Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
09:18 
Dobro jutro
09:34 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Veterinar Engel
Angelika i njezin partner, dr. Christian Keuner, na planinarskom su izletu, ali Keuner ubrzo problijedi i umori se. Kad stignu do vidikovca, traži nešto u naprtnjaci, ali ne može to pronaci. Zato zamoli Angeliku da ode u njezinu ljekarnu…Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Saskia Valencia (Sonja Liebmann), Gregor Bloéb (Jaco)Redatelj: Werner MastenUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 4 av 13.
11:10 
Glas domovine
Kako povezati prvi i treci naraštaj Hrvata u Švedskoj?U Zagrebu je predstavljen Udžbenik za hrvatsku nastavu u inozemstvu. U Tavankutu pokraj Subotice održan je seminar o bunjevackom stavralaštvu.Kako žive Hrvati u Backom Brijegu, mjestu na tromedi Srbije, Madarske i Hrvatske?. Stipan Orcic iz Kastva pokraj Rijeke napisao je knjigu o rodnom mjestu i pustari Šebešic u Vojvodini.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:37 
Informativka: Park prirode Medvednica [Repris]
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Imperij
Joao Lucas traži Mariju Martu u crkvi. Njih dvoje se zavade. Jose Pedro kaže majci da je pregazio covjeka. Eliane razmišlja o Joseu Alfredu. Vicente traži posao u novinskoj redakciji. Lorraine kaže Ismaelu da je vidjela covjeka koji je ubio njegova brata. Maria Marta izmišlja alibi za Josea Pedra. Maria Clara želi otici u planinu Roraimu. Enrico se naljuti na svoje radnike u kuhinji. Cora gleda album s novinskim izrescima. Lorraine ugleda Josea Pedra u postaji. Joao Lucas nalazi bratov napušteni auto. Silviano kaže Mariji Marti da je njezin mladi sin uhicen. Maria Marta odluci potražiti Josea Alfreda. Magnoia i Severo odlaze Mariji Isis po novac. Joana traži Elivalda. Cora pokaže Eliane svoj album o Joseu Alfredu. Maria Marta dolazi u planinu Roraimu.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 5 av 170.
13:16 
Dr. Oz
Danas doznajte kako u tri jednostavna koraka prevladati ono što vas prijeci da živite ispunjenijim i zdravijim životom. Uz to, teroristicki napadi sve su cešca tema svih vijesti… Vrhunski specijalist za sigurnost pokazat ce vam kako se zaštititi u slucaju potrebe. Dobitnica nagrade Grammy, Monica, otkriva koji joj je tragican trenutak zauvijek promijenio život i zbog cega je umalo morala odustati od daljnje karijere… Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 32 av 170.
14:01 
Znanstveni krugovi
14:29 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:35 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
15:45 
Dobar dan
15:54 
Velecasni Brown [Repris]
Velecasni Brown i gda McCarthy u potrazi za gljivama nalete na prometnu nesrecu u kojoj je motociklist Alexander ostao bez glave. Velecasni se pokuša pomoliti za pokojnika, no dr. Harris ga prekori, a pogrebnici brže-bolje ukrcaju tijelo u vozilo. Alexanderova majka Ruth drži govor na sprovodu, no razljuti se kad vidi starog neprijatelja Petera i glasno traži da ode. Catherine se srdi na Petera i optužuje ga da je namjerno izazvao Ruth. Ruthin sin Iain te noci ugleda nešto kroz prozor. Na licu mu vidimo nevjericu. Daje se u mahnitu potragu i sudari s nekim koga ne vidimo. Sutradan gda McCarthy zove velecasnoga da mu pokaže da je netko otkopao Alexanderov grob - lijes je otvoren, a tijelo je nestalo…Uloge: Mark Williams (velecasni Brown), Sorcha Cusack (gda McCarthy), Nancy Carroll (ledi Felicia), Tom Chambers (Sid Carter), Jack Deam (inspektor Mallory)Producenti: Caroline Brittain, Will TrotterrUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 8 av 10.
16:41 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Dubravka Vrgoc
Dubravka Vrgoc je najuspješnija menadžerica u hrvatskoj kulturi!. Predstave Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, koje vodi, prošle godine pogledalo je više od 200.000 ljudi! Zašto su sve predstave danima unaprijed rasprodane?. Gošca emisije je intendantica središnje nacionalne kazališne kuce. Urednica i voditeljica: Toncica Celjuska.
21:04 
Putovanje prostor-vremenom
Okruženi smo neopipljivim beskrajem, svemirom, u kojem je Zemlja samo zrnce pijeska na obali mora. Ali otkrivamo sve više tajni o svemiru koji nas okružuje. A on ukljucuje crne rupe, jame bez dna, nalik na ralje pakla koje proždiru sve što im se previše približi. Cak im ni svjetlost ne može umaknuti. Ali kako nastaju crne rupe? Jesu li blizu nas? Mogu li i nama biti prijetnja? Gledajuci u svemir, otkrivamo fascinantne i neobicno lijepe prizore: krajolike svjetlosti, plinova i zvjezdane prašine koje su oblikovali kozmicki vjetrovi i zracenje. Naši teleskopi otkrivaju sve više cuda u svemiru. Gledaju daleko u svemir, a time i u našu davnu prošlost. U središtu naše galaktike supermasivna je crna rupa, astronomski objekt s nezamislivim gravitacijskim privlacenjem. Ništa joj ne može pobjeci. Crna rupa u središtu naše galaktike poznata je kao Strijelac A*. Golema je i sve proždire premda je potpuno nevidljiva.Odabrala: Mira Vocinkic. Säsong 1. Del 5 av 6.
21:51 
Informativka: Park prirode Medvednica [Repris]
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:11 
Vrijeme
23:13 
Vijesti iz kulture
23:24 
Uvijek je suncano u Philadelphiji [Repris]
Dennis i Frank natjecu se protiv Dee i Maca za kontrolu nad planinom, a Charlie doznaje da planina ima vlastita pravila. Uloge: Charlie Day (Charlie),Glenn Howerton (Dennis), Rob McElhenney (Mac), Kaitlin Olson (Sweet Dee), Danny DeVito (Frank Reynolds)Gostujuce uloge: Dean Cameron (Drisko), Courtney Gains (Žohar), Natasha Alam (Tatiana), Kevin Farley (Pura), Denell Johnson (policajac), Elle Evans (Katarina), Kassandra Kanaar (Silvia)Scenaristi: Dave Chernin, John CherninRedatelj: Heath CullensOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 11. Del 3 av 10.
23:46 
Velecasni Brown [Repris]
Del 8.
00:32 
Veterinar Engel
Del 4.
01:18 
Dr. Oz
Del 32.
01:59 
Dobar dan [Repris]
02:49 
Dolina sunca
Del 44.
03:34 
Skica za portret [Repris]
03:44 
Glas domovine [Repris]
Kako povezati prvi i treci naraštaj Hrvata u Švedskoj? U Zagrebu je predstavljen Udžbenik za hrvatsku nastavu u inozemstvu. U Tavankutu pokraj Subotice održan je seminar o bunjevackom stavralaštvu. Kako žive Hrvati u Backom Brijegu, mjestu na tromedi Srbije, Madarske i Hrvatske?. Stipan Orcic iz Kastva pokraj Rijeke napisao je knjigu o rodnom mjestu i pustari Šebešic u Vojvodini. Urednik: Zvonko Božinovic. ,.
04:09 
Koktel-bar: Tony Cetinski [Repris]
04:59 
Kod nas doma [Repris]
05:44 (06:34)
Imperij
Del 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se