Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
09:18 
Dobro jutro
09:34 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:20 
Veterinar Engel
Quirin Engel sukobi se na semaforu s umišljenim mladim vozacem kabrioleta, koji svog bobtaila izlaže opasnom vjetru u vožnji. Na ergeli Karlshagen uzbudeno se išcekuje Ludger Best, koji tu kani snimiti film o Kierertalu.Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider)Redatelj: Werner MastenUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 7 av 12.
11:08 
Eko zona
Razgovaramo s gradonacelnicom danskog otoka Bornholma, Winni Grosboll, o prelasku na obnovljive izvore i zelenoj javnoj nabavi koja daje prednost ekološki i lokalno uzgojenoj hrani u tamošnjim školama i umirovljenickim domovima. Nedavno održana konferencija Naša dobra hrana bavila se održivim oblicima proizvodnje hrane, pravednijim sustavima distribucije i održanjem genske raznolikosti cuvanjem sjemena. Povodom najave državnih poticaja razmatramo na što treba paziti kod instaliranja dizalica topline. U Opatiji je održana trodnevna otvorena Medunarodna konferencija o zašticenim podrucjima i održivom turizmu. Od osam objekata varaždinskoga Djecjeg vrtica trenutacno se obnavljaju tri.Urednik: Mladen Ilickovic.
11:34 
Bonton: O zvakanju i mobitelu u kupaonici [Repris]
11:40 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:28 
Imperij
Juliana moli Antoninha da joj posudi novac. Odvjetnica Carmem nabacuje se Orvilleu. Erika odlazi u Leonardov stan. Jose Alfredo ruca s Marijom Clarom u Enricovu restoranu. Vicente je zadužen da komendatoru pripremi jelo. Lorraine zove Silviana i traži novac. Leonardo odbija razgovarati s Erikom. Claudio odlazi u Teov stan i njih se dvojica potuku. Jose Alfredo nahvali jelo koje su mu poslužili. Teo se zarekne da ce se osvetiti Claudiju. Teo odlazi k Leonardu. Xana govori Juliani da je Antoninho bio kopac i da je našao ružicasti dijamant. Merival kaže Elivaldu da ce ga izvuci iz zatvora. Maria Clara razgovara s Joseom Alfredom o njegovoj ambiciji. Komendator je zadivljen Vicenteovim jelom. Enrico govori da je on to pripremio. Maria Isis ugleda Josea Alfreda s Marijom Clarom i rastuži se.Uloge: Alexandre Nero (Jose Alfredo de Medeiros), Lilia Cabral (Maria Marta Medeiros), Leandra Leal (Cristina), Drica Moraes (Cora), Jose Mayer (Cláudio Bolgari), Paulo Betti (Téo Pereira), Caio Blat (Jose Pedro), Andreia Horta (Maria Clara), Daniel Rocha (Joao Lucas), Rafael Cardoso (Vicente Ferreira da Silva), Nanda Costa (Tuane), Marina Ruy Barbosa (Maria Isis), Adriana Birolli (Amanda), Zezé Polessa (Magnólia), Chay Suede (mladi Jose Alfredo), Marjorie Estiano (mlada Cora)Autor: Aguinaldo SilvaRedatelj: Rogério GomesOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 21 av 170.
13:17 
Dr. Oz
Odgovorit cemo na prastaro pitanje je li sigurno jesti hranu koja je pala na pod. Donosimo vam neocekivane rezultate naših testova. Supermodel Christie Brinkley napunila je 61 godinu i otkrit ce nam svoje tajne i trikove kako da izgledamo sjajno bez obzira na dob. A saznat cemo i koliko se brzo trebamo vratiti na posao ili u školu nakon što smo bili bolesni.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 7. Del 48 av 170.
14:02 
Potrosacki kod [Repris]
14:30 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
15:00 
Dobar dan
15:35 
Dobar dan
15:42 
Dobar dan
15:45 
Dobar dan
15:54 
Velecasni Brown [Repris]
Velecasni Brown poželi dobrodošlicu Aldousu i njegovoj kceri Grace u Kembleford. Došli su na sajam. Nedavno su se doselili iz Tanganjike i traže medicinski fakultet za Grace. Gda McCarthy, uzbudena zbog šatora s antikvitetima, jedva ceka da joj procijene naslijedeni broš. U Crvenom lavu Bunty ponudi sobu u domu Montaguea strucnjaku za antikvitete Wynfordu koji nije zadovoljan konacištem. Sljedeceg jutra Grace zatekne ocevo mrtvo tijelo na podu njegove sobe. Dok je velecasni Brown tješi, inspektor Mallory uhiti Grace, optužujuci je da je dala ocu tablete za spavanje koje se ne smiju miješati s njegovim lijekovima protiv malarije, nakon što je saznala da on više nece financirati njezino školovanje. No velecasni Brown vjeruje da je Graceina bol iskrena i odluci pronaci pravoga krivca.Uloge: Mark Williams (velecasni Brown), Sorcha Cusack (gda McCarthy), Jack Dream (inspektor Mallory), Emer Kenny (Bunty Windermere), John Burton (narednik Goodfellow)Producenti: Caroline Slater, Will TrotterProdukcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 13 av 15.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Mijenjamo svijet: Neocekivana Angela Merkel [Repris]
Cesto je opisuju kao novu Margaret Thatcher. Drugi kažu: ”Pozor, evo Angele!” No tko je zapravo ta žena? Kakva je njezina životna prica?. U razgovorima s prijateljima iz djetinjstva, dugogodišnjim saveznicima, poslovnim ljudima i globalnim politickim vodama otkrit cemo kako je kci evangelickog pastora iz Istocne Njemacka postala jedna od najmocnijih žena na svijetu. Zahvaljujuci njezinu spoju skromnosti, snažne volje te strateškog i proracunatog pristupa, mnogi se pitaju kako je Angela Merkel koju su svi podcjenjivali uspjela, poput Pepeljuge, ostvariti svoju bajku.Redatelji: Matthias Schmidt i Torsten Körner Proizvodnja: BROADVIEW TV i MDR u koprodukciji s ARTE-om Godina proizvodnje: 2016. Odabrala: Mira Vocinkic.
20:59 
Stani u Lici
Kroz Liku svakodnevno prolazimo i divimo se pogledu iz automobila bilo da gledamo u gordi Velebit, Gacku dolinu, Licko polje ili Zir. No, osim planinara, avanturista, lovaca i putnika namjernika, malo tko se u Lici i zaustavi. A zaustaviti se u Lici znaci osvojiti vrhove Velebita, prijeci Premužicevu stazu, ploviti rijekom Likom, loviti pastrve u Gackoj, uživati u gastronomiji, lickoj šljivovici, ojkavici, becarcu, gostoljubivosti Licana, upoznati lica ljudi i ljepote prirode koji postaju sve zanimljiviji strancima. U Lici se zaustavila Andrea Buca. Krasno, Sjeverni Velebit, Speleod(r)ama, Otocac, Korenica, Perušic, Gospic, Lovinac i Udbina - u 9 epizoda u trajanju od 26 minuta gledatelji ce uroniti u cudesnu Liku promatranu ocima autorice, otkriti price koje ce ih zabaviti i motivirati da se zaustave u Lici i sami otkriju njezine cari.Redateljica i scenaristica: Andrea BucaSnimatelji: Milan Latkovic i Duje KundicMontažerka: Iva Blaškovic1. epizodaMjesto od 500 stanovnika, a svi zaposleni? Krasno zvuci, zar ne? U Krasnom je najstarija šumarija, ulaz u NP Sjeverni Velebit, najfiniji škripavac, ekološki uzgojena hrana. Možete li zamisliti pcelu na cvijetu izrezbarenu motornom pilom? Ili kako je priprema lickog smoothieja okrunjena pjesmom ”Vjecni sokol”, pogledajte u prvoj epizodi putopisne serije Stani u Lici. Del 1 av 9.
21:26 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:52 
Dnevnik 3
23:07 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:24 
Uvijek je suncano u Philadelphiji
Epizoda snimljena u pravom kriminalistickom stilu pocinje pozivom policiji. Maureen Ponderosa nadena je mrtva u ulicici. Dennis je prvoosumnjiceni. Uloge: Charlie Day (Charlie), Glenn Howerton (Dennis), Rob McElhenney (Mac), Kaitlin Olson (Sweet Dee), Danny DeVito (Frank Reynolds)Autor: Rob McElhenneyOdabrala: Martina Rajšek. Säsong 12. Del 5 av 10.
23:45 
Velecasni Brown [Repris]
Del 13.
00:30 
Veterinar Engel
Del 7.
01:13 
Dr. Oz
Del 48.
01:55 
Dobar dan [Repris]
02:45 
Dolina sunca
Del 62.
03:26 
Pola ure kulture [Repris]
03:56 
Skica za portret [Repris]
04:11 
Zene [Repris]
05:01 
Kod nas doma [Repris]
05:46 (06:35)
Imperij
Del 21.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se