Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
09:18 
Dobro jutro
09:34 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:22 
Veterinar Engel
Na ergelu obitelji Karlshagen bane slatkorjeciv poslovni covjek, predstavi se kao Ingo Kaiser i kaže Sibylle kako mu je Bettina dopustila da tu smjesti svoje konje na nekoliko tjedana. Buduci da se radi o skupim rasnim konjima, Kaiser zahtijeva da im Sonja Liebmann žurno da injekciju protiv tetanusa.Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel) Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Julia Dahmen (Rebecca Seidlitz), Saskia Valencia (Sonja Liebmann)Redatelj: Werner MastenUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 13 av 13.
11:10 
Eko zona
Dok 64.000 hrvatskih i 30. 000 stranih lovaca lovi na 65 posto površine RH, biolozi su u nekoliko istraživanja utvrdili kako svaka šesta odstrijeljena ptica u Hrvatskoj pripada nekoj zašticenoj vrsti pa traže u novom Zakonu o lovstvu bolju kontrolu, kao i kazne za upotrebu olovne sacme u mocvarnim podrucjima te potpunu zabranu lova na ribnjacima. Na primjeru jaskanskog perivoja Erdody, nastalog na prijelazu iz 19. u 20. stoljece, objašnjavamo važnost urbanog zelenila. U zelenim vijestima iz svijeta: sljedece dvije godine može se globalno ocekivati 237 megavata pucinskih plutajucih vjetroelektrana (onima s temeljima na moru za to je trebalo deset godina); strucnjaci tvrde kako je moguce smanjiti kapacitete njemackih elektrana na ugljen s današnjih 46 na 16 gigavata 2030. godine te povecati udio obnovljivih izvora na 65 posto do iste godine a da struja bude jeftinija; zastupnici u Europskom parlamentu dali su zeleno svjetlo ambicioznim ciljevima u borbi za ekološki cišca vozila na europskim cestama; danska vlada objavila je da ce zabraniti prodaju vozila s unutarnjim sagorijevanjem do 2030. godine te da ocekuje kako ce tada biti milijun elektricnih i hibridnih vozila na njihovim prometnicama; dvije danske kompanije odlucile su poceti koristiti viškove ugljicnog dioksida iz najvece svjetske bioplinare nedaleko od grada Esbjerga za proizvodnju sokova.Nakon što su preko zagrebackog komunalnog redarstva aktivisti udruge Zelene i plave Sesvete natjerali onecišcivace da uklone gra.
11:35 
Bonton: Ja u razgovoru [Repris]
11:40 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Imperij
Igrom sudbine jedno ljubavno razocaranje pretvara se u pricu o moci i bogatstvu. José Alfredo je ponizan covjek, pustolov i sanjar koji je život posvetio izgradnji svoga carstva.Sve pocinje kada mlad i nezaposlen José Alfredo zamoli brata da ga primi k sebi. Brat Evaldo živi sa ženom Eliane i njezinom sestrom Corom.José Alfredo se odmah ludo zaljubi u Eliane. Žive opasnu i zabranjenu ljubav, te se odluce na bijeg. Na dan bijega Eliane sazna da je trudna, ali ne zna koji brat je djetetov otac. Cora je uspije odvratiti sestru od bijega. Eliane zamoli Coru da ode Joséu Alfredu na kolodvor i kaže mu da ona ne želi pobjeci. Lukava Cora želi prekinuti njihovu vezu, te momku kaže da Eliane ceka Evaldovo dijete. José Alfredo je neutješan i ne zna kamo bi.U tom casu na putu mu se pojavi Sebastiao Ferreira. Ganut mladicevom pricom, nudi mu posao tjelesnog cuvara u poslu krijumcarenja dijamanata te njih dvojica odlaze na put. Ferreiru ubija neki kopac te cijeli krijumcarski posao s dijamantima završava u rukama Joséa Alfreda.U Švicarskoj krijumcar José Alfredo upoznaje Mariju Martu iz stare ugledne obitelji koja je ostala bez novca. Vjencaju se. Ona njemu daje svoje ugledno prezime, a on njoj vraca status i novac bez kojih je ostala.Dvadeset godina poslije José Alfredo, sada poznat kao Komendator, postao je težak, lukav i uspješan muškarac. Vlasnik je poznatog lanca draguljarnica, a za njega se bore troje njegovih nasljednika: plejboj i majcin mezimac José Pedro, dizajnerica nakita. Säsong 12. Del 1 av 170.
13:17 
Dr. Oz
Donosimo istinu o svinjetini. Zbog cega neki uzgajivaci rabe supstance zabranjene u mnogim zemljama?. Otkrivamo što tocno morate znati kako biste kupili kvalitetnu svinjetinu. Uz to pogledajte i intervju sa zvijezdom filma ”Mamurluk”, Kenom Jeongom, koji otkriva zdravstveni problem zbog kojeg je odlucio postati glumacka zvijezda. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 28 av 170.
14:01 
Potrosacki kod [Repris]
14:28 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
15:00 
Dobar dan
15:35 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
15:45 
Dobar dan
15:53 
Velecasni Brown [Repris]
Striko Veselko izlazi iz crkve svete Marije u fraku i polucilindru s trbuhozborcevim lutkom. Za njim idu policajci i zadrže ga. Velecasni Brown mu se ispricava što ih je pozvao, no striko Veselko ga optuži da je Juda. Nakon dvije godine velecasni Brown pretpostavlja da mu je oprošteno jer dobiva poziv na strikinu povratnicku proslavu, a to potvrduje i posjet brata strike Veselka, Henryja. No, veseli Henry na odlasku pocne hvatati dah i pada mrtav grcevito se držeci za prsa. Ožalošceni velecasni Brown odluci poci na proslavu da striki Veselku objavi lošu vijest, a gda McCarthy ga prati kao moralna podrška. No kad stigne na mjesto proslave, neko ruševno zdanje, velecasni Brown nalazi smrtovnicu sa svojim imenom. Gosti udu u zgradu i nadu se u klopci, a iz filma strike Veselka doznaju da ce svi umrijeti…Uloge: Mark Williams (velecasni Brown), Sorcha Cusack (gda McCarthy), Nancy Carroll (ledi Felicia), Tom Chambers (Sid Carter), Jack Deam (inspektor Mallory)Producenti: Caroline Brittain, Will TrotterrProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 4 av 10.
16:39 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Zlatna igla - modna revija zagrebackih obrtnika
Zlatna iglu, najdugovjecniju modnu priredbu u Hrvatskoj, reviju novih kreacija zagrebackih obrtnika, i ove godine pratimo iz Studija 10 Hrvatske radiotelevizije. Po 83. put modnom ce pistom prošetati manekenke i manekeni najavljujuci novu modnu sezonu. Svoje modele predstavit ce: Modna manufaktura Mustre, Stolnik, Modni salon Dora, Obrt za dizajn Kad-tad, modni dizajner Iva Karacic, NIT by Ana Žarkovic, Krojacki obrt Jura, DNK Nada Došen, AJD' sign by Antonia Jakšic Dorotic, GALA, Muška moda Šabic, modni dizajner Igor Galaš, Otvoreni atelijer Milena, Modni krznarski salon Gordan Dvoravic i XD Xenia Design. Uz modne obrtnike, ovaj ce se put predstaviti i Sekcija zlatara. U glazbenom dijelu programa nastupa grupa Detour, a modnu pricu svojom ce tockom otvoriti Plesna skupina Ivone Perkov. Modno dogadanje odvija se pod visokim pokroviteljstvom gradonacelnika Grada Zagreba, Milana Bandica. Voditelj: Mario Sedmak Redatelj: Zoran Nikolic Urednica: Uršula Tolj.
21:03 
Prezivljavanje: Prica o globalnom zdravlju - Vladari globalnog zdravlja7
Preživljavanje: Prica o globalnom zdravlju - Vladari globalnog zdravlja. Tko vlada svijetom globalnog zdravlja i kako je on ustrojen?. Saznat cemo o ulozi i ciljevima Svjetske zdravstvene organizacije, Ujedinjenih naroda, UNICEF-a, kao i dobrotvornih zaklada, sve do biotehnološke, farmaceutske i medicinske industrije. Njihovi su oblici djelovanja vrlo komplicirani i cesto ih nije lako razumjeti, a postoji i velika potreba za njihovom koordinacijom. Del 7 av 10.
21:13 
Prezivljavanje: Prica o globalnom zdravlju: Ciljevi za covjecanstvo
Možemo li se dogovoriti oko ciljeva važnih za buducnost covjecanstva koji bi svima bili prihvatljivi?. Milenijski razvojni ciljevi Ujedinjenih naroda pomogli su napretku svijeta u 21. stoljecu, te su ucinjeni veliki pomaci u obrazovanju stanovništva, poboljšanju higijenskih uvjeta, dostupnosti vode, u jednakosti spolova, smanjenju smrtnosti djece, zauzdavanju pandemija poput AIDS-a, tuberkuloze i malarije. Del 8 av 10.
21:24 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:22 
Brooklyn 99
Jakeovo i Amyno vjencanje na rubu je debakla pa se Charles i ekipa iz petnih žila trude spasiti ga. Usred sveopcega kaosa Gina nagovara Holta da procita e-poruku u kojoj piše je li imenovan novim ravnateljem policije. Za to vrijeme Terry pokušava spojiti Rosu s potencijalnom partnericom (Gina Rodriguez).Uloge: Andy Samberg (detektiv Jake Peralta), Andre Braugher (kapetan Ray Holt), Terry Crews (narednik Terry Jeffords), Melissa Fumero (detektivka Amy Santiago), Joe Lo Truglio (detektiv Charles Boyle), Stephanie Beatriz (detektivka Rosa Diaz), Chelsea Peretti (Gina Linetti), Joel McKinnon Miller (detektiv Scully), Dirk Blocker (detektiv Hitchcock)Gostujuce uloge: Gina Rodriguez (Alicia), Kyle Bornheimer (Teddy), Fred Armisen (Melipnos), Kyle Gass (Dario Moretti), Danielle Kennedy (Marvis)Scenaristi: Dan Goor, Luke Del TrediciRedatelj: Dan GoorIzvršni producenti: Dan Goor, Michael Schur, David Miner, Luke Del TrediciUrednica: Martina Rajšek. Säsong 5. Del 22 av 22.
23:43 
Velecasni Brown [Repris]
Del 4.
00:27 
Veterinar Engel
Del 13.
01:12 
Dr. Oz
Del 28.
01:54 
Dobar dan [Repris]
02:44 
Dolina sunca
Del 38.
03:28 
Pola ure kulture [Repris]
03:58 
Skica za portret [Repris]
04:09 
Zene [Repris]
04:58 
Kod nas doma [Repris]
05:43 (06:34)
Imperij
Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se