Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:37 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
09:18 
Dobro jutro
09:34 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Gorski lijecnik [Repris]
Na imanju obitelji Gruber osjeca se napetost. Lilli više ne radi na imanju nego u Martinovoj ordinaciji. Hans je razocaran jer se nadao da ce Lilli jednog dana preuzeti gospodarstvo i okrivljuje za to Martina. A Martin ima druge brige. Nakon teške viroze pred 11-godišnjom Emmom Grainer presadivanje je jetara i crijeva kad se na izletu s majkom iznenada sruši zbog jakih bolova u trbuhu. Martin ustanovljuje da se virus vratio i da bi mogao napasti presadene organe. Dr. Kahnweiler predlaže odgadanje transplantacije i presadivanje jetara navodno izlijecenom alkoholicaru Wolfgangu Fuchsu. Emmina majka želi spasiti kcer pa na svaki nacin pokušava pronaci novog primatelja organa Fuchsa. Kad ga pronade, dolazi do ispada i Fuchs se sruši u nesvijest.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 7 av 16.
11:12 
Glas domovine
Posljednja ovogodišnja emisija donosi najzanimljivije price i reportaže emitirane u 2018. godini. Tako donosimo reportažu o našim sunarodnjacima u cileanskoj pustinji, biskupu najsjevernije biskupije na svijetu, povijesti nastanka i sadašnjosti jedne od najmanjih država svijeta te najstarijoj hrvatskoj manjinskoj zajednici u Rumunjskoj.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:36 
Informativka: Stecaj potrosaca [Repris]
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Imperij
Erika pomaže Teu. Antoninho vozi Xanu na Teresin pogreb. Danielle misli da Maria Marta sprecava obnovu njezina stana. Maria Isis kaže Severu i Magnoliji da ce Jose Alfredo prepisati stan na nju. Cora odlazi Magnoliji i nalazi Robertaa. Orville i Jonas prireduju dražbu sa Salvadorovim slikama. Robertao predaje Claudiju ukradene papire. Claudio mu daje novac. Cristina želi razgovarati s Fernandom. Magnolia i Severo se iznenade kada uhvate Coru u svojoj kuci. Cora broji Robertaov novac i ukrade ga.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 45 av 170.
13:16 
Dr. Oz
Mogu li bol, iscrpljenost i maglica u glavi biti simptomi fibromialgije? Novi test za otkrivanje simptoma. Doznajte i tajne kiroprakticara protiv boli u ledima, vratu i rukama. A Lisa Oz, supruga dr. Oza i njegova omiljena kuharica, pokazat ce vam nekoliko zdravih i povoljnih jela. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 72 av 170.
14:00 
Znanstveni krugovi
Što nam je o cipovima i razvoju dizajna cipova rekao Adrijan Baric, redoviti profesor Fakulteta elektrotehnike i racunarstva i ovogodišnji dobitnik nagrade ”Fran Bošnjakovic”?. U casopisu Americkog kemijskog društva objavljen je rad kemicara s IRB-a. Rezultati istraživanja pomoci ce razvoju novih strategija ciljanog transporta tvari u stanicu. Ocekuje se primjena u medicini i farmaciji. Što su znanstvenici otkrili istražujuci geneticku raznolikost johe, stabla iz porodice breza koje je u nas autohtona biljka? Gljiva ima razlicitih vrsta i oblika. Neke su mocni lijekovi, neke ukusni obroci, a neke i mocni otrovi. Kako izgleda taj zasebni svijet, možemo vidjeti u muzeju gljiva. Korištenje Sunceve energije vec dugo nije nikakva novost. Novost bi mogli biti rezultati istraživanja naših znanstvenika koji rade na poboljšanju svojstava solarnih celija. Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic Novinarke: Mirjana Srhoj, Sandra Pavkovic, Denisa Šuman Šcuric Realizatorica: Petra Marotti.
14:28 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:35 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
15:45 
Dobar dan
15:55 
Detektiv Murdoch [Repris]
Na pocetku 10. sezone ove izvrsne i rado gledane serije detektiv Murdoch nastavlja planove da sagradi kucu i stvori sretan život za sebe i suprugu dr. Juliju Ogden, ali ne zna da ona tiho pati zbog ubojstva svoje muciteljice, psihoticne Eve Pearce. U pokušaju da ne misli na tjeskobu Julia svoju prijateljicu koja se nedavno doselila iz Engleske ledi Suzanne Atherly (Samantha Bond, Downton Abbey) i njezinu kcer Elizabeth uvodi u visoko torontsko društvo na balu debitantica. Nažalost, vecer pokvari ubojstvo jedne od dama koje se nadaju udaji za najpoželjnijeg torontskog neženju. Situacija se pogorša kad razorni požar pohara središte Toronta, što odvuce pozornost policiji i dovede dr. Ogden u veliku opasnost.U nastavku sezone Murdoch i dr. Ogden moraju se suociti s mogucnošcu da su u zatvor za ubojstvo poslali pogrešnu osobu kad novi forenzicni testovi pobiju prvobitne dokaze. Detektiv i lijecnica ponovno istražuju težak slucaj iz prošlosti kad se susretnu s ubojicom uvjerenim da je u njega ušao vrag.Sumnjiva smrt prvaka izložbi pasa odvede Murdocha u natjecateljski svijet izložbi pasa i do spoznaje o vrijednosti pasjeg društva. Kad pokraj tijela mlade djevojke nadu groteskne crteže, Murdoch ukršta putove s tinejdžerima opsjednutima smrcu medu kojima je i mladi umjetnik H. P. Lovecraft. A Murdoch dovodi u pitanje poštenje svoje prijateljice iz djetinjstva, detektivke Freddie Pink (Alex Paxton-Beesley, Wynonna Earp) kad se ucini da je upletena u ubojstvo covjeka kojeg je slijedi. Säsong 10. Del 1 av 18.
16:41 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Martina Bienenfeld
Kako je od grada koji nije bio na turistickoj karti svijeta napravila najprestižniju adventsku destinaciju u Europi, cut cemo od gošce vecerašnje emisije, Martine Bienenfeld, direktorice Turisticke zajednice grada Zagreba. Urednica i voditeljica: Toncica Celjuska.
21:03 
Brexit znaci Brexit: Nesluzbena verzija [Repris]
Nagradivani redatelj Patrick Forbes istražuje ogorcenu zakulisnu bitku za prevlast u Britaniji nakon referenduma 2016. Dokumentarni film sniman je godinu dana i prikazuje male politicare, velike ambicije i osobna neprijateljstva, a na kocki je najvažnija odluka koju je Ujedinjeno Kraljevstvo trebalo donijeti u proteklih nekoliko desetljeca. Može li premijer ukrotiti suce, opoziciju, a napokon i javno mišljenje da dode do željenog rezultata na Brexitu? U jednom se svi slažu: ako odluka bude pogrešna, ”u politici ove zemlje dogodit ce se još veci potresi”.Redatelj i narator: Patrick ForbesOdabrala: Mira Vocinkic.
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:23 
Sve zbog jednog djecaka [Repris]
Willu se slomi srce kad Sam dobije poslovnu priliku u New Yorku koju ne može odbiti. Fiona i Marcus daju sve od sebe da utješe prijatelja. Will od Andyja traži savjet kako da si olakša situaciju. Uloge: David Walton (Will Freeman), Minnie Driver (Fiona), Benjamin Stockham (Marcus), Al Madrigal (Andy), Adrianne Palicki (Sam), Annie Mumolo (Annie), Zach Cregger (T. J.)Autor (za TV): Jason Katims Izvršni producenti: Jason Katims, Tim Bevan, Eric Fellner, Liza Chasin, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Jon FavreauUrednica: Martina Rajšek. Säsong 1. Del 13 av 13.
23:45 
Detektiv Murdoch [Repris]
Del 1.
00:28 
Gorski lijecnik [Repris]
Del 7.
01:14 
Dr. Oz
Del 72.
01:57 
Kraljicini otoci: Jersey
Del 3.
02:49 
Dolina sunca
Del 93.
03:32 
Vilinska kraljica [Repris]
05:47 (06:36)
Imperij
Del 45.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se