Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Pula: More [Repris]
06:35 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Vjetar u leda
Iako May radnike uvjerava da je rudnik siguran, rudari se ne žele vratiti na posao sve dok od sindikata ne dobiju jamstvo da u rudniku nema eksploziva. May se našla u naizgled bezizlaznoj situaciji: treba produženje zajma, ali banka ga ne želi odobriti dok rudnik ne pocne raditi.Uloge: Cynthia Belliveau, Shirley Douglas, Dan lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg DreggerOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 7 av 13.
11:11 
Treca dob
Na društvenim aktivnostima umirovljenicima cesto možemo pozavidjeti. Dobro organizirani u svojim udrugama - ne nedostaje im plesa, pjesme, zabave i bavljenja hobijima, za koje u mladosti nisu imali vremena. Matica umirovljenika Hrvatske vec više od sedamdeset godina okuplja ih u svojim podružnicama diljem zemlje i za njih prireduje niz aktivnosti. Od pomoci potrebitima do svecanih balova.Urednica: Anita Hrstic.
11:39 
Bonton: Ispravljanje drugih [Repris]
11:43 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:29 
Imperij
Felipe je autoritaran prema ostalim kuharima. Luigi i Antonio su time nezadovoljni. Erika ne uspijeva doznati od Claudija što se dogada u restoranu. Teo odluci izmisliti vijest o skandalu u restoranu. Cora se pojavi u ”Imperiju”. Danielle se nagodi s Maurilijom. Claudio ispituje Enrica o njegovoj nazocnosti tijekom sanitarne inspekcije. Jose Alfredo prizna Cori da nije proveo noc s njom i da je ona i dalje djevica. Cora se naljuti. Claudio želi da mu Enrico prizna tko mu je pomogao napraviti sabotažu u restoranu. Jose Alfredo daje po komad dijamanta svakomu svom djetetu. Danielle snima izjavu o obitelji Josea Pedra na Mauriliovo racunalo. Jurema traži Coru da je pita zna li što o Jairu.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 107 av 170.
13:18 
Dr. Oz
Kada je u pitanju odjeca, velicina itekako igra ulogu, no što kada broj na ušivenoj etiketi nije tocan? Manje velicine odjece laskaju kupcima. Žele li trgovci zaraditi na brzinu, uvjeravajuci vas da ste manji nego što stvarno jeste? Nadalje, stalno vas bole leda?. Evo nekoliko savjeta koji ce vam pomoci da se riješite bolova u ledima zauvijek. I na kraju dr. Oz govori o energetskoj vrijednosti drevnih žitarica. Jesu li stvarno tako dobre?Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 133 av 170.
14:04 
Plodovi zemlje [Repris]
15:00 
Dobar dan
Debljina ili dijabetes - što je bilo prvo?. Provjeravamo koliko je prevencija važna i što svatko do nas može napraviti za zdraviji život…Hrvatski suvremeni ples u novom formatu, upoznajemo ANTISEZONU 19. - ples u Gorgoni. Urednici i voditelji: Leon Culjak i Zrinka Štimac.
15:42 
Don Matteo [Repris]
Don Matteo, svecenik detektiv, specijalist za duše i zlocine, u 7. sezoni rješava 24 misterija. Upoznat cemo nove likove koji ce uzburkati život gradica, npr. živahnog osmogodišnjaka kojeg je ostavila majka, a koji ce poželjeti živjeti s don Matteom, skupa sa svojom ludim psom Billom… A baš kad se kapetan Tommasi i narednik Cecchini krenu zbližavati u zajednickoj suradnji, kapetan Tommasi se zaljubi… u Cecchinijevu stariju kcer! U neocekivanom obratu Cecchini se udruži s Tommasijevom bivšom djevojkom kako bi razdvojili njegovu kcer od kapetana premda mu prijatelj don Matteo govori da su baš dobar par…U meduvremenu je potrebno riješiti zlocine, a naši ce junaci i opet profitirati od britkog uma plavookog svecenika sve dok jednog dana i sam don Matteo ne bude upleten u zlocin…Nova sezona snimljena je u HD-u i donosi elemente komedije, romanse te krimiprice na razne teme, što sve jamci zabavu za cijelu obitelj.1. epizoda: POSLJEDNJI SKOKDon Matteo i biskup susretnu se u Aeronautickom klubu Gubbio kako bi zajedno skocili padobranom, u sjecanje na dobre stare dane. No nakon njihova skoka iz helikoptera nešto pode po zlu i biskup Benelli nestane. Kapetan Tommasi u postaji naleti na Patriziju Cecchini (Pamela Saino). Narednikova kci se upravo vratila nakon što je godinu dana studirala u inozemstvu, u Barceloni i sad je spremna slijediti svoje nove planove i snove. U meduvremenu u župnom dvoru pripremaju docek svoga novog mladog ukucana, Agostina.Uloge: Terence Hill,. Säsong 7. Del 1 av 24.
16:46 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
U emisiju Kod nas doma ovaj ponedjeljak dolazi Jacques Houdek koji uz to što se s Rokom priprema za Eurosong glumi i u rock operi Jesus Christ Superstar koja ponovno dolazi na kazališne daske. Dolaze nam dizajneri i najavljuju najveci modni dogadaj Fashion.hr, a za kraj emisije mlada kantautorica Luce pjeva ”Cežnju”. Voditeljica: Iva Šulentic Urednica: Elizabeta Biocina Redatelj: Tihomir Žarn.
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
Nesreca: Mirogojski tramvaj
Tramvaja broj 13 prevrnuo se na mirogojskoj nizbrdici 1954. godine pri cemu je život izgubilo devetnaestero putnika. Zbog ove nesrece odustalo se od prometovanja tramvaja na padini, a pruga je demontirana. Prvi istražitelj govori o prizoru koji je zatekao, a potresne price saznajemo, medu ostalim, od sina ozlijedene putnice, sudskog vještaka i sina vozaca koji je slucaj preživio, ali nakon toga više nije bio isti covjek. Scenarist i redatelj: Arsen OremovicProducentica: Maja VukicDirektor fotografije: Raul BrzicAutor glazbe: Toni StarešinicMontažerka: Dunja SikiricProdukcija: Izazov 365Urednik: Leon Rizmaul. Säsong 12. Del 2 av 6.
21:00 
Crno-bijeli svijet
Nakon Marininog odlaska u inozemstvo Kipo se potpuno pogubio i dane provodi u tulumarenju, što mu zamjera cak i Žungul. Unin beogradski udvarac Žile ne može bez nje, pa se prebacuje na zagrebacku Akademiju i podiže šator u Jurinom dvorištu. Približavanje kraja školske godine pokrenut ce opsežnu akciju spašavanja Žacovog školovanja dok ce Jura uz Ksenijinu pomoc pokušati spasiti Jagodin butik.Uloge: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Karlo Maloca, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Sreten Mokrovic, Anica Dobra, Kaja Šišmanovic, Sara Stanic, Elizabeta Kukic, Otokar Levaj, Biserka Ipša, Slaven Došlo, Ozren Grabaric, Dado Cosic, Krešimir Mikic, Martina Cvek, Dora Dimic Rakar, Ivan Validžic, Ivona Kundert, Daria Knez Rukavina, Slavica Kneževic, Ivan Grcic, Krešimir Dolencic, Ivan Ožegovic, Asim Ugljen, Renato Baretic, Martin Kuhar, Petar Jankovic, Marin Klišmanic, Ognjen Milovanovic, Srdan Šaric, Mirta Polanovic, Tena Milic, Andrea Perkovic, Nikolas Kos, Bartol HribarScenarist i redatelj: Goran KulenovicDirektor fotografije: Mario SablicIzvršna producentica: Maja VukicProducent: Ivan MalocaUrednica: Zinka Kiseljak. Säsong 3. Del 11 av 12.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:21 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lothringen
Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lothringen najstariji je sin nadvojvode Karla Habsburško-Lorenskoga, sadašnjega celnika kuce Habsburg-Lothringen. Ferdinand Zvonimir praunuk je cara Karla I. Austrijskog i unuk Otona Habsburškoga. Ferdinanda Zvonimira krstio je kardinal Franjo Kuharic u Zagrebu 20. rujna 1997. , pridavši mu takoder hrvatsko kraljevsko ime Zvonimir, po kralju Dmitru Zvonimiru. No iako je Ferdinand Zvonimir praunuk posljednjeg austrijskog cara i ugarsko-hrvatskog kralja Karla I. Austrijskog, za sebe tvrdi da je on prva generacija Habsburga koja je rasla bez 'utjecaja imperija'. Snove o natjecanju u Formuli 1 pretpostavio je onima o carstvu - odlucio se za karijeru profesionalnog vozaca i postojano gradi svoj put prema Formuli 1. Stoga s Ferdinandom Zvonimirom von Habsburg-Lothringenom razgovaramo o automobilskoj nesreci na utrci u Silverstoneu, o volji za pobjedom, o tome što vozac osjeca pri rizicnim brzinama, je li strast za brzinom dio nasljeda Habsburga, je li to sklonost riziku i opasnosti, kakav je utjecaj sporta na osobnost, je li poznato ime prednost ili teret, koliki je pritisak važnosti nasljeda pri dolasku u Hrvatsku, kakav je odnos posljednje generacija Habsburga prema vlastitom nasljedu, kakav je stav spram današnje Europe i Europe sutrašnjice, u kojoj je mjeri u današnjoj Europi, pa cak i u zemljama koje su republike, nekadašnje plemstvo prisutno u životu zemlje, u kojoj mjeri odrastanje od Habsburga traži da se sve više bave onime što se od Habsburga oc.
00:04 
Don Matteo [Repris]
Del 1.
01:07 
Vjetar u leda
Del 7.
01:52 
Dr. Oz
Del 133.
02:34 
Gospodari pcela: Pcele jamci opstanka zajednice
Del 7.
03:26 
Turska - predivna raznolikost: Obala Crnoga mora [Repris]
Del 4.
04:17 
Dolina sunca
Del 175.
05:03 
Sve ce biti dobro
Del 50.
05:45 
Skica za portret [Repris]
05:46 (06:31)
Imperij
Del 107.
05:52 
Reprizni program
05:55 (06:40)
Imperij
Del 107.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se