Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Veterinar Engel (2), telenovela (12) (10/13) (R)
Veterinar Engel 2. Gerlinde ne vjeruje svojim ocima. U kucu je provalio rakun i navalio na hranu. Quirin i Rebecca uspijevaju ga uhvatiti. No rakun opet pobjegne i opustoši Marquardtovo imanje. Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Carin C. Tietze (dr. Ann-Marie Polenz), Kurt Weinzierl (gradonacelnik Bogner) Redatelj: Werner Masten Urednica: Ranka Horvat. Del 10.
11:10 
Otkrivamo Hrvatsku: Vrbanj
Vrbanj je najvece mjesto u unutrašnjosti otoka Hvara. Njegov život vezan je uz Starogradsko polje koje skriva bogatstvo maslina, vinove loze i lavande. Vrbanj je vezan i uz more preko svoje luke Vrboske. Uz poljodjeljstvo i ribarstvo ovaj kraj ima i bogatu brodograditeljsku tradiciju. Valovi iseljavanja s otoka oslabili su demografsku sliku, no još je upornih otocana koji ostaju na putovima svojih predaka. I raseljenih Vrbanjaca koji mu se vracaju. Redatelj: Siniša Hajduk Scenaristica: Tatjana Rau Snimatelj: Tomislav Trumbetaš Montažer: Igor Kožic Urednica: Željkica Lozo.
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Karipski cvijet, telenovela (12) (9/120)
Flor Do Caribe. Cassiano i Duque pokušaju pobjeci iz urušenog rudnika. Chico se ne miri sa sinovom smrti. Dom Rafael ulovli Cassiana i Duquea. Dom Rafael vodi Cassiana i Duquea u samicu. Samuel ne prihvaca pricu koju mu je Ester ispricala o Cassianovoj smrti. Alberto javi zapovjedniku Mantovaniju da je Cassiano mrtav i predloži da mu se oda pocast. Dionisiju se ne svida unukovo ponašanje. Duque uvjeri Cassiana da ga je Alberto prevario. Cassiano kaže da ce se spasiti i uništiti Alberta. Alberto nosi Chicu novac i kaže Oliviji da ce Cassianu prirediti odavanje pocasti. Quirino odaje pocast Cassianu, a Ester pozli. Cassiano misli da je našao nacin kako pobjeci. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Cláudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sérgio Mamberti (Dionísio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Débora Nascimento (Taís Soares), Raphael Viana (Hélio da Silva), Daniela Escobar (Natália Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Ângela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Cândido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 9.
13:15 
Dr. Oz (7), talk-show (12) (43/169) (R)
The Dr. Oz Show 7. Doznajte zašto morate poceti dan kao što to Michael Strahan radi i uz koji sastojak riža gubi polovicu kalorija. Je li caj lijek? Sve što niste znali o tome i rješenja protiv glavobolje za koja samo medicinske sestre znaju. I za kraj, što poduzeti u vezi s proširenim venama. Odabrala: Martina Rajšek. Del 43.
14:05 
Obitelj Durrell (2), serija (12) (1/6) (R)
The Durrells 2. Pratimo pustolovine ekscentricne obitelji Durrell na predivnom grckom otoku. Serija se temelji na popularnoj krfskoj trilogiji Geralda Durrella. U drugoj sezoni energicna engleska udovica Louisa i njezini potomci nastavljaju život u svojoj trošnoj unajmljenoj kuci, uza sve vecu menažeriju životinja koje kuci dovodi najmladi sin Gerry. Daju sve od sebe da se uklope u zajednicu i moraju zaraditi da mogu placati stanarinu agresivnoj novoj gazdarici Vasiliji, koja Louisu smatra suparnicom za ljubav šarmantnog plejboja Hugha. Uz Spirovu i Theovu pomoc Durrelli na tržnici prodaju tipicno britansko voce i povrce. No slucajno trovanje mještana nije najbolji pocetak novoga posla. Serija je dosad osvojila 3 nagrade i 5 nominacija, medu ostalima 2017. je bila nominirana za BAFTA-u u kategorijama najbolje dramske serije, scenarija, kostima i grafike. Uloge: Keeley Hawes (Louisa Durrell), Josh O'Connor (Lawrence Durrell), Milo Parker (Gerald Durrell), Callum Woodhouse (Leslie Durrell), Daisy Waterstone (Margo Durrell), Alexis Georgoulis (Spiros Halikiopoulos), Daniel Lapaine (Hugh Jarvis) Scenarist: Simon Nye Redatelji: Steve Barron, Ed Hall Producent: Christopher Hall Izvršni producenti: Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Simon Nye Produkcija: A Sid Gentle Films Ltd za ITV 1. epizoda Gerry je presretan sa sve vecom zbirkom životinja. Ostalim Durrellima je teško. Louisa objavljuje da se sve mora promijeniti i odlucuje to malo svog voca i povrca prodavati na lokalnoj tržnici, cime privlaci pozornost Engleza Hugha Jarvisa. Larry se muci s blokadom pisanja, a nova gazdarica Vasilija, cini se, svima želi otežati život. Del 1.
15:00 
Umorstva u Midsomeru (7), serija (12) (3/7)
Midsomer Murders 7. Veleposjednik iz Midsomer Barrowa Gareth Heldman ubijen je kopljem iz željeznog doba na istome mjestu gdje je i njegov otac ubijen prije mnogo godina za vrijeme arheoloških iskopavanja na seoskom prethistorijskom nalazištu. U meduvremenu, mnoštvo posjetitelja, koji Heldmanu vidno idu na živce, dolaze u mjesto kako bi proslavili pocetak ljeta. Barnaby otkriva da je Heldman bio zloglasni ženskar, a ceka ga i 30 godina star slucaj ubojstva Rogera Heldmana te istraga o izgubljenom blagu. Ulogu inspektora Barnabyja tumaci John Nettles. Urednica: Ranka Horvat. Del 3.
16:36 
Zaronite s nama: (R)
16:43 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Dr. Bergmann, seoski lijecnik (18) - serija (12) (7/15) (R)
Der Landarzt 18. I Jan i Maren smatraju da o svojoj vezi napokon moraju razgovarati s Florianom. Sretni su i ne žele skrivati svoju ljubav. No Maren oklijeva jer je Florian na njezine ranije veze cesto reagirao prkosno i hirovito. Njezin prvi pokušaj završava Florianovim spominjanjem svog oca. Kad djecak još vidi kako se Jan i Maren ljube, uzme naprtnjacu i pobjegne. Nakon toga Jan spocitava Maren da histericno reagira, a ona odvraca da se dosad snalazila i bez njegovih odgojnih savjeta. Nakon te prve svade Maren neuspješno pretražuje Deekelsen i od majke Doris doznaje da je Florian ostavio oproštajno pismo. Ispostavlja se da je Florian ukrao jahtu i plovi morskim rukavcem Schlei. Otjeravši Gertrud, Cordula Stock uživa u samovladi i uspijeva sprijeciti dr. Bergmanna da zaposli još jednu pomocnicu, i to cak otkazivanjem pacijenata zbog cega cekaonica cesto zjapi prazna. Tek kad Jan dode u kucni posjet Gertrud, doznaje za pakost i podlost svoje pomocnice Stock. Vec je i prije sumnjao, ali nema dokaza protiv nje. Ili ipak ima? Uloge: Wayne Carpendale (dr. Jan Bergmann), Caroline Scholze (Maren Jantzen), Erika Skrotzki (Doris Jantzen), Gunter Schoß (prof. dr. Heinrich Bergmann), Maximilian Werner (Florian Jantzen), Franziska Troegner (Gertrud) Scenaristice: Milena Baisch i Ruth Rehmet Redatelj: Michael Zens Urednica: Ranka Horvat. Del 7.
18:10 
Potjera (R)
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Jugoslavenske tajne sluzbe: Krvavi tragovi slobode, dokumentarna serija (2/10)
U drugoj epizodi ce biti rijeci o poslijeratnim masovnim egzekucijama zarobljenih vojnika i civila (Zagreb, Bleiburg, Križni put) po nalogu zapovjednika Ozne. Uloge: Goran Navojec (Vjekoslav Luburic), Goran Grgic (Alojzije Stepinac), Jan Kerekeš (Jovo Kapicic), Ljubo Kerekeš (Andrija Hebrang), Dušan Bucan (Aleksandar Rankovic), Zoran Kelava (Franjo Goreta), Boris Svrtan(Tito), Željko Vukmirica (Tito, stariji), Ivica Pucar (Sreten Žujovic), Duško Modrinic (Milovan Đilas), Ivan Đuricic (Ivo Lola Ribar), Ante Krstulovic (Edvard Kardelj), Zlatko Ožbolt (Dobroslav Culafic), Mladen Vasary (Krunoslav Draganovic), Marko Makovicic (Franjo Herljevic) Autor, redatelj i producent: Miljenko Manjkas Redatelj igranih scena: Silvio Jesenkovic Scenarij i adaptacija igranih scena: Andrej Rora Sinopsis: Obrad Kosovac Proizvodnja: Intermedia grupa za HTV, 2012. Del 2.
21:00 
Crno-bijeli svijet (1), serija (12) (6/12) (R)
Žac s Nenadom slavi završetak školske godine, no uskoro ce se, zbog upisa u srednju školu, naci u novim brigama oko cijeg ce se rješavanja angažirati mnogi, od Jure i Ksenije do druga Burica i Dominika koji, doduše, nema "dobre veze" kao Jurin direktor, ali ima umirujucu rijec koja je Žacu u tom trenutku najvažnija. Šira društvena zajednica u potpunosti se angažirala oko priprema i izvedbe akcije Ništa nas ne smije iznenaditi što dovodi i do niza komicnih epizoda, medu kojima su i Sricin pokušaj "upucavanja" Kseniji te Kipovo ulijetanje u redakciju Starta gdje Marina odnedavno radi kao lektorica. Jagoda je upoznala Uninog decka Šilju i od tog trenutka energicno se protivi njihovoj vezi, a major Kurtela koji iz drugog pokušaja pronalazi svog zabludjelog sina Đermana (Žungula), užasava se njegovim novim izgledom i nacinom života. Originalna glazba: Dubravko Robic Supervizor maske: Slavica Šnur Izvršni producent produkcijskog odjela Drama HRT-a: Mario Oreškovic. Del 6.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:23 
Milijarde (1), serija (15) (6/12) (R)
Billions. Posljedice upada u Axe Capital šire se prema van. Axe se priprema za borbu i planira agresivnu obranu protiv tog vrlo javnog napada na tvrtku - i pritom dovodi u opasnost svoj odnos s Wendy. Chuckovo ispitivanje Dollar Billa ne ide prema planu i raste politicki pritisak na njega da se izuzme iz produljene pravne bitke. Wendy je pod napadom sa svih strana i posluži se lukavom diplomacijom za dogovaranje sporazuma koji ce biti u interesu obojice. No sve ovisi o napetom sastanku uživo na kojem ce Chuck i Axe finalizirati sporazum. U glavnim ulogama: Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker) Scenarist: Wes Jones Producenti: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin Redatelj: James Foley. Del 6.
00:13 
Obitelj Durrell (2), serija (12) (1/6) (R)
01:03 
Umorstva u Midsomeru (7), serija (12) (3/7)
02:38 
Sve ce biti dobro, serija (134/180)
03:23 
Rodili smo se na Moravi, emisija pucke i predajne kulture (R)
03:53 
Skica za portret (R)
04:05 
Zene, povjerljivo! (2): Nisam pokleknula
04:55 
Veterinar Engel (2), telenovela (12) (10/13) (R)
05:40 (06:40)
Karipski cvijet, telenovela (12) (9/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se