Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Klinika Schwarzwald
Felix Rotenburg mora na operaciju. Njegovoj je sestri Theres Rotenburg veoma stalo da tu kompliciranu i opasnu operaciju obavi sam profesor. Nakon uspješno izvedenog zahvata Theres mu zahvaljuje slavljem na svome imanju. Gda Michaelis pati zbog ljubavi. Od Floriana joj je stigla vijest da je napokon pronašao svoju ženu, ali i da se iznova zaljubio u nju. Vollmersovoj majci Carola je simpaticna, a ni njezin sin ne može naposljetku odoljeti šarmu bivše dadilje kod Brinkmanna. Pomalo sjetno dr. Udo Brinkmann slavi oproštaj od klinike Schwarzwald.Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig)Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen TögelUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 5 av 24.
11:10 
Gradionica vrtova: Vrtic
”Njegujem vrt i vrt njeguje mene.” Robert Brault Andreja dolazi u posjet teti Ingi, odgajateljici u djecjem vrticu Malešnica. Inga niz godina nastoji djecu poduciti pravim vrijednostima i proširiti njihovu maštu i znanje u suradnji s prirodom. Nakon što su izgradili mediteranski vrt u dvorištu, na redu je aktiviranje velike terase i gradnja urbanoga vrta. Andreja, Inga i zaigrana djeca izgradit ce kroz nekoliko zanimljivih gredica još jednu zelenu oazu u svom vrticu. Autor i redatelj: Damir Janecek Voditeljica: Andreja Coh Producenti: Bojan Kanjera i Jure Pavlovic Direktor fotografije: Dario Hacek Urednica: Ljiljana Bunjevac Filipovic. Del 8 av 12.
11:42 (11:54)
TV Kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:23 
Spone ljubavi
Misael i Flávia se poljube. Misael dolazi kuci, a Yara ga gleda. Flávia želi zaboraviti taj poljubac. Letícia kaže Fláviji da su sestre, a Flávia joj kaže da je ona samo Eduova polusestra. Tiao nudi posao Lauri. Letícia zove Tiaa na svoje vjencanje, ali mu kaže da ju nece on dopratiti do oltara. Jéssica kaže Fláviji da se sjeca da je Tiao govorio da ce potopiti nešto u moru, te da je mislila da govori o Isabeli. Bruno se oprašta od Jéssice. Ona mu kaže da ce ga cekati. Pedro govori ocu o Maginoj i Cirovoj svadi. Tiao i Flávia odlaze na DNK pretragu. Došao je dan Letícijine udaje. Tiago na dar dobiva sliku njega i Isabele. To ga naljuti. Fláviji se potvrdi da joj je Tiao otac. Mileide predvida da Tiagov brak nece potrajati. Tiao dolazi na vjencanje. Mileide intrigira as koji je izvukla tijekom gatanja. Odlazi k Fláviji i kaže joj da zna da je zaljubljena, ali moli je da ne petlja s Misaelom. Tiago i Letícia su se vjencali. Marina moli Gigi da je zaposli. Mag i Tiao cestitaju paru, a Marina sve gleda na crkvenim vratima.Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila L. Säsong 12. Del 86 av 145.
13:10 
Dr. Oz
Danas doznajte koliko vam šteti prekomjerno gledanje omiljene serije i zašto Kelly Clarkson na internetu nazivaju pogrdnim imenima zbog debljine. Kako se najbrže riješiti loših navika i usvojiti dobre navike te kako se riješiti patnji u sezoni alergija.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 107 av 161.
14:00 
Kraljica noci
Del 30.
14:45 
Bonton:
14:50 
Zaronite s nama:
15:00 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Za vrijeme regate u Midsomeru, godišnje manifestacije utrkâ veslaca na rijeci Temzi, truplo vodeceg clana Veslackog kluba Midsomer Guya Sweetmana nadeno je kako pluta u vodi. Uslijedi niz kukavicluka dok Barnaby istražuje koji su razlozi zbog kojih bi itko poželio ubiti Sweetmana. Barnaby uskoro otkriva da se price nekolicine temperamentnih mladih usijanih glava ne poklapaju. U meduvremenu, komplicirani ljubavni životi prekrasne Hettie Trent i elegantne Claire Bonavite cine se tijesno povezani s policijskom istragom ubojstva.Uloge: John Nettles (inspektor Barnaby), John Hopkins (narednik Dan Scott), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 2 av 8.
16:35 
Reprizni program
16:43 
TV Kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:16 
Bonton:
17:25 
Kazaliste u kuci
Del 6.
18:00 (18:05)
Zaronite s nama
18:12 
Potjera (605.)
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Raj za dame
Teresa i Vittorio su zaruceni. Andreinin otac još uvijek pokušava dokazati da je Pietro kriv za ubojstvo njegova brata, no kako ne može pronaci nijedan dokaz, naredi svojim ljudima da ga ubiju. Uloge: Giuseppe Zeno, Giusy Buscemi, Alessandro Tersigni, Christiane Filangieri, Alice Torriani, Marco Bonini, Lorena Cacciatore, Giulia Vecchio.Redateljica: Monica VulloUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 17 av 20.
21:00 
Crno-bijeli svijet
Kraj je srpnja 1980. Kipo i Žungul odlaze po zadatku u Dubravu kako bi napravili intervju s Davorinom Bogovicem, no umjesto s intervjuom u redakciju ce se vratiti s uspomenama na zavodljivu konobaricu Vlastu, njezinu agresivnu bracu i jedan neobican dvoboj. Uzbudljive dane provodi i Jura koji je na službenom putu u Sovjetskom Savezu, dok Jagoda u Zagrebu vodi žestoku ”borbu” protiv redukcija struje i nestašice mesa. Istovremeno, Žac i Nenad rade u tvornici olovaka kako bi skupili novce za put u London, a život im zagorcava vjecito pijani portir zbog cije rigidnosti ne stižu gledati prijenose utakmica košarkaške reprezentacije na Olimpijadi u Moskvi. Originalna glazba: Dubravko RobicSupervizor maske: Slavica Šnur Izvršni producent produkcijskog odjela Drama HRT-a: Mario Oreškovic. Säsong 1. Del 7 av 12. Regissör: Goran Kulenovic, Skådespelare: Filip Ridicki.
22:00 
Pocivali u miru
Iako još uvijek pod suspenzijom, bez place i podrške okoline, novinarka Lucija Car sigurnija je nego ikad da treba nastaviti istragu o pokopanima na zatvorskom groblju u Vukovšcaku. U tome joj i dalje pomaže samo stari cudak, umirovljeni zatvorski cuvar Martin Strugar. Istraga o smrti Predraga Bogojevica vodi Luciju i Martina u jesen 1991., u Zagreb pod ratnom psihozom i prijetecu atmosferu skloništa, a razrješenje ih vodi do Austrije, u Graz, do Predragove bivše supruge Mije. Njezina tužna ljubavna prica potakne Luciju na preispitivanje svoje veze s politicarom Borisom, a sve joj postaje jasnije da se u Martina ne može baš sasvim pouzdati.Majstorica maske: Slavica ŠnurDramaturg: Drago Kekanovic. Säsong 1. Del 3 av 12. Regissör: Goran Rukavina, Skådespelare: Jelena Miholjevic, Nela Kocsis, Dean Krivacic, Csila Barath Bastaic, Ozren Grabaric, Luka Dragic, Miodrag Krivokapic, Judita Frankovic, Aleksandar Bogdanovic, Daria Knez Rukavina, Janko Popovic Volaric.
22:55 
Dnevnik 3
23:10 
Sport
23:14 
Vrijeme
23:16 (23:26)
Vijesti iz kulture
23:32 
Motel Bates
Motel Bates, serija koja je u prve cetiri sezone pratila dogadaje koji su prethodili radnji glasovitog Hitchcockovog filma Psiho, snimljenog prema istoimenom romanu Roberta Blocha, u završnoj, petoj sezoni, u slobodnoj adaptaciji, sadržajem i vremenski približila se radnji filma.Tijekom proteklih sezona serija je otkrivala Normanove sve vece psihicke probleme i ucinak koji su oni imali na njegovu obitelj. U jezivoj petoj i posljednjoj sezoni ove hvaljene serije Norman Bates (Freddie Highmore) tone u ludilo. Prošle su gotovo dvije godine od smrti njegove majke Norme (Vera Farmiga), no ona je i dalje jednako živa u sinovom izopacenom umu. Norman u javnosti zadržava kakav-takav dojam normalnosti, no njegova bi majka uskoro mogla potpuno preuzeti kontrolu nad njegovim umom. Zbog Normanove psihicke propasti u život mu se vracaju Dylan (Max Thierot) i Emma (Olivia Cooke), a Romero (Nestor Carbonell) se želi osvetiti za Norminu smrt. Medunarodna superzvijezda Rihanna gostuje u ulozi Marion Crane. Isabelle McNally pridružila se glumackoj ekipi kao Madeleine Loomis, žena koja slici Normi, a njezinog muža Sama glumi Austin Nichols. Brooke Smith glumi predstavnicu zakona Jane Greene.Radnja serije smještena je u izmišljeni gradic White Pine Bay u Oregonu, a snimana je u Aldergroveu u Britanskoj Kolumbiji.1. epizoda: DARK PARADISENorman se trudi zadržati privid normalnosti unatoc otkricu koje ga uznemiruje. Dylanu i Emmi stiže neocekivani gost.Uloge: Vera Farmiga (Norma Louise B. Säsong 5. Del 1 av 10.
00:17 
Zlocinacki umovi
Jedinica za bihevioristicke analize pretražuje Los Angeles kad ekipa otkrije nadzorne snimke na kojima se vidi da žrtve pozivaju pocinitelja u svoj dom. Ponovno se pojavljuje Marisol Nichols u ulozi agentice Natalie Colfax.Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Thomas Gibson (Aaron Hotchner), Shemar Moore (Derek Morgan), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A.J. Cook (Jennifer ”JJ” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis)Scenarist: Jim ClementeRedatelj: Rob BaileyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 11. Del 15 av 22.
01:02 
Klinika Schwarzwald
Del 5.
01:47 
Reprizni program
05:12 
Dr. Oz
Del 78.
05:57 (06:40)
Spone ljubavi
Del 86.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se