Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:22 
Vjetar u leda
Nakon što gda Whitney i školski odbor inzistiraju na tome da Max prestane raditi u radijskoj postaji, Grace dolazi na mjesto producentice radijske emisije. Ta je naredba gde Whitney samo jedna u nizu nesuglasica izmedu nje i Maxa.Uloge: Cynthia Belliveau, Shirley Douglas, Dan lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg DreggerOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 8 av 13.
11:12 
Glas domovine
U Glasu domovine: koji su glavni razlozi iseljavanja velikog broja Hrvata u Irsku; poduzetnici iz Hrvatske i iseljeništva pokrenuli zajednicki projekt u Sisacko-moslavackoj županiji; Ministarstvo znanosti i obrazovanja opremilo vrtice i škole s hrvatskom nastavom u Vojvodini; kako nadoknaditi sve manji broj lijecnika u gradišcanskim selima?Urednik: Zvonko Božinovic.
11:37 
Informativka: Zdravstveno osiguranje [Repris]
Zdravstveno osiguranje u Hrvatskoj ima dugu tradiciju, još od 1891. godine. Informativka pojašnjava na koji nacin u današnje vrijeme djeluje sustav zdravstvenog osiguranja i što je znacio ulazak u Europsku uniju za hrvatske gradane kad je u pitanju zdravstvena zaštita. Produkcija: Pozitiv produkcija Urednica: mr. sc. Sanja Skoric. ,.
11:42 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Imperij
Vicente se vraca u restoran i zahvali Felipeu na pomoci. Maria Marta zapovijedi Pedru da ostavi Danielle. Joao Lucas potvrdi Du da nece prodati svoj komad dijamanta. Maurilio kaže Teu za Danielleinu snimku. Jose Alfredo traži Mariju Isis kako bi razgovarali. Maria Marta slavi prekid njihove veze. Danielle traži rastavu. Claudio kaže Beatriz da je siguran da je Enrico napravio sabotažu u restoranu. Danielle i Maurilio razgovaraju o svome planu u baru. Jose Alfredo se pokušava pomiriti s Marijom Isis. Ona traži vremena. Joao Lucas i Maria Clara razgovaraju o ocu. Amanda odlazi u sobu Josea Pedra i njih dvoje se poljube.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 108 av 170.
13:17 
Dr. Oz
Ne možete je vidjeti ni namirisati, no možda vas u vašem domu vreba skrivena opasnost. Pogledajte gdje se sve može skrivati otrovna plijesan, a to je obicno na mjestima na kojima je najmanje ocekujete. Pogledajte kako možete sprijeciti stvaranje plijesni. Na kraju cemo cuti pricu o tome što je TV voditeljica Maria Menounos ucinila za svoje zdravlje i pritom izgubila 20 kilograma.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 134 av 170.
14:03 
Znanstveni krugovi
”Arheologija jadranske plovidbe i brodogradnje” ciklus je dogadanja zagrebackog Arheološkog muzeja, koja prate tehnološki razvoj brodogradnje od prapovijesti do novoga vijeka. Hrvati su stoljecima pridonosili bokeljskoj povijesti, pri tom stvarajuci i svoju vlastitu baštinu. Ljudski genom sastoji se od preko tri milijarde parova nukleotida organiziranih u kromosome i genska je informacija sadržana u svakoj stanici. Upravo se ta cinjenica primjenjuje u forenzicnoj genomici. Kako 'razgovaraju' molekule i tko je zaslužan za njihov 'društveni' život? Što je i kako nastaje amnezija te koje vrste amnezija poznajemo? Urednica: Mirjana Srhoj Realizatorica: Petra Marotti Novinarke: Sandra Pavkovic, Denisa Šuman Šcuric, Maja Vadic.
14:32 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:47 
Don Matteo [Repris]
Don Matteo je novi vjeroucitelj u srednjoj školi u Gubbiu. Vec prvoga dana mora se nositi s bucnim i problematicnim mladicima maturantima, a posebice Danieleom (Vincenzo Alfieri), koji je glavni osumnjiceni za nedavni napad na nastavnicu talijanskog. S druge strane, bliži se dugoocekivani turnir u boksu izmedu karabinjera Gubbia i karabinjera Perugie. Boksacki šampion iz Gubbia ne može sudjelovati zbog ozljede, no narednik Cecchini vec ima na umu vrijednog zamjenika.Uloge: Terence Hill, Nino Frassica, Simone Montedoro, Nathalie Guetta', Astra Lanz, Caterina Sylos Labini, Pamela Saino, Francesco Scali, Pietro Pulcini Redatelji: Lodovico GaspariniUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 2 av 24.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Damir Vandelic
Cut cemo pricu Damira Vandelica o tome kako je kao najbolji student otišao u Domovinski rat, preživio šest mjeseci pakla u logoru u Glini, da bi danas bio jedan od najuglednijih hrvatskih menadžera. Urednica i voditeljica: Toncica Celjuska.
21:02 
Zivi svemir: Lovci na planete
Zapocela je nova svemirska utrka. Dokumentarna serija donosi prikaz epskog buduceg putovanja samoupravljajuce svemirske letjelice do planeta izvan Sunceva sustava u potrazi za izvanzemaljskim životom. Upoznajemo najvece strucnjake iz podrucja svemirskih istraživanja, planetologije i astrobiologije. Oni se moraju nositi s golemim izazovima te buduce meduzvjezdane misije i dati odgovor na pitanje koje oduvijek muci covjecanstvo: Jesmo li sami u svemiru? Prije samo 25 godina naše poimanje svemira zauvijek je promijenjeno. Otkrice prvog egzoplaneta - planeta koji ne kruži oko našeg Sunca nego oko neke druge zvijezde - donijelo je astronomsku revoluciju. Otada otkrili smo da oko svake zvijezde kruži barem jedan planet. A cak cetvrtina njih mogla bi imati pogodne uvjete za nastanak života. Unutar Mlijecne staze postoje milijarde novih svjetova koje tek trebamo istražiti. Ima li na kojem od njih života? Serija nam, s pomocu vrhunske racunalne grafike, predstavlja epsko putovanje koje je naša vrsta vec zapocela: putovanje samoupravljajuce svemirske letjelice do planeta izvan Sunceva sustava u potrazi za izvanzemaljskim životom. Pridružite se NASA-inim planetolozima Gentryju Leeju i Steveu Squyresu te lovcima na egzoplanete Sari Seager, Francoisu Forgetu i Natalie Batalha u potrazi za životom izvan Zemlje. Godina proizvodnje: 2018.Odabrala: Mira Vocinkic1. epizoda: The Planet Hunters Lovci na planeteOtkako naše oci gledaju i naši umovi maštaju, zvijezde plijene našu maštu. Del 1.
22:00 
Otvoreno
22:54 
Dnevnik 3
23:09 
Sport
23:14 
Vrijeme
23:16 
Vijesti iz kulture
23:26 
Hrvatska za 5: Odlicne inovacije i izvrsni IT projekti
Kako kreativni hrvatski inovatori, IT programeri i menadžeri, svoje vrhunske proizvode izvoze na svjetsko tržište?. U emisiji Hrvatska za 5 na primjerima iz Solina, Osijeka i Vukovara govore IVAN MRVOŠ, DENIS SUŠAC i SAŠA SALAMON. Temu komentiraju i studenti i studentice FER-a iz Zagreba. Reportaže pripremaju Martina Klaic, Branko Dobrota, Marija Matoš i Domagoj Matic. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:18 
Don Matteo [Repris]
Del 2.
01:14 
Vjetar u leda
Del 8.
02:00 
Dr. Oz
Del 134.
02:41 
Snjezni medvjedi
03:33 
Turska - predivna raznolikost: Istanbul [Repris]
Del 5.
04:24 
Dolina sunca
Del 176.
05:09 
Andre Rieu - Dobro dosli u moj svijet [Repris]
Del 1.
05:45 
Skica za portret [Repris]
05:46 (06:35)
Imperij
Del 108.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se