajviše zbog male populacije konja. U zemljama u kojima je konjicka industrija razvijena njezini rezultat utjecu na ekonomiju, ocuvanje okoliša, zdravlje i poboljšanje kvalitete života. U turizmu im je prisutnost sve veca te se nude razni programi u kojima sudjeluju: od predstava, rekonstrukcija povijesnih dogadaja, edukacija i škole jahanja, do jednodnevnog ili višednevnog trekinga, panoramskog i terenskog jahanja. Specificnost ove vrste turizma jest da on ujedinjuje urbana i ruralna podrucja. Posebna pozornost usmjerena je prema konjickom sportu, koji osim natjecateljskog elementa potice i brigu o konjima, druženje, obveze kao što su cišcenje i hranjenje, druženje s drugim ljubiteljima sporta, trening, natjecanja i slicno. Konji se cesto koriste i u terapijskim programima kao oblik rehabilitacije u kojem se koriste funkcionalne jahace vještine za ostvarivanje specificnih kognitivnih, motorickih, socijalnih, emocionalnih i bihevioralnih ciljeva. Autor i redatelj: Damir JanecekStrucni suradnik: dr. sc. Mato CacicProducentice: Sandra Basso i Vesna BanovicRedatelj: Damir JanecekScenaristi: Damir Janecek, Ivana Gudelj, Sandra BassoDirektori fotografije: Dragan ŠišaMontažer: Vanja VirucekProdukcija: Kombinat industrija za HRT, 2018.Ured. Del 4 av 4.
21:34 
Osamdesete: Borba protiv side
Tijekom 1980-ih tajanstvena i smrtonosna bolest razvila se u pandemiju s golemim politickim i kulturološkim posljedicama. Ono što je pocelo kao medicinska detektivska prica preraslo je u društvenu nocnu moru kad su se prvi deseci i naposljetku tisuce ljudi diljem svijeta zarazili smrtonosnim virusom koji je postao poznat kao AIDS. Prica je to o neznanju i dubokoj boli, ali i o suosjecanju, hrabrosti i predanosti.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 7 av 8.
22:22 
Dnevnik 3
22:37 
Sportske vijesti
22:48 
Vrijeme
22:50 
Vijesti iz kulture
23:01 
Zena od slame
Kriminalisticki film. Boležljivom magnatu tiranskog ponašanja Charlesu Richmondu svidi se njegova njegovateljica, Talijanka Maria. No, ona se zaljubi u njegovog necaka Anthonyja, zgubidana koji razmišlja samo o tome kako da se domogne ujakova bogatstva…Uloge: Gina Lollobrigida, Sean Connery, Ralph RichardsonScenarij: Robert Muller, Catherine Arley (autorica istoimenog romana)Režija: Basil DeardenProizvodnja: 1964.Urednik: Dean Šoša.
00:56 
Nedjeljom u dva [Repris]
01:51 
Dolina sunca
Del 181.
02:37 
Mir i dobro [Repris]
03:02 
Eko zona [Repris]
03:26 (03:36)
Skica za portret [Repris]
05:22 (06:03)
Osamdesete: Borba protiv side
Del 7.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se