Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Vjetar u leda
Noc je bila mracna i olujna. Prva oluja sezona protutnjala je New Bedfordom. Zbog oluje je u gradu nestalo struje, a u hotelu ne rade telefonske linije. Uloge: Laura Bruneau, Shirley Douglas, Dan Lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg Dregger, Kathy Greenwood Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 4. Del 9 av 13.
11:10 
Na Vodeni ponediljak
Obicaj - raširen i u srednjoj i istocnoj Europi - u kojem momci ili muškarci polijevaju djevojke ili žene na Uskrsni ponedjeljak, znao je za neke od tih djevojaka biti i smrtonosan, zbog prehlade koja je mogla uslijediti. No, vremena su se promijenila, pa u Subotici i okolnim mjestima polivaci backih Hrvata Bunjevaca, umjesto hladnom vodom iz kabla, cure ”polijevaju” mirisnom vodicom u spreju. I kuce djevojaka moraju toga dana biti uredene i spremne - s cvijecem kojim ce djevojka zakititi svoje polivace i s pisanicama kojima ce ih darovati. Unatoc tome što je komuniciranje momaka i djevojaka danas puno lakše i ucestalije nego prije, pa im ovakvi obicaji u tu svrhu više i nisu neophodni, mnogim ce djevojkama i sada biti drago ako su imale puno polivaca. Doduše, bit ce i onih koje bi se tog dana najradije sklonile negdje drugdje… Redatelj i narator: Branko Ištvancic Scenaristi: Aleksej Pavlovsky, Branko Ištvancic Snimatelj: Dušan Vugrinec Montažer: Mladen Radakovic Autor glazbe: Pere Ištvancic Rasvjeta: Ljudevit Fištric Snimatelj tona: Mladen Šiklic Producent: Mate Letica Urednik i autor narativnog teksta: Aleksej Pavlovsky.
11:40 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Imperij
Jose Alfredo je ganut kada ugleda Joaa Lucasa. Lorraine upadne u Silvianov stan. Jose Alfredo moli sina i Du da nikome ne odaju da je živ. Robertao odluci otici u Pariz jer Erika ne želi brak. Felipe traži Enrica. Lorraine otkrije Martinu tajnu. Jose Alfredo obeca da ce se oženiti s Isis. Clara kaže Vicenteu da se želi udati. Silviano otkrije da su mu ukrali album i kaže to Marti. Cristini je sumnjiv Marcao. Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora) Autor: Aguinaldo Silva Redatelj: Rogério Gomes Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 135 av 170.
13:19 
Dr. Oz
Mnogi se pitaju koliko cesto treba prati traperice, kosu i plahte? Našim eksperimentom razbit cemo vaše najvece zablude o higijeni. Ako ste isprobali sve moguce i nemoguce da uklonite prljavštinu, cadu ili masnocu sa svojih omiljenih kucanskih predmeta, no niste uspjeli, imamo nekoliko suludo dobrih trikova koje biste trebali isprobati. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 161 av 170.
14:02 
Otkrivamo Hrvatsku: Sali
Sali je mjesto tisucgodišnje ribarske tradicije, potvrdene pisanim dokumentima iz 10. stoljeca, a prastari maslinici koji okružuju naselje svjedoci su intenzivne poljoprivredne djelatnosti održavane kroz stoljeca. Saljsku kulturnu baštinu zastupaju sakralni objekti kao što je to župna crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije s raskošnim drvenim oltarom iz 17. stoljeca i natpisima na glagoljici te crkvice sv. Roka i sv. Nikole, dok u saljskim poljima postoje ostaci tlocrta drugih kršcanskih crkava. Vecina radno sposobnih Saljana danas radi u Mardešicu, a ostali odlaze u ribolov ili pokušavaju pronaci svoju nišu u mjestu koje je ujedno i jedno od važnih središta nautickog turizma. Nekoliko OPG-a turistima nudi izvorne otocke proizvode, od zacinskog bilja, do uporabnih predmeta izradenih od maslinovog drveta. Prica o Salima je prica o nadi. Otkrivajuci to malo mjesto na Dugom otoku, otkrivamo sve mogucnosti za povratak, od škole, knjižnice, tvornice do netaknute prirode. Mjesto je u uvali koja je prirodno zašticena od juga i stoga je idealna luka brojnim jedrilicama i jahtama prije svake nevere, ali i zbog svoje ljepote. Clanovi otocne knjižnice dolaze iz 105 svjetskih gradova, sa svih kontinenata osim Antarktike, što je svojevrsni fenomen u Hrvatskoj. Ima tu i poznatih licnosti poput Jacka Osbournea, sina poznatog Ozzyja Osbournea, ali i brojnih turista. Kroz Sali i ostale dijelove Dugog otoka vodio nas je Ante Mihic, knjižnicar koji živi Sali. Snimatelj: Damjan Petrovic Scenar.
14:30 
Prometej
15:00 
Dobar dan
15:45 
Don Matteo
Don Matteo istražuje pokušaj ubojstva žene iz njegove prošlosti koja se nedavno pojavila u njegovom životu. U meduvremenu kapetan se trudi ne osramotiti se pred mladim atletski gradenim Španjolcima koji su došli k Patriziji. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Simone Montedoro (kpetan Tommasi), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Pamela Saino (Patrizia Cecchini), Laura Glavan (Laura), Sidney Rome (ravnateljica), Giuseppe Sulfaro (Severino) Scenarij: Mario Ruggeri i Tiziana Lupi Redatelj: Giulio Base Urednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 5 av 24.
16:44 
TV kalendar
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Sifra
21:00 
Puls
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:22 
Sutkinja Rebecca [Repris]
Rebecca (Kate Walsh) dobije poziv na porotnicku dužnost, ali to kolidira s barskom olimpijadom u Serpicu. Služi kao porotnica u predmetu koji se tice prostitucije, ciju legalizaciju zagovara. Tedward (Tone Bell) uvježbava Garyja (Ryan Hansen) kako bi bio Rebeccina zamjena za slucaj da ona propusti olimpijadu. Uloge: Kate Walsh, Tone Bell, Ryan Hansen, Miguel Sandoval, John Ducey, Rob Riggle i Amy Rhodes Odabrala: Martina Rajšek. ,. Säsong 12. Del 5 av 13.
23:45 
Don Matteo [Repris]
Del 5.
00:41 
Vjetar u leda
Del 9.
01:27 
Dr. Oz
Del 161.
02:09 
Stigle s neba [Repris]
03:00 
Na obalama Crnoga mora: Ukrajina
Del 4.
03:52 
Dolina sunca
Del 210.
04:39 
Prodaja djece [Repris]
05:07 
Znanstveni krugovi [Repris]
Kako je Antun Vrancic sklapao mira sa Sulejmanom Velicanstvenim? Kako su nastale botanicke ploce i zašto te koja je njihova vrijednost danas?. Za koje poslove danas razvijamo robote i kakve eticke dvojbe taj razvoj donosi? Zašto je apoptoza, programirana stanicna smrt, važna za normalno funkcioniranje živog organizma?. Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic Novinarke: Mirjana Srhoj, Denisa Šuman Šcuric, Mirjana Srhoj, Maja Vadic Realizatorica: Petra Marotti. ,.
05:32 
Skica za portret [Repris]
05:47 (06:35)
Imperij
Del 135.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Serievärlden fick en ny superhjälte

När Black Panther dök upp bland Marvels superhjältar skapades historia.

Superhjältarnas legender
SVT2,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se