Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:39 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Vjetar u leda
Nevolje u rudniku se nastavljaju. Grace je nova perjanica tvrtke, no May i dalje donosi sve odluke. Grace se zbog napetosti iselila iz kuce. Banka ocekuje da ce otplata rate stici na vrijeme ili ce otkazati kreditiranje. Luc rudniku nudi zajam koji May nevoljko prihvaca. Uloge: Cynthia Belliveau, Shirley Douglas, Dan lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg DreggerOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 13 av 13.
11:10 
Glas domovine
U Glasu domovine: kako je organizirana hrvatska nastava u Trstu; zbog cega se znanstvenica Ana Suncana Smith vratila u Hrvatsku; kako žive i kako su organizirani preostali Hrvati u Zemunu; Tamburaški sastav Koprive iz Gradišca obilježio 20. obljetnicu djelovanja; predstavljamo mladu slikaricu iz Beca Tianu Maros.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:35 
Informativka: Zelena gradnja [Repris]
Zelena gradnja ukljucuje niz poboljšanja u izboru izolacijskog materijala za gradnju, kao ucinkovito i štedljivo grijanje i hladenje. U izgradnji su važni ekološka toplinska izolacija, brtvljenje prozora i vrata, krovna i podna termoizolacija i ekološke fasade. A o kojim gradevnim materijalima i o kolikim uštedama je rijec, saznajte u današnoj Informativki. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA J.D.O.O. Urednica: Sanja Skoric. ,.
11:41 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Imperij
Helena javi Orvilleu da je Salvador u bolnici. Cristina se sastane s Joseom Alfredom i oprosti se od njega. Cristina kaže Mariji Marti i njezinoj djeci da je Jose Alfredo prenio njezin dio tvrtke na nju. Cora cuva komendatorov prsten. Jose Alfredo odlazi iz grada. Orville posjeti Salvadora. Merival kaže Mariji Marti i djeci da moraju poslušati komendatorovu volju kako bi mogli sudjelovati tijekom podjele tvrtke. Maurilio prosi Mariju Martu. Jose Pedro ustanovi da su tvrtkini racuni prazni i sastane se s bratom i sestrom. Jose Alfredo dolazi u novi grad. Maurilio govori Teu o financijskoj krizi u ”Imperiju”.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRežiser: Rogério GomesUrednica: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 113 av 170.
13:16 
Dr. Oz
Još pamtimo omiljene djecje likove iz humoristicnih serija uz koje smo odrastali. No što se dogadalo iza scene?. Zvijezde serija ”Growing Pains”, ”The Partridge Family” i ”Svi vole Raymonda” konacno progovaraju o tome. Otkrivaju kako su se navukli na drogu i alkohol te kako su na koncu uspjeli pobijediti ovisnost.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 139 av 170.
14:02 
Znanstveni krugovi
CERN je jedan od najvecih znanstveno-istraživackih centara u svijetu. Na mnogim su projektima od njegova osnutka radili naši znanstvenici iako Hrvatska nije bila clan. Odnedavno jest. Neutrini su elementarne cestice koje je teško detektirati. Mogu proci kroz zemlju ili bilo koju tvar a da ne ostave trag. Ipak su otkriveni. A otkriven je i izvor astrofizickih neutrina. Kakva je kvaliteta vode u nekom potoku može se saznati i istražujuci hranidbene mreže u njima, odnosno sastav biljnog i životinjskog svijeta. Evo što je otkriveno u zagrebackim potocima. Što je održivo ribarenje, što se dogada s viškom ribe i postoji li nacin za ulov kolicine i vrste riba koje su dopuštene i koje ribari žele uloviti? Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic Novinarke: Mirjana Srhoj, Sandra Pavkovic, Maja Vadic Realizatorica: Petra Marotti Producentica: Tihana Culjak.
14:29 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
Gimnasticari Tin Srbic, zlatni u finalu Dohe, i odlicni Robert Seligman govore o vrhunskoj formi uoci skorog Europskog prvenstva u gimnastici. Govorimo i o terapiji za djecu s ADHD-om, odnosno poremecajem pozornosti. Urednici i voditelji: Leon Culjak i Zrinka Štimac.
15:44 
Don Matteo [Repris]
U Gubbio stiže bivši mladic sestre Marije. Mladic uspije nagovoriti nadstojnicu samostana da mu dopusti privremeni boravak u samostanu. No istoga dana jednu od šticenica netko udari u glavu i teško je ozljedi, te istodobno na tajanstven nacin nestane jedna od slika iz samostanskog skladišta. U meduvremenu narednik i kapetan se upišu na tecaj španjolskog, te vec prvoga dana otkriju da je njihova uciteljica nitko drugi do Patrizia Cecchini.Uloge: Terence Hill, Nino Frassica, Simone Montedoro, Nathalie Guetta', Astra Lanz, Caterina Sylos Labini, Pamela Saino, Francesco Scali, Pietro Pulcini Redatelji: Lodovico GaspariniUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 7 av 24.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Dubravka Suica
Gošca emisije je Dubravka Šuica. Bila je omiljena profesorica, gradonacelnica, saborska zastupnica. A sada svaki tjedan preleti više od 2000 kilometara kako bi Hrvatska bila dio europske price! Urednica: Toncica Celjuska.
21:02 
Zivi svemir: Istrazivaci
Zapocela je nova svemirska utrka. Nakon pedesetak godina istraživanja obližnjih planeta došlo je vrijeme da izademo iz okvira Sunceva sustava i istražimo strane svjetove što kruže oko udaljenih sunaca. No ta pustolovina svojim razmjerima nadilazi sve dosadašnje pothvate ljudskog roda. Da bismo doskocili tom izazovu, najbolji svjetski inženjeri morat ce razviti revolucionarnu pogonsku tehnologiju, navigaciju i umjetnu inteligenciju kako bi stvorili samoupravljajucu svemirsku letjelicu buducnosti. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2 av 4.
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:24 
Hrvatska za 5: Prevencija i lijecenje ovisnosti u RH
Kako prevenirati i lijeciti ovisnike o drogama, alkoholu, pušenju, kockanju, kladenju i internetu?. U emisiji Hrvatska za 5 govore psihijatri, voditelji komuna, terapeuti i bivši ovisnici: LUKA MARŠIC, AJNA KULENOVIC, TOMISLAV MIŠETIC, MARIO PLAZIBAT i IVANA ŠANTEK. Reportaže pripremaju Martina Klaic i Melita Homa. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:16 
Don Matteo [Repris]
Del 7.
01:15 
Vjetar u leda
Del 13.
02:00 
Dr. Oz
Del 139.
02:42 
Neukrocena Italija - glavni grabezljivci: Talijanski medvjedi
Del 2.
03:32 
Na velegradskim krovovima [Repris]
Del 3.
04:24 
Dolina sunca
Del 183.
05:07 
Glas domovine [Repris]
05:32 
Skica za portret [Repris]
05:42 (06:28)
Imperij
Del 113.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se