Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:22 
Gorski lijecnik [Repris]
Dr. Kahnweiler i Vera uzeli su malog Torbena iz doma na probno stanovanje kod njih. Alexander se sjajno snalazi s malim Kahnweilerom i vec se prepušta ocinskim radostima. No Vera je sigurna da se djecak mora vratiti u dom. Susanne je napokon rekla Hansu za ponudu da se zaposli kao nastavnica u uglednoj kuharskoj školi. Hans ne želi dopustiti da se Susanne sa Sophijom i Timom preseli u Bec i stavlja sve na jednu kartu. Za to vrijeme cini se da se Martin i Anne ponovno zbližavaju.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Regula Grauwiller (Rike Jäger)Scenarist: Philipp RothRedatelj: Oliver DommengetUrednica: Ranka Horvat. Säsong 10. Del 14 av 16.
11:10 
Eko zona
Pocinjemo s emitiranjem 10 švedskih ekoloških filmova o odgovornom investiranju prilikom kojeg se kontroliraju socijalni i ekološki ucinci investiranih projekata. Filmove je HTV-u poklonio bivši novinar i današnji bankar jedne švedske banke Saša Bešlic. Prvi švedski film govori o problemu zagadenja okoliša i života pored crpilišta plina iz pješcenjaka u Teksasu metodom hidraulickog frakturiranja te zagadenje zraka iz zenicke željezare ciji su vlasnici u Rumunjskoj smanjili zagadenje. Usto u Eko zoni: život u naseljima oko Marišcine, iznad Rijeke, vec je godinama jako težak, uzrok smrada - sumporovodik - stalno prelazi uredbama i zakonima dopuštene granice; stranka Zelena lista pozvala je gradane da racionalno, prema unaprijed pripremljenim popisima, kupuju hranu i pripremaju obroke u adekvatnim kolicinama; kako odvajati otpad, najlakše se uci od malih nogu, a to znaju dobro i u vrticu Bambi u Vrbovskom. Mještani Vrbovskog boje se novog poskupljenja, jer vec su im zbog odvoza u županijski centar Marišcina komunalije poskupjele. Urednik: Mladen Ilickovic.
11:36 
Bonton: Grozna hrana u gostima [Repris]
11:42 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Imperij
Orville daruje komendatoru Salvadorovu sliku. Komendator otkrije da je Maurilio Sebastiaov sin. Josue savjetuje komendatoru da ne razgovara s njime. Maria Marta provede noc s Mauriliom. Joao Lucas predlaže bratu i sestri da vode tvrtku. Teo se dogovori s Orvilleom da objavi clanak o Salvadoru na svome blogu. Vicente pozove Cristinu na veceru u restoran. Cora takoder želi na veceru u restoran. Amanda odlazi Leonardu. Xana motivira Juju da pleše sambu. Xana tješi Du i dopušta joj da ostane još nekoliko dana kod nje. Carmem primijeti da je Salvador nekako drukciji.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 69 av 170.
13:16 
Dr. Oz
Charlie Sheen se vratio kako bi se suocio s istinom i uznemirujucim glasinama o bijesnim porukama koje šalje bivšoj supruzi Denise Richards i njihovoj djeci. Danas doznajte je li to bila jedna od njegovih manicnih epizoda ili je to samo bio covjek na rubu.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 95 av 170.
14:03 
Potrosacki kod [Repris]
14:31 
Pogled preko granice - Hrvati u BIH
15:00 
Dobar dan
15:45 
Detektiv Murdoch
Niz ubojstava prikazanih kao samoubojstvo navede Murdocha da posumnja u ubojicu koji napada starije osobe. Uloge:Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Jonny Harris (pozornik George Crabtree), Thomas Craig (inspektor Thomas Brackenreid), Lachlan Murdoch (pozornik Henry Higgins), Mouna Traoré (Rebecca James), Shanice Banton (Violet Hart), Daniel Maslany (detektiv Llewellyn Watts)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 11. Del 5 av 18.
16:31 
TV kalendar [Repris]
16:43 
Bez racuna se ne racuna
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:23 
Najava
18:26 
Potjera
18:41 
Najava
18:44 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Kultura s nogu
U vecerašnjoj Kulturi s nogu gostuje pisac i nakladnik Dražen Katunaric, koji ce govoriti o novom romanu Michela Houellebecqa, nedavno objavljenom u Francuskoj, a i u drugim zemljama. Ocekujemo hrvatski prijevod, a Katunaric je bio nakladnik prethodnih romana ovog velikog francuskog pisca. Ivana Kocelj, rukovoditeljica RJ Glazba na HRT-u, govori o novom nosacu zvuka, operi ”Nikola Šubic Zrinjski” Ivana pl. Zajca, jednom od najpopularnijih glazbenih djela u Hrvata, koje nam dolazi u produkciji HRT-a. S redateljem Sašom Anocicem razgovaramo o novoj predstavi ”Kiklop” u Gavelli, cija je premijera 22. veljace, dok pisac Veljko Barbieri donosi svoju novu (i opsegom) veliku knjigu, odnosno Veliki kuharski kanconijer. U drugom dijelu emisije s povjesnicarom umjetnosti dr. sc. Franom Dulibicem razgovaramo o novim tumacenjima osmijeha Mona Lise. U sklopu emisije bit ce emitiran i Kulturni pregled Rudija Pavlovica. Voditelji: Dražen Ilincic i Mateo Videk Redatelj: Danko Volaric Urednik: Dražen Ilincic.
20:32 
Zena zmaj
”Žena zmaj” je prica o tri djevojke koje su se godinama borile s anoreksijom i bulimijom. U procesu traženja sebe prošle su težak put prehrambenih poremecaja. Ovo je prica i o jednoj djevojci koja se dugo godina osjecala krivom jer nije pomogla svojoj sestri kada joj je to bilo najpotrebnije. Ovo je prica o tuzi, razocaranju, ali i pronalaženju i otkrivanju - prica o svima nama koji cesto zaboravljamo koliko vrijedimo, i koliko, još više, možemo. Redateljica: Ivana Sansevic Producenti: Vanja Jambrovic, Oliver SerticSnimateljica: Dinka Radonic Montažer: Andrija Gvozdic - MichlProdukcija: Restart laboratorij 2016.
21:06 
Mijenjamo svijet: Trebamo li prestati jesti zivotinje?
Novopeceni otac i nagradivani novinar Benoît Bringer istražuje treba li nastaviti jesti meso. Kako raste broj stanovnika, a s njim i pritisak da se osigura jeftina hrana, svijet se okrece nesmiljenoj produktivnosti i industrijskom uzgoju. Okrutnost prema životinjama, veliki zdravstveni problemi i onecišcenje okoliša neizbježne su posljedice. Taj problem svi vidimo. Ali postoje li druge mogucnosti?Putujemo u Sjedinjene Americke Države, Portugal, Francusku, Švedsku i Njemacku kako bismo razotkrili najgore krajnosti industrijskog uzgoja i pozitivne primjere - životinje koje u humanim uvjetima polako othranjuju uzgajivaci koji ozbiljno shvacaju svoju odgovornost prema okolišu. Pronalazimo ljude koji primjenjuju metode u harmonicnom skladu s prirodom i životinjama. Dokumentarac donosi alternativnu, održivu viziju za buducnost konzumacije mesa.Redatelj: Benoît BringerProdukcija: Premieres LignesGodina proizvodnje: 2018.Odabrala: Mira Vocinkic.
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:25 
Sve zbog jednog djecaka [Repris]
Del 19.
23:46 
Detektiv Murdoch
Del 5.
00:29 
Gorski lijecnik [Repris]
Del 14.
01:15 
Dr. Oz
Del 95.
01:57 
Afrika: pogled odozgo [Repris]
Del 4.
02:45 
Na vodenome putu
Del 12.
03:29 
Dolina sunca
Del 125.
04:13 
Kultura s nogu [Repris]
04:37 
Karajan - Richard Strauss - Alpska simfonija [Repris]
05:32 
Skica za portret [Repris]
05:44 (06:40)
Imperij
Del 69.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se