Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:06 
Veterani mira [Repris]
06:51 (07:36)
Prizma [Repris]
07:43 
TV kalendar
07:59 
Neobicna krada
Kriminalisticka komedija. Engleski provalnik treba pomoc euroazijske plesacice kako bi izveo savršenu pljacku, no katkada i najpomnije osmišljeni planovi znaju propasti… Film je nominiran za tri ”Oscara”. Remake ”Prave mucke”, koji je iz originala preuzeo samo osnovnu ideju, snimljen je 2012. prema scenariju Joela i Ethana Coena.Uloge: Shirley MacLaine, Michael Caine, Herbert Lom Scenarij: Jack Davies, Alvin Sargent Režija: Ronald Neame Proizvodnja: 1966. Urednik: Dean Šoša.
09:49 
Biblija
10:00 
Varazdin: Misa
11:03 
Pozitivno
Gošca emisije je ravnateljica Doma za starije osobe sveti Josip Zagreb Ljiljana Vrbic. Upoznajte jedinstvenu i šarmantnu miss Hrvatske. Doznajte kako živi jedan sasvim obicni Splicanin. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:36 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:25 
Pula: More
More iz Pule otvaramo pricom o neponovljivom Uljanikovom projektantu, strucnjaku za porinuca, Ðaniju Dundari. Vodimo vas do Tarske vale, Punta Križi, potom kajakom oko jadranskih svjetionika. Jedrima smo ispratili Valentinovo, a u Plavome receptu spremamo rakovice. Urednice: Jasminka Kalcic i Kornelija Benazic.
14:00 
Nedjeljom u dva
U nedjelju nam u goste dolazi sudac Vrhovnog suda Marin Mrcela. Je li pravosude jedan od najvecih problema ovog društva?. Zašto veliki sudski predmeti traju desetljecima? Štiti li naše sudstvo bogate i mocne pojedince ili smo svi jednaki pred zakonom, neka su od pitanja emisije. Urednik: Aleksandar Stankovic.
15:03 
Mir i dobro
15:32 
Razmazenka [Repris]
Romanticna komedija u kojoj bogata i razmažena Kimberly (A. Hutchinson) odjednom postane siromašna. U skupom restoranu želi pocastiti prijateljicu ruckom, ali su sve njezine kartice odbijene. Kad izade iz restorana, gleda kako upravo odvoze njezin automobil zbog ovrhe. Bijesna zove svog odvjetnika. Kod kuce zaprepašteno sluša kako joj majka objašnjava da je sav njihov novac otišao na pogrešna ulaganja. Moraju napustiti kucu, naci jeftin stan i raditi kako bi se uzdržavale. Prvih dana Kimberly ulazi na sva vrata na kojima piše ”traži se pomoc” i nudi se da radi kao clan menadžmenta. Naravno, nailazi na podsmijeh. Napokon dobiva posao u trgovini sportske opreme kad djevojci koja želi kupiti željezne utege proda fine plastificirane samo zato jer joj je žao da netko uništava fino izmanikirane nokte. Vlasnik trgovine Michael (J. P. Moore) placa je dobro, no za Kimberly to su samo mrvice. Nalazi još jedan posao, u Chesterovoj (C. Mandylor) piceriji. Neprimjetno se dokona razmažena Kimberly pretvara u marljivu, sposobnu i odlucnu mladu ženu…Uloge: Anna Hutchinson, Jonathan Patrick Moore, Gail O'Grady, Costas Mandylor, Dorian Harewood, Dana Davis, Constance Marie Scenarij: Bob Saenz, Jeff WillisRežija: Bradford MayProizvodnja: 2015.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Mala ubojstva Agathe Christie - Nijemi svjedok
Kriminalisticki film. Dogode se dva ubojstva, a jedini je svjedok pas. Duhovi opsjedaju obiteljski dvorac i sprecavaju da itko identificira ubojicu. Laurence, koji ne vjeruje u zagrobni život, nanjuši da je tu nešto sumnjivo. Pogotovo zato što se hirovita Alexina odluci uplesti. Da stvar bude gora, svidi joj se Alice Avril i odluci je udati za svog sina. Našeg detektiva ceka mnogo posla kako bi riješio ovaj slucaj…Prema romanu Agathe Christie ”Nijemi svjedok”.Uloge: Samuel Labarthe (Commissaire Lurence), Blandine Bellavoir (Alice Avril), Elodie Frenck (Marlene), Françoise Fabian (Alexina Laurence)Scenarij: Thierry Debroux Režija: Marc AngeloProizvodnja: 2013.Urednica: Branka Papic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
'Ko te sisa
U tijeku je velika akcija Najljepši ulaz i Božica i Žigmund su odlucili posebno urediti ulaze svojih radnji. Žigmund je narucio posebne loncanice kako bi imao ekstra retro štih dok je Božica odlucila biti ultramoderna. Ona je sve narucila i kcerima povjerila da srede ljude za montažu. Ima samo jedan problem: poslovna kartica salona je bila kratko kod Lili, ali opet sasvim dovoljno za - crni minus. Lili tu ne vidi osobiti problem i, mimo majcinog znanja, preuzima sve na sebe…Uloge: Ksenija Marinkovic, Jadranka Ðokic, Željko Duvnjak, Žarko Potocnjak, Robert Ugrina, Jasmin TelalovicScenarist: Branko RužicRedatelj: Aldo TardozziProdukcija: Plavi film za HRTUrednica: Jasmina Božinovska Živalj. Säsong 2. Del 19 av 20.
20:36 
Izdrzi prijatelju stizem! - Damir Tomljanovic Gavran
Dokumentarni film o junaku Domovinskog rata Damiru Tomljanovicu Gavranu prikazujemo u prigodi obilježavanja 25. obljetnice njegove pogibije na Velebitu. O njemu svjedoce brojni suborci, svi redom visoki casnici, jer su takvi i bili u bojni Gavranovi 1. GBR Tigrovi. Osim njih o Gavranu svjedoci i njegova majka Marija.Uz brojne dokumentarne snimke i fotografije, ekipa je posjetila i sva bitna mjesta zbivanja, od Pakraca i Nove Gradiške, preko Hrastovice, Hrvatske Kostajnice i Novske, do Kumrovca, Južnog bojišta i Velebita, gdje je u Krivom Putu i posljednje pocivalište legendarnog Gavrana.Urednik i redatelj: Darko DovranicSnimatelj: Davor PetricicMontažer: Jadranko KakšaAutor glazbe: Mladen MagdalenicProizvodnja: HTV, 2018.
21:36 
Osamdesete: Reganova revolucija
Rijetko je koja osoba dominirala i odredila eru na nacin kako je to predsjednik Ronald Reagan ucinio tijekom 1980-ih. Ronald Reagan bio je predsjednik koji je donio duboke promjene i koji je u americkom narodu uživao posebnu popularnost. Ova epizoda istražuje zbivanja tijekom Reaganova dva mandata u Bijeloj kuci: znacajna zakonodavna postignuca i politicke neuspjehe, pokušaj atentata na pocetku prvog mandata i njegov junacki povratak. Epizoda otkriva kako su previranja na Bliskom istoku i odlucnost da pomogne skupini pobunjenika u Srednjoj Americi Reagana umalo stajali predsjednickog mandata tijekom skandala Iran-Contra.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 3 av 8.
22:23 
Dnevnik 3
22:38 
Sportske vijesti
22:49 
Vrijeme
22:51 
Vijesti iz kulture
23:04 
Neobicna krada
Kriminalisticka komedija. Engleski provalnik treba pomoc euroazijske plesacice kako bi izveo savršenu pljacku, no katkada i najpomnije osmišljeni planovi znaju propasti… Film je nominiran za tri ”Oscara”. Remake ”Prave mucke”, koji je iz originala preuzeo samo osnovnu ideju, snimljen je 2012. prema scenariju Joela i Ethana Coena.Uloge: Shirley MacLaine, Michael Caine, Herbert Lom Scenarij: Jack Davies, Alvin Sargent Režija: Ronald Neame Proizvodnja: 1966. Urednik: Dean Šoša.
00:50 
Nedjeljom u dva [Repris]
01:44 
Dolina sunca
Del 150.
02:30 
Sve ce biti dobro
Del 43.
03:15 
Mir i dobro [Repris]
03:39 
Manjinski mozaik: Cardas podno Sljemena [Repris]
Madarski kralj Ladislav osnovao je 1094. na Kaptolu Zagrebacku biskupiju te je podredio ugarskom nadbiskupu u Ostrogonu. O tome saznajemo posredno iz dokumenta što ga je 1134. godine izdao ostrogonski nadbiskup Felicijan u kojem se prvi put spominje ime grada Zagreba. Danas, 925 godina kasnije, zagrebacki Madari s ponosom isticu tu tisucljetnu vezu Hrvatske i Madarske koja se ostvarivala kroz život u personalnoj uniji i Austro-Ugarskoj Monarhiji. Maria, Peter, Margit, Tibor, Marta, Zoltan, Hajnalka, Eszter… svi su oni došli, ostali i u Zagrebu pronašli novi dom u Madarskom kulturnom društvu ”Ady Endre”. Autor i urednik: Mario Beganovic Snimatelj: Damir Bednjanec Montažerka: Vlatka Zadro Realizatorica: Martina Miljkovic Producentica: Slavica Flanak. ,.
03:54 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
04:09 
Skica za portret [Repris]
04:24 
Frank Sinatra ili Zlatno doba Amerike [Repris]
05:17 
Osamdesete: Reganova revolucija
Del 3.
05:57 (06:27)
Pula: More [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se