Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:07 
Imperij
Del 43.
06:55 
TV Kalendar
07:08 
Klasika mundi: Cajkovski na putu - Valerij Gergijev i orkestar Marijinskog kazalista iz Saint Peterburga [Repris]
Bertrand Normand, redatelj fima, 2010. godine krenuo je na turneju s jednim od najboljih orkestara današnjice - orkestrom Marijinskog kazališta iz Sankt Peterburga i njihovim generalnim umjetnickim direktorom Valerijem Gergijevom. Snimajuci probe i koncertne nastupe orkestra, u filmu se prikazuje odnos glazbenika prema ovom jedinstvenom maestru. Zanimljivo je gledati na koji nacin maestro Gergijev docarava i govori o simfonijskoj glazbi P. I. Cajkovskog na primjerima njegovih šest simfonija.Odabrala i uredila: Marija Ramljak.
08:09 
Revolveras
Vestern. Nakon muževe pogibije žena preuzima njegov posao šerifa u teksaškom gradu. Pohlepni vlasnik saluna unajmljuje ubojicu kako bi je se riješio…Uloge: John Ireland, Beverly Garland, Allison HayesRedatelj: Roger CormanProizvodnja: 1956.Urednik: Dean Šoša.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:18 
Dobro jutro
10:27 
Dobro jutro
10:44 
Dobro jutro
11:07 
Kucni ljubimci
Posjetili smo Udrugu za zaštitu životinja Noina arka koja ove godine obilježava 35 godina rada i razgovarali s predsjednicom Helenom Fink. Volonterka Zorica Juricic predstavlja ozlijedene pse u stacionaru, Ida Kožulic pse u prihvatilištu. Upoznajte volontere koji su došli studirati u Zagreb iz Njemacke, Sirije, Poljske, Ukrajine i pomažu radu prihvatilišta. Autor: Antun Ponoš Produkcija: Apon za HRT Urednica: Mirela Micek. Del 1482.
11:39 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:28 
Veterani mira
13:18 
120 godina umjetnickog paviljona
Umjetnicki paviljon u Zagrebu ove godine obilježava 120. godišnjicu postojanja. Rijec je o najstarijem izložbenom prostoru na slavenskome jugu i prvom objektu koji je namjenski sagraden za održavanje velikih, reprezentativnih izložbi. Povijest Umjetnickog paviljona ujedno je i povijest likovne umjetnosti 20. i 21. stoljeca u Hrvatskoj.Pogledajmo kako je Umjetnicki paviljon u Zagrebu nizom prigodnih izložbi obilježio ovu veliku obljetnicu i prisjetimo se kako je sve pocelo prije punih 120 godina…U filmu sudjeluju: akademik Tonko Maroevic, Igor Zidic, Jasminka Poklecki Stošic, Stanko Špoljaric, Mladen Perušic, Snješka Kneževic, Dragan Damjanovic, Radovan Vukovic, Ksenija Turcic i Tamara Ukraincik.Scenaristica i redateljica: Nana ŠojlevDirektor fotografije: Mario BritvicMontažerka: Davorka Feller.
14:13 
Duhovni izazovi
14:47 
Prizma
Sva se ljudska bica radaju slobodna, jednako vrijedna i imaju ista prava. 70 godina nakon donošenja Opce deklaracije o ljudskim pravima ta naoko jednostavna recenica, koja bi se trebala podrazumijevati, još uvijek je nedosanjani san. O tome koliko se u Hrvatskoj poštuju ljudska, a posebno prava nacionalnih manjina, govori ravnatelj Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Alen Tahiri. Istražujemo i koji su glavni izazovi u zapošljavanju Roma.Jesu li zagrebacka gradska i županijska koordinacija vijeca i predstavnika nacionalnih manjina ogledni primjeri provodenja Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, u Prizmi govore Dušan Miškovic i Imbro Berkeš.Bili smo i sa Slovencima u Rijeci koje je posjetio ministar za iseljene sunarodnjake, surfali Portalom za nacionalne manjine, a nastavljamo s ciklusom prica o znamenitim Srpkinjama u Hrvatskoj otkrivajuci zanimljive detalje iz biografije Bele Krleža.Urednica i voditeljica: Daniela DraštataRedateljica: Ivana RadovcicProducentica: Ivana Alilovic .
15:33 
Sigurno u prometu [Repris]
16:01 
Zdrav zivot
U ovotjednom izdanju Zdravog života tema je cijepljenje protiv sezonske gripe, gledatelje upoznajemo s prof. dr. sc. Duškom Kardumom, otkrivamo koja su najnovija dostignuca u lijecenju HIV-a, istražujemo kako ce funkcionirati novi Centar za sigurnost i kvalitetu hrane te donosimo sve o medu kao lijeku. Autorica: Ivana ŽivkovicNovinarka: Vida PeterlikIzvršni producent: Miroslav RezicProdukcija: Headline product d.o.o. za HRT, 2018.Urednica: Sanja Kocijancic Petricevic. Del 11.
16:30 
Potrosacki kod
Treba li fiksna naknada za vodu biti jednaka za sve? Kad vam trgovac mora vratiti novac zbog neispravnog namještaja? Što potrošacima donosi QR kod?. Urednica: Sanja Smiljanic.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Manjinski mozaik: O konjima i ljudima
Prica o konjima je prica i o ljudima i srcu koje kuca za te plemenite životinje. Obitelj Ružicka iz Koncanice kraj Daruvara vec generacijama živi za konje. Mirko i dvojica sinova lete livadama i bregovima nošeni njihovim kasom i galopom. Nekad ih je imala svaka kuca, ali danas su Ružicke jedini uzgajivaci konja kojima svake godine uljepšavaju i ceške Dožinke - najvecu kulturnu manifestaciju Ceha u Hrvatskoj. Autor i urednik: Mario Beganovic Snimatelj: Damjan Petrovic Montažerka: Vlatka Zadro Realizatorica: Martina Miljkovic.
17:40 
Lijepom nasom - Mostovi kultura: Teslic (2. dio)
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
A strana
Koja je tajna veza glazbe i glazbenika?. Srce, jer kad srce vežeš uz glazbu, to više nije posao vec puno više od toga što ce nam i pokazati gosti subotnje ”A strane”. Kad se uz klavir nadu Nina Badric, Massimo Savic, Tony Cetinski i Petar Grašo, zabava može poceti. I zato ne propustite neocekivane glazbene izvedbe njima omiljenih pjesama i puno pozitivne energije, koje su nam donijeli u ”A stranu”. Säsong 3. Del 6 av 12.
22:03 
Dnevnik 3
22:18 
Sportske vijesti
22:30 
Vrijeme
22:32 
Vijesti iz kulture
22:46 
Zatocene [Repris]
Kriminalisticka drama o ocu kojem je nestala šestogodišnja kci Anna i njezina prijateljica Joy. Za sada jedini je trag stari kombi koji se bio pojavio u njihovoj ulici. Policijski detektiv Loki (J. Gyllenhaal), koji vodi istragu, uhiti vozaca kombija, ali nema nikakvih dokaza i ništa ga ne povezuje s djevojcicama, pa ga mora pustiti. Napetost raste, policija slijedi nekoliko tragova, a Annin otac Keller Dover (H. Jackman) odluci stvari uzeti u svoje ruke…Kriticari su hvalili glumu u filmu, kao i emocionalnu kompleksnost. Drama ”Zatocene” nominirana je za Oscara u kategoriji najbolje fotografije.Uloge: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard, Melissa Leo, Paul DanoScenarij: Aaron GuzikowskiRežija: Denis VilleneuveProizvodnja: 2013.Urednik: Igor Tomljanovic.
01:17 
Intervju s vampirom [Repris]
Horor. Vampir Lestat (T. Cruise) je besmrtan, tocnije bezvremenski, on ne zna svoje godine. Za njega je svijet beskrajan i beskonacan. Lestat živi u rijeci krvi koja je nužna za njegovo postojanje, a kada zaželi, on svojim žrtvama podaruje vjecni život htjele one to ili ne. U Lestatov život potkraj 18. stoljeca ulazi Luis (B. Pitt), covjek koji je uništen zbog gubitka žene i kceri. Iako Luis postaje besmrtan, on ce pokušati sprijeciti bezdušnog Lestata u neumoljivu uništavanju ljudi. Dvije stotine godina kasnije, u San Fransiscu 20. stoljeca, Luis je svoju pricu odlucio ispricati mladom novinaru (C. Slater) - vampirsku pricu o želji, ljubavi, tuzi, strahu i ekstazi. Novinar je napisao reportažu koja je postala glasovita pod naslovom ”Intervju s vampirom”. Film Neila Jordana prva je ekranizacija glasovitih ”Vampirskih kronika” što ih je napisala Anne Rice 1976. Iako pripada žanru strave i užasa, Jordanov film je ipak, kao i literatura Anne Rice, više od toga. To je film koji nastoji istražiti dubinu duše: one ljudske i one neljudske. Ono što je Jordana privuklo ovom scenariju jest mogucnost uznemiravanja gledatelja, jer sve je ispricano sa stajališta monstruma, dakle sa stajališta zlih, koji se, kako to pokazuje film, ipak razlikuju jedni od drugih. Producerat år 1994. Regissör: Neil Jordan, Skådespelare: Antonio Banderas, Stephen Rea, Christian Slater, Kirsten Dunst, Tom Cruise, Brad Pitt.
03:14 
Revolveras
Vestern. Nakon muževe pogibije žena preuzima njegov posao šerifa u teksaškom gradu. Pohlepni vlasnik saluna unajmljuje ubojicu kako bi je se riješio…Uloge: John Ireland, Beverly Garland, Allison HayesRedatelj: Roger CormanProizvodnja: 1956.Urednik: Dean Šoša.
04:30 
Dolina sunca
Del 90.
05:11 (06:05)
Karajan - Jubilarni koncert u povodu 100. obljetnice Berlinske filharmonije [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se