Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Vjetar u leda
Pisac Hugh Frampton dolazi u New Bedford kako bi istraživao za svoju novu knjigu. Pijanac je, ženskar i osoran covjek. No u New Bedfordu su svi zadivljeni jer je zvijezda, posebno Max koji želi postati pisac. Uloge: Laura Bruneau, Shirley Douglas, Dan Lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg Dregger, Kathy Greenwood Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 4. Del 4 av 13.
11:08 
Je l' ti tesko kriz nositi
”Ovo je moj križ. Ne dajem ga nikome”, govori majka poginulog hrvatskog branitelja, noseci njegovu fotografiju na Križnom putu na Cvjetnu nedjelju u selu Oštra Luka - Bok u Bosanskoj Posavini, putem koji je za vrijeme rata bio bojišnica. Tako pocinje prica nekoliko žena povezanih slicnim sudbinama, zajednickom prošlošcu, ljubavlju prema tradiciji i vjerom u Boga. One su majke, udovice, pjevacice, vezilje, tkalje… One su cuvarice tradicije i iskonske ženske mudrosti. One su mucenice i pobjednice. Fragmenti njihovih života u razdoblju od Cvjetnice do Uskrsa okvir su ove filmske price o smislu žrtve i uskrsnuca. Snimatelji: Tomislav Trumbetaš i Davor Boric Montažerka: Anita Jovanov Strucni suradnici: o. Zvonko Martic i Vido Bagur Scenaristi: Ljiljana Šišmanovic i Davor Boric Redatelj: Davor Boric.
11:42 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Imperij
Maria Marta ulazi u Manoelov bar i želi razgovarati sa Joseom Alfredom. Cora je ugleda i odlazi razgovarati s njom. Xana kaže Juliane da ce provjeriti je li Lucianu dobro s posvojiteljima. Jose Alfredo se vraca Jesuini. Jose Pedro se prepire s Amandom. Claudio predlaže da Leonardo napravi demonstraciju svojih hamburgera u Vicenteovu restoranu. Marcao sluša Cristinin i Elivaldov razgovor i sve prenese Mauriliju. Du i Joao Lucas se posvadaju, a onda pomire. Jose Alfredo ugleda potvrdu o Mauriliovoj smrti. Jose Alfredo otkrije tko je pomogao Jesuininome sinu. Ona nazove nekoga i obavijesti ga o komendatorovu posjetu. Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora) Autor: Aguinaldo Silva Redatelj: Rogério Gomes Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 130 av 170.
13:19 
Dr. Oz
Donosimo dva ekskluzivna razgovora!. U goste nam stiže legendarna Marie Osmond koja otvoreno govori o tome kako je smogla snage i hrabrosti da nastavi sa životom nakon najvece krize kroz koju je prošla, svojoj borbi s bulimijom te o danu kada je skoro automobilom sletjela s litice. Nakon toga, preživjele iz otmice u Clevelandu, Amanda Berry i Gina DeJesus, govore o djetetu rodenom u zatoceništvu te kako im je emisija dr. Oza pomogla da prebrode ovaj užasan period života. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 156 av 170.
14:02 
Otkrivamo Hrvatsku: Vrgorac
14:30 
Prometej
U emisiji: Big bang istražuje fenomen razorne snage potresa i uzroka rušenja citavih zgrada i naselja. Ideja je vjecna s robotskom transplantacijom. Upoznajte znanost s potpisom doc. dr. sc. Vinka Paulica. Jeste li znali znanstvenu istinu o biljkama žderacicama mesa. Reportaže pripremaju: Nikolina Dragoševic, dr. sc. Jasna Buric, mr. sc. Sanja Skoric Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:00 
Dobar dan
15:37 
Don Matteo [Repris]
Don Matteo riskira da ga ekskomuniciraju. Optužen je da nije cuvao ispovjednu tajnu kako bi pomogao djevojci koja je bila žrtva pokušaja silovanja. U meduvremenu Cecchini i Tommasi zahladnjuju odnose jer je Cecchinijeva kcer odlucila napustiti Gubbio. Ljubavna prica koja je nedavno bila pocela cini se da je vec pri svome kraju. Uloge: Terence Hill, Nino Frassica, Simone Montedoro, Nathalie Guetta', Astra Lanz, Caterina Sylos Labini, Pamela Saino, Francesco Scali, Pietro Pulcini Redatelji: Giulio Base Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 7. Del 24 av 24.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Sifra
21:00 
Puls
Ne vole da ih se naziva herojima. Kažu - mi samo radimo svoj posao. Cetvorica njih odlucili su, svaki iz svojih razloga, ostati živjeti u svome gradu - Šibeniku, a na posao putovati. To znaci da kada dobiju poziv, ma gdje bili, ma što radili, ostavljaju sve i krecu u akciju. Kako žive i rade piloti kanadera, otkriva Morana Kasapovic. Kad je imala 6 godina, smještena je u Djecji dom u Vinkovcima. Rekli su joj da ce izaci prekosutra. Ostala je 13 godina. Kako je odrastati u djecjem domu, bez roditeljske brige? Mlada glumica Ana Marija Veselcic otvoreno je progovorila o svome životnom iskustvu. Junak naše price kugla, pliva, planinari. Ima on i pravi posao, radi u trgovini. Ali u srcu mu je, i velika želja, jedno drugo zanimanje. Adam Miler iz Delnica mladic je s Downovim sindromom i neostvareni san mu je biti policajac. Uz pomoc Policijske akademije barem na jedan dan ispunili smo mu želju. 'Usudi se sanjati' slogan je ovogodišnje Eurovizije koja se održava u Tel Avivu. Kako teku pripreme, gdje ce se spektakl održati, kakav ce biti program i što kažu neki od izraelskih pobjednika o našem Roku i hrvatskoj pjesmi 'The Dream'? Odgovore je na mjestu dogadaja potražila Ivana Štefelic. Urednica i voditeljica: Morana Kasapovic Urednica projekta: Maja Tokic.
22:00 
Otvoreno
22:49 
Dnevnik 3
23:04 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:21 
Sutkinja Rebecca [Repris]
Rebecca (Kate Walsh) pokuša se sprijateljiti sa sudskom stenografkinjom nakon što joj je zaboravila ime i zabrine se kad njezin vatrogasac (Ryan McPartlin) želi od nje više od usputne veze koju ona želi s njim. Ne uspijeva naci pravdu u sudnici tijekom sudenja voditelju restorana koji spolno uznemirava svoje zaposlenice. Na kraju ga Rebecca doslovno ispraši i servira svoju specificnu odmazdu. Uloge: Kate Walsh, Ryan McPartlin, Tone Bell, John Ducey, Miguel Sandoval, Ryan Hansen, Angelique Cabral i Amy Rhodes. Odabrala: Martina Rajšek. ,. Säsong 12. Del 3 av 13.
23:42 
Don Matteo [Repris]
Del 24.
00:48 
Vjetar u leda
Del 4.
01:31 
Dr. Oz
Del 156.
02:13 
Slonove uspomene
03:04 
Carobni Botnicki zaljev: Ritam zivota na divljim otocima [Repris]
Del 2.
03:52 
Dolina sunca
Del 203.
04:37 
Da mi Uskrs dode [Repris]
05:07 
Skica za portret [Repris]
05:18 
Znanstveni krugovi [Repris]
05:43 (06:25)
Imperij
Del 130.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se